2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz drdan geldik,
Yüzünü göstermeyen kızım geleneği bozmadı, elleriyle kapalıydı, zaten cerrahpaşada önemsemiyorlar yüzünü, detaylı usg gibi geçiyor muayene daha çok, kan akımları vs bakıyorlar,
1690gr tahmini 40.5cm olmuş
Herşey yolundaymış çok şükür, azıcık koca kafalıymışız, geçen sefer gören dr da koca göbekli demişti kızıma
2haftada bir çağırdı bundan sonrası için, kendi drumla oraya dönüşümlü gittiğim için yakında her hafta görücem sanırım

Tatlim ornek resimleri varmi senin yaptirdiklarinin cok yogun calisiyor ama :))

Selam kızlar size bir sorum olcak biz dogum ıznınr cıktıktan sonra devletin verdigi 433 tl dısında bir para var mı?
Maasımızı 4 ay devlet mı oduyor sirket mi?
Canım sgk ödüyor rapor parasını diye biliyorum ama özelde değişiyor mu emin değilim.

Hediyelikleri yaparken bittim ama o hala bitmedi,keseceğim çuhalar ve sandıklara isim yazdırmam kaldı.İsmi daha bugün koyduk.Daha önce de koymuştuk ama değiştirdik.Rüyamda Erdem ismini görmüştüm ama ismin A harfi ile başlamasını istemiştim.Dha enerjik oluyor ve isimde geçen P harfi kişiyi yükseltiyor yani akronofologlar öyle diyor.Alp Erdem istedim babası çok klasik buldu.O da Dora Erdem dedi ben de A ile başlamayan ve içinde p harfi olmayan ismi kabul etmedim.Doralp diye bir isim türettim anlamsız dedi.En son Alpar Erdem de karar kıldıkAlpar yiğit demek,anlamı güzel.Alp Erdem olaydı daha iyiydi.R harfi tereddüt verirmiş.Hayırlısı artık.İsmi belli olunca kıyafet ve bez keselerinin siparişini verdim.Yoruldum ya,şöyle rahat rahat kitabımı okuyamadım.Birkaç gündür isim koyamadığımız için uyku tutmuyordu,en azından artık uyurum.

Ayy herkese maşallah bebisleriniz kocaman olmus bizim görüse 3 hafta var nerdeyse gecmiyor zaman sizler gittikce daha cok sabirsizlaniyorum beni ayda 1 cagiriyor hala birde ilk defa yuzunu gormedim ya hic zaman gecmiyor gel 13 mayis gellll..

raporlu sayılıyoruz canım maaşı sgk ziraat bankasına yatırıyor işveren ödemiyor e devletten takibi yapılabiliyor. 433 tl bilmiyorum
300tl ve 133 tl dogum yapana devlet verıyor canım hatta 2. 3. Cocukta bu para daha cok
Canım sgk ödüyor rapor parasını diye biliyorum ama özelde değişiyor mu emin değilim.

Anladım canım ben de sırket her ay maas yatırcakmsanıyorum toplumu alınıyor bu para peki ve tam maasımız kadar mı kesıntılı mi

Seninde bundan snrasında 2haftaya düşürür alpicim

İsminiz hayırlı olsun
A ile başlaması iyi miymiş çok sevindim,
Bizim de Ayşe Mina olucak inşAllah

Selam kızlar size bir sorum olcak biz dogum ıznınr cıktıktan sonra devletin verdigi 433 tl dısında bir para var mı?
Maasımızı 4 ay devlet mı oduyor sirket mi?
Maasi devlet oduyor canim sigortan yatmiyor ama saglik icin bakim hakkin sabit kaliyor.muhasebecinin bildirimine gore ya 2 ay onden yada ise baslayinca toplu aliyormussun pArayi.onundisinda dogum yapinca sekreterden dogum bildirimi yapilmasini istiyormussun ve dogum kagidiyla pttden altin parasi hediyeni aliyormussun

Çalısmayan anneye para yok mu
Sanki cocuk basina devlet para veriyordu dimi bileniniz var mi ?

Benim bildiğim var canım. Doğum parası olarak geçiyor. Başvuru yapıp ptt den alınıyordu.. Araştırmak lazım.. İlkinde gidip almamıştım uzaktı diyr ama şimdi giderim sanırım yakın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…