2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben doktorumu yeni değiştirdim , bu doktorum elevit verdi diğeri hiç vitamin vermemişti bana, şimdi bu vitamin sanki iştah açtı yaw öyle hissediyorum, sizlerde iştah ne durumda, geçen hamileliğimde eleviti başından beri içtim çok kilo almıştım bunda hiç içmedim henüz 6 kilo aldım ama bundan sonra hızlı gidecek galiba

Aynen öyle canım.. Maalesef yaşıyorum ve şaşırıyorum. Gerçi çocuğu ile de ilgilenen biri değil.. Ödevleri vs. Hiç kontol etmez ki daha birinci sınıf bizimkiler. Anlayışsız insan o kadar çok ki 3 sene daha aynı kişilerle devam edecek olma gerçeği bile bana şuan berbat geliyor.. Allah akıl versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden.. Böylesi insanların yüzünden öğretmenlere oluyor olan en çok zorlanan onlar..

Bizimki tüp bebek canım transfer yapıldığı gün 15 günlük sayılıyor dönlenmis embio olarak ne allahtan hayırlısı bakalim

Bayanlar burda herkes birbirini tanıyor birbiri ile sohbet ediyor..biz de çok yazmıyoruz diye sorularımıza cevap alamıyoruz sanirim.

Bana 50lik yapıldı ve 2. Saat kan alındı.. Mesajı bazen görmek zor oluyor sayfalar biriktiği için. Gözden kaçmış olabilir bilgisi yoksa da yazmayabilir

Slm kızlar nasılsınız bu kaç gündür kasiklarim ağrıyor biraz yürüyünce sizdede böyle şikayetler varmı yarın kontrolumuz var hani ne diyecek doktorum

Bende de var aynı sorun, doktor kalsiyum ve d vitamini eksikliğinden olduğunu düşünüp ilaç verdi. Ama geçmedi. Sanırım artık çok baskı olduğu için oluyor. Bir sonraki gidişime ben de sormayı düşünüyorum. Daha en az 2 ay var. Zor olacak biraz böyle

Bizimki tüp bebek canım transfer yapıldığı gün 15 günlük sayılıyor dönlenmis embio olarak ne allahtan hayırlısı bakalim
benım de tup bebek ama aynı sey transfer yapıldıgı gunden 3gun once dollenmıs oluyor zaten mesela benım adetın 12 gun dollendırıldı 14.gun transfer yapıldı 2gun sonra oncekı dondurulmuslardan bı transfer daha yapıldı mesela benımkı cok karısık ama neolrsa olsun adetın geldıgı gun hesaplanır zaten normal gebelıkte de 14.gun kendı dollenıyor ya da yumurtalama zamanın nezmanda ogun 15gunluk olarak hesaplanıyor normalden farkı yok

Sen şimdi kaç ayliksin o zaman canim

Ben de elevit kullanıyorum, iştahım açık ama hamilelikle ilgilidir diye düşünüyorum. 13,5 kilo aldım ,biraz fazla mı diyorum ama Dr. um şimdiye kadar bir kere bile kilomla ilgili olumsuz yorum yapmadı. Önemli olan sağlıklı gıdalarla dengeli beslenmek.

Sen şimdi kaç ayliksin o zaman canim
27+ 2 haftalık oluyorum ama ay olarak hesaplarsan arkdasların dedıgı gıbı oluyor tam 7 aylık olmuyor 2hafta sonra bıttıgınde 7aylık olucam normal adette dollendıgı gunden sayılması gerekır ama adetın baslangıcı sayılır ama 15 gunluk fark vardır tup bebekte de aynı sekılde adetın 14.gununden ıtıbaren transfer yapılır yanı onu demek ıstedım aslında karısık deıl ama aylık deıl de hafta olarak hesaplamak daha mantıklı doktorlarda hıc ay demıyorlar zaten bana bırısı sordugunda hep haftadan soz edıyorum oyle yapalım gıtsın:)

Bende elevit kullamoyorum +12kg benimde ama aksam yatarken iciyorum istahımı actıhın sanmıyorum ya vucut alıyor her hafta hemen heöen 1 kg

Reactions: SGd
Ya ne tatlış bişey bu. Anneler günü için bende mi buna benzer bişi yaptırsam anneme ablama :)

Tamam canım. Derdim 7 ay bitsin 7 aylık doğan çok insan var

Ya tatlım nerden uydurmuşlar onu saçmalamışlar. Boşwer be kuzum benimde karnım kocaman bugün kuafördeki çocuk heran doğacak gibi duruyor dedi güldüm geçtim. Boşwersene elalemi sen

Dimi bende görmedim ödemeyi tamamen almayan ya da en azından başlangıçta yarısını almayan. Kaç seferdir ne kadar ödücem diyorum öteliyor :) sen bilirsin canım benim sepet hevesm gitti başka biyerden ağzım yanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…