Cok tesekkur ederim canim benim sagolasinamin canım.. ailenle tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu yıllar dilerim
Amin kuzum insallah cok tesekkurler ayy keske 11.07 olsa o gunde esimin dogum gunu :) ama okadar beklemez diyolar ikizler icinMiniklerin ve sevdiklerinle bir ömür mutlu olun inşallah hepimiz sagsaglim alalim kucagimiza. Ayni günüz seninle :)
Anne calissin yada calismasin devlet ptt araciligi ile ilk cocukta 300 ikincisinde 400 uc ve sonrasinda 600 tl veriyor. Ikizlerde ise çarpi 2, ücüzde çarpi 3. Dogumdan yaklasik 2-3 ay sonra ptt ye yatmis oluyor. Sgkli calisan annelere yatan fark ziraat bankasina yatiyor ama bizim zamanimiza kadar onlar da ptt ye aktarilacak.Çalısmayan anneye para yok mu
Sanki cocuk basina devlet para veriyordu dimi bileniniz var mi ?
Cok tesekkur ederim canimDoğum günün kutlu olsun canım, Bebişlerinle nice mutlu yıllara
Cok sagol canim yaa rabbim bu hayallerimizi gerceklestirmeyi nasip etsin evet bugun dusundum seneye bicir bicir olucaz insallah Allahin izniyle.Takip edelim niye kalsin devlette sonucta bez aliriz bebislerimize :))
Canim dogum gunun kutlu olsun bende 8.haftada kutlamistim o gun herkese müjdeyi vermistim Dogum gunu hediyemi paylasmistim :))
Senin minikler seneye pastanin mumunu üfler sana birakmaz o zevki bugun pastani ufle altina da not yaz son pasta tek basima ufledigim :))
Baktimda sanirim sgk ya basvuracagiz bu parayi almak icin dogum belgesiyle sonra 3 ay icinde yatiriyorlarmis.Anne calissin yada calismasin devlet ptt araciligi ile ilk cocukta 300 ikincisinde 400 uc ve sonrasinda 600 tl veriyor. Ikizlerde ise çarpi 2, ücüzde çarpi 3. Dogumdan yaklasik 2-3 ay sonra ptt ye yatmis oluyor. Sgkli calisan annelere yatan fark ziraat bankasina yatiyor ama bizim zamanimiza kadar onlar da ptt ye aktarilacak.
Anne calissin yada calismasin devlet ptt araciligi ile ilk cocukta 300 ikincisinde 400 uc ve sonrasinda 600 tl veriyor. Ikizlerde ise çarpi 2, ücüzde çarpi 3. Dogumdan yaklasik 2-3 ay sonra ptt ye yatmis oluyor. Sgkli calisan annelere yatan fark ziraat bankasina yatiyor ama bizim zamanimiza kadar onlar da ptt ye aktarilacak.
Aynen oyle canim tek bebege 300 al ve sus :)Dogum hediyesi akrabalar bisi takar ya bu da devletin taktigi :)Gram mi,ceyrek mi takiyor acaba:)
Canım benim aldığım park beşiğin ölçüsüde 60*120 yatakta öyle. Yatağın biçok ölçüsü var bak hepsiburadadan. 2.güne geldi valla çokta uygun geldi bana. E bebekte pamuklar çok pahalıydı mesela. Beşiğinin ölçüsü 60*120 ise pamuk yatağıda aynı ölçüde al kuzumTeşekkürler Şimdi baktım cok güzelmiş, bu yataklar hem normal beşik hem park yataklar icinde uygunmudur acaba ya? Normal sallanan beşik (60x120) aldım ben
Saol canm en guzeli pamuk aslında, sungerler cok ince geliyor bana ama heralde bebekler icin uygundur daha neler ogrenicez
Tabi canım geldiğinde paylaşırım mutlaka. Ben orkide hastası olduğum için kocamın işi çok kolay :)Canım gelince buraya koysana ürünleri merak ettim.Benim de evlilik yıldönümüm haftaya,çiçekleri çöpe atıyorum,kalıcı olmuyor hem de fiyat fazla.Senin tavsiye ettiğin çok güzel kokulu taştan buket çiçek yapmış.Hem kalıcı hem fiyat uygun.Kocişime ondan aldırtayım.Hastaneye bebek görmeye giderken bile bence çok iyi,çiçekleri kapıdan içeri sokamıyoruz.Aileden biri olursa da o bisikletli sepetli hoş hediye olur.
Ne demek canım benimYeni gordum canım yazdıgını aynen oraya da bı danısıyım ıyı dedın
Canım gözün aydın prensesine maşallah ona :)Selam kızlar bızde bugun kontrole geldık. Bebısım 3 gun onde cıktı 40 cm 1380 gr olmus. 29+1 cıktı haftası da cok sukur herseyı gayet ıyı. Kan uyusmazlıgı testı yaptırdım ben de negatıf cıktı ama dr yıne de ıgne vuralım dedı onunla ugrasıyoruz.
Bu arada kızlar test sonucu beklerken mobılya baktık. 4 kapılı + yavrulu sedır yatak + sıfonyer 4-5 bın arası fıyat aldım. Yaptırma mobılya olucak. Country tarzı mobılya ıcın fıyat normal geldı bana ama daha modele karar veremedım. Oda yapmıycaktım ama dayanamadım :) 1 yıldan once odasında yatırmayı dusunmuyorum ama yıne de heves ettım :)
Oh ne şanslısın her hafta he :) ben hala 3 haftada bir gidiyorum bakalım 10gün sonra ne dicek doktor.Biz drdan geldik,
Yüzünü göstermeyen kızım geleneği bozmadı, elleriyle kapalıydı, zaten cerrahpaşada önemsemiyorlar yüzünü, detaylı usg gibi geçiyor muayene daha çok, kan akımları vs bakıyorlar,
1690gr tahmini 40.5cm olmuş
Herşey yolundaymış çok şükür, azıcık koca kafalıymışız, geçen sefer gören dr da koca göbekli demişti kızıma
2haftada bir çağırdı bundan sonrası için, kendi drumla oraya dönüşümlü gittiğim için yakında her hafta görücem sanırım
Evet canım baya yoğun gerçekten. Kokulu taşımın ve kapı süsümün örnekleri var ama diğerlerini birlikte krar verip yapıyor. Ekliyorum elimde olanları (kokulu taşın süslemesi daha düzenli olacak bu denemeydi)Tatlim ornek resimleri varmi senin yaptirdiklarinin cok yogun calisiyor ama :))
Canim cok guzelmis bitince dahada guzel olur magnetlimi yaptirdin bunu ayy bende bekliyorum sira bana gelsin diye :))Evet canım baya yoğun gerçekten. Kokulu taşımın ve kapı süsümün örnekleri var ama diğerlerini birlikte krar verip yapıyor. Ekliyorum elimde olanları (kokulu taşın süslemesi daha düzenli olacak bu denemeydi)
Anne calissin yada calismasin devlet ptt araciligi ile ilk cocukta 300 ikincisinde 400 uc ve sonrasinda 600 tl veriyor. Ikizlerde ise çarpi 2, ücüzde çarpi 3. Dogumdan yaklasik 2-3 ay sonra ptt ye yatmis oluyor. Sgkli calisan annelere yatan fark ziraat bankasina yatiyor ama bizim zamanimiza kadar onlar da ptt ye aktarilacak.
Canım benim aldığım park beşiğin ölçüsüde 60*120 yatakta öyle. Yatağın biçok ölçüsü var bak hepsiburadadan. 2.güne geldi valla çokta uygun geldi bana. E bebekte pamuklar çok pahalıydı mesela. Beşiğinin ölçüsü 60*120 ise pamuk yatağıda aynı ölçüde al kuzum
Tatlım şimdiden doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın bebişlerine ve sana mutluluk şans huzur ve sağlık getirsin. Çok parayıda unutmasınKizlar masallah hepinize ve tatli bebislerinize yarin bizimde gorusumuz var bugun benim dogum gunum :)) en guzel dogum gunu hediyelerim bedenimde insallah rabbim saglikla kucagima kucaklarimiza almayi nasip eder :)
Tek seferlik bir sey. Genelde hastaneler basvuruyor sizin adiniza sgkya. Hak edilen ayin 20sinden sonra yatiyor. Tc nize yatmis para 1 sene sistemde bekliyor. Baba alamiyor mutlaka anne almali.Peki tek seferlik biseymi bu yoksa her ay mi verilicek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?