2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar masallah hepinize ve tatli bebislerinize yarin bizimde gorusumuz var bugun benim dogum gunum :)) en guzel dogum gunu hediyelerim bedenimde insallah rabbim saglikla kucagima kucaklarimiza almayi nasip eder :)
Nice mutlu yıllara arkadaşım sağlıklı mutlu huzurlu yıllar senin olsun inşallah yarın kontrolün iyi geçer inşallah bebesler güzel güzel buyumustür inşallah kilalarini çok merak ediyorum büyüme oranlarıni sen benden öndesin ikiz olduğu için inşallah hersey iyi çıkar canim

alpi beni de ayda bir çağırıyor....bizim dr yüzüne ayrıdan önem veriyor sanırım heyecanımıı anlıyor....ayrıdan etrafını çizip yüzünü çıkartıyor...bi sefer yüzü görünmedi ayaklarının resmini vermişti o da güzel bi anı oldu:)kızm el sallasın istiyor dr kırmıyor çok uğraşıyor hareket etsin diye

Benim doktorda cok ugrasti ama biz hafta ici gidemiyoruz ctesi gittigimiz icin cok yogun oluyor o gunde öglene kadar ya doktor hafta ici olsa göstermeye ugrasirdik ama yogunuz dedi.
bana da popo resmi verdi :)) Birde hep gordum ya ilk defa gormeyince kotu oldum.

ret hafta içleri rahat oluyor biz cuma gidiyoruz...üstelik bu sefer kızm daha gelememişti...kızm gelemedi daha dedim o zaman birazdan bakalım dedi dr çok anlayışlı....bazen sinirli oluyor ama huyunu öğrendim...onlarıda anlamak lazım

Gunde kac hastaya bakiyorlar kac ameliyata giriyorlar onlarda hakli ama benim doktor cok guler guzlu ilgili iyi secim yapmisim bu konuda insallah boylede devam eder.

Çok güzel şeyler yüklenmiş yine inşallah bebişler iyi günlerde giyerler.
Melissa81 canım seninde doğum günün kutlu olsun. Her yaş ayrı bi heyecan belki ama bebişlerle olunca daha bi heyecanlı oluyor. Unutulmazlar arasına girer inşallah.

Benim kız galiba içimde genleşiyor ya ayaklarını acıyor ellerini havaya kaldırıp ayaklarını itiyor iki taraftan baskı hissediyorum. Bazen rahatsız oluyorum dur kızım napıyorsun rahat dur bi bakiiim diyorum eşimde ooo şimdiden başladın dur yapma etme demeye kızım yandı senin elinde diyor heralde ben babadan daha baskın olurum. Ona göre çok kuralcı çok dediğim dedikciyim çocuğun benden çekeceği varmış hic biseye onay vermezmişim öyle söylüyor..

Canım gözün aydın prensesine maşallah ona :)
Bende en az 6 ay odasına koymam ama ilk bebiş heyecanından heralde herşeyi hemen olsun tam olsun istiyor insan :)

Saol canım benım. Aynen oyle ya kıracı olmasam hayalınde oyle guzel bı oda var kı ama ıste kıracı olmak tek engelım elımden geldıgınce guzel bı oda yapıcam kuzuma bebek odasından zıyade genc odasına yonelık ıstıyorum bı sure mısafır odası gıbı kullanılcak artık

Selam kizlar. Bugün saat 3 te sag kasığımda ağrı başladı. Dinlendim yattım kalktım akşam 7.30 oldu geçmedi. Acile gittim nstde sancı cıkmadı, bebek iyi sikintisi yokmus. İdrarda enfeksiyon varmis onun icin toz ilac yazdi. Ellerinde ayaklarinda uyuşma oluyormu dedi bende oluyor dedim magnezyum hapini ikiye çıkar dedi. Bagirsaklarda sorun var mi dedi evet kanamam oluyor bazen dedim. Genel cerraha çık kadin dogumcularda ondan sonra ilaç yazabilir dedi

Evet canim bende hastaneye goturecegim kapi susunu magneti birde keseyi ona yaptiracagim sira bekliyorum.
Canim keseyi ne kadara yaptiriyorsun?Kac tane yaptiracaksin?Hemsireler kiyafet isteyince kesede vermek guzel oluyor,acaba 2 tane mi yaptirsam dedim.

Eklentiler

• FB_IMG_1493235316246.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 72
Hadiya sağlık olsun canım napalım. Benimde taşınma işi hala netleşmedi. Yawrumun eşyalarını kuramıyorum edemiyorum. Park beşiğini kurcaz doğum öncesi bi okadar

Canım çok geçmiş olsun kıyamam. Bebişin iyiymiş sende iyi ol annesi. Sana ihtiyacı var

Gecmis olsun

Geçmiş olsun canım, kendine ve bebişine iyi bak.

Ooo daha nolsun ben sıkıştırmadım zamanım var diye baya. Birde yasinle puset süsüne yeni karar verdim. Daha ödeme bile yapmadım biliyomusun. Para derdinde olmayan biri gerçekten ve güvendim ben.
Sagolsun canim daha guveni kirilmamis demekki gercekten kaprisli insan sozunde durmayan insan cok.kokulu tastaki hayal kirikligimi dusununce adam direk engelledi beni..sagol canim sayende guzel alisverisler yapiyoruz :)

idrar yolları enfnundan çok çekmiş biri olarak arkadaşlar suyunuzu elinizden bırakmayın şu halimizle en ii ilaç o....bol su bol idrara çıkarak atılıyor...benim 2 tane 1.5 lt lik şişeler elimde geziyorum bitene kadr zorluyorum....
birde prima haricihangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz halen karar veremedim...
bir de mama olarak ne???tabi ki anne sütü ama kafamda da olsa hazırlık yapmak istiyorum...aptamilli kullanmayı düşünmüyorum...bi ara gdo lu diye bi laf geçti içime şüphe düştü...eşim bebelac diyor ben kararsızım...bebelac türk malı olduğu söyleniyor....lütfen cvp bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…