2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Karin büyüklükleri karın içinin genişliğine bebegin pozisyonuna suyuna göre değişiyor kizlar. Benim karnim kucuk bol giyinmeyi sevdigim icin hiç belli olmuyor zaten. Akşam kasilmaları arttı bende geçen akşam düzenli aralıklarla sertleşmeye baslayinca erken doğum yapacağım sandım çok korktum. Rahim hazırlanmaya basladi artik doguma, çok az kaldı kuzuların gelmesine hayırlısıyla gelsinler ıns.

Kızlar markofoniye bir bakın bebeklerinizin isimleri belliyse isime ozel yastık ,cıtcıtlı badi ,hosgeldin yazıları.,oda kapisi susu,kupalar gelmis

Kuzum kendi kendini doldurma bak bazisinin ic karni genis olur bazisinin hemen 2 aydan cikmayabaslar.drun sana boyle birseyden bahsettimi bebegin gelisimi guzel gitmiyormu niye boyle diyorsun kizzzz hamislik sendromuna girme sakin

Tatlim benim amniyotik suyum fazla 3 haftadir oyle cikiyo Allaha emanet sekerden uzak duruyorum rabbime emanet hicc korkma

Cok merak ediyorum birkac kiside yazdı ayagın ele gelmesini nasıl oluyor acaba insallah banada nasip olur.
Canim kizim ters duruyor uzun zamandir ayaklari hep midemde artik buyudu ve ittirdiginde dokununca hissediyorsun biliyorsun o ayak cok tattlis bir duygu yasarsin sende 30 haftalarda dahada iyi anliyorsun :)

Salı akşamı Doğuma hazırlık kursunun 4.seansı vardı. Partnerlerle katılmaya başladık. Baba adayları omurgamızı rahatlatacak hareketler öğrendiler. Uygularken baya güldük. Daha sonra hoca her çifte weleda'nın masaj yağını dağıttı. Eşlerin, nasıl pozisyon alıp, hangi hareketlerle karnımıza masaj yapacağını anlattı, ve lütfen uygulayın dedi. Baktık diğer tüm çiftler başladı yapmaya, ben de açtım göbüşü mecbur herkes gibi :))) Arada göbeklere baktım kimsede çatlak yok henüz, ayrıca morfolojiler epey farklı kiminin kocaman büyümüş karnı, kiminin yayvanca sadece şişmanmış gibi duruyor, bazısının daha ufak,kiminin top gibi. Ama hepsi Avrupa asıllı olduğundan beyaz peynir gibiler.
Bu seans sırf bana yaradı. Omurgaydı,bacaktı,kalçaydı, göbekti derken eşim epey masaj yaptı Adam haftaya gelmek istemezse nasıl ikna ederim bilemiyorum.

Kizlar kusura bakmayin su coklu alinti yapmayi bir turlu beceremiyorum baya sayfa okudum kopyaladim silindi guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim..insallah hepimiz bebislerimize saglikla kavusuruz..yuvalarimiz renklenir ve hep cok mutlu oluruz :)

Kuzum kendi kendini doldurma bak bazisinin ic karni genis olur bazisinin hemen 2 aydan cikmayabaslar.drun sana boyle birseyden bahsettimi bebegin gelisimi guzel gitmiyormu niye boyle diyorsun kizzzz hamislik sendromuna girme sakin

Tatlim benim amniyotik suyum fazla 3 haftadir oyle cikiyo Allaha emanet sekerden uzak duruyorum rabbime emanet hicc korkma
canım benım haklısın karnımla ılgılır muhtemelen oyle dusuneyım bebegın gelişimi ıyı sadece bır hafta gerı aslında ben ayrıntılı da kalbınde cıkan parlaklıktan berı takıntılıyım oyle arada depreşiyor şeytan.. dedıgın gıbı az da hamılelık depresyonuna gırdım sanırım ınsanın elınde olmadan oluyormus byle bı mutsuzluk allaha emanet bebeklerımız aynen

Bugun dr kontrolumuz vardi teyzoslarimiz nst arizaliymis bir cihaz vardi.kapida bekleyen gebisleri 45 dk kadar beklettim herkes ikizmis offf pofff yapsada sonucum iyi cikti :))
Bebislerim 40 cm ve ikiside 1500 olmuslar bende toplamda 5 kg almisim.gelisimleri guzel dedi ast alt lerim dustugu icin dr benden de sevincli :)
Bundan sonra kontrollerimiz her hafta minnoslarim daha belirgin tatliskolarim benim :)) hepinizi opuyoruz..

Canim hic takma bu mucizeyi rabbim bize nasip etti mucizevi anne karninda inaniyorum bebegin saglikla dunyaya gelecek hep guzel dusun guzel olsun..bol bol dua edicez insallah minislerimiz saglikla gelecekler

Ayy maşallah size canım çok sevindim herseyin gayet yolunda olmasına doğum günün de kutlu olsun tatlım sağlıkli sihhatli mutlu huzurlu kuzularinla nice senelere :) mesai maduru olduğum için eskisi kadar takip edemiyorum alışamadim ise hergün gitmeye uykusuz git gel yapıyorum ama az kaldı izne ayrilcam. Bizimde yarın görüş günü pamuğumu çok özledim .merak ediyorum son durumları rahim ağzı kisalmasi devam ediyor mu . Bu arada benim kasılmalar arttı sonumuz Hayır olsun inşallah :)

Maşallah maşallah çok şükür canım çok sevindim inşallah hep böyle devam eder.

Ben de yavaştan yikiyorum kendimi zor tutuyorum bu haftaki tatilde hepsini bitiririm heralde.

Hele o mis kokuları içine çekmek nasıl duygu :) sanki evime aşk doldu huzur doldu gibi. Benimde çok az kaldı ütüsü bu hafta yapamadım geçen hafta çok yoruldum diye
Tabiki dayanamadım hepsi bittiii :) ben aşırı deterjan kullanmadigim icin mi burnumdaki sorundan dolayimi oyle asiri kokmadi bana nevresiminden yastigina, corabindan sapkasina, takimlar tulumlar hastane cikisi, battaniyeler hepsini ütüledim. Ama ütü masasını en alçak seviyeye aldım ve sandalyeye yastık koyup o şekilde ütüledim. Bir tek yelekler ütülenmedi birde uyku setini yıkamadım bozulcak diye korkuyorum ona napsam?

Sagol canim benim cumlemiz saglikla kavusalim insallah..
Dr kasilmalar icin nst bagliyormu bana bir ilac yazdi cok azaltti birde magnezyumu duzenli icmek gerekiyormus.hazirlaniyorlar tabi artik gelmeye :))

Masallah canim,30 haftayi atlattin ya,insallah 2 kilolari gorduklerinde daha da rahat olursun.

Canim hic takma bu mucizeyi rabbim bize nasip etti mucizevi anne karninda inaniyorum bebegin saglikla dunyaya gelecek hep guzel dusun guzel olsun..bol bol dua edicez insallah minislerimiz saglikla gelecekler
amin canım ınsallah cook saol bebeklerıne de masallah buarada nazar degmesın onlara allah korusun ıyı olmalarına çok sevındım ınslalah bebıslerın zamanında saglıkla dogar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…