- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Eki Görüntüle 1987431 adini etiketleyemedim bunu yaptirmak isteyen arkadas :)) Bak 35 liraymis iki de tul diktin mi altina al sana 160 tl :))
günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür maşallah hatasıyla uyumlu 31 haftalık olduk 1750 gram 41 cm olmuşuz iyi beslenme ve dinlenme ise yaramış arayi kapatmisiz inşallah böyle devam eder
Hayırlı haberler alman dileğiyle canım...hergeçen gün kocaman oluyorlar.. sende bugün anlıyacaksın :)) sıpaların birde yüzlerini görsek dahada mutlu olcaz ama nasip artık..bir sonraki randevuyu beklicez.. inşaallah bugün sen görürsün..MaşAllah ne güzel büyümüş tospiğin
Seninle günlerimiz aynı benimde bugün kontrolüm var bakalım napıyor kuzucuk, hiç canını sıkma benim dr da öyle uğraşıyor ki sağa sola yatırıyor usg yaparken ama yüzünü asla göstermiyor
Seninde kontrole az kalmış canım... prensesinde kocaman olmuştur...tedaviydi, ilacıydı iğnesiydi derken bak nerelere geldik..daha dün gibi şimdi ise gün sayıyoruz.. rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin..Canım maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş. Ay bende 30+3 te gidicem daha 9 gün varyüzünü göstermemesine de üzülme annesi olsun bidahakine görürsünüz inşallah. Herşeyi iyiya prensesinin önemli olan o
Canım sorma yaaa hamilelikte acayippp senaryolar yazıyorumm.. cok ilginç rüyalar görüyorum.. bebeğimi yüzünü görüyorum haliyle merak ediyorum gercekte nasıl diye... bi ara entrika, korku gerilim doluydu rüyalarım bu aralar türk sinamasına yöneldim :) "battal gazi" filmlerinde görüyorum kendimi hahahahaa.. sanırım nedeni hergün eşimin mehter marşı dinletmesinden oluyor..eşim tırlatmak üzere tv yi yasaklıcak artık...geçen günde doğum yaptım , kocaman bi çocuk verdiler kucağıma al bebeğini diye.. ayyt ne kadar büyük diyorum.. çoçuk konuşmaya başlıyor.. yawww çocuğun bana dediği şey ne biliyormusun?? "Ben çoooook güzelim, sen benim annem olduğuna eminmisin?? " hahahahaa... yani bende kayışlar koptuuuu durumum içler acısı...Seslu guldum valla :) Hastanede verdiklerinde gobusunden tanirsin canim:)
sweetwitch01 canım haftasonu çocukistanı haber verdiğin için teşekkür ederim pazar günü gittik dünyanın alışverişini yaptım eşim kendimi kandırılmış gibi hissediyorum hep o kadınlar kulübü arkadaşların haber veriyor diye söyleniyordu çok güldüm
Canım çok normal Rabbim her kadını doğduğu andan itibaren annelik duygusunu içine verir hamile olduğumuzu öğrendiğimiz anda bu duygu ortaya çıkar ama babalık öyle değil ancak bebekleri kucaklarına aldıklarında baba oluyorlar ben ilk hamileliğimde bu yüzden eşime çok kızıyordum ama şimdi yazık sana bu kadar güzel duyguları hissedemiyorsun diyor gülüp geçiyorum sende takma merak etme doğduktan sonra herşey daha farklı oluyorAslında eşimin ilgisizliği değil sadece. Bu aralar onunla ilgili çok fazla sıkıntım var. Bu da soyledigi herseye ve yaptigi herseyden nem kapmama sebep oluyor. Tabikide evladini sevecektir, ama anne kadar olmuyor babalarda
Canım aslında ben bebekten çok abiye aldım 650 lira abiye 150 lira bebeğe harcadım ama oto koltuğumuz abiye küçük gelmeye başladı küçük olanı bebeğe kaldırdık bir tanede büyük aldık çalışma masası aldık miniğede ufak tefek şeyler aldım 2. yavrum bu gidişle herşeyin 2.elini kullanacak ama yapacak birşey yok herşeyin en kaliteli en iyisini almaya çalışıyoruz arkadakide kullanır diyoruz zaten taş gibi de kalıyorlar eşim 3.çocuğada niyetlenelim herşey 3te1 fiyatına düşer demeye başladı önce ev al diyorumrica ederim canım. Güzel şeyler vardı gerçekten.. Ben tamamladım neredeyse diye iki parça aldım. Ürünlerini de seviyorum oranın güzel gerçekten güle güle giysin kuzucuk. Eşler hep böyle son dakika işleri hep alemler :)
Maşallah canımgünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür maşallah hatasıyla uyumlu 31 haftalık olduk 1750 gram 41 cm olmuşuz iyi beslenme ve dinlenme ise yaramış arayi kapatmisiz inşallah böyle devam eder
Canım aslında ben bebekten çok abiye aldım 650 lira abiye 150 lira bebeğe harcadım ama oto koltuğumuz abiye küçük gelmeye başladı küçük olanı bebeğe kaldırdık bir tanede büyük aldık çalışma masası aldık miniğede ufak tefek şeyler aldım 2. yavrum bu gidişle herşeyin 2.elini kullanacak ama yapacak birşey yok herşeyin en kaliteli en iyisini almaya çalışıyoruz arkadakide kullanır diyoruz zaten taş gibi de kalıyorlar eşim 3.çocuğada niyetlenelim herşey 3te1 fiyatına düşer demeye başladı önce ev al diyorum
Canım çok uyguna yapıyor zaten. Arkadaşımın ürünleri geldi tek tek paketlemiş ve hepsi çok güzeller. Bende bekliyorum haftaya gelecek tüm ürünlerim. Puset süsü kapı süsü kokulu taş yasinler hepsini ona yaptırıyorumYellu senin tavsiye ettigin kokulutas yapan senin ismini verince indirim yapiyor mu?Urunleri guzel mi,kirik falan gelmez di mi?
Yaaa bende çok özlüyorum eşimi kandıramıyorumki gidelim cuma yada cumartesi günü diyeBende 30+4 te giderim muhtemelen özlüyorum çok
İnstagramda mı kuzu bu?Eki Görüntüle 1987431 adini etiketleyemedim bunu yaptirmak isteyen arkadas :)) Bak 35 liraymis iki de tul diktin mi altina al sana 160 tl :))
Oy maşallah tontişine :) çok az günün kalmış seninya sanırım ilk doğuma seni göndereceğiz :)günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür maşallah hatasıyla uyumlu 31 haftalık olduk 1750 gram 41 cm olmuşuz iyi beslenme ve dinlenme ise yaramış arayi kapatmisiz inşallah böyle devam eder
Havuzluhanda daha pahalıydı kuzu buBu 35₺ diyorsa eminönünde daha ucuzdur
Benimde hoşuma gidiyor bu model instagramda görmüştüm, totosuna tül ve fiyonk takıcam alabilirsem
Puset süsü ne kız :)Yasinleri ne kadara yaptırıyorsun,mevlitte mi dağıtacaksın?Canım çok uyguna yapıyor zaten. Arkadaşımın ürünleri geldi tek tek paketlemiş ve hepsi çok güzeller. Bende bekliyorum haftaya gelecek tüm ürünlerim. Puset süsü kapı süsü kokulu taş yasinler hepsini ona yaptırıyorum
Ne kadar renklisin,çok gülüyorum,olumsuz olayları bile çok komik yazıyorsun :)Çocuğun sana söylediği ne öyle ya :)Seninki biraz ukala mı olacak ne :)Ben inanıyorum karakterini doğmadan hissettiğimize.Aslan burcu olacak galiba :)Canım sorma yaaa hamilelikte acayippp senaryolar yazıyorumm.. cok ilginç rüyalar görüyorum.. bebeğimi yüzünü görüyorum haliyle merak ediyorum gercekte nasıl diye... bi ara entrika, korku gerilim doluydu rüyalarım bu aralar türk sinamasına yöneldim :) "battal gazi" filmlerinde görüyorum kendimi hahahahaa.. sanırım nedeni hergün eşimin mehter marşı dinletmesinden oluyor..eşim tırlatmak üzere tv yi yasaklıcak artık...geçen günde doğum yaptım , kocaman bi çocuk verdiler kucağıma al bebeğini diye.. ayyt ne kadar büyük diyorum.. çoçuk konuşmaya başlıyor.. yawww çocuğun bana dediği şey ne biliyormusun?? "Ben çoooook güzelim, sen benim annem olduğuna eminmisin?? " hahahahaa... yani bende kayışlar koptuuuu durumum içler acısı...
evet canım olabilir :)Oy maşallah tontişine :) çok az günün kalmış seninya sanırım ilk doğuma seni göndereceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?