2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doğum zamanım mesela 12 temmuz ya 12 mayısta yedi ayım bitti artık yedi aylık diyebilirim , 28 haftayı dörde bölünce direkt yedi aylık denemez çünkü her ay 28 gün çekmiyorki

Ben de ilk kez hissettim. Sanirim haftayla alakali.bu haftaya kadar bu kadar net hissetmiyordum hicbir tekmesini. Bu hafta kanat cirpisi da ayagi da hisettim.
Ne kadar net hissediyorsun,bana hiç öyle bişi olmadı.Bazen kafa atıyormuş gibi hissediyorum,o da sıkışırsa oluyor.

Bende çok şiddetli hissediyorum yani kuvvetlendi sıpam maşallah vurdumu sallıyorda acıtıyorda bazen

Ayak vuruşu dediğim benim mesela baş yukarda ayakları kasıktayken oralar daha dar diye galiba vurunca sipsivri çıkıyır dışarı doğru;sonra tam tersi dönecem diye beni baya zorluyor ama

Sanci yok fakat cok fazla kasilma da erken dogum riski mis ve bnde cok oluyor gece gunduz bazen 15 20 dk suruyor magnezyum da kullanıyo rum halbuki ama hayirlisi sdce dikkat etmem gerekiyomus 10 hafta daha dayansin yeter

Ben de mesela sizin bu kasilma dediklerinizi hic hissetmedim. Hissetmem sart mi acaba diye de dusunmeye basladim:)

29+5 zaman gecmiyor sanki :) tekmelerle mucadele ediyoruz ehe

7 aylikmiyim yani ben şimdi, hangi ara yedi aylik olmuşum ben anam dogurmama az kalmış ya

Bayanlar burda herkes birbirini tanıyor birbiri ile sohbet ediyor..biz de çok yazmıyoruz diye sorularımıza cevap alamıyoruz sanirim.

Size dedim küçük almayın fazla diye kıyafetlerden gittim kendim aldım :) dayanamadım çok tatlılar hemen giyer diye ama 0-3 ay ne minikmiş ya unutmuşum ben küçük bebek :)

Bayanlar burda herkes birbirini tanıyor birbiri ile sohbet ediyor..biz de çok yazmıyoruz diye sorularımıza cevap alamıyoruz sanirim.
Konu hakkında fikir olmayınca yazılmıyor genelde.Böyle bir durum yaşayan varsa,mesajınızı gördüğünde yazar.Bana 75 lik yapıldı,birinci ve ikinci saat ölçümü alındı.

Bugün sınav görevimiz vardı.Çok şükür bitti evimize geldik. Sınav görevi boyunca kızım kıpır kıpırdı. Ceket örttüm karnımın üstüne kamufle ettim. Sallanıp duruyordu:) Eve geldik sesi kesildi. Sabah 5.30da uyandırdı daha da uyuyamadık.

Teknik olarak 4 hafta 1 ay 24 hafta 6 ay bitti bir ay 30 çekiyorsa bir ayda 31 çekiyor bence
O zaman teknik olarak 40 haftada doğuran 10 ayda doğuruyor :)Ayın haftaya çevrilmesi tasnifi karışık.Reglin ilk günü başlıyor ya tarih o zaman ortada yumurta bile yok.Ortalama 14 gün sonra dölleniyor.Döllendiği an biz 3. haftamızda oluyoruz.O yüzden ilk aya 6 hafta veriyorlar.Bazı aya 4 bazı aya da 5 hafta.Regl tarihinin başlangıcına göre ay hesabı yapabilirsin.Mesela benim 10 Ekime aldılar.10 Mayısta 7. ayı doldurdum derim.

Öylr dusunme canim fikri olan yazar kimse ayrim yapmaz sanmiyorum yani..
Bazen ben birilerine gozun aydin diyorum guzel birsey yazip soru soruyorum cevap bile vermiyor :) Napalim simdi illa bana cevap ver diyemem kendi bilecegi is :)

Ben 75lik yaptirip 3 kere kan verdim hic bilgim yok ama doktor risk gormus 3.saatide istemis olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…