2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canımmm.. bizim bu kızlardan çektiğimiz nee yaaaaa... bizim dr da önemsemiyor yüzünü.. MaşaAllah senin kızda tosbikmiş..bizimkinden 100 gr fazla..artık sonraki görüşlerde yüzlerini gösterirler umarımmm. :))

Pierre cardinin pamuklusunu cok beğendim ama park yatak için diyor, benim demek istediğim normal beşik icinde olurmu acaba herhalde fark etmez dimi
Fark etmez tatlım ölçüsü aynıysa alabilirsin. Önceki mesajımda ifade edememişim kusura bakma :)

Uçaga binebilir raporu almaya gitmiştim. Doktor gelmisken bakalim dedi. Ayak ustu gördüm kizimi azicik da olsa. Yan profil fotosu verdi yine. Hala babaya benziyor malesef:)) 1500 kg 39 cm dedi.

Bir de doktora acil durumlar icin telefonuu alabilir miyim dedim.(bu 2. Gidisimdi yeni degistirdim doktorumu) vereyim ama acil durumda hastaneye geleceksin.ben zaten geceleri telimi kapatiyorum. Hastane evden ulasiyor dedi. Cok bozuldum. Sanki her gece arayip sapikli yapacagim. Bir anda sogudum doktordan. Gıcık oldum bir de:)))

Çokkk güzelll bunlar yaa.... güle güle kullanın canımmm. hıııhhhhh bzimde teyzemiz kapı süsümüzü ve kokulu taşlarımızı yaptırdı.. bugün süpriz yaptı.. nasip olursa annem gelirken getircek.. kızımada çok güzell kokoş elbiseler almışlar..ayyy zaman geçiversede şöyle evire çevire sevsem kızımı... sevgi manyağı yapcam onu :))

Canım benim çok teşekkür ederim :) seninkilerinde fotosu var mı? Ben daha çok süslü kıyafet almadım kızıma 2 tanecik elbisesi var sadece ilk 3 ay elbise giydirilmez diye düşünüyorum kendini tutamıyorya daha. Kızımla birlikte seçeriz dedik. Annen ne zaman geliyo tatlım

Evet kuzum magnetli yaptırdım çok sewindim beğenmene :) sende mi orada yaptıracaksın? Sen nasıl birşey beğeniyorsun
Evet canim bende hastaneye goturecegim kapi susunu magneti birde keseyi ona yaptiracagim sira bekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-25-20-57-08.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_2017-04-24-03-30-19.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 118
  • Screenshot_2017-04-24-02-57-48.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_2017-04-24-03-02-14.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 105
Ay bunlarda çok minnoşlarrr. İkiz beklediğini söyledin mi tatlım? Belki öncelik yapar. Ne zaman teslim edecekmiş seninkileri?
Soyledim canim sagolsun yardimci olacak oyle dedi :) haftaya elimde olurmus :)

Soyledim canim sagolsun yardimci olacak oyle dedi :) haftaya elimde olurmus :)
Ooo daha nolsun ben sıkıştırmadım zamanım var diye baya. Birde yasinle puset süsüne yeni karar verdim. Daha ödeme bile yapmadım biliyomusun. Para derdinde olmayan biri gerçekten ve güvendim ben.

İnşaallah haziran 15 de yanımda canım..ben elbise, etek çok severim.. inşaallah kızımda bana çeker..

Eklentiler

• IMG_1265.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_1117.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_1270.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_1271.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_1272.webp
    33 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_1273.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_1275.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 91
İnşaallah haziran 15 de yanımda canım..ben elbise, etek çok severim.. inşaallah kızımda bana çeker..
Yaaa ne tatlış şeyler almışlar öyle kıskandım :))) taşlarında çok ciciler kuzu. Annişkonun gelmesine de az kalmış iyi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…