oyy masallahh hadi gozun aydin senin bebis kapatti arayi darisi bizlere olsun ..günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür maşallah hatasıyla uyumlu 31 haftalık olduk 1750 gram 41 cm olmuşuz iyi beslenme ve dinlenme ise yaramış arayi kapatmisiz inşallah böyle devam eder
Biri gidip alsin toptan ucuza dagitsin bizlereBu 35₺ diyorsa eminönünde daha ucuzdur
Benimde hoşuma gidiyor bu model instagramda görmüştüm, totosuna tül ve fiyonk takıcam alabilirsem
evet canim rssmi bilerek gorunur kaydettim ki bakan bulsun ustunde yaziyor neresi oldugu.İnstagramda mı kuzu bu?
Maşallah canım inşallah böyle devam eder bebeğin Haftasıyla farkı mı vardı bebeğiningünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür maşallah hatasıyla uyumlu 31 haftalık olduk 1750 gram 41 cm olmuşuz iyi beslenme ve dinlenme ise yaramış arayi kapatmisiz inşallah böyle devam eder
Ya bana daha çokca var gibi geliyoSeninde kontrole az kalmış canım... prensesinde kocaman olmuştur...tedaviydi, ilacıydı iğnesiydi derken bak nerelere geldik..daha dün gibi şimdi ise gün sayıyoruz.. rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin..
Amin aynen Rabbim kucagimiza almayi nasip etsinYa bana daha çokca var gibi geliyoorası öyle cidde dün gibi. Ekim ayı ah ah ne zordu Rabbim mükafatını verdi inşallah sonuna kdarda gidebilirz
3 4 gün geri çıkmıştı kilo olarak canimMaşallah canım inşallah böyle devam eder bebeğin Haftasıyla farkı mı vardı bebeğinin
Yaa hayran kaldım ama rüyalarına Allah iyiliğini versinCanım sorma yaaa hamilelikte acayippp senaryolar yazıyorumm.. cok ilginç rüyalar görüyorum.. bebeğimi yüzünü görüyorum haliyle merak ediyorum gercekte nasıl diye... bi ara entrika, korku gerilim doluydu rüyalarım bu aralar türk sinamasına yöneldim :) "battal gazi" filmlerinde görüyorum kendimi hahahahaa.. sanırım nedeni hergün eşimin mehter marşı dinletmesinden oluyor..eşim tırlatmak üzere tv yi yasaklıcak artık...geçen günde doğum yaptım , kocaman bi çocuk verdiler kucağıma al bebeğini diye.. ayyt ne kadar büyük diyorum.. çoçuk konuşmaya başlıyor.. yawww çocuğun bana dediği şey ne biliyormusun?? "Ben çoooook güzelim, sen benim annem olduğuna eminmisin?? " hahahahaa... yani bende kayışlar koptuuuu durumum içler acısı...
Hastanede bebeği koyacakları puset varya o canım. Kurdela ve tüllü süsleme yapıyor. Yasinleri mevlüt için yaptırıyorum yaptırmışken aradan çıksın dedim. Toplu hesap yapacak bana ama ortalama heryerde 4-4.5 falan üstüne isimliPuset süsü ne kız :)Yasinleri ne kadara yaptırıyorsun,mevlitte mi dağıtacaksın?
Canım henüz 3ü doldurmadı aynı haftada doğum yapacağım abiyle aynı gün doğum günleri olabilir ben ilkinle uğraşmaktan bu hamilelikten birşey anlamadım bide ev telaşım var 15 güne kadar Adana ya taşınıyorum ev topla koli yap temizlik yap derken günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum sizin abi büyükmüş bende şimdilik 3.yü düşünmüyorum eşim işin esprisine takılıyor şimdi aldıklarımız yarı fiyatına düştü 3. olursa dahada azalır diyor kız Adana'da da ev fiyatları uçmuş ama evler büyük en azındanİyi yapmışsın canım. Bizim abiye uygun kıyafet yok büyük geliyoruz sanırım yaş olarak:) daha önce arabasını falan da aldığım için ordan alacak bir şey kalmadı deterjan dışında onu da bu hafta sonu alacağız. Risklerim var hazırlayacağım çantamızı. Güle güle kullansın iki kuzun da canım.. Biz bırakmadık abiden bi otokoltuk kaldı bir de yatak.. Kıyafet falan hepsini vermiştim ben. Zaten 7 yıl geçti aradan pek sağlam kalmazlardı büyük ihtimalle :) ev önemli canım neyseki adana bu konuda çok uçuk fiyatlar sunmuyor.. Rahatımıza düşkünlüğümüzden evler geniş3.yü düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim... İkinci zor geçiyor ilki gibi değil hoş sezaryen risk istemiyorum.. İlki senin kaç yaşında?
Selam canım. Ben 1 ay önce gittim havuzluhana öylesine gerçekten insan erken doğurur orda :)Günaydın kızlar. Cumartesi özel bir iş icin istanbula gittim. Uçaklarda sorun olmadi. Thy bile raporumu sormadi okadar rapor alacagim diye koşturmuştum. Gitmisken havuzlu hana da gittim. Ucakta dogurmadim ama eminonunde doguracagim diye cok korktum:)) gitmeyi dusunen varsa ertelemeden gitsin. Dun gece geldim sabah da işe geldim. Artik nasil yorulduysam mudurum sağolsun ayakisi yaptirdi bana yorulmadim daha fazla. Ögleden sonra da ister eve git ister doktora git dedi. Tsh im en son 4.5 cikmisti onun icin bir endokrine gideyim diorum.
Buarada sabah baktim ki karnim asaga dusmus gibi sanki insallah bana öyle gelmistir. O kadar cok korkuyorum ki erken dogumdan. Esyalarin yarisi memlekette yarisi yasadigim yerde daha odasi yatagi arabasi yok. Hazirana kadar gelmemeli bebek:))
Önceden plan yapmistik. 1 mayista 3 gunluk antalyaya tatile gidecektik babymoon icin. Ama araya istanbul girdi. Okadar yoruldum ki hic gidesim kalmadi. Sanirim gidip tum gun otelde uyuyacagim:). Ben gezmeyi seyehati cok severim. Bedenim hamile oldugumu kabul etse de ruhum kabul etmiyor:)) hala gezmek derdinde:))
Son bir sey daha gecen hafta bebegim 4 gun hic hareket etmedi. Arkadaslar nasil dayandin kontrole gitmeden diyorlar. Ben de bilmiorum sanirim cok yogundum:) neyse ki istanbula gittigimden beri hic durmuyor. artik icim rahat. Insallah kizim da gezmeyi seviyordur:))
Pamuklu öneriyorlar canım. Ben hepsiburada dan piercardinin pamuklu yatağını aldım oark beşiğine. Oda takımındaki beşiğinde içinde vardı. Bebek ergonomisi için yapılmış edilmiş. Başka araştırmadım bu yüzdenBebek beşik yatağı için yaylimi yoksa ortopedikmi önerirsiniz kızlar?
Yatak icin ilk baslarda ortopedik onermiyorlar. Bildigim kadariyla sünger olmasi gerekiyor. Belki ust kismi pamuk dokulu olabilirBebek beşik yatağı için yaylimi yoksa ortopedikmi önerirsiniz kızlar?
Kızlar bebeğimin bebek arabası oto koltuğu puseti ana kucağı kaldı. Bunları alırken ayrı ayrı mı alıyorsunuz yoksa hepsini bi parça olarak alanınız var mı?
Kızıma alıp allah nasip ederse 1 yıl sonra 2. Bebeğimizde de kullanmak istiyorum o yüzden kaliteli şeyler almaya çalışıyorum. Alanlar ve daha önceki çocuklarında kullananlar fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?