- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Hamilelik dönemi28 hafta bittimi 7 ay bitmiş oluyor değilmi arkadaslar
Ne kadar net hissediyorsun,bana hiç öyle bişi olmadı.Bazen kafa atıyormuş gibi hissediyorum,o da sıkışırsa oluyor.
Sanci yok fakat cok fazla kasilma da erken dogum riski mis ve bnde cok oluyor gece gunduz bazen 15 20 dk suruyor magnezyum da kullanıyo rum halbuki ama hayirlisi sdce dikkat etmem gerekiyomus 10 hafta daha dayansin yeterimkanın varsa randevunu öne alabilirsin bence. benim de geçen hafta çarşamba sertleşme oldu, doktoruma söyledim. o gün kendisi izinli olmasına rağmen klinikteki başka doktora yönlendirdi bi bakılsın dedi. çok şükür birşey çıkmadı. magnezyum içiyor musun? o rahatlatıyor epey.
Hamilelik dönemiiçin böyle bir zamanlama gördüm.31 bitince diyor.
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Bende 6 ay 2 hafta bitti diye biliyorumYok daha üç haftan var 31. hafta tamamlanınca 7. ayı doldurmuş oluyorsun :)6 ay bir haftalıksın şimdi :)
Bayanlar burda herkes birbirini tanıyor birbiri ile sohbet ediyor..biz de çok yazmıyoruz diye sorularımıza cevap alamıyoruz sanirim.Üye
Kizlar kiz kardeşinde hamile bugün şeker yüklemesi yaptırdı.50lik yüklemede açlık ve sadece 1.saat yapılıyor diye biliyorum.ama 2.saati de yapıcaz demişler.bu konuda bilgisi olan 2.saat yapılıyor mu.ben 75lik yaptirdigim için 2.saat yapılmıştı.1.saat 164 çıkmış yüksek olduğu için mi 2.saate de bakıyorlar acab
Konu hakkında fikir olmayınca yazılmıyor genelde.Böyle bir durum yaşayan varsa,mesajınızı gördüğünde yazar.Bana 75 lik yapıldı,birinci ve ikinci saat ölçümü alındı.Bayanlar burda herkes birbirini tanıyor birbiri ile sohbet ediyor..biz de çok yazmıyoruz diye sorularımıza cevap alamıyoruz sanirim.
Ben 75lik yaptirdigim icin 2. Saatte verdim. Ama ilk saat sonucu cikip tekrar kan verjlecegine gore yuksek cikmis olabiljr doktora sorunBayanlar burda herkes birbirini tanıyor birbiri ile sohbet ediyor..biz de çok yazmıyoruz diye sorularımıza cevap alamıyoruz sanirim.
O zaman teknik olarak 40 haftada doğuran 10 ayda doğuruyor :)Ayın haftaya çevrilmesi tasnifi karışık.Reglin ilk günü başlıyor ya tarih o zaman ortada yumurta bile yok.Ortalama 14 gün sonra dölleniyor.Döllendiği an biz 3. haftamızda oluyoruz.O yüzden ilk aya 6 hafta veriyorlar.Bazı aya 4 bazı aya da 5 hafta.Regl tarihinin başlangıcına göre ay hesabı yapabilirsin.Mesela benim 10 Ekime aldılar.10 Mayısta 7. ayı doldurdum derim.Teknik olarak 4 hafta 1 ay 24 hafta 6 ay bitti bir ay 30 çekiyorsa bir ayda 31 çekiyor bence
Öylr dusunme canim fikri olan yazar kimse ayrim yapmaz sanmiyorum yani..Bayanlar burda herkes birbirini tanıyor birbiri ile sohbet ediyor..biz de çok yazmıyoruz diye sorularımıza cevap alamıyoruz sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?