Ohh ellerine sağlık annesi. Benimde nevresimler çoraplar önlükler şapkalar kaldı. Uyku seti mi hım netten baksana nasıl temizlenir edilir mişTabiki dayanamadım hepsi bittiii :) ben aşırı deterjan kullanmadigim icin mi burnumdaki sorundan dolayimi oyle asiri kokmadi bananevresiminden yastigina, corabindan sapkasina, takimlar tulumlar hastane cikisi, battaniyeler hepsini ütüledim. Ama ütü masasını en alçak seviyeye aldım ve sandalyeye yastık koyup o şekilde ütüledim. Bir tek yelekler ütülenmedi birde uyku setini yıkamadım bozulcak diye korkuyorum ona napsam?
Evet canim hamdolsun 20 haftalardan buralara geldik korkuyla butun bebislerimiz iyi olsun insallah :)Masallah canim,30 haftayi atlattin ya,insallah 2 kilolari gorduklerinde daha da rahat olursun.
Kizlar uyku setini yikayan varmi ben havalandirmayi dudunuyorum..birde alpi dedikten sonra aklima geldi deneyimli anneler ne dersiniz ilk dogdugunda bir iki cay kasigi sekerli su sariligi onluyormus dogru mu bu tereddut ediyorum yapsakmi
Bilmiyorum ki arastircaz herhalde :)Ohh ellerine sağlık annesi. Benimde nevresimler çoraplar önlükler şapkalar kaldı. Uyku seti mi hım netten baksana nasıl temizlenir edilir miş
Bişeyler bulursan bizide bilgilendir :)Bilmiyorum ki arastircaz herhalde :)
Ben uyku setini yikadim. Kuruyunca kiristi. Utulenmiyor da. Ne olacak bilmiyorum.Tabiki dayanamadım hepsi bittiii :) ben aşırı deterjan kullanmadigim icin mi burnumdaki sorundan dolayimi oyle asiri kokmadi bananevresiminden yastigina, corabindan sapkasina, takimlar tulumlar hastane cikisi, battaniyeler hepsini ütüledim. Ama ütü masasını en alçak seviyeye aldım ve sandalyeye yastık koyup o şekilde ütüledim. Bir tek yelekler ütülenmedi birde uyku setini yıkamadım bozulcak diye korkuyorum ona napsam?
Ben kanama esnasında hastanede yatarken ebe kendisi demişti oda vermiş sarılık olmaması için doktoru demiş onada O esnada doğum yapanlardan birinin kayınvalidesi hurma vermiş bebek tıkanmış diye çağırdılar ebe şoka girmişti nasıl hurma verilir dieKizlar uyku setini yikayan varmi ben havalandirmayi dudunuyorum..birde alpi dedikten sonra aklima geldi deneyimli anneler ne dersiniz ilk dogdugunda bir iki cay kasigi sekerli su sariligi onluyormus dogru mu bu tereddut ediyorum yapsakmi
Ben yikayacagim size haber veririm :) Elde yikamaya atarim hic bisi olmaz sanirimKizlar uyku setini yikayan varmi ben havalandirmayi dudunuyorum..birde alpi dedikten sonra aklima geldi deneyimli anneler ne dersiniz ilk dogdugunda bir iki cay kasigi sekerli su sariligi onluyormus dogru mu bu tereddut ediyorum yapsakmi
kasılmaymış canımKızlar bu hani bazen bi yeri tepe yapıyo ya bebek bi yerini dayıyo sanıyodum bu kasılma mı? Yoksa kasılma başka bişey mi
kasılmaymış canım
Canim banada oluyordu bu sanciymis ama ben agri hissetmedigi soyledim olur vucut doguma hazirlaniyor diyip bir ilac verdi dr canimKızlar bu hani bazen bi yeri tepe yapıyo ya bebek bi yerini dayıyo sanıyodum bu kasılma mı? Yoksa kasılma başka bişey mi
Canim banada oluyordu bu sanciymis ama ben agri hissetmedigi soyledim olur vucut doguma hazirlaniyor diyip bir ilac verdi dr canim
Biraz daha arastirayim benim calisma arkadaslarimdan verende varmis hic hastalanmamis bebisleri bazisida pisman oldugunu soyluyor hastanede yatmislar sarilik yuzunden ilk dogdugunda..bilemedim simdiBen yikayacagim size haber veririm :) Elde yikamaya atarim hic bisi olmaz sanirim
Valla eskiler isi iyi bilir diyorum ben kesinlikle zemzemle hurma dogar dogmaz verecegim tabi dudagina surecegim yiyip icmeyeeck :) Sutüm gelmezsede sekerli su veririm
Korkma canim sadece magnezyumunu duzenli ic birde ilac verirse onu duzenli ic benim 1 haftadir baya azaldi normale donduTamam sağolasınız ben de gidicem dr a zaten yormayayım kendimi bari korkuttu şimdi :)
Gündüz kullanimda sknti yasamasm ama gece malesrf islaklk hissi verior ama sertlik falan benim oyle bi sikayetm olmadi aksine dokusu guzel canbebe ve huggiesi gecer bir kaliteye sahip. Evet hipp organik baya tercih ediliyor 6+ay gidalarida baya kaliteli.ewt komiliyi bende merak ediyorum ama yapısı çok sert diye bi yazı okudum....prima için çok bozuldu diye yazılar okuyorum...hipp çok tercih ediliyor sanırım...ama dediğin gibi bebeğin tercihi önmeli
Bilemiyorjm ben ilk 1 ve 2 numaralari piremium care kullandim cok.memnu dum sonrasinda aktif bebegin emici kismi duzenlendi inceldi ona gectm ve hala kullaniorm memnunum. Bu bez konusunda bebegim cilt yapisi cok onemli her bebege her bez olmuyo malesef.2 sene olacak biz bezi atalı ama bana hep ağır bi koku gelirdi...yeşil paketlerinde...belki şimdi yoktur ama artık bozuldu gibi yazılarda okuyorum...ewt kendileri seçecek....kızımda mesala egzama olmuştu cildi çok hassatı
Canim zaten bu senin fikrin senin cocugun istersen verirsin istersen vermezsin. Eskiden bebek aglayinca pekmez bal verirlerdi bebek nasil yutuyordu acaba onu yazik ici yanar cocugun.Biraz daha arastirayim benim calisma arkadaslarimdan verende varmis hic hastalanmamis bebisleri bazisida pisman oldugunu soyluyor hastanede yatmislar sarilik yuzunden ilk dogdugunda..bilemedim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?