Amin canim guzel temenniler icin tesekkur ederim cumlemiz mutlu mesut olalim :)Nice mutlu yıllara arkadaşım sağlıklı mutlu huzurlu yıllar senin olsun inşallah yarın kontrolün iyi geçer inşallah bebesler güzel güzel buyumustür inşallah kilalarini çok merak ediyorum büyüme oranlarıni sen benden öndesin ikiz olduğu için inşallah hersey iyi çıkar canim
Sagol kuzum cok tesekkur ederim.Çok güzel şeyler yüklenmiş yine inşallah bebişler iyi günlerde giyerler.
Melissa81 canım seninde doğum günün kutlu olsun. Her yaş ayrı bi heyecan belki ama bebişlerle olunca daha bi heyecanlı oluyor. Unutulmazlar arasına girer inşallah.
Benim kız galiba içimde genleşiyorya ayaklarını acıyor ellerini havaya kaldırıp ayaklarını itiyor iki taraftan baskı hissediyorum. Bazen rahatsız oluyorum dur kızım napıyorsun rahat dur bi bakiiim diyorum eşimde ooo şimdiden başladın dur yapma etme demeye kızım yandı senin elinde diyor heralde ben babadan daha baskın olurum. Ona göre çok kuralcı çok dediğim dedikciyim çocuğun benden çekeceği varmış hic biseye onay vermezmişim öyle söylüyor..
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine hemoroid gibi birsey olabilirmi kanamana sebep..insallah magnesyum dozu ise yarar bol bol dinlen canim artik ayakta kalmak istemiyor vucutlarimizSelam kizlar. Bugün saat 3 te sag kasığımda ağrı başladı. Dinlendim yattım kalktım akşam 7.30 oldu geçmedi. Acile gittim nstde sancı cıkmadı, bebek iyi sikintisi yokmus. İdrarda enfeksiyon varmis onun icin toz ilac yazdi. Ellerinde ayaklarinda uyuşma oluyormu dedi bende oluyor dedim magnezyum hapini ikiye çıkar dedi. Bagirsaklarda sorun var mi dedi evet kanamam oluyor bazen dedim. Genel cerraha çık kadin dogumcularda ondan sonra ilaç yazabilir dedi
Cok guzelmis bunlarda canim daha tam fiyat konusmadik bir tane gorsel vardi oda paylastogim uzerinde fil ve isim yazilan 15-20 civari ben ilk kiyafetleri i in yaptiracagim oda isterlerse vericez.cunku erken dogum olursa kuveze gideceklermis kuzular ee orda kiyafet olmuyormus prima aliyolarmis ilk etapta..yinede hazir olsun istiyorum :)Canim keseyi ne kadara yaptiriyorsun?Kac tane yaptiracaksin?Hemsireler kiyafet isteyince kesede vermek guzel oluyor,acaba 2 tane mi yaptirsam dedim.
Gule gule kullanin canim kullanan arkadaslarim var memnunlar boyle anne yanlarindan ben ikiz oldugu icin park yatak alicam yanimaEki Görüntüle 1987757 Arkadaslar ben de biraz once bu anne yani besigi siparis verdim.110 cm ic uzunluğu en buyuklerden biri buydu.1.5 -2 yasina kadar kullanir insallah sonra da oda yaparim diye düşündüm su an kiraciyiz yapmak istemedim.aylardir bakiyordum sonunda cesaret edip aldim.
Ne demek canım benim deneyimlerimi paylaşıyoum sadeceSagolsun canim daha guveni kirilmamis demekki gercekten kaprisli insan sozunde durmayan insan cok.kokulu tastaki hayal kirikligimi dusununce adam direk engelledi beni..sagol canim sayende guzel alisverisler yapiyoruz :)
Canim ben en cok prima aldim yeni dogan 200-300 kadar primam var sleppy indirime girmisti 2-3 numara aldim birkac paket biminkini cok tavsiye ettiler ondan aldim yine ara bedenlerde prima en sonda a101le bir paket aldim.en cok prima diyim ama tecrubeliler bebek belirliyor bezi diyorlar bazisina pisik yara vs yapiyormus..idrar yolları enfnundan çok çekmiş biri olarak arkadaşlar suyunuzu elinizden bırakmayın şu halimizle en ii ilaç o....bol su bol idrara çıkarak atılıyor...benim 2 tane 1.5 lt lik şişeler elimde geziyorum bitene kadr zorluyorum....
birde prima haricihangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz halen karar veremedim...
bir de mama olarak ne???tabi ki anne sütü ama kafamda da olsa hazırlık yapmak istiyorum...aptamilli kullanmayı düşünmüyorum...bi ara gdo lu diye bi laf geçti içime şüphe düştü...eşim bebelac diyor ben kararsızım...bebelac türk malı olduğu söyleniyor....lütfen cvp bekliyorum
Ben faceden bulmustum onu ordada temmuz annelerinde yaptiracak vardi 2-3 kisiyi engelledim insanlar inaniyor para yatiriyor yazik..Allaha havale artikNe demek canım benim deneyimlerimi paylaşıyoum sadeceSevindim mutlu olduğun için. Benimde sepet maceram var biliyosun. Kadın hala ekli bende Allah diyo rezil et ama işte uğraşacak gücüm yok inan
İnanki bi dunya su iciyorum. Kayinvalidemde tadilat var haftasonu usuttum. Birde wcsini temizlemedi galiba o aralarda bende zaten enfeksiyon vardi iyice artti anlasılan agri bobreğime geçti korkuyorum. Urolojiye mi gitsem bilemedim kendi doktoruma mi gitsemidrar yolları enfnundan çok çekmiş biri olarak arkadaşlar suyunuzu elinizden bırakmayın şu halimizle en ii ilaç o....bol su bol idrara çıkarak atılıyor...benim 2 tane 1.5 lt lik şişeler elimde geziyorum bitene kadr zorluyorum....
bir de mama olarak ne???tabi ki anne sütü ama kafamda da olsa hazırlık yapmak istiyorum...aptamilli kullanmayı düşünmüyorum...bi ara gdo lu diye bi laf geçti içime şüphe düştü...eşim bebelac diyor ben kararsızım...bebelac türk malı olduğu söyleniyor....lütfen cvp bekliyorum
Aminnnnnn inşallah canımAmin canim guzel temenniler icin tesekkur ederim cumlemiz mutlu mesut olalim :)
Insallah bebislerde iyidir gecen hafta guzel gidiyordu gelisimleri insallah nstde normal cikar herseyaz kaldi rabbim cumlemizi saglikla kavustursun yavrularimiza :)
Herkeze iyi rahat huzurlu güzel uykular canlar inşallah
İnşallah canım ya uyumaya calisAy inşallah agrim gecerde uyurum
Arkadasim benim dr olsa idi simdi seni hastaneye yatis yaptirirdi.erken doguma sebeb olur...bence ihmal etme...benim tahlil de cikti kendimi ii hissediyrdm buna ragmen cok cabaladimAy inşallah agrim gecerde uyurum
Primanin kokusu cok berbat degistirsem diyorumCanim ben en cok prima aldim yeni dogan 200-300 kadar primam var sleppy indirime girmisti 2-3 numara aldim birkac paket biminkini cok tavsiye ettiler ondan aldim yine ara bedenlerde prima en sonda a101le bir paket aldim.en cok prima diyim ama tecrubeliler bebek belirliyor bezi diyorlar bazisina pisik yara vs yapiyormus..
Mama hic arastirmadim almadimda hastanede ne onerirlerse ondan alirim dedim
Kendi doktorum degildi gittigim acildeki b drdu. Urolojiyemi gitmeliyim?Arkadasim benim dr olsa idi simdi seni hastaneye yatis yaptirirdi.erken doguma sebeb olur...bence ihmal etme...benim tahlil de cikti kendimi ii hissediyrdm buna ragmen cok cabaladim
o bazen banada oluyor bu ara çok tartışıyoruz önemli olan uzatmamak aranız bozulursa çok yanlız hissedersin üzme sakın kendini.Aslında eşimin ilgisizliği değil sadece. Bu aralar onunla ilgili çok fazla sıkıntım var. Bu da soyledigi herseye ve yaptigi herseyden nem kapmama sebep oluyor. Tabikide evladini sevecektir, ama anne kadar olmuyor babalarda
Berbat mi bilmem actim yerlestirdim bi koku almadim cis yapincami koku yapiyor acaba deneyimleyip gorucez artik tatlimPrimanin kokusu cok berbat degistirsem diyorum
Oglumda prima haricinde komili kullandim?fakat gece memnun kalmadm canbebe de ayni sekilde ya i primaya devam ediyorum . 1 ve 2 numaralari prima premium care tavsiye ederim ben cok memnun kalmistim dokusu ve emişi cok iyi.Mamaya gelince allah hicbirimizi muhtac etmesin fakat oglumda sutum yetmedigi zamanlarda kecisutu mamasi kullandim ismi golden goat arastir istersen 2. Secenek olarak hipp i oneriyorlar fakat bebeginin kabul etmesi onemli her bebek her mamayi sevmiyor malesef.idrar yolları enfnundan çok çekmiş biri olarak arkadaşlar suyunuzu elinizden bırakmayın şu halimizle en ii ilaç o....bol su bol idrara çıkarak atılıyor...benim 2 tane 1.5 lt lik şişeler elimde geziyorum bitene kadr zorluyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?