2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ooyy minik abi ne şirin :) canım semte göre bölgesine caddeye yakınlığı okul yakınlığına göre değişiyor. Kiralar aylık 1000 falan evet ama evler 160 metrekare falan yani iyi oluyor. Bizim semtte 750 ye kocaman evde oturanlar var. Evet alınanların fiyatı gayet düştü bezler hariç bezler aldığımız zamana göre uçuk.. Bir de mamalar uçtu bizim zamanımızda rn pahalısı 30du şimdi 70i geçmiş.. Çok yorma kendini ev işleri falan diye canım.. Dinlene dinlene yap. İlk bebişin de küçük daha istekleri de bitmez onun minik adam :)

Selam anneler bizde bir doktor ziyaretinden daha döndük 30+6günlük olmusuz kızımız bir maşallahınızı alırız 1663 kg 41cm olmus bende iki haftada 300 gram almısım ilk nstmizde oldu bastan hemşire ablamız kapl atıslarını bulamadı bi 5dakika panik yaşadık bol bol ses kaydı yaptım sancımız yokmus kalp atıslarıda iyimiş ultrasonda ağzınk açıp kapatırken yakaladık suyumuz rahim ağızının uzunluğu iyimiş idrar yolu enfeksiyonum icinde idrar kültürü istedi bu kez 2hafta sonra tekrar görüş günümüz darısı görüş günü bekleyen diğer annelerimize

Canım doktorun ultrason ölçümlerine göre mi takip yapıyor yoksa sata göre mi. Maşallah kızımıza bizde şuan 30+4 deyiz haftaya kontrol merak ediyorum bebişi

Teşekkürler Şimdi baktım cok güzelmiş, bu yataklar hem normal beşik hem park yataklar icinde uygunmudur acaba ya? Normal sallanan beşik (60x120) aldım ben

Yatak icin ilk baslarda ortopedik onermiyorlar. Bildigim kadariyla sünger olmasi gerekiyor. Belki ust kismi pamuk dokulu olabilir

Saol canm en guzeli pamuk aslında, sungerler cok ince geliyor bana ama heralde bebekler icin uygundur daha neler ogrenicez

Canım gelince buraya koysana ürünleri merak ettim.Benim de evlilik yıldönümüm haftaya,çiçekleri çöpe atıyorum,kalıcı olmuyor hem de fiyat fazla.Senin tavsiye ettiğin çok güzel kokulu taştan buket çiçek yapmış.Hem kalıcı hem fiyat uygun.Kocişime ondan aldırtayım.Hastaneye bebek görmeye giderken bile bence çok iyi,çiçekleri kapıdan içeri sokamıyoruz.Aileden biri olursa da o bisikletli sepetli hoş hediye olur.

Canım doktorun ultrason ölçümlerine göre mi takip yapıyor yoksa sata göre mi. Maşallah kızımıza bizde şuan 30+4 deyiz haftaya kontrol merak ediyorum bebişi
Ultrasona göre yapıyor sata göre 1 hafta geç döllenme vardı ultrasonu baz alıyor hep 1 hafta geriydi simdi 3 günlük bir fark oldu darısı basına günler geçmiyor gibi oluyor günden güne cok değişiyorlar sizede bol bol poz verir inşallah canım

Aynen bende öyle düşünüyorum kaliteli almaya çalışırken bi yandan da en ucuza nerde bulurum onun peşindeyim gidip görüp beğeniyorum sonra aynı markaları internetten en ucuza neresi veriyorsa ordan alıyorum. Ama bebek arabası şu an acil ihtiyaç listesinde olmadığı için onun araştırmasına girmedim. Renk konusunda da kıyafetlerin bile çocuğunu unisex aldım. Çünkü çok ara vermeden ikinci bebeğimi düşünücem gerçi zaman ne gösterir bilemem tabi.

Eki Görüntüle 1987431 adini etiketleyemedim bunu yaptirmak isteyen arkadas :)) Bak 35 liraymis iki de tul diktin mi altina al sana 160 tl :))

Al_pi cim bunlar da cok tatlıymıs ve uygun gercekten hemen bakıyorum sıtesıne. Cok saol. 160 lira verirmiyim kız ben o paraya neler alırım kuzuma :)

Evettt dışarısı bana cok pahali geliyor dediğin gibi ayni marka aynı ürün nette daha uyguna bulunabiliyor buluncada hemen aliyorum, hemen hemen herseyini netten aldim ben.
Bende senin gibi ikinci bebeği cok beklemek istemiyorum o yüzden unisex almaya bakiyorm. Simdilik bi beşik icin yatakla ana kucagi kaldi bende alinacak

Benim de ultrasona göre 1 hafta önde gidiyor hep eski doktorum ultrasona göre takip ediyordu şimdiki sata göre ondan dolayı sordum. Önde çıkmasına çok sevindim maşallah kuzuya bnm oglum bir kere yüzünü gösterdi ondada tam gösterdi çok güzel bir pozu var maşallah ondan sonra hep sakladı bakalım bu hafta ne olacak.

Selam kızlar size bir sorum olcak biz dogum ıznınr cıktıktan sonra devletin verdigi 433 tl dısında bir para var mı?
Maasımızı 4 ay devlet mı oduyor sirket mi?

Selam kızlar size bir sorum olcak biz dogum ıznınr cıktıktan sonra devletin verdigi 433 tl dısında bir para var mı?
Maasımızı 4 ay devlet mı oduyor sirket mi?
raporlu sayılıyoruz canım maaşı sgk ziraat bankasına yatırıyor işveren ödemiyor e devletten takibi yapılabiliyor. 433 tl bilmiyorum

Ince bir yun yatak nasil olur kizlar sungerin ustune koymak icin kaynanam yaptiriyor bilemedim ben de
Bende oyle yaptim canim annem yapti iki yataginin ustunede ince pamuktan bende yün olur demistim yeni cikan pamuklar daha guzeldi yun gibiydi ondan aldim dedi. Ikiside saglikli sonucta

Selam kızlar bızde bugun kontrole geldık. Bebısım 3 gun onde cıktı 40 cm 1380 gr olmus. 29+1 cıktı haftası da cok sukur herseyı gayet ıyı. Kan uyusmazlıgı testı yaptırdım ben de negatıf cıktı ama dr yıne de ıgne vuralım dedı onunla ugrasıyoruz.

Bu arada kızlar test sonucu beklerken mobılya baktık. 4 kapılı + yavrulu sedır yatak + sıfonyer 4-5 bın arası fıyat aldım. Yaptırma mobılya olucak. Country tarzı mobılya ıcın fıyat normal geldı bana ama daha modele karar veremedım. Oda yapmıycaktım ama dayanamadım :) 1 yıldan once odasında yatırmayı dusunmuyorum ama yıne de heves ettım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…