Altta dosya yukle var ya canim ordan yukle birde eger resim boyutu buyuk derse ekran goruntusu al boyut kuculur
Tatlim ornek resimleri varmi senin yaptirdiklarinin cok yogun calisiyor ama :))Canım çok uyguna yapıyor zaten. Arkadaşımın ürünleri geldi tek tek paketlemiş ve hepsi çok güzeller. Bende bekliyorum haftaya gelecek tüm ürünlerim. Puset süsü kapı süsü kokulu taş yasinler hepsini ona yaptırıyorum
Canım sgk ödüyor rapor parasını diye biliyorum ama özelde değişiyor mu emin değilim.Selam kızlar size bir sorum olcak biz dogum ıznınr cıktıktan sonra devletin verdigi 433 tl dısında bir para var mı?
Maasımızı 4 ay devlet mı oduyor sirket mi?
Sanirim beceremedin :)) Aslinda cikmasi lazim ama napalim ki :-/Dosya yukleye tıklıyorum hic birsey çıkmıyor beceremedm heralde
300tl ve 133 tl dogum yapana devlet verıyor canım hatta 2. 3. Cocukta bu para daha cokraporlu sayılıyoruz canım maaşı sgk ziraat bankasına yatırıyor işveren ödemiyor e devletten takibi yapılabiliyor. 433 tl bilmiyorum
Canım sgk ödüyor rapor parasını diye biliyorum ama özelde değişiyor mu emin değilim.
Sanirim beceremedin :)) Aslinda cikmasi lazim ama napalim ki :-/
Olmamiss canim fotografin ustunden x isareti var .
Şimdi oldumu acaba?? Meyveli emzik göstermek istemistim cok hosuma gidiyor
Olmamiss canim fotografin ustunden x isareti var .
Ayy herkese maşallah bebisleriniz kocaman olmus bizim görüse 3 hafta var nerdeyse gecmiyor zaman sizler gittikce daha cok sabirsizlaniyorum beni ayda 1 cagiriyor halabirde ilk defa yuzunu gormedim ya hic zaman gecmiyor gel 13 mayis gellll..
Bu oldu iste :)) 6.ayindan sonra veririz bol bol bizde bunlardan cok kolay olur suyunu emer :) tada alisir sonra yerBen en iyisi linki vereyim
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...GwodyuQBbw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Hediyelikleri yaparken bittim ama o hala bitmedi,keseceğim çuhalar ve sandıklara isim yazdırmam kaldı.İsmi daha bugün koyduk.Daha önce de koymuştuk ama değiştirdik.Rüyamda Erdem ismini görmüştüm ama ismin A harfi ile başlamasını istemiştim.Dha enerjik oluyor ve isimde geçen P harfi kişiyi yükseltiyor yani akronofologlar öyle diyor.Alp Erdem istedim babası çok klasik buldu.O da Dora Erdem dedi ben de A ile başlamayan ve içinde p harfi olmayan ismi kabul etmedim.Doralp diye bir isim türettim anlamsız dedi.En son Alpar Erdem de karar kıldıkAlpar yiğit demek,anlamı güzel.Alp Erdem olaydı daha iyiydi.R harfi tereddüt verirmiş.Hayırlısı artık.İsmi belli olunca kıyafet ve bez keselerinin siparişini verdim.Yoruldum ya,şöyle rahat rahat kitabımı okuyamadım.Birkaç gündür isim koyamadığımız için uyku tutmuyordu,en azından artık uyurum.
Mümkünse düsürsün kizimi cok özluyorum esimde sabret 2 ay sonra kucaginda olacak diye teselli ediyor beni :)Seninde bundan snrasında 2haftaya düşürür alpicim
Maasi devlet oduyor canim sigortan yatmiyor ama saglik icin bakim hakkin sabit kaliyor.muhasebecinin bildirimine gore ya 2 ay onden yada ise baslayinca toplu aliyormussun pArayi.onundisinda dogum yapinca sekreterden dogum bildirimi yapilmasini istiyormussun ve dogum kagidiyla pttden altin parasi hediyeni aliyormussunSelam kızlar size bir sorum olcak biz dogum ıznınr cıktıktan sonra devletin verdigi 433 tl dısında bir para var mı?
Maasımızı 4 ay devlet mı oduyor sirket mi?
Butun annelere veriliyor canim sende dogum belgeni al ve sekretere onaylattir sanada bir ay icinde yatar ptt yeÇalısmayan anneye para yok mu
Sanki cocuk basina devlet para veriyordu dimi bileniniz var mi ?
Çalısmayan anneye para yok mu
Sanki cocuk basina devlet para veriyordu dimi bileniniz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?