- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Gözün aydın canımmm.. bizim bu kızlardan çektiğimiz nee yaaaaa... bizim dr da önemsemiyor yüzünü.. MaşaAllah senin kızda tosbikmiş..bizimkinden 100 gr fazla..artık sonraki görüşlerde yüzlerini gösterirler umarımmm. :))Biz drdan geldik,
Yüzünü göstermeyen kızım geleneği bozmadı, elleriyle kapalıydı, zaten cerrahpaşada önemsemiyorlar yüzünü, detaylı usg gibi geçiyor muayene daha çok, kan akımları vs bakıyorlar,
1690gr tahmini 40.5cm olmuş
Herşey yolundaymış çok şükür, azıcık koca kafalıymışız, geçen sefer gören dr da koca göbekli demişti kızıma
2haftada bir çağırdı bundan sonrası için, kendi drumla oraya dönüşümlü gittiğim için yakında her hafta görücem sanırım
Evet kuzum magnetli yaptırdım çok sewindim beğenmene :) sende mi orada yaptıracaksın? Sen nasıl birşey beğeniyorsunCanim cok guzelmis bitince dahada guzel olur magnetlimi yaptirdin bunu ayy bende bekliyorum sira bana gelsin diye :))
Fark etmez tatlım ölçüsü aynıysa alabilirsin. Önceki mesajımda ifade edememişim kusura bakma :)Pierre cardinin pamuklusunu cok beğendim ama park yatak için diyor, benim demek istediğim normal beşik icinde olurmu acaba herhalde fark etmez dimi
Çokkk güzelll bunlar yaa.... güle güle kullanın canımmm. hıııhhhhh bzimde teyzemiz kapı süsümüzü ve kokulu taşlarımızı yaptırdı.. bugün süpriz yaptı.. nasip olursa annem gelirken getircek.. kızımada çok güzell kokoş elbiseler almışlar..ayyy zaman geçiversede şöyle evire çevire sevsem kızımı... sevgi manyağı yapcam onu :))Evet canım baya yoğun gerçekten. Kokulu taşımın ve kapı süsümün örnekleri var ama diğerlerini birlikte krar verip yapıyor. Ekliyorum elimde olanları (kokulu taşın süslemesi daha düzenli olacak bu denemeydi)
Fark etmez tatlım ölçüsü aynıysa alabilirsin. Önceki mesajımda ifade edememişim kusura bakma :)
Aminnnn canim insallah cok tesekkur ederimTatlım şimdiden doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın bebişlerine ve sana mutluluk şans huzur ve sağlık getirsin. Çok parayıda unutmasın
Canım benim çok teşekkür ederim :) seninkilerinde fotosu var mı? Ben daha çok süslü kıyafet almadım kızıma 2 tanecik elbisesi var sadece ilk 3 ay elbise giydirilmez diye düşünüyorum kendini tutamıyorya daha. Kızımla birlikte seçeriz dedik. Annen ne zaman geliyo tatlımÇokkk güzelll bunlar yaa.... güle güle kullanın canımmm. hıııhhhhh bzimde teyzemiz kapı süsümüzü ve kokulu taşlarımızı yaptırdı.. bugün süpriz yaptı.. nasip olursa annem gelirken getircek.. kızımada çok güzell kokoş elbiseler almışlar..ayyy zaman geçiversede şöyle evire çevire sevsem kızımı... sevgi manyağı yapcam onu :))
Ne demek canım benimAy önemli değil canım benimm, teşekkür ettim
Evet canim bende hastaneye goturecegim kapi susunu magneti birde keseyi ona yaptiracagim sira bekliyorum.Evet kuzum magnetli yaptırdım çok sewindim beğenmene :) sende mi orada yaptıracaksın? Sen nasıl birşey beğeniyorsun
Ay bunlarda çok minnoşlarrr. İkiz beklediğini söyledin mi tatlım? Belki öncelik yapar. Ne zaman teslim edecekmiş seninkileri?Evet canim bende hastaneye goturecegim kapi susunu magneti birde keseyi ona yaptiracagim sira bekliyorum.
Amin kuzum insallah cok tesekkur ederim canimMelissa81 dogum günün kutlu olsun tatlım...sağlıklı huzurlu musmutlu yıllarınız olsun inşaallah..
Soyledim canim sagolsun yardimci olacak oyle dedi :) haftaya elimde olurmus :)Ay bunlarda çok minnoşlarrr. İkiz beklediğini söyledin mi tatlım? Belki öncelik yapar. Ne zaman teslim edecekmiş seninkileri?
Ooo daha nolsunSoyledim canim sagolsun yardimci olacak oyle dedi :) haftaya elimde olurmus :)
İnşaallah haziran 15 de yanımda canım..ben elbise, etek çok severim.. inşaallah kızımda bana çeker..Canım benim çok teşekkür ederim :) seninkilerinde fotosu var mı? Ben daha çok süslü kıyafet almadım kızıma 2 tanecik elbisesi var sadece ilk 3 ay elbise giydirilmez diye düşünüyorum kendini tutamıyorya daha. Kızımla birlikte seçeriz dedik. Annen ne zaman geliyo tatlım
Yaaa ne tatlış şeyler almışlar öyle kıskandım :))) taşlarında çok ciciler kuzu. Annişkonun gelmesine de az kalmış iyi bariİnşaallah haziran 15 de yanımda canım..ben elbise, etek çok severim.. inşaallah kızımda bana çeker..
Tamam tatlım merakla bekliyorum :)Bazı resimler yüklenmemiş..kapı süsümüzün henüz fotosu gelmedi.. onuda gelince yüklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?