- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Maşallah canım.Dr a bak yok koca kafalı yok koca göbekli,kendine baksın o bir kere :)Biz drdan geldik,
Yüzünü göstermeyen kızım geleneği bozmadı, elleriyle kapalıydı, zaten cerrahpaşada önemsemiyorlar yüzünü, detaylı usg gibi geçiyor muayene daha çok, kan akımları vs bakıyorlar,
1690gr tahmini 40.5cm olmuş
Herşey yolundaymış çok şükür, azıcık koca kafalıymışız, geçen sefer gören dr da koca göbekli demişti kızıma
2haftada bir çağırdı bundan sonrası için, kendi drumla oraya dönüşümlü gittiğim için yakında her hafta görücem sanırım
Bu oldu iste :)) 6.ayindan sonra veririz bol bol bizde bunlardan cok kolay olur suyunu emer :) tada alisir sonra yer
Canim ebebektede var bi degisigi pek moda artik mantikli ama :)Evettt:)) bunu bir arkadaşım kullanıyordu içine üzüm koymuş bebek cok güzel emiyordu ozamanlar hamilede degildim ama aklima takilmisti
Kizlar masallah hepinize ve tatli bebislerinize yarin bizimde gorusumuz var bugun benim dogum gunum :)) en guzel dogum gunu hediyelerim bedenimde insallah rabbim saglikla kucagima kucaklarimiza almayi nasip eder :)
Teşekkürler canım,"ş" harfi de çok şans verirmiş.İsminiz hayırlı olsun
A ile başlaması iyi miymiş çok sevindim,
Bizim de Ayşe Mina olucak inşAllah
Canim ebebektede var bi degisigi pek moda artik mantikli ama :)
amin canım.. ailenle tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu yıllar dilerimKizlar masallah hepinize ve tatli bebislerinize yarin bizimde gorusumuz var bugun benim dogum gunum :)) en guzel dogum gunu hediyelerim bedenimde insallah rabbim saglikla kucagima kucaklarimiza almayi nasip eder :)
kasıma kısmet olmuş hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kavuşunay bayılacağım temmuz anneleri açılmış bilehaziran diye ümitlendim miniğim bıraktı gitti annesini inşallah bu aya kısmet olur
canım benim ya saolasın evet kasıma nasip oldu çok şükürkasıma kısmet olmuş hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kavuşun
ilk sayfalarda gördüm de seni yazayım dedim
maşallah kızınaBiz drdan geldik,
Yüzünü göstermeyen kızım geleneği bozmadı, elleriyle kapalıydı, zaten cerrahpaşada önemsemiyorlar yüzünü, detaylı usg gibi geçiyor muayene daha çok, kan akımları vs bakıyorlar,
1690gr tahmini 40.5cm olmuş
Herşey yolundaymış çok şükür, azıcık koca kafalıymışız, geçen sefer gören dr da koca göbekli demişti kızıma
2haftada bir çağırdı bundan sonrası için, kendi drumla oraya dönüşümlü gittiğim için yakında her hafta görücem sanırım
Butun annelere veriliyor canim sende dogum belgeni al ve sekretere onaylattir sanada bir ay icinde yatar ptt ye
Takip edelim niye kalsin devlette sonucta bez aliriz bebislerimize :))Benim bildiğim var canım. Doğum parası olarak geçiyor. Başvuru yapıp ptt den alınıyordu.. Araştırmak lazım.. İlkinde gidip almamıştım uzaktı diyr ama şimdi giderim sanırım yakın diye
Dogum hediyesi akrabalar bisi takar ya bu da devletin taktigi :)Gram mi,ceyrek mi takiyor acaba:)Butun annelere veriliyor canim sende dogum belgeni al ve sekretere onaylattir sanada bir ay icinde yatar ptt ye
Miniklerin ve sevdiklerinle bir ömür mutlu olun inşallah hepimiz sagsaglim alalim kucagimiza. Ayni günüz seninle :)Kizlar masallah hepinize ve tatli bebislerinize yarin bizimde gorusumuz var bugun benim dogum gunum :)) en guzel dogum gunu hediyelerim bedenimde insallah rabbim saglikla kucagima kucaklarimiza almayi nasip eder :)
Amin canim cok tesekkur ederim rabbim cumlemizi sagsalim kavustursun insallahAmin canımm doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah bebislerinle ve tum sevdiklerinle birlikte inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım, Bebişlerinle nice mutlu yıllaraKizlar masallah hepinize ve tatli bebislerinize yarin bizimde gorusumuz var bugun benim dogum gunum :)) en guzel dogum gunu hediyelerim bedenimde insallah rabbim saglikla kucagima kucaklarimiza almayi nasip eder :)
Ilk sayfalara takildim bende ne guzel telaslar yasamisiz senin teste denk geldim :))Gece gece test yaptım, negatif diye canım sıkıldı 15dk snra bakınca ikinci çizgiyi çook silik gördüm sanki eşimde gördü ama emin olamadık, siz görebiliyormusunuz?
Oğlumda da böyle silik bir çizgiyle öğrenmiştim inşAllah şimdi de kardeşi yoldadır
Amin canim benim insallah cumlemize saglikla nasip olsun evet rabbim boyle nasip etti birinin tadini bilmeden cifter sevmeyi cifter konusmayi her iki meyveyide nasip etti rabbim tum evlat hasretinde olanlara nasip etsin insallahMelissa81 mutlu yaşlar canım,ikiz annesi olmak da apayrı bir duygu olsa gerek,Hem güzel hem zor.Allah hediyelerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?