Nice mutlu yıllara arkadaşım sağlıklı mutlu huzurlu yıllar senin olsun inşallah yarın kontrolün iyi geçer inşallah bebesler güzel güzel buyumustür inşallah kilalarini çok merak ediyorum büyüme oranlarıni sen benden öndesin ikiz olduğu için inşallah hersey iyi çıkar canimKizlar masallah hepinize ve tatli bebislerinize yarin bizimde gorusumuz var bugun benim dogum gunum :)) en guzel dogum gunu hediyelerim bedenimde insallah rabbim saglikla kucagima kucaklarimiza almayi nasip eder :)
alpi beni de ayda bir çağırıyor....bizim dr yüzüne ayrıdan önem veriyor sanırım heyecanımıı anlıyor....ayrıdan etrafını çizip yüzünü çıkartıyor...bi sefer yüzü görünmedi ayaklarının resmini vermişti o da güzel bi anı oldu:)kızm el sallasın istiyor dr kırmıyor çok uğraşıyor hareket etsin diyeAyy herkese maşallah bebisleriniz kocaman olmus bizim görüse 3 hafta var nerdeyse gecmiyor zaman sizler gittikce daha cok sabirsizlaniyorum beni ayda 1 cagiriyor halabirde ilk defa yuzunu gormedim ya hic zaman gecmiyor gel 13 mayis gellll..
Benim doktorda cok ugrasti ama biz hafta ici gidemiyoruz ctesi gittigimiz icin cok yogun oluyor o gunde öglene kadar ya doktor hafta ici olsa göstermeye ugrasirdik ama yogunuz dedi.alpi beni de ayda bir çağırıyor....bizim dr yüzüne ayrıdan önem veriyor sanırım heyecanımıı anlıyor....ayrıdan etrafını çizip yüzünü çıkartıyor...bi sefer yüzü görünmedi ayaklarının resmini vermişti o da güzel bi anı oldu:)kızm el sallasın istiyor dr kırmıyor çok uğraşıyor hareket etsin diye
çok güzeller...iii günlerde giysinİnşaallah haziran 15 de yanımda canım..ben elbise, etek çok severim.. inşaallah kızımda bana çeker..
ret hafta içleri rahat oluyor biz cuma gidiyoruz...üstelik bu sefer kızm daha gelememişti...kızm gelemedi daha dedim o zaman birazdan bakalım dedi dr çok anlayışlı....bazen sinirli oluyor ama huyunu öğrendim...onlarıda anlamak lazımBenim doktorda cok ugrasti ama biz hafta ici gidemiyoruz ctesi gittigimiz icin cok yogun oluyor o gunde öglene kadar ya doktor hafta ici olsa göstermeye ugrasirdik ama yogunuz dedi.
bana da popo resmi verdi :)) Birde hep gordum ya ilk defa gormeyince kotu oldum.
Gunde kac hastaya bakiyorlar kac ameliyata giriyorlar onlarda hakli ama benim doktor cok guler guzlu ilgili iyi secim yapmisim bu konuda insallah boylede devam eder.ret hafta içleri rahat oluyor biz cuma gidiyoruz...üstelik bu sefer kızm daha gelememişti...kızm gelemedi daha dedim o zaman birazdan bakalım dedi dr çok anlayışlı....bazen sinirli oluyor ama huyunu öğrendim...onlarıda anlamak lazım
Canım gözün aydın prensesine maşallah ona :)
Bende en az 6 ay odasına koymam ama ilk bebiş heyecanından heralde herşeyi hemen olsun tam olsun istiyor insan :)
Canim keseyi ne kadara yaptiriyorsun?Kac tane yaptiracaksin?Hemsireler kiyafet isteyince kesede vermek guzel oluyor,acaba 2 tane mi yaptirsam dedim.Evet canim bende hastaneye goturecegim kapi susunu magneti birde keseyi ona yaptiracagim sira bekliyorum.
Hadiya sağlık olsun canım napalım. Benimde taşınma işi hala netleşmedi. Yawrumun eşyalarını kuramıyorum edemiyorum. Park beşiğini kurcaz doğum öncesi bi okadarSaol canım benım. Aynen oyle ya kıracı olmasam hayalınde oyle guzel bı oda var kı ama ıste kıracı olmak tek engelımelımden geldıgınce guzel bı oda yapıcam kuzuma bebek odasından zıyade genc odasına yonelık ıstıyorum bı sure mısafır odası gıbı kullanılcak artık
Canım çok geçmiş olsun kıyamam. Bebişin iyiymiş sende iyi ol annesi. Sana ihtiyacı varSelam kizlar. Bugün saat 3 te sag kasığımda ağrı başladı. Dinlendim yattım kalktım akşam 7.30 oldu geçmedi. Acile gittim nstde sancı cıkmadı, bebek iyi sikintisi yokmus. İdrarda enfeksiyon varmis onun icin toz ilac yazdi. Ellerinde ayaklarinda uyuşma oluyormu dedi bende oluyor dedim magnezyum hapini ikiye çıkar dedi. Bagirsaklarda sorun var mi dedi evet kanamam oluyor bazen dedim. Genel cerraha çık kadin dogumcularda ondan sonra ilaç yazabilir dedi
Ayy canim koyma bunlari valla canim nasil cekti,hemen bir tane kiz bebis yapasim geldi :)Bittim ya,annen ne zevkliymis.Masallahİnşaallah haziran 15 de yanımda canım..ben elbise, etek çok severim.. inşaallah kızımda bana çeker..
Gecmis olsunSelam kizlar. Bugün saat 3 te sag kasığımda ağrı başladı. Dinlendim yattım kalktım akşam 7.30 oldu geçmedi. Acile gittim nstde sancı cıkmadı, bebek iyi sikintisi yokmus. İdrarda enfeksiyon varmis onun icin toz ilac yazdi. Ellerinde ayaklarinda uyuşma oluyormu dedi bende oluyor dedim magnezyum hapini ikiye çıkar dedi. Bagirsaklarda sorun var mi dedi evet kanamam oluyor bazen dedim. Genel cerraha çık kadin dogumcularda ondan sonra ilaç yazabilir dedi
Geçmiş olsun canım, kendine ve bebişine iyi bak.Selam kizlar. Bugün saat 3 te sag kasığımda ağrı başladı. Dinlendim yattım kalktım akşam 7.30 oldu geçmedi. Acile gittim nstde sancı cıkmadı, bebek iyi sikintisi yokmus. İdrarda enfeksiyon varmis onun icin toz ilac yazdi. Ellerinde ayaklarinda uyuşma oluyormu dedi bende oluyor dedim magnezyum hapini ikiye çıkar dedi. Bagirsaklarda sorun var mi dedi evet kanamam oluyor bazen dedim. Genel cerraha çık kadin dogumcularda ondan sonra ilaç yazabilir dedi
Sagolsun canim daha guveni kirilmamis demekki gercekten kaprisli insan sozunde durmayan insan cok.kokulu tastaki hayal kirikligimi dusununce adam direk engelledi beni..sagol canim sayende guzel alisverisler yapiyoruz :)Ooo daha nolsunben sıkıştırmadım zamanım var diye baya. Birde yasinle puset süsüne yeni karar verdim. Daha ödeme bile yapmadım biliyomusun. Para derdinde olmayan biri gerçekten ve güvendim ben.
Amin canim cok cok tesekkur ederim cumlemiz mutlu huzurlu olalim insallah bebislerimiz ve sevdiklerimizle
Hepsi birbirinden guzel canim gule gule giysin minisin :)İnşaallah haziran 15 de yanımda canım..ben elbise, etek çok severim.. inşaallah kızımda bana çeker..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?