2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Primanin kokusu cok berbat degistirsem diyorum
Primada ne gibi bi koku var anlayamadim? Oglum 14 aylik bi cok bez denedim ama malesef gece sknti yasadk huzursuz oldu birde tasirma yapiyorlar fakat dedigin gibi bezlerde koku denk gelmedi. Birde bebeginizin beze karsi cilt.tepkisine gore bez degistirmek gerekebilir ama onerim ilk 1 ve 2 numaralari prima premium care almaniz olur dokusu baya yumusak.

Canim insallah kuveze girmeyecek kadar buyudukleri zaman dogarlar.

Gecmis olsun canim acil rekoru sende bu bebis seninle cok oynuyor :) Dogunca poposuna poposuna vur. Birde ne yaparsan yap eger mikrop vucuda girerse hamileyken bi turlu cikmiyor.
bez olarak prima premium care alacagim hastane icin sonra da huggies kizlar icin olani kullanmayi dusunuyorum. Mama secimim de hipp olacak. (Insallah gerek kalmaz)
Sezeryan sonrasi süt gelmiyor genelde hemen mamayi tikiyorlar agzina sekeri dusmesin diye ama bize bi doktor gizliden söyle demisti sekerli su sürün agzina memeni ver emsin emdikcr gelir mama verme :)

Acilde, normal kontrol rekoruda bende :) sağsağlim kucagimiza alasak hayirlisiyla.. nasil bir agriydi anlatamam bobregim sökülüyo sandım. Şimde wcye gitmekten uyku yok :/ neyseki ağrı sabaha karsı gecti

Canm bizde tam eşimle bunu konusuyordukki senin mesaji gördüm, bendede ayni anda iki taraftan tekme atiyor nasil beceriyor bunu anlamis degilim

Ilk sayfalara takildim bende ne guzel telaslar yasamisiz senin teste denk geldim :))
Benim baya koyuydu ögrendigimde testin fotosunu atip kizlar bu gercek olabilir mi yazmistim :)
Yaaa çok duygulandım
Var mı yok mu derken kuzucuklarımız 30haftayı devirdi tekmelerle uyandırıyorlar

Oh ne şanslısın her hafta he :) ben hala 3 haftada bir gidiyorum bakalım 10gün sonra ne dicek doktor.
Maşallah seninde prensesine tosuncuk olmuş annesi bu :) seninki anlaşıldı koca bişey çıkacak :)

Valla kocama dert düştü her hafta olması ama ben çok mutluyum
Abiye de büyük diyorlardı 35e girince doğdu 2650grdı,
Benim cücüklere belli olmaz, bir takım erken doğan alıp kenara koyucam

Hiç umudum yok bu kızdan, oğlumun nasıl pozları var hala açar bakarız
Kendi drum çok güzel olucak annesi ondan saklıyor diye teselli ediyor bizi

Ooo daha nolsun ben sıkıştırmadım zamanım var diye baya. Birde yasinle puset süsüne yeni karar verdim. Daha ödeme bile yapmadım biliyomusun. Para derdinde olmayan biri gerçekten ve güvendim ben.

Kesin sordum ama yine sorayım hormonlara ver kime yaptırıyordunuz

Bana da kaburgasının resmini veriyorlar
Bizimki okadar hareketli ki usg olurken, dr bi taraftan bastırırsa o öteki tarafı ittiriyor rahatsız oluyor belki de, ama azimle elleri yüzünde

Babamız almış ilk bezimiz hazır Huggies yenidoğan kullanıcam ben,
Allah ihtiyaç bırakmasın ama mama kullanmam gerekirse, ilk zaman GoldenGoat kullanırım, sonrasında da HippOrganik,
Oğlumda sütle dönüşümlü vermiştim bir dönem mama, aptamil okadar şekerli tatlı ki kendi sütüm öyle değildi, direk kestim, Hipp daha iyi, tatsız şekersiz, en azından ilave şeker olmadığı belli

Geçmiş olsun canım, önemli olan doğuma kadar temizlenmesi, bol bol su tüket, sık idrarla atıcak vücudun enfeksiyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…