- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Canım henüz 3ü doldurmadı aynı haftada doğum yapacağım abiyle aynı gün doğum günleri olabilir ben ilkinle uğraşmaktan bu hamilelikten birşey anlamadım bide ev telaşım var 15 güne kadar Adana ya taşınıyorum ev topla koli yap temizlik yap derken günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum sizin abi büyükmüş bende şimdilik 3.yü düşünmüyorum eşim işin esprisine takılıyor şimdi aldıklarımız yarı fiyatına düştü 3. olursa dahada azalır diyor kız Adana'da da ev fiyatları uçmuş ama evler büyük en azından
Canım doktorun ultrason ölçümlerine göre mi takip yapıyor yoksa sata göre mi. Maşallah kızımıza bizde şuan 30+4 deyiz haftaya kontrol merak ediyorum bebişiSelam anneler bizde bir doktor ziyaretinden daha döndük 30+6günlük olmusuz kızımız bir maşallahınızı alırız 1663 kg 41cm olmus bende iki haftada 300 gram almısım ilk nstmizde oldu bastan hemşire ablamız kapl atıslarını bulamadı bi 5dakika panik yaşadık bol bol ses kaydı yaptım sancımız yokmus kalp atıslarıda iyimiş ultrasonda ağzınk açıp kapatırken yakaladık suyumuz rahim ağızının uzunluğu iyimiş idrar yolu enfeksiyonum icinde idrar kültürü istedi bu kez 2hafta sonra tekrar görüş günümüz darısı görüş günü bekleyen diğer annelerimize
Pamuklu öneriyorlar canım. Ben hepsiburada dan piercardinin pamuklu yatağını aldım oark beşiğine. Oda takımındaki beşiğinde içinde vardı. Bebek ergonomisi için yapılmış edilmiş. Başka araştırmadım bu yüzden
Yatak icin ilk baslarda ortopedik onermiyorlar. Bildigim kadariyla sünger olmasi gerekiyor. Belki ust kismi pamuk dokulu olabilir
Canım gelince buraya koysana ürünleri merak ettim.Benim de evlilik yıldönümüm haftaya,çiçekleri çöpe atıyorum,kalıcı olmuyor hem de fiyat fazla.Senin tavsiye ettiğin çok güzel kokulu taştan buket çiçek yapmış.Hem kalıcı hem fiyat uygun.Kocişime ondan aldırtayım.Hastaneye bebek görmeye giderken bile bence çok iyi,çiçekleri kapıdan içeri sokamıyoruz.Aileden biri olursa da o bisikletli sepetli hoş hediye olur.Hastanede bebeği koyacakları puset varya o canım. Kurdela ve tüllü süsleme yapıyor. Yasinleri mevlüt için yaptırıyorum yaptırmışken aradan çıksın dedim. Toplu hesap yapacak bana ama ortalama heryerde 4-4.5 falan üstüne isimli
Ultrasona göre yapıyor sata göre 1 hafta geç döllenme vardı ultrasonu baz alıyor hep 1 hafta geriydi simdi 3 günlük bir fark oldu darısı basına günler geçmiyor gibi oluyor günden güne cok değişiyorlar sizede bol bol poz verir inşallah canımCanım doktorun ultrason ölçümlerine göre mi takip yapıyor yoksa sata göre mi. Maşallah kızımıza bizde şuan 30+4 deyiz haftaya kontrol merak ediyorum bebişi
Canım benim önerdiğim sayfaya bi sorsana yaparmıymış yapabilir miymiş.
Aynen bende öyle düşünüyorum kaliteli almaya çalışırken bi yandan da en ucuza nerde bulurum onun peşindeyim gidip görüp beğeniyorum sonra aynı markaları internetten en ucuza neresi veriyorsa ordan alıyorum. Ama bebek arabası şu an acil ihtiyaç listesinde olmadığı için onun araştırmasına girmedim. Renk konusunda da kıyafetlerin bile çocuğunu unisex aldım. Çünkü çok ara vermeden ikinci bebeğimi düşünücem gerçi zaman ne gösterir bilemem tabi.Canim ben bugun sipariş verdim bebek arabasini, tek tek aliyorum hepsini simdilik sadece arabayi aldik ilerki zamanlardada ana kucağına bakicam.
Ne cok ucuz nede cok pahali şeyler almıyorum bütçemize gore seçiyoruz birde renk konusunda hem kiz hem erkek icin olani seçiyoruz
Eki Görüntüle 1987431 adini etiketleyemedim bunu yaptirmak isteyen arkadas :)) Bak 35 liraymis iki de tul diktin mi altina al sana 160 tl :))
Aynen bende öyle düşünüyorum kaliteli almaya çalışırken bi yandan da en ucuza nerde bulurum onun peşindeyim gidip görüp beğeniyorum sonra aynı markaları internetten en ucuza neresi veriyorsa ordan alıyorum. Ama bebek arabası şu an acil ihtiyaç listesinde olmadığı için onun araştırmasına girmedim. Renk konusunda da kıyafetlerin bile çocuğunu unisex aldım. Çünkü çok ara vermeden ikinci bebeğimi düşünücem gerçi zaman ne gösterir bilemem tabi.
Benim de ultrasona göre 1 hafta önde gidiyor hep eski doktorum ultrasona göre takip ediyordu şimdiki sata göre ondan dolayı sordum. Önde çıkmasına çok sevindim maşallah kuzuya bnm oglum bir kere yüzünü gösterdi ondada tam gösterdi çok güzel bir pozu var maşallah ondan sonra hep sakladı bakalım bu hafta ne olacak.Ultrasona göre yapıyor sata göre 1 hafta geç döllenme vardı ultrasonu baz alıyor hep 1 hafta geriydi simdi 3 günlük bir fark oldu darısı basına günler geçmiyor gibi oluyor günden güne cok değişiyorlar sizede bol bol poz verir inşallah canım
Guzelmis canim kokulu tastan galiba bak bende @Yellu nun onerdigi sayfada bunu buldum degisik geldi duvara asmalik bundan yaptiracagim
raporlu sayılıyoruz canım maaşı sgk ziraat bankasına yatırıyor işveren ödemiyor e devletten takibi yapılabiliyor. 433 tl bilmiyorumSelam kızlar size bir sorum olcak biz dogum ıznınr cıktıktan sonra devletin verdigi 433 tl dısında bir para var mı?
Maasımızı 4 ay devlet mı oduyor sirket mi?
Altta dosya yukle var ya canim ordan yukle birde eger resim boyutu buyuk derse ekran goruntusu al boyut kuculurNasil resim ekliyorsunuz hanimlar ya bi türlü cozemedim şu işi?
Bende oyle yaptim canim annem yapti iki yataginin ustunede ince pamuktan bende yün olur demistim yeni cikan pamuklar daha guzeldi yun gibiydi ondan aldim dedi. Ikiside saglikli sonuctaInce bir yun yatak nasil olur kizlar sungerin ustune koymak icin kaynanam yaptiriyor bilemedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?