2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar uyku setini yikayan varmi ben havalandirmayi dudunuyorum..birde alpi dedikten sonra aklima geldi deneyimli anneler ne dersiniz ilk dogdugunda bir iki cay kasigi sekerli su sariligi onluyormus dogru mu bu tereddut ediyorum yapsakmi

Ohh ellerine sağlık annesi. Benimde nevresimler çoraplar önlükler şapkalar kaldı. Uyku seti mi hım netten baksana nasıl temizlenir edilir miş

Masallah canim,30 haftayi atlattin ya,insallah 2 kilolari gorduklerinde daha da rahat olursun.
Evet canim hamdolsun 20 haftalardan buralara geldik korkuyla butun bebislerimiz iyi olsun insallah :)
Bu arada ciger gelistiriciyi sordum bugun ani dogumlar erken dogumlar icin 32 ve 34 de vuruyorlarmis aklinizda olsun merak edenler vardi diye hatirladim

Kizlar uyku setini yikayan varmi ben havalandirmayi dudunuyorum..birde alpi dedikten sonra aklima geldi deneyimli anneler ne dersiniz ilk dogdugunda bir iki cay kasigi sekerli su sariligi onluyormus dogru mu bu tereddut ediyorum yapsakmi

Sarılığı önleyen tek şey bebeğin doyması.. Şekerli su vermedim vermem de. Sindirim problemi yaratabilir sonuçta. Güneş olduğunda da bebeğin elleri kolları bacaklarını güneşlendirdin mi tamamdır. 1 yaşına kadar şekerli ve tuzlu hiçbir şey vermedim. Bir doktorun böyle demesi çok garip. Çocuk doktoruna danışmalı. Sonuçta hepsinin alanı farklı

Ben uyku setini yikadim. Kuruyunca kiristi. Utulenmiyor da. Ne olacak bilmiyorum.

Ben kanama esnasında hastanede yatarken ebe kendisi demişti oda vermiş sarılık olmaması için doktoru demiş onada O esnada doğum yapanlardan birinin kayınvalidesi hurma vermiş bebek tıkanmış diye çağırdılar ebe şoka girmişti nasıl hurma verilir die

Ne cok sayfa bırikmiş ama hepsini okudum.. bnde cok kilo alıyorum en son 10 kılo toplam..
anneme gidiyorum cok güzel bi tatil bekliyor beni oğlumla baya rahatlıyacaz.. canım annem azcık sımartsın beni cok zor cocuk bakmak hele üst üste olunca.. yola cıkıcam bu halimle inş sorun olmaz...

Kızlar bu hani bazen bi yeri tepe yapıyo ya bebek bi yerini dayıyo sanıyodum bu kasılma mı? Yoksa kasılma başka bişey mi

Ben yikayacagim size haber veririm :) Elde yikamaya atarim hic bisi olmaz sanirim
Valla eskiler isi iyi bilir diyorum ben kesinlikle zemzemle hurma dogar dogmaz verecegim tabi dudagina surecegim yiyip icmeyeeck :) Sutüm gelmezsede sekerli su veririm

Kızlar bu hani bazen bi yeri tepe yapıyo ya bebek bi yerini dayıyo sanıyodum bu kasılma mı? Yoksa kasılma başka bişey mi
Canim banada oluyordu bu sanciymis ama ben agri hissetmedigi soyledim olur vucut doguma hazirlaniyor diyip bir ilac verdi dr canim

Biraz daha arastirayim benim calisma arkadaslarimdan verende varmis hic hastalanmamis bebisleri bazisida pisman oldugunu soyluyor hastanede yatmislar sarilik yuzunden ilk dogdugunda..bilemedim simdi

ewt komiliyi bende merak ediyorum ama yapısı çok sert diye bi yazı okudum....prima için çok bozuldu diye yazılar okuyorum...hipp çok tercih ediliyor sanırım...ama dediğin gibi bebeğin tercihi önmeli
Gündüz kullanimda sknti yasamasm ama gece malesrf islaklk hissi verior ama sertlik falan benim oyle bi sikayetm olmadi aksine dokusu guzel canbebe ve huggiesi gecer bir kaliteye sahip. Evet hipp organik baya tercih ediliyor 6+ay gidalarida baya kaliteli.

Bilemiyorjm ben ilk 1 ve 2 numaralari piremium care kullandim cok.memnu dum sonrasinda aktif bebegin emici kismi duzenlendi inceldi ona gectm ve hala kullaniorm memnunum. Bu bez konusunda bebegim cilt yapisi cok onemli her bebege her bez olmuyo malesef.

Biraz daha arastirayim benim calisma arkadaslarimdan verende varmis hic hastalanmamis bebisleri bazisida pisman oldugunu soyluyor hastanede yatmislar sarilik yuzunden ilk dogdugunda..bilemedim simdi
Canim zaten bu senin fikrin senin cocugun istersen verirsin istersen vermezsin. Eskiden bebek aglayinca pekmez bal verirlerdi bebek nasil yutuyordu acaba onu yazik ici yanar cocugun.
Sekerli suda zaten bir çay kasigi ya var yok yok verilir vereceksende sirf sekeri dusmesin sarilik olmasin diye .
Allah nasip ederse ben zemzemle acmak istiyorum ilk agzini dudagina pamukla sürecegim maksat islatmak dudagini sonrada peygamber hurmasinin icini surececegim. Ama o tadi almayacak bile sadece dudagina degecek :)
Sen kendi kararinla ver ne vereceksen icin tamam derse tereddut etmezse ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…