2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende elevit kullamoyorum +12kg benimde ama aksam yatarken iciyorum istahımı actıhın sanmıyorum ya vucut alıyor her hafta hemen heöen 1 kg
Benim kilo alımım düzenli olmuyor, mesela bazen 3 haftada yarım kilo alıyorum. Tatilde 9 günde 3 kilo aldım. Dondüm, son 9 gündür aynen duruyorum hiç kilo almadım. Eğer dedikleri gibi son 3 ay çok alınıyorsa eyvah eyvah. Yine de doktor şuan fazla demiyorsa fazla değildir.

Benim doğum zamanım mesela 12 temmuz ya 12 mayısta yedi ayım bitti artık yedi aylık diyebilirim , 28 haftayı dörde bölünce direkt yedi aylık denemez çünkü her ay 28 gün çekmiyorki
Canım biz aynı günüz seninle benim programda 6 gün sonra 210 gün bitmiş oluyor ve 7 ay dolmuş oluyor seninde öyle olacak. 12 mayıs değil yani. Gebeliği 9 ay 10 gün olarak düşün

Ahh ya ne güzel söyledin,ben de anneme yaptırtayım :)
Hımm aklıma gelmişken söyleyeyim.Aps diye bir marka var.Yurt dışına İtalyan markalarına ürün yapıyor.Yaptığı tişörtlerin en basiti bile yurt dışında 300 tl ye falan geliyor,çok parakende çalışan bir marka değil,bunun parakende mağazasında o tişörtler 30-40 tl.Anneme birkaç tişört,bluz aldım bayıldı,çok kaliteli.İpekyolun tarzını çok sever annem.Orada böyle bişi yok diyor.Caddebostan da yeri.Yolu düşen uğrasın.

Ya tatlım nerden uydurmuşlar onu saçmalamışlar. Boşwer be kuzum benimde karnım kocaman bugün kuafördeki çocuk heran doğacak gibi duruyor dedi güldüm geçtim. Boşwersene elalemi sen
haklısın canım galıba tup bebek ılaclarından da oyle sıstım once tek derdım bebegım saglıklı olması yoksa aman şişsin gobegım derdım o deıl kesinlikle allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın

Güzel günlerde kullansın annecin ben artık öyle gezemiyorumya. Bu seferlik böyle birşeyle idare edelim iki anne bide ablam baya masraflı oluor zaten :)

Bende öyleyim kuzu kolaymı devasal ilaçlar girdi vücudumuza. Bebişler sağlıklıya boşwerrr

Güzel günlerde kullansın annecin ben artık öyle gezemiyorumya. Bu seferlik böyle birşeyle idare edelim iki anne bide ablam baya masraflı oluor zaten :)
Bir dahaki anneler gününde sana da alırlar tatlım.Evt ya annemi düşünüyorum sadece,anneler var :)

Slm kızlar nasılsınız bu kaç gündür kasiklarim ağrıyor biraz yürüyünce sizdede böyle şikayetler varmı yarın kontrolumuz var hani ne diyecek doktorum

Valla kendi aldığım magnezyum ile azaldı.. Magnorm hiç işe yaramamıştı.. Şimdi de çarpıntım oluyor sanki nefes alamiyorum ciğerlere baskı var sanırım

Ben de yavaştan yikiyorum kendimi zor tutuyorum bu haftaki tatilde hepsini bitiririm heralde.

Slm kızlar nasılsınız bu kaç gündür kasiklarim ağrıyor biraz yürüyünce sizdede böyle şikayetler varmı yarın kontrolumuz var hani ne diyecek doktorum
Yorulunca kasık ağrısı bende de oluyor bir gün dinlenme de yetmiyor en az ik
Üç gün dinlenmek gerekiyor.

Canım biz aynı günüz seninle benim programda 6 gün sonra 210 gün bitmiş oluyor ve 7 ay dolmuş oluyor seninde öyle olacak. 12 mayıs değil yani. Gebeliği 9 ay 10 gün olarak düşün
AA bu 9 ayın birde 10 günü var dimi onu hiiiç hatırlamıyorum unutmuşum doğru zaten yedi aylık olduk galiba ya bu iki gündür karnım çok büyüdü gaz falan da değil yani baya kocamanım , iki ayı da bir bitirebilseydik hayırlısıyla

AA bu 9 ayın birde 10 günü var dimi onu hiiiç hatırlamıyorum unutmuşum doğru zaten yedi aylık olduk galiba ya bu iki gündür karnım çok büyüdü gaz falan da değil yani baya kocamanım , iki ayı da bir bitirebilseydik hayırlısıyla

Hele o mis kokuları içine çekmek nasıl duygu :) sanki evime aşk doldu huzur doldu gibi. Benimde çok az kaldı ütüsü bu hafta yapamadım geçen hafta çok yoruldum diye

Ben zaten göbüşüme insnamıyorum artık :) benden 1 metre önden gidiyor:) annemler ikix mi acaba diyolar :)

Arkadaşlar kilolardan bahsedilmiş bende kilolu biriyim ve baya kilo aldım yaklaşık 18 kilo aldım. Doktorum hiç sormuyor bile acildeki ebe ölçtüğünde normal demişti. Zaten elimde değil canım istiyor yiyiyorum bebişe zararı olmadığı sürece benim için kilo önemli degil. İnşallah doğumdan sonra veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…