2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 1987431 adini etiketleyemedim bunu yaptirmak isteyen arkadas :)) Bak 35 liraymis iki de tul diktin mi altina al sana 160 tl :))

Bu 35₺ diyorsa eminönünde daha ucuzdur
Benimde hoşuma gidiyor bu model instagramda görmüştüm, totosuna tül ve fiyonk takıcam alabilirsem

Ay maşAllah kocaman olmuş annesi

Hayırlı haberler alman dileğiyle canım...hergeçen gün kocaman oluyorlar.. sende bugün anlıyacaksın :)) sıpaların birde yüzlerini görsek dahada mutlu olcaz ama nasip artık..bir sonraki randevuyu beklicez.. inşaallah bugün sen görürsün..

Seninde kontrole az kalmış canım... prensesinde kocaman olmuştur...tedaviydi, ilacıydı iğnesiydi derken bak nerelere geldik..daha dün gibi şimdi ise gün sayıyoruz.. rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin..

Seslu guldum valla :) Hastanede verdiklerinde gobusunden tanirsin canim:)
Canım sorma yaaa hamilelikte acayippp senaryolar yazıyorumm.. cok ilginç rüyalar görüyorum.. bebeğimi yüzünü görüyorum haliyle merak ediyorum gercekte nasıl diye... bi ara entrika, korku gerilim doluydu rüyalarım bu aralar türk sinamasına yöneldim :) "battal gazi" filmlerinde görüyorum kendimi hahahahaa.. sanırım nedeni hergün eşimin mehter marşı dinletmesinden oluyor..eşim tırlatmak üzere tv yi yasaklıcak artık...geçen günde doğum yaptım , kocaman bi çocuk verdiler kucağıma al bebeğini diye.. ayyt ne kadar büyük diyorum.. çoçuk konuşmaya başlıyor.. yawww çocuğun bana dediği şey ne biliyormusun?? "Ben çoooook güzelim, sen benim annem olduğuna eminmisin?? " hahahahaa... yani bende kayışlar koptuuuu durumum içler acısı...

rica ederim canım. Güzel şeyler vardı gerçekten.. Ben tamamladım neredeyse diye iki parça aldım. Ürünlerini de seviyorum oranın güzel gerçekten güle güle giysin kuzucuk. Eşler hep böyle son dakika işleri hep alemler :)

Aslında eşimin ilgisizliği değil sadece. Bu aralar onunla ilgili çok fazla sıkıntım var. Bu da soyledigi herseye ve yaptigi herseyden nem kapmama sebep oluyor. Tabikide evladini sevecektir, ama anne kadar olmuyor babalarda
Canım çok normal Rabbim her kadını doğduğu andan itibaren annelik duygusunu içine verir hamile olduğumuzu öğrendiğimiz anda bu duygu ortaya çıkar ama babalık öyle değil ancak bebekleri kucaklarına aldıklarında baba oluyorlar ben ilk hamileliğimde bu yüzden eşime çok kızıyordum ama şimdi yazık sana bu kadar güzel duyguları hissedemiyorsun diyor gülüp geçiyorum sende takma merak etme doğduktan sonra herşey daha farklı oluyor

Canım aslında ben bebekten çok abiye aldım 650 lira abiye 150 lira bebeğe harcadım ama oto koltuğumuz abiye küçük gelmeye başladı küçük olanı bebeğe kaldırdık bir tanede büyük aldık çalışma masası aldık miniğede ufak tefek şeyler aldım 2. yavrum bu gidişle herşeyin 2.elini kullanacak ama yapacak birşey yok herşeyin en kaliteli en iyisini almaya çalışıyoruz arkadakide kullanır diyoruz zaten taş gibi de kalıyorlar eşim 3.çocuğada niyetlenelim herşey 3te1 fiyatına düşer demeye başladı önce ev al diyorum

İyi yapmışsın canım. Bizim abiye uygun kıyafet yok büyük geliyoruz sanırım yaş olarak:) daha önce arabasını falan da aldığım için ordan alacak bir şey kalmadı deterjan dışında onu da bu hafta sonu alacağız. Risklerim var hazırlayacağım çantamızı. Güle güle kullansın iki kuzun da canım.. Biz bırakmadık abiden bi otokoltuk kaldı bir de yatak.. Kıyafet falan hepsini vermiştim ben. Zaten 7 yıl geçti aradan pek sağlam kalmazlardı büyük ihtimalle :) ev önemli canım neyseki adana bu konuda çok uçuk fiyatlar sunmuyor.. Rahatımıza düşkünlüğümüzden evler geniş 3.yü düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim... İkinci zor geçiyor ilki gibi değil hoş sezaryen risk istemiyorum.. İlki senin kaç yaşında?

Yellu senin tavsiye ettigin kokulutas yapan senin ismini verince indirim yapiyor mu?Urunleri guzel mi,kirik falan gelmez di mi?
Canım çok uyguna yapıyor zaten. Arkadaşımın ürünleri geldi tek tek paketlemiş ve hepsi çok güzeller. Bende bekliyorum haftaya gelecek tüm ürünlerim. Puset süsü kapı süsü kokulu taş yasinler hepsini ona yaptırıyorum

Evlerine yardımcı alan arkadaşlar,bana mı öyle geliyor bu fiyatlar ne böyle?Yardımcım da hamile kaldı,5. çocuğu olacak,1 yıl boyunca gelemez artık.Benim annem uzakta,kv yardım etmez,iş yapmaya alışık değilim,bebekle hiç yapamam.İlk bir ay her gün birini alalyım dedim asgari ücret veririrm,konuştuklarım 3000 tl dedi.Bu ne ya!Eşim yanında çalışan mühendise vermiyor o parayı,kim nasıl şımartıyor bu kadınları anlamıyorum.Özbek bir kadın buldum şimdi evde yarım gün 100 dedi neyse 70 e anlaştık.Benden önce haftanın üç günü gittiği evden 1300 tl alıyormuş.Ya ben bir özel okulda çalışsam 2500 alıyorum,o kadar oku bunun içinmiş.Haftanın iki günü 650 düşünüyordum ama çok zor gibi görünüyor böyle birini bulmam.Özbek kadının ihityacı var.1,5 yıl için gelmiş buraya çalışmaya,başka iş bulamazsa mecburen bende çalışır,fiyat yükseltmeye çalışıyor.Eski yardımcım da gelebildiğim yere kadar gelirim dedi ama tam doğum dönemi bir şey olur da gelemez,ortada kalırım diye korkuyorum.Evin bütün düzenine aşina,güveniyorum,bırakıp çıkabilirim.Özbek zaten gidecek bir güven oluşturamayız ama bir,bir buçuk yıl idare edebilirsem benim eski yardımcım çocuğunu biraz büyütüp gelebilir tekrardan.İstanbullu arkadaşlar Maltepe civarında oturan bana yardımcı olabilecek birini tanıyor musunuz?

Oy maşallah tontişine :) çok az günün kalmış seninya sanırım ilk doğuma seni göndereceğiz :)

Puset süsü ne kız :)Yasinleri ne kadara yaptırıyorsun,mevlitte mi dağıtacaksın?

Ne kadar renklisin,çok gülüyorum,olumsuz olayları bile çok komik yazıyorsun :)Çocuğun sana söylediği ne öyle ya :)Seninki biraz ukala mı olacak ne :)Ben inanıyorum karakterini doğmadan hissettiğimize.Aslan burcu olacak galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…