2 sene olacak biz bezi atalı ama bana hep ağır bi koku gelirdi...yeşil paketlerinde...belki şimdi yoktur ama artık bozuldu gibi yazılarda okuyorum...ewt kendileri seçecek....kızımda mesala egzama olmuştu cildi çok hassatıPrimada ne gibi bi koku var anlayamadim? Oglum 14 aylik bi cok bez denedim ama malesef gece sknti yasadk huzursuz oldu birde tasirma yapiyorlar fakat dedigin gibi bezlerde koku denk gelmedi. Birde bebeginizin beze karsi cilt.tepkisine gore bez degistirmek gerekebilir ama onerim ilk 1 ve 2 numaralari prima premium care almaniz olur dokusu baya yumusak.
o bazen banada oluyor bu ara çok tartışıyoruz önemli olan uzatmamak aranız bozulursa çok yanlız hissedersin üzme sakın kendini.
arkadaşlar aranızda kilodan dolayı doktordan fırça yiyen var mı
şaşıırdım bi drun şekerli su verin demesine....bana da kızımda kaşık kaşık mama ver dedi aile hekimi canı gelsin diyeGecmis olsun canim acil rekoru sende bu bebis seninle cok oynuyor :) Dogunca poposuna poposuna vur. Birde ne yaparsan yap eger mikrop vucuda girerse hamileyken bi turlu cikmiyor.
bez olarak prima premium care alacagim hastane icin sonra da huggies kizlar icin olani kullanmayi dusunuyorum. Mama secimim de hipp olacak. (Insallah gerek kalmaz)
Sezeryan sonrasi süt gelmiyor genelde hemen mamayi tikiyorlar agzina sekeri dusmesin diye ama bize bi doktor gizliden söyle demisti sekerli su sürün agzina memeni ver emsin emdikcr gelir mama verme :)
Çok ıyıydım ruhsal yonden unutmustum butun olumsuz herseyı ama bugun bı tuhafım ıse gelırken herkes gobegıme bakıyo artık skldım ne bakıosun dedım bugun bırıne olması gerekenden bıraz buyuk evet ama hıcmı hamıle gormemıs ınsanlar hepımız annemızın karnından cıkmadık mı acaba dıorum karnı daha buyuk olanların amnıyotık sıvı fazla olurmus o da kromozom anomalı belırtısı olabılırmıs ayy oturdum agladım bır de ısteyım ne oluyo banaallahım ya ınsallah saglıklı olur bebeğim
haklısın canım ınsanlar gercekten cok tuhaf ozellıkle bunu yapan kadınlar hemcınslerımız aslında kımse umrumda deıl ben bu bebek ıcın neler cektım yasadım bekledım allahın bana bır lutfudur mucızesıdır şukurler olsun ki galıba hormonlarım cok kotu durumda benı uzuyorlar cok hırcın oldum bugunlerde herseye uzuluyorum sankı hersey bos gıbı gelıyor buraya yazdım sızlerden bıseyler duymak cidden benı rahatlatıyor tanımasamda hıcbırınızı guzel gelıyor sakınlesıyorm tesekkur ederım sızeCanım hiç takma.. Oğlumda karnım öyle büyüktü ki herkes ikiz mi diye soruyordu.. Şimdi normal ama bu kez de millet kilo sanıyor.. Çok aptalca tavırlar olabiliyor.. Bizim hormonlar zaten tavan insanların da bu hareketleri bizleri sinir ediyor haklısın.. Ama her karnı büyük olanın bebeği sorunlu diye bir şey yok olamaz da.. Her insanın yapısı farklı kimisinin karnı neredeyse hiç yok kimisinin de kocaman.. İkisi de sorun değil sonuçta.. Sen boşver canım bakan baksın.. Sanki kendileri farklı bir yerden mi çıkmış yanitaşıdığımız şey sadece bebek değil. Eşi var suyu var.. Ayrıca canım artık sonlara yaklaşıyoruz olumsuz hikayeler falan dinleme okuma.. Yanında konu açan olursa ortamdan uzaklaş hala devam ederlerse sustur.. Kimsenin hamile birinim moralini bozmaya hakkı yok
Cok merak ediyorum birkac kiside yazdı ayagın ele gelmesini nasıl oluyor acaba insallah banada nasip olur.Dun gece tekmelerken ayagi elime geldi. Avucumda minnacik bir yuvarlak. Icim bir hos oldu. Sanki kucagima almisim gibiydi
Aa hemen hemen aynı kiloda hamile klmısız canım boyun uzun mu ben su an 6. Ayı 1. Hafta geçtim ve 79kg yum 67 ile baslamıstım cok yemiyorum ama aldım yani bu kiloları...benimde cok gider mi acaba dogumdan sonra cok merak ediyorumKarnım büyük diye üzülen arkadaş hiç üzülme sen doktor kontrolündesin zaten ayrıca benim önceki doğumda kilom 100ün üzerine çıktı 66 ile hamile kalmıştım o kadar büyük bir karnım vardı ki zor taşıyordum inanılmazdı doğumdan çıkınca 85 kiloydum düşün o kadar su varmış sonra zaten indikçe indi yani her bünye farklı kimseyi takma ne bakıyon de öyle işte aferin
haklısın canım ınsanlar gercekten cok tuhaf ozellıkle bunu yapan kadınlar hemcınslerımız aslında kımse umrumda deıl ben bu bebek ıcın neler cektım yasadım bekledım allahın bana bır lutfudur mucızesıdır şukurler olsun ki galıba hormonlarım cok kotu durumda benı uzuyorlar cok hırcın oldum bugunlerde herseye uzuluyorum sankı hersey bos gıbı gelıyor buraya yazdım sızlerden bıseyler duymak cidden benı rahatlatıyor tanımasamda hıcbırınızı guzel gelıyor sakınlesıyorm tesekkur ederım sıze
Ne kadar net hissediyorsun,bana hiç öyle bişi olmadı.Bazen kafa atıyormuş gibi hissediyorum,o da sıkışırsa oluyor.Dun gece tekmelerken ayagi elime geldi. Avucumda minnacik bir yuvarlak. Icim bir hos oldu. Sanki kucagima almisim gibiydi
Sen kamuda değil misin canım,senin borun öter.Kendine baskı yaptırtma hiç,tersle gitsin haddini aşanı.Bana da biri gelip zamanında edebiayttan çok tarih anlatıyormusşun dedi.Notlarımı çıkardım oğlu ödevini yapmamış.Sen oğluna ödevini yaptırtsana dedim,ben bu çocuğu bırakırım,hem notları zayıf,hem performans ödevini yapmamış,bırakacağımdan değil de edebiyattan da bırakırsam sınıf geçemiyor,gözünü korkuttum iyi bir,ses soluk kesildi ama özelde de veliler benim sesimi soluğumu kesiyordu,özel okulun sonradan görme velileriyle uğraşmak çok zor ya.Maalesef insanlar böyle canım. Benim de şuan için bazı sorunlar var okuldaki velilerde anlayışsız.. Saçma insanlarla uğraşmak gerçekten zor ama bizim için önemli olan bebişlerimiz.. Konuşsun dursun herkes
Sen kamuda değil misin canım,senin borun öter.Kendine baskı yaptırtma hiç,tersle gitsin haddini aşanı.Bana da biri gelip zamanında edebiayttan çok tarih anlatıyormusşun dedi.Notlarımı çıkardım oğlu ödevini yapmamış.Sen oğluna ödevini yaptırtsana dedim,ben bu çocuğu bırakırım,hem notları zayıf,hem performans ödevini yapmamış,bırakacağımdan değil de edebiyattan da bırakırsam sınıf geçemiyor,gözünü korkuttum iyi bir,ses soluk kesildi ama özelde de veliler benim sesimi soluğumu kesiyordu,özel okulun sonradan görme velileriyle uğraşmak çok zor ya.
Sen öğretmen değilsin,velisin,diğer velilerle mi yaşıyorsun bu durumu!İlk defa de böyle bişi duyuyorum.Cahillik,bilinçsizlik ne zor şey.Onların yetiştireceği çocuğa üzüldüm.Biraz vizyon edinsinler,kendilerini geliştirsinler,böyle geldik böyle gideriz olmuyor.İnsani değerleri bu yaşına kadar öğrenmemiş olana,gel de empatiyi anlat.Ahh ahh,mecburiyetten kimlere selam veriliyor, kimlerle muhatap olunuluyor.Yok canım çalışmıyorum ben.. Sorun sınıftaki arkadaşlar yani o veliler.. Anlayışsız garipler.. Kermes okuma bayramı falan var.. Risklerim yüzünden katılamıyorum diyince işte bende öyleydim ama cam siliyordumm kasıyorsun falan diyip sinir ediyorlar.. Yani 5 dakika bile artık tahammül etmek zor geliyor.
Boyum 167 benim uzun değilim ama senin aldığın kilo da normal yani emin ol emzirirken bebekle uğraşırken patır kütür gidiyor o kiloAa hemen hemen aynı kiloda hamile klmısız canım boyun uzun mu ben su an 6. Ayı 1. Hafta geçtim ve 79kg yum 67 ile baslamıstım cok yemiyorum ama aldım yani bu kiloları...benimde cok gider mi acaba dogumdan sonra cok merak ediyorum
Ya cahillik zor arkadaşım kadının cahili hiç çekilmez hele gerçekten bir de fesatsa abooww kaç uzak dur :) neler diyebileceklerini tahmin ederim derler amaaan salla gitsin riskli gebeliğim var yasak de çık işin içinden , öyle böyle diyene de inşaat başına gelirde anlarsın de :)))Sen öğretmen değilsin,velisin,diğer velilerle mi yaşıyorsun bu durumu!İlk defa de böyle bişi duyuyorum.Cahillik,bilinçsizlik ne zor şey.Onların yetiştireceği çocuğa üzüldüm.Biraz vizyon edinsinler,kendilerini geliştirsinler,böyle geldik böyle gideriz olmuyor.İnsani değerleri bu yaşına kadar öğrenmemiş olana,gel de empatiyi anlat.Ahh ahh,mecburiyetten kimlere selam veriliyor, kimlerle muhatap olunuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?