Primada ne gibi bi koku var anlayamadim? Oglum 14 aylik bi cok bez denedim ama malesef gece sknti yasadk huzursuz oldu birde tasirma yapiyorlar fakat dedigin gibi bezlerde koku denk gelmedi. Birde bebeginizin beze karsi cilt.tepkisine gore bez degistirmek gerekebilir ama onerim ilk 1 ve 2 numaralari prima premium care almaniz olur dokusu baya yumusak.Primanin kokusu cok berbat degistirsem diyorum
Agriniz falan mi var sizinde? Bende 3 te uyandik tekrar uyuyamadim basim, kalcam her yanim agridiGeceler cok zorlasti artik uyuyamiyorumm
Aynen rahat edemiyorum hicbi pozisyonda nereye yatsam o tarafim agriyorAgriniz falan mi var sizinde? Bende 3 te uyandik tekrar uyuyamadim basim, kalcam her yanim agridi
Geçmiş olsun canım, kendine ve bebişine iyi bak.
Canim insallah kuveze girmeyecek kadar buyudukleri zaman dogarlar.Cok guzelmis bunlarda canim daha tam fiyat konusmadik bir tane gorsel vardi oda paylastogim uzerinde fil ve isim yazilan 15-20 civari ben ilk kiyafetleri i in yaptiracagim oda isterlerse vericez.cunku erken dogum olursa kuveze gideceklermis kuzular ee orda kiyafet olmuyormus prima aliyolarmis ilk etapta..yinede hazir olsun istiyorum :)
Gecmis olsun canim acil rekoru sende bu bebis seninle cok oynuyor :) Dogunca poposuna poposuna vur. Birde ne yaparsan yap eger mikrop vucuda girerse hamileyken bi turlu cikmiyor.Selam kizlar. Bugün saat 3 te sag kasığımda ağrı başladı. Dinlendim yattım kalktım akşam 7.30 oldu geçmedi. Acile gittim nstde sancı cıkmadı, bebek iyi sikintisi yokmus. İdrarda enfeksiyon varmis onun icin toz ilac yazdi. Ellerinde ayaklarinda uyuşma oluyormu dedi bende oluyor dedim magnezyum hapini ikiye çıkar dedi. Bagirsaklarda sorun var mi dedi evet kanamam oluyor bazen dedim. Genel cerraha çık kadin dogumcularda ondan sonra ilaç yazabilir dedi
bez olarak prima premium care alacagim hastane icin sonra da huggies kizlar icin olani kullanmayi dusunuyorum. Mama secimim de hipp olacak. (Insallah gerek kalmaz)idrar yolları enfnundan çok çekmiş biri olarak arkadaşlar suyunuzu elinizden bırakmayın şu halimizle en ii ilaç o....bol su bol idrara çıkarak atılıyor...benim 2 tane 1.5 lt lik şişeler elimde geziyorum bitene kadr zorluyorum....
birde prima haricihangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz halen karar veremedim...
bir de mama olarak ne???tabi ki anne sütü ama kafamda da olsa hazırlık yapmak istiyorum...aptamilli kullanmayı düşünmüyorum...bi ara gdo lu diye bi laf geçti içime şüphe düştü...eşim bebelac diyor ben kararsızım...bebelac türk malı olduğu söyleniyor....lütfen cvp bekliyorum
Gecmis olsun canim acil rekoru sende bu bebis seninle cok oynuyor :) Dogunca poposuna poposuna vur. Birde ne yaparsan yap eger mikrop vucuda girerse hamileyken bi turlu cikmiyor.
bez olarak prima premium care alacagim hastane icin sonra da huggies kizlar icin olani kullanmayi dusunuyorum. Mama secimim de hipp olacak. (Insallah gerek kalmaz)
Sezeryan sonrasi süt gelmiyor genelde hemen mamayi tikiyorlar agzina sekeri dusmesin diye ama bize bi doktor gizliden söyle demisti sekerli su sürün agzina memeni ver emsin emdikcr gelir mama verme :)
Çok güzel şeyler yüklenmiş yine inşallah bebişler iyi günlerde giyerler.
Melissa81 canım seninde doğum günün kutlu olsun. Her yaş ayrı bi heyecan belki ama bebişlerle olunca daha bi heyecanlı oluyor. Unutulmazlar arasına girer inşallah.
Benim kız galiba içimde genleşiyorya ayaklarını acıyor ellerini havaya kaldırıp ayaklarını itiyor iki taraftan baskı hissediyorum. Bazen rahatsız oluyorum dur kızım napıyorsun rahat dur bi bakiiim diyorum eşimde ooo şimdiden başladın dur yapma etme demeye kızım yandı senin elinde diyor heralde ben babadan daha baskın olurum. Ona göre çok kuralcı çok dediğim dedikciyim çocuğun benden çekeceği varmış hic biseye onay vermezmişim öyle söylüyor..
Yaaa çok duygulandımIlk sayfalara takildim bende ne guzel telaslar yasamisiz senin teste denk geldim :))
Benim baya koyuydu ögrendigimde testin fotosunu atip kizlar bu gercek olabilir mi yazmistim :)
Oh ne şanslısın her hafta he :) ben hala 3 haftada bir gidiyorum bakalım 10gün sonra ne dicek doktor.
Maşallah seninde prensesine tosuncuk olmuş annesi bu :) seninki anlaşıldı koca bişey çıkacak :)
Gözün aydın canımmm.. bizim bu kızlardan çektiğimiz nee yaaaaa... bizim dr da önemsemiyor yüzünü.. MaşaAllah senin kızda tosbikmiş..bizimkinden 100 gr fazla..artık sonraki görüşlerde yüzlerini gösterirler umarımmm. :))
Ooo daha nolsunben sıkıştırmadım zamanım var diye baya. Birde yasinle puset süsüne yeni karar verdim. Daha ödeme bile yapmadım biliyomusun. Para derdinde olmayan biri gerçekten ve güvendim ben.
alpi beni de ayda bir çağırıyor....bizim dr yüzüne ayrıdan önem veriyor sanırım heyecanımıı anlıyor....ayrıdan etrafını çizip yüzünü çıkartıyor...bi sefer yüzü görünmedi ayaklarının resmini vermişti o da güzel bi anı oldu:)kızm el sallasın istiyor dr kırmıyor çok uğraşıyor hareket etsin diye
idrar yolları enfnundan çok çekmiş biri olarak arkadaşlar suyunuzu elinizden bırakmayın şu halimizle en ii ilaç o....bol su bol idrara çıkarak atılıyor...benim 2 tane 1.5 lt lik şişeler elimde geziyorum bitene kadr zorluyorum....
birde prima haricihangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz halen karar veremedim...
bir de mama olarak ne???tabi ki anne sütü ama kafamda da olsa hazırlık yapmak istiyorum...aptamilli kullanmayı düşünmüyorum...bi ara gdo lu diye bi laf geçti içime şüphe düştü...eşim bebelac diyor ben kararsızım...bebelac türk malı olduğu söyleniyor....lütfen cvp bekliyorum
İyi dilekleriniz icin sagolun arkadaslar. Hâla ağrım geçmedi, böbreğim ağrıyor resmen.. kasıktan oraya geçti ağrı. Enfeksiyon ilerledi belliki. Tek temennim minik kizim kipir kipir ona da geçmesinden korkuyorum sadece :'( annelik boyle birseymis iste
Primanin kokusu cok berbat degistirsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?