2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

asfarovski Y Yellu ikinize de geçmiş olsun. Bebişler bize rahat nefes aldırmıyor. Ilk aylar düştü düşecek ortalarda sağlıklı mı değil mi şimdide erken gelecek korkusu hepimizin yüreği ağzında beklemesine sebep oluyor. Inşallah hayırlısıyla gelirler yavrucaklar. Herşeyleri hazır ya onlarda bizim kadar heyecanlı olsa gerek.
Kızlar bugün ayna karşısında göbeğimin alt kısımlarına bi baktım berdeyse bi haftada bi sürü çatlak oluşmuş. Bir de o kadar yağ krem kullandım. Cidden hiç bişeye yaramıyormuş. Birde ben çok sıkı bi vücut yapısına sahiptim gebe kalmadan önce. 10 yıl düzenli spor yaptım evlenene kadar. Galiba vücut genişlemeye başladıkça çatlaklarda kaçınılmaz oldu. Hayırlısı bakalım.

Ben özel sağlık sigortası yaptırmıcam. Zaten bir çok özel hastaneyle kurumumun anlaşması var. Sizlere bu konuda üniversitelerin çocuk doktorlarını tavsoye edebilirim. Ankaradayken yigenimi sürekli hacettepe tıp fakültesindeki doktorlara götürdük. Çok güler yüzlü samimi candan insanlarla karşılaştım orda. Gerek tıp öğrencileri gerek asistanlar gerekse profesörler ilgiliydi. Ama diğer ünvleri bilemiyorum tabi. Bende buralarda iyi bi çocuk doktoru bulabilirsem özel muayenesine götürürüm çocuğumun bi doktoru olsun. Her seferinde o ilgilensin istiyorum.

O ne zamana kadar çalışacak acaba,seni doğurtturup izne mi çıkacak,o yüzden mi bebeğin haftasını büyüttü acaba?

Tatlım çok geçmiş olsun.Bebek biraz büyüyünce gidersiniz,zor olur diye düşünme,yabancılar çocuklarını nasıl alıştırıyor,biz de alıştırırız.Klasik şımarık, vızıldayan çocuklardan olmazlar.Sen bol bol yat,yataktan çıkma,aparitif şeyler yiyin.Zaten annen,ablan yardımcı olur.Bir de bırak şu temizlik işlerini,ütüyü.Yardım isteyeceksin artık,zaten böyle bir durumda herkes seve seve yardım eder.Sen ağırlaştım diyordun zaten,demek vücut sinyal veriyormuş.Al eline bilg,kitap,dergi bütün gün kızınla yayıl.

Babamın amcası Çapa da proftu,kardiyolog.Tanınan,saygı duyulan,akademik kariyerde zirveleri zorlamış biri.Şu an kendi kliniğinde yaşı da ilerledi ama tanıdıkları vardır,ricası kırılmaz,babama bir sordurtayım da herkes bir şeyler istiyor memleketlim diyen geliyor.Ben de pek sevmem böyle şeyleri,babam da sevmez.Bir sorayım babama ne diyecek bakalım.

geçmiş olsun canım, yarın bende soracağım nst ye bağlanmam gerekiyormu acaba die

geçmiş olsun canım

Bunu araştıracağım,tamamlayıcı sağlık sigortası iyiymiş,sağol canım.

Yarım saattır bıkac dakkada bır gelen kasılmam oldu nefes alamadım hiç boyle olmamıstı oglen bıkactane hurma yemıstım ondan olmus olma ıhtımalı varmıdırkı ayy korktum hala az az oluyo

Geçmiş olsun canım,bırak işi, zamanı gelince daha iyisini bulursun,tek şirket orası değil.

Yarım saattır bıkac dakkada bır gelen kasılmam oldu nefes alamadım hiç boyle olmamıstı oglen bıkactane hurma yemıstım ondan olmus olma ıhtımalı varmıdırkı ayy korktum hala az az oluyo
Kasılma nasıl oluyor canım,sancı mı,sertleşme mi?Sertleşme bende de oluyor ama hiç nefesim kesilmedi.İyi gelmiyorsa yeme hurma.

sertleşme oluyor bende..göbek üstünde bir noktada sertlık gıbı bişi..eğer bu kasılmaysa bendede oluyor demektir..

Ayda 1 rutin muayene oluyor canım doğumdan itibaren, onun dışında ekstra bir rahatsızlık olmadıkça çağırmıyorlar,
Biz yaptırmayı düşünmüyoruz, dr.umuz hastanede ve özel sigortaya ödeyeceğimiz ücret onu geçiyor, şirket falan yapınca güzel arkadaşlarım aynı dr a 10₺ ye gidiyor ama biz hesap yaptık, bize daha pahalıya gelicek gibi

Canim çok geçmiş olsun.24.haftada benimde nst de şancı çıkmıştı.tabi ben de serkilaj var o sebeple.adalat kullanıyorum kasilma kasılma önleyici ilaç.dr sana da verecektir.en kısa zamanda geçer ins.sancilar acil sifalar

Cok guzelmis canim saglikla yatsin nerden siparis ettin acaba ve ne kadara

Bi gidip memnun olan benim galiba
Hem Cerrahpaşaya hem özele gidiyorum riskli gebelik olduğu için, doğum için hayati bir durum olmadıkça düşünmüyorum tabii ki şartları belli ama genel olarak memnunum

Ben de dün iki tane hurma yemiştim bugun baya kasıldım iş yapmayı bıraktım yatıyorum magnezym kullanıyo musun sen

Aynı şeyleri yaşıyoruz, bunalıyorum sıcak basıyor. Cam açıyorum, eşim; "bizi hasta edeceksin hava soğuk" diyor. Dün de kar yağıyordu burda ama vücudum başka iklimi yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…