2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım.Dr a bak yok koca kafalı yok koca göbekli,kendine baksın o bir kere :)

Kizlar masallah hepinize ve tatli bebislerinize yarin bizimde gorusumuz var bugun benim dogum gunum :)) en guzel dogum gunu hediyelerim bedenimde insallah rabbim saglikla kucagima kucaklarimiza almayi nasip eder :)

Amin canımm doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah bebislerinle ve tum sevdiklerinle birlikte inşallah

Melissa81 mutlu yaşlar canım,ikiz annesi olmak da apayrı bir duygu olsa gerek,Hem güzel hem zor.Allah hediyelerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kizlar masallah hepinize ve tatli bebislerinize yarin bizimde gorusumuz var bugun benim dogum gunum :)) en guzel dogum gunu hediyelerim bedenimde insallah rabbim saglikla kucagima kucaklarimiza almayi nasip eder :)
amin canım.. ailenle tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu yıllar dilerim

kasıma kısmet olmuş hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kavuşun
ilk sayfalarda gördüm de seni yazayım dedim
canım benim ya saolasın evet kasıma nasip oldu çok şükür Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın sağsalim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

maşallah kızına

Butun annelere veriliyor canim sende dogum belgeni al ve sekretere onaylattir sanada bir ay icinde yatar ptt ye

Benim bildiğim var canım. Doğum parası olarak geçiyor. Başvuru yapıp ptt den alınıyordu.. Araştırmak lazım.. İlkinde gidip almamıştım uzaktı diyr ama şimdi giderim sanırım yakın diye
Takip edelim niye kalsin devlette sonucta bez aliriz bebislerimize :))

Canim dogum gunun kutlu olsun bende 8.haftada kutlamistim o gun herkese müjdeyi vermistim Dogum gunu hediyemi paylasmistim :))
Senin minikler seneye pastanin mumunu üfler sana birakmaz o zevki bugun pastani ufle altina da not yaz son pasta tek basima ufledigim :))

Miniklerin ve sevdiklerinle bir ömür mutlu olun inşallah hepimiz sagsaglim alalim kucagimiza. Ayni günüz seninle :)

İlk ciktiginda ceyrek ediyordu ama şuan gram bile etmiyor galiba @mayhosmelek bende alabilirsek o parayla mevlidi aradan cikaririz diye dusunuyordum bakalim inşallah dogumdan sonra cok bekletmezler :)

Doğum günün kutlu olsun canım, Bebişlerinle nice mutlu yıllara

Ilk sayfalara takildim bende ne guzel telaslar yasamisiz senin teste denk geldim :))
Benim baya koyuydu ögrendigimde testin fotosunu atip kizlar bu gercek olabilir mi yazmistim :)

Melissa81 mutlu yaşlar canım,ikiz annesi olmak da apayrı bir duygu olsa gerek,Hem güzel hem zor.Allah hediyelerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canim benim insallah cumlemize saglikla nasip olsun evet rabbim boyle nasip etti birinin tadini bilmeden cifter sevmeyi cifter konusmayi her iki meyveyide nasip etti rabbim tum evlat hasretinde olanlara nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…