2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yarın kontrolümüz var, bende raporu soracağım doktora sezaryen tarihine göremi sata göremi yazıcak raporu diye...inşallah içerde durumlar iyidir...

Benimde uykulu halim geri geldi ama kızım uslu uslu duruyor beni hiç uyandırmıyor bende iki hafta sonra izin alıp artık evde olmak istiyorum belim falan ağrıyor artik

Su benimde biraz fazla demisti karnin büyük haftana göre dedi doktor.. kromozomal bi sorun yoktur insallah ya ilk defa duydum bak
canım sen skma canını benım ayrıntılıda cıkan kalp parlaklıgınfa dolayı bı korkum var zaten ondan dolayı buna da taktım kımseyı tereddutte bırakmak ıstemem tamamen benınle alakalı sen bosver

Saglik ocagina gittim ilac yazdirmak icin hep onlar mi bize firca atacak ben attim onlara dedim 30.haftalik olduk kimse cagirmiyor sormuyor doktor ebem dogum iznindede ondan da sundan da anlatmaya basladi :))
Sonra izleminiz gelmis dedi gelen izlem 4 nisandi dusunun ben gitmedim :) Tansiyona baktirdim 11e9 cikti sanirim iyi birde kalbinin sesini dinledim kuzumun geldim :)

haklısın canım zaten bana bı iç bunalması geldı galıba sureklı dua okuyarak kendımı az rahatlattım turk ınsanı cok alem gerçekten ya okadar cahil insan var ki herseye bır bılgılerı var dun ekdokrın doktorumdaydım benden oncekı hamilenin trıodı cok yuksekmıs 100 olmus doktor demıs neden ılacını kullanmadın yaslı teyzeler demıs ona hamılelıkte ılac kullanılmaz sakın demıs bu da onları dınlemıs ılacını ıcmemıs doktor ozman gıt ona ınan demıs hemen perınatolojıje gondrrmıs kadını doktor dıyo okadar cahıl bır toplumuzkı doktora ınanmıolar dıo dusun yani herkesın herseyde bır bılgısı var

Ay çok üzüldüm o bayan için herkes dojtor kesildi başımıza rabbim korusun bebişlerimizi inşallah

canım sen skma canını benım ayrıntılıda cıkan kalp parlaklıgınfa dolayı bı korkum var zaten ondan dolayı buna da taktım kımseyı tereddutte bırakmak ıstemem tamamen benınle alakalı sen bosver
Canım günaydın bugun doktor kontrolum vardi zaten agrilarim oldugu icin hep yatiyorum gecede 2kere tuvalete kalkinca peceteye pembe leke geldi neyse gittim hersey normal gozukuyor nst yede baglandim ama yatak istirahatine devam dedi kan gelmeside erken dogum riski dedi kalbindeki parlaklik gecmismi dedim o bizim icin hic onemli degil dedi kalbinde hicbir sorun yok bebegin parlaklik bu dinemde olur dedi tekrar tek bir bulgunun hicbir onemi yok baska bulgular olsaydi amniyosentez isterdim dedi gecip gecmediginu bile soylemedi yani icin belki ferahlar diye sana yazmak istedim

herseyın normal olmasına sevındım canım dıkkat et dınlen ozman yorma kendini sakın evet aslında doktorlar hep oyle dedı bana da ama ben kurup durdum yok bebegın de gelısımı gerı acaba oyızdenmı falan dıye yenıden deprestı hamılelık depresyonu galıba ınsallah oyledır saglıklı bır sekılde kucagımıza alalım hıc bırımız uzulmeyelim hep dua edıyorum

Gunaydın kızlarr evde olup rahat rahat uyumak ne guzelmıs ya su 32. Hafta gelse bıan once. Bız ber gece kızımla 5 bucuk gıbı uyanıyoruz sonra 2 saat bebısım benı tekmelıyo fırsat bulursam aralarda uyuyorum. Ise gıderken cok zor oluyo maalesef ama sımdı 7 bucuk gıbı uyuyo ben de 10 a kadar uyuyabılıyorum. Bu sol tarafa yatma işi cok sukıbtılı ya kalcam belım sırtım cok agrıyo anca sırt ustu yatınca rahat edıyorum bu sefer de bebıs ıcın sıkıntılı.napıcam bılemedım.
Al_pi cim benim doğum tarıhım degıstı duzeltebılır mısın ?

Amin insallah canım

Bende de aynısı var kalcam ve belim çok ağrıyor gece uyandığımda bakıyorum sırt üstü yatmisim ancak öyle rahat ettiğim için vücut ona ayarlıyor kendini doktora gitmeme çok var daha ama bu sol tarafa yatmak artık gerçekten sıkıntı

Hayırlı Cumalar canım.
bence bu karın büyüklüğü karşındaki kişiye göre dğişiyor. Çünkü bazıları beni görünce ayy karnın bayağı şişmiş diyor. Bazılarına da 2 ay kaldı deyince ay hiç karnın yok hiç şişmemişsin diyorlar.

Buradaki sağlık ocağına hiç gitmedim,evime de çok yakın bir denemek lazım.B
Canım neden değişti doğum tarihin?

Allah o devlet hastanelerine gidenlere sabır versin! Cidden hiç ilgi alaka yok. Genellemek istemezdim ama hep aynı şeylerle karşılaşınca hem sinir oluyorum hemde oraya gidenlere üzülüyorum. Kasılmalarım var bazen çok şiddetli oluyor dedim. Olur böyle şeyler sabırsız olma dedi. Normal ya da sezaryen görünüyor mu belli olur mu bu tarihlerde dedim onu bilemeyiz böyle şeylere takılma dedi. bir daha ne zaman geliyim dedim 1 ay sonra dedi rapor alıcam kaçıncı hafta almam lazım dedim o zaman 32. Haftada gel dedi. Kaçıncı haftada olduğumu soylemediniz mi dedim. Kafasına göre Mayıs'ın ortalarında gel o zmaan 32. Hafta falan oluyor dedi. Deli etti beni yaa. Allahım yaa gerçekten bana mı denk geliyor kulak burun bogaz cildiye diş ne zaman onyargılarımı kırıp devlet hastanesine gitsem aynı şey oluyor. Ben mi çok şanssızım yoksa bizim milletin kaderimi böyle anlamıyorum

Bebek için sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyor musunuz?Eşim en az bir yıl yaptırmamız gerektiğini söylüyor.Zaten Alians bebek olarak doğacak.Benim çevremde bebeğe sigorta yaptıran olmadı.Benim sigortam vardı ama bir avantajını görmedim.Sigortasız olsam doğumum daha az maliyetli olurdu.Annem özel bir dr muayenesine gidersin,yaptırma diyor.Nasıl gideceğiz ayda bir mi?Eşim geçmişte devlet hastanesinde olumsuz olaylar yaşamış,gitmez.Ancak özele gidebiliriz.Bizim için hangisi daha avantajlı olur,bileniniz var mı?Alians sigorta 5000 civarı.Özel muayene en az 300 tl.Ayda kaç kez gideriz.Bazıları sağlık ocağından çok memnun,sağlık ocağı bebek için arada bir olsa da yeterli mi?Hem iyi bir bakım hem de masraflı olmaması için çözüm üreten var mı aramızda?

Ilk sene sürekli takipte oluyorsun ayda bir gelisimini takip ediyor. Bunu saglik ocaklarida yapiyor ama saglik ocagindan ne kadar verim alirsin bilmem. Ben asi haric gitmem cunku burasi cok kotu belki diger sehirde olsaydim evet saglik ocagi temiz ve doktorum ebem cok iyiydi.
Burasi berbat cocuk mikrop kapar diye goturmek bile istemem..
Ben olsam imkanim varsa yapardim saglik sigortasini yoksa duzenli bir doktor bulup onunla devam ederdim.
Ben bu konulari dusunmedim cunku saglik sigortam var bebeginde dogunca olacak esimin sirketi sagolsun.Ne varsa yabanci sirketlerde var :)

Aynen canım ben de oyleyım sırt ustu yatınca anca rahat edıyorum son ıkı ay dayanıcaz bıraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…