2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oyy masallahh hadi gozun aydin senin bebis kapatti arayi darisi bizlere olsun ..

Bu 35₺ diyorsa eminönünde daha ucuzdur
Benimde hoşuma gidiyor bu model instagramda görmüştüm, totosuna tül ve fiyonk takıcam alabilirsem
Biri gidip alsin toptan ucuza dagitsin bizlere Evet bende cok begendim o fikri balprensesi paylasmisti bakalim disardan bulursam alip yaparim. Bu ürünler genelde carsida pazarda satiliyor o yuzden bize denk gelmiyor. Markali yerler satsa hemen bulurduk :)
İnstagramda mı kuzu bu?
evet canim rssmi bilerek gorunur kaydettim ki bakan bulsun ustunde yaziyor neresi oldugu.

Ne zaman ev işi yapsam, günüm yoğun tempolu geçse bebeğin hareketlerinde bi azalma oluyor telaşa kapılıyorum off böyle oldumu moralim bozuluyor ama ve bu bi kaç gün sürüyor

Maşallah canım inşallah böyle devam eder bebeğin Haftasıyla farkı mı vardı bebeğinin

Ya bana daha çokca var gibi geliyo orası öyle cidde dün gibi. Ekim ayı ah ah ne zordu Rabbim mükafatını verdi inşallah sonuna kdarda gidebilirz

Günaydın kızlar. Dun temizlik vardı. Halıları da yıkamaya verdim. Biraz acele mi ettim ne:)) Sadece ortada dolandim, utu falan yaptim aksam her tarafim agriyordu. Anca simdi uyandik. Esim aradi uyandirdi. Kira isini halletmis esim. Cok sukur yasinma derdimiz olmayacak.

Kızlar bebeğimin bebek arabası oto koltuğu puseti ana kucağı kaldı. Bunları alırken ayrı ayrı mı alıyorsunuz yoksa hepsini bi parça olarak alanınız var mı?
Kızıma alıp allah nasip ederse 1 yıl sonra 2. Bebeğimizde de kullanmak istiyorum o yüzden kaliteli şeyler almaya çalışıyorum. Alanlar ve daha önceki çocuklarında kullananlar fikirlerinize ihtiyacım var

Arabayla yolculuğa çıkacak arkadaşlar riskli bi durumunuz yoksa hiç korkmayın değil 5 saat 10 saat bile gidersiniz benim ablam 8 aylık hamileyken 14 16 saat yol gelmişti. Istediginiz zaman inin biraz yürüyün istediğiniz zaman koltuğunuzu arkaya yatırın. Eğer arka koltuklar musaitse birazını ayaklarınızı uzatarak gidin. Hic ni sıkıntı yaşamazsınız. Gidip gördüğünüz yerler havanızı değiştirir psikolojinizi düzeltir böyle bir fırsatınız varsa kaçırmayın derim ben

Kızlar 34 haftamda uçak yolculuğu yapıcam inşallah. Bir sakınca olur mu daha önce yapan oldu mu?

Yaa hayran kaldım ama rüyalarına Allah iyiliğini versin

Puset süsü ne kız :)Yasinleri ne kadara yaptırıyorsun,mevlitte mi dağıtacaksın?
Hastanede bebeği koyacakları puset varya o canım. Kurdela ve tüllü süsleme yapıyor. Yasinleri mevlüt için yaptırıyorum yaptırmışken aradan çıksın dedim. Toplu hesap yapacak bana ama ortalama heryerde 4-4.5 falan üstüne isimli

Günaydın kızlar. Cumartesi özel bir iş icin istanbula gittim. Uçaklarda sorun olmadi. Thy bile raporumu sormadi okadar rapor alacagim diye koşturmuştum. Gitmisken havuzlu hana da gittim. Ucakta dogurmadim ama eminonunde doguracagim diye cok korktum:)) gitmeyi dusunen varsa ertelemeden gitsin. Dun gece geldim sabah da işe geldim. Artik nasil yorulduysam mudurum sağolsun ayakisi yaptirdi bana yorulmadim daha fazla. Ögleden sonra da ister eve git ister doktora git dedi. Tsh im en son 4.5 cikmisti onun icin bir endokrine gideyim diorum.
Buarada sabah baktim ki karnim asaga dusmus gibi sanki insallah bana öyle gelmistir. O kadar cok korkuyorum ki erken dogumdan. Esyalarin yarisi memlekette yarisi yasadigim yerde daha odasi yatagi arabasi yok. Hazirana kadar gelmemeli bebek:))

Önceden plan yapmistik. 1 mayista 3 gunluk antalyaya tatile gidecektik babymoon icin. Ama araya istanbul girdi. Okadar yoruldum ki hic gidesim kalmadi. Sanirim gidip tum gun otelde uyuyacagim:). Ben gezmeyi seyehati cok severim. Bedenim hamile oldugumu kabul etse de ruhum kabul etmiyor:)) hala gezmek derdinde:))

Son bir sey daha gecen hafta bebegim 4 gun hic hareket etmedi. Arkadaslar nasil dayandin kontrole gitmeden diyorlar. Ben de bilmiorum sanirim cok yogundum:) neyse ki istanbula gittigimden beri hic durmuyor. artik icim rahat. Insallah kizim da gezmeyi seviyordur:))

Buarada havuzlu handan suslu anne terligi,taci, bebek ayakkabisi zibini bandanasi aldim. 50 tl verdim. Pazarlik yapabilen daha ucuzu da alabilir:)) benim hosuma gitti.mevlutte de giydiririm hastane fotolarinda da dedim.

Canım henüz 3ü doldurmadı aynı haftada doğum yapacağım abiyle aynı gün doğum günleri olabilir ben ilkinle uğraşmaktan bu hamilelikten birşey anlamadım bide ev telaşım var 15 güne kadar Adana ya taşınıyorum ev topla koli yap temizlik yap derken günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum sizin abi büyükmüş bende şimdilik 3.yü düşünmüyorum eşim işin esprisine takılıyor şimdi aldıklarımız yarı fiyatına düştü 3. olursa dahada azalır diyor kız Adana'da da ev fiyatları uçmuş ama evler büyük en azından

Selam canım. Ben 1 ay önce gittim havuzluhana öylesine gerçekten insan erken doğurur orda :)
Git git tatile son başbaşa tatil bu tadını çıkar
Benim bedenimde kabul et diyor artık hamile olduğunu error vermeye başladı ama ben hala gezem etme derdindeyim. Annemler dışrda doğurcan bu gidişle diyorlar :)

Bebek beşik yatağı için yaylimi yoksa ortopedikmi önerirsiniz kızlar?

Bebek beşik yatağı için yaylimi yoksa ortopedikmi önerirsiniz kızlar?
Pamuklu öneriyorlar canım. Ben hepsiburada dan piercardinin pamuklu yatağını aldım oark beşiğine. Oda takımındaki beşiğinde içinde vardı. Bebek ergonomisi için yapılmış edilmiş. Başka araştırmadım bu yüzden

Canim ben bugun sipariş verdim bebek arabasini, tek tek aliyorum hepsini simdilik sadece arabayi aldik ilerki zamanlardada ana kucağına bakicam.
Ne cok ucuz nede cok pahali şeyler almıyorum bütçemize gore seçiyoruz birde renk konusunda hem kiz hem erkek icin olani seçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…