- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Teşekkürler canım,"ş" harfi de çok şans verirmiş.
Maşallah kuzucuklara.. Bende uyumaya calisiyorum ama izin vermiyor kızım sanırım acıktı :))Yaaa çok duygulandım
Var mı yok mu derken kuzucuklarımız 30haftayı devirdi tekmelerle uyandırıyorlar
Selam kizlar. Bugün saat 3 te sag kasığımda ağrı başladı. Dinlendim yattım kalktım akşam 7.30 oldu geçmedi. Acile gittim nstde sancı cıkmadı, bebek iyi sikintisi yokmus. İdrarda enfeksiyon varmis onun icin toz ilac yazdi. Ellerinde ayaklarinda uyuşma oluyormu dedi bende oluyor dedim magnezyum hapini ikiye çıkar dedi. Bagirsaklarda sorun var mi dedi evet kanamam oluyor bazen dedim. Genel cerraha çık kadin dogumcularda ondan sonra ilaç yazabilir dedi
idrar yolları enfnundan çok çekmiş biri olarak arkadaşlar suyunuzu elinizden bırakmayın şu halimizle en ii ilaç o....bol su bol idrara çıkarak atılıyor...benim 2 tane 1.5 lt lik şişeler elimde geziyorum bitene kadr zorluyorum....
birde prima haricihangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz halen karar veremedim...
bir de mama olarak ne???tabi ki anne sütü ama kafamda da olsa hazırlık yapmak istiyorum...aptamilli kullanmayı düşünmüyorum...bi ara gdo lu diye bi laf geçti içime şüphe düştü...eşim bebelac diyor ben kararsızım...bebelac türk malı olduğu söyleniyor....lütfen cvp bekliyorum
Canım yaptıracağım yer haftaya gönderecek,burada paylaşırırm,beğenirsek sen de yaptırırsın.Alala keçe tasarım atelyesi facede.Ben terziye yaptıracaktım,terzi nakış yapmıyor ya da uğraşmak istemedi.Keseyi satıyorlar canım ya da terziye diktirebilirsin.Yapacak yer bulursan ölçü veririm.mayhosmelek aklimda hic kese yoktu simdi gorunce yaptirasim geldi ama nerden alacagim keseyi :)
Terzi bile isler onlarin makinalari var
doğum günün kutlu olsun canım..mutlu yıllar dilerimKizlar masallah hepinize ve tatli bebislerinize yarin bizimde gorusumuz var bugun benim dogum gunum :)) en guzel dogum gunu hediyelerim bedenimde insallah rabbim saglikla kucagima kucaklarimiza almayi nasip eder :)
Instagramda buldum baktim ne guzel yapmis mini mauseli cok tatli birde elbiseler ipte o ikili keseyi cok begendim.Canım yaptıracağım yer haftaya gönderecek,burada paylaşırırm,beğenirsek sen de yaptırırsın.Alala keçe tasarım atelyesi facede.Ben terziye yaptıracaktım,terzi nakış yapmıyor ya da uğraşmak istemedi.Keseyi satıyorlar canım ya da terziye diktirebilirsin.Yapacak yer bulursan ölçü veririm.
60 canım.Senin de yaptıracağını bilsem pazarlık yapardık.İki parça için yapmıyorlar.Instagramda buldum baktim ne guzel yapmis mini mauseli cok tatli birde elbiseler ipte o ikili keseyi cok begendim.
Fiyat nasil uygun mu biraz arastirdim ikisine 60 diyor bir yer .
Hormonlar hormonlar canım :) sıkma canını tabiyki göbeğimiz çıkıcak kocaman oldu bebişler ne güzel işte büyüsün. şimdiye kadar bir sürü test yaptırdık seninde 28 hafta yazıyor şimdiye kadar bişey cıkmamıstır umarım artık kafana böyle seyleri takma lütfen. Sağlıkla gelsin bebişinÇok ıyıydım ruhsal yonden unutmustum butun olumsuz herseyı ama bugun bı tuhafım ıse gelırken herkes gobegıme bakıyo artık skldım ne bakıosun dedım bugun bırıne olması gerekenden bıraz buyuk evet ama hıcmı hamıle gormemıs ınsanlar hepımız annemızın karnından cıkmadık mı acaba dıorum karnı daha buyuk olanların amnıyotık sıvı fazla olurmus o da kromozom anomalı belırtısı olabılırmıs ayy oturdum agladım bır de ısteyım ne oluyo banaallahım ya ınsallah saglıklı olur bebeğim
Gitmedim canım, dr.a sordum iğne dozu mu yetersiz diye, onunla alakası yok dedi.Sadece coraspin bile yeterli olur sana dedi.O yüzden gitmedim, gerilik de azalmıştı çok şükür. 30 lu haftalarda gerilik tamamen kapanır dedi.Canım merhaba, sen hematolojiye gittin mi şu ilacın dozunun yetip yetmediğiyle ilgili?
Çok ıyıydım ruhsal yonden unutmustum butun olumsuz herseyı ama bugun bı tuhafım ıse gelırken herkes gobegıme bakıyo artık skldım ne bakıosun dedım bugun bırıne olması gerekenden bıraz buyuk evet ama hıcmı hamıle gormemıs ınsanlar hepımız annemızın karnından cıkmadık mı acaba dıorum karnı daha buyuk olanların amnıyotık sıvı fazla olurmus o da kromozom anomalı belırtısı olabılırmıs ayy oturdum agladım bır de ısteyım ne oluyo banaallahım ya ınsallah saglıklı olur bebeğim
Canim karninin buyuk olmasinin sebebi ic karninin dar olmasi.Herkes karni buyuk olsun ister sen de kucuk olsun diyorsun.Bana bakilinca hosuma gidiyor,bir de ozel ilgi oluyor,ne guzel.Baksinlar canim.Benimki de buyuk,fotoda zarif cikmis pijamalarimdan.Sev annesi gobusunu,babasi da sevsin.Benim bedenimde en cok begendigim yer orasi su anda :)Bebisin Allahin izniyle sagliklidir,dusunmemeye calis.Bu saatten sonra da ne gelirse Allahtan.Hepimiz olumlu olumsuz durum yasayabiliriz.Allah evlatlarimizla sinamasin,sinarsa da guclu olacagiz,ne yapalim.Çok ıyıydım ruhsal yonden unutmustum butun olumsuz herseyı ama bugun bı tuhafım ıse gelırken herkes gobegıme bakıyo artık skldım ne bakıosun dedım bugun bırıne olması gerekenden bıraz buyuk evet ama hıcmı hamıle gormemıs ınsanlar hepımız annemızın karnından cıkmadık mı acaba dıorum karnı daha buyuk olanların amnıyotık sıvı fazla olurmus o da kromozom anomalı belırtısı olabılırmıs ayy oturdum agladım bır de ısteyım ne oluyo banaallahım ya ınsallah saglıklı olur bebeğim
ewt komiliyi bende merak ediyorum ama yapısı çok sert diye bi yazı okudum....prima için çok bozuldu diye yazılar okuyorum...hipp çok tercih ediliyor sanırım...ama dediğin gibi bebeğin tercihi önmeliOglumda prima haricinde komili kullandim?fakat gece memnun kalmadm canbebe de ayni sekilde ya i primaya devam ediyorum . 1 ve 2 numaralari prima premium care tavsiye ederim ben cok memnun kalmistim dokusu ve emişi cok iyi.Mamaya gelince allah hicbirimizi muhtac etmesin fakat oglumda sutum yetmedigi zamanlarda kecisutu mamasi kullandim ismi golden goat arastir istersen 2. Secenek olarak hipp i oneriyorlar fakat bebeginin kabul etmesi onemli her bebek her mamayi sevmiyor malesef.
Ben de havale yapayım dedim sipariş tamamlanınca dedi,çok şaşırdım.Demek kendi güvenilir biri,herkesi öyle düşünüyor.Böyle insanlar az kaldı.Diğer yerler bütün ödemeyi daha siparişe başlamadan istiyorlar.Sepet de yapıyormuş.Ben daha yaptırayım mı Koçtaş'tan mı alayım karar veremedim.Ne demek canım benim deneyimlerimi paylaşıyoum sadeceSevindim mutlu olduğun için. Benimde sepet maceram var biliyosun. Kadın hala ekli bende Allah diyo rezil et ama işte uğraşacak gücüm yok inan
Hic oyle seyler dusunme canım cevremde karnı cok büyük olan kisiler vardı 1tanesi yakın arkadasim kiza herkes karnin ne kadar buyuk deyip duruyordu saglikli bir evladı var suyun fazla olsa doktorun soyler zatenÇok ıyıydım ruhsal yonden unutmustum butun olumsuz herseyı ama bugun bı tuhafım ıse gelırken herkes gobegıme bakıyo artık skldım ne bakıosun dedım bugun bırıne olması gerekenden bıraz buyuk evet ama hıcmı hamıle gormemıs ınsanlar hepımız annemızın karnından cıkmadık mı acaba dıorum karnı daha buyuk olanların amnıyotık sıvı fazla olurmus o da kromozom anomalı belırtısı olabılırmıs ayy oturdum agladım bır de ısteyım ne oluyo banaallahım ya ınsallah saglıklı olur bebeğim
saol canım ınsallah öyledır ben de cok sevıyorum göbegımı ama ınsanlar bakınca garıp gelıyo bana kotu bısey olmasından korkuyorum yoksa cok buyukde olabılır galıba hormonlardan oluyo dedıgın gıbı hersey allahtanCanim karninin buyuk olmasinin sebebi ic karninin dar olmasi.Herkes karni buyuk olsun ister sen de kucuk olsun diyorsun.Bana bakilinca hosuma gidiyor,bir de ozel ilgi oluyor,ne guzel.Baksinlar canim.Benimki de buyuk,fotoda zarif cikmis pijamalarimdan.Sev annesi gobusunu,babasi da sevsin.Benim bedenimde en cok begendigim yer orasi su anda :)Bebisin Allahin izniyle sagliklidir,dusunmemeye calis.Bu saatten sonra da ne gelirse Allahtan.Hepimiz olumlu olumsuz durum yasayabiliriz.Allah evlatlarimizla sinamasin,sinarsa da guclu olacagiz,ne yapalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?