2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim guzel temenniler icin tesekkur ederim cumlemiz mutlu mesut olalim :)
Insallah bebislerde iyidir gecen hafta guzel gidiyordu gelisimleri insallah nstde normal cikar hersey az kaldi rabbim cumlemizi saglikla kavustursun yavrularimiza :)

Sagol kuzum cok tesekkur ederim.
Sorma benimkilerde oyle artik eli ayagi bacagi kolu kesin bu diyoruz yazik onlarda buyudukce yerleri daraliyor annesi yer aciyorlar kendilerine :))

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine hemoroid gibi birsey olabilirmi kanamana sebep..insallah magnesyum dozu ise yarar bol bol dinlen canim artik ayakta kalmak istemiyor vucutlarimiz

Canim keseyi ne kadara yaptiriyorsun?Kac tane yaptiracaksin?Hemsireler kiyafet isteyince kesede vermek guzel oluyor,acaba 2 tane mi yaptirsam dedim.
Cok guzelmis bunlarda canim daha tam fiyat konusmadik bir tane gorsel vardi oda paylastogim uzerinde fil ve isim yazilan 15-20 civari ben ilk kiyafetleri i in yaptiracagim oda isterlerse vericez.cunku erken dogum olursa kuveze gideceklermis kuzular ee orda kiyafet olmuyormus prima aliyolarmis ilk etapta..yinede hazir olsun istiyorum :)

Gule gule kullanin canim kullanan arkadaslarim var memnunlar boyle anne yanlarindan ben ikiz oldugu icin park yatak alicam yanima

Sagolsun canim daha guveni kirilmamis demekki gercekten kaprisli insan sozunde durmayan insan cok.kokulu tastaki hayal kirikligimi dusununce adam direk engelledi beni..sagol canim sayende guzel alisverisler yapiyoruz :)
Ne demek canım benim deneyimlerimi paylaşıyoum sadece Sevindim mutlu olduğun için. Benimde sepet maceram var biliyosun. Kadın hala ekli bende Allah diyo rezil et ama işte uğraşacak gücüm yok inan

Canim ben en cok prima aldim yeni dogan 200-300 kadar primam var sleppy indirime girmisti 2-3 numara aldim birkac paket biminkini cok tavsiye ettiler ondan aldim yine ara bedenlerde prima en sonda a101le bir paket aldim.en cok prima diyim ama tecrubeliler bebek belirliyor bezi diyorlar bazisina pisik yara vs yapiyormus..
Mama hic arastirmadim almadimda hastanede ne onerirlerse ondan alirim dedim

Ne demek canım benim deneyimlerimi paylaşıyoum sadece Sevindim mutlu olduğun için. Benimde sepet maceram var biliyosun. Kadın hala ekli bende Allah diyo rezil et ama işte uğraşacak gücüm yok inan
Ben faceden bulmustum onu ordada temmuz annelerinde yaptiracak vardi 2-3 kisiyi engelledim insanlar inaniyor para yatiriyor yazik..Allaha havale artik

İnanki bi dunya su iciyorum. Kayinvalidemde tadilat var haftasonu usuttum. Birde wcsini temizlemedi galiba o aralarda bende zaten enfeksiyon vardi iyice artti anlasılan agri bobreğime geçti korkuyorum. Urolojiye mi gitsem bilemedim kendi doktoruma mi gitsem

İyi dilekleriniz icin sagolun arkadaslar. Hâla ağrım geçmedi, böbreğim ağrıyor resmen.. kasıktan oraya geçti ağrı. Enfeksiyon ilerledi belliki. Tek temennim minik kizim kipir kipir ona da geçmesinden korkuyorum sadece :'( annelik boyle birseymis iste

Amin canim guzel temenniler icin tesekkur ederim cumlemiz mutlu mesut olalim :)
Insallah bebislerde iyidir gecen hafta guzel gidiyordu gelisimleri insallah nstde normal cikar hersey az kaldi rabbim cumlemizi saglikla kavustursun yavrularimiza :)
Aminnnnnn inşallah canım

Primanin kokusu cok berbat degistirsem diyorum

Aslında eşimin ilgisizliği değil sadece. Bu aralar onunla ilgili çok fazla sıkıntım var. Bu da soyledigi herseye ve yaptigi herseyden nem kapmama sebep oluyor. Tabikide evladini sevecektir, ama anne kadar olmuyor babalarda
o bazen banada oluyor bu ara çok tartışıyoruz önemli olan uzatmamak aranız bozulursa çok yanlız hissedersin üzme sakın kendini.

arkadaşlar aranızda kilodan dolayı doktordan fırça yiyen var mı

Oglumda prima haricinde komili kullandim?fakat gece memnun kalmadm canbebe de ayni sekilde ya i primaya devam ediyorum . 1 ve 2 numaralari prima premium care tavsiye ederim ben cok memnun kalmistim dokusu ve emişi cok iyi.Mamaya gelince allah hicbirimizi muhtac etmesin fakat oglumda sutum yetmedigi zamanlarda kecisutu mamasi kullandim ismi golden goat arastir istersen 2. Secenek olarak hipp i oneriyorlar fakat bebeginin kabul etmesi onemli her bebek her mamayi sevmiyor malesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…