O ne zamana kadar çalışacak acaba,seni doğurtturup izne mi çıkacak,o yüzden mi bebeğin haftasını büyüttü acaba?Canım aslında bız daha tarıhı konusmadık bu sadece ultrason tarıhı. Ben normal ıstıyorum ama dr um tup bebek oldugu ıcın sezeryanı tercıh edelım dıyo ben de planlı olsun ıstemıyorum dedım. Tamam dedık zaten dogum seklıne 36. Haftadan sonra karar verıcez bırlıkte Dedı. Kendısı de 20 haftalık hamıle ıns bı aksılık cıkmaz.
Tatlım çok geçmiş olsun.Bebek biraz büyüyünce gidersiniz,zor olur diye düşünme,yabancılar çocuklarını nasıl alıştırıyor,biz de alıştırırız.Klasik şımarık, vızıldayan çocuklardan olmazlar.Sen bol bol yat,yataktan çıkma,aparitif şeyler yiyin.Zaten annen,ablan yardımcı olur.Bir de bırak şu temizlik işlerini,ütüyü.Yardım isteyeceksin artık,zaten böyle bir durumda herkes seve seve yardım eder.Sen ağırlaştım diyordun zaten,demek vücut sinyal veriyormuş.Al eline bilg,kitap,dergi bütün gün kızınla yayıl.Selam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
32.haftada ayrilacagim canim. Sata gore verecek raporu
Babamın amcası Çapa da proftu,kardiyolog.Tanınan,saygı duyulan,akademik kariyerde zirveleri zorlamış biri.Şu an kendi kliniğinde yaşı da ilerledi ama tanıdıkları vardır,ricası kırılmaz,babama bir sordurtayım da herkes bir şeyler istiyor memleketlim diyen geliyor.Ben de pek sevmem böyle şeyleri,babam da sevmez.Bir sorayım babama ne diyecek bakalım.asfarovski Y Yellu ikinize de geçmiş olsun. Bebişler bize rahat nefes aldırmıyor. Ilk aylar düştü düşecek ortalarda sağlıklı mı değil mi şimdide erken gelecek korkusu hepimizin yüreği ağzında beklemesine sebep oluyor. Inşallah hayırlısıyla gelirler yavrucaklar. Herşeyleri hazır ya onlarda bizim kadar heyecanlı olsa gerek.
Kızlar bugün ayna karşısında göbeğimin alt kısımlarına bi baktım berdeyse bi haftada bi sürü çatlak oluşmuş. Bir de o kadar yağ krem kullandım. Cidden hiç bişeye yaramıyormuş. Birde ben çok sıkı bi vücut yapısına sahiptim gebe kalmadan önce. 10 yıl düzenli spor yaptım evlenene kadar. Galiba vücut genişlemeye başladıkça çatlaklarda kaçınılmaz oldu. Hayırlısı bakalım.
Ben özel sağlık sigortası yaptırmıcam. Zaten bir çok özel hastaneyle kurumumun anlaşması var. Sizlere bu konuda üniversitelerin çocuk doktorlarını tavsoye edebilirim. Ankaradayken yigenimi sürekli hacettepe tıp fakültesindeki doktorlara götürdük. Çok güler yüzlü samimi candan insanlarla karşılaştım orda. Gerek tıp öğrencileri gerek asistanlar gerekse profesörler ilgiliydi. Ama diğer ünvleri bilemiyorum tabi. Bende buralarda iyi bi çocuk doktoru bulabilirsem özel muayenesine götürürüm çocuğumun bi doktoru olsun. Her seferinde o ilgilensin istiyorum.
Selam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
Merhaba arkadaşlar. Hayırlı cumalar.
Çarşamba çıktım hastaneden. Dün de endokrin kontrolü vardı bebeğim hormon üretmeye başladıkça benim ilaçlarımı ayarlıyor doktorlar.
Hastanede yatarken iki kere daha nst ye bağlandayık ve sancı çıkmaya başlamış doktorum normal değil dedi ve yine progestron başladı ve 32. Haftadan sonra çalışmayı unut dedi. Ben çalışmayı düşünüyordum ama iyi geldi. Bu şirket artık dayanılmaz hale geldi. Doğum sonrası dönmeyi düşünmüyorum doğrusu çok terbiyesiz seviyesiz olmaya başladılar. En son patron odasından kovdu beni kendi küçük dünyasında. Müdürüm koca şirketin planlama müdürü lise mezunu siz düşünün gerisinidoğumdan sonra duruma göre bakacağım İnşallah
Bunu araştıracağım,tamamlayıcı sağlık sigortası iyiymiş,sağol canım.Tamamlayici saglik sigortalari var.sgk nin karsilamadigi tutar kadarini sigorta karsiliyor. Yillik 200 tl civari. Yilda 8 yada 10 kez gidebiliyorsunuz doktora bunu kullanarak. Arastirabilirsiniz.
Benim calistigim devlet kurumu ozel hastaneleri yuzde yuz karsiliyor.cocugu da ustume aldigimda onunkini de karsilayacak. O yuzden ayrica yaptirmayacagim.
Geçmiş olsun canım,bırak işi, zamanı gelince daha iyisini bulursun,tek şirket orası değil.Merhaba arkadaşlar. Hayırlı cumalar.
Çarşamba çıktım hastaneden. Dün de endokrin kontrolü vardı bebeğim hormon üretmeye başladıkça benim ilaçlarımı ayarlıyor doktorlar.
Hastanede yatarken iki kere daha nst ye bağlandayık ve sancı çıkmaya başlamış doktorum normal değil dedi ve yine progestron başladı ve 32. Haftadan sonra çalışmayı unut dedi. Ben çalışmayı düşünüyordum ama iyi geldi. Bu şirket artık dayanılmaz hale geldi. Doğum sonrası dönmeyi düşünmüyorum doğrusu çok terbiyesiz seviyesiz olmaya başladılar. En son patron odasından kovdu beni kendi küçük dünyasında. Müdürüm koca şirketin planlama müdürü lise mezunu siz düşünün gerisinidoğumdan sonra duruma göre bakacağım İnşallah
Kasılma nasıl oluyor canım,sancı mı,sertleşme mi?Sertleşme bende de oluyor ama hiç nefesim kesilmedi.İyi gelmiyorsa yeme hurma.Yarım saattır bıkac dakkada bır gelen kasılmam oldu nefes alamadım hiç boyle olmamıstı oglen bıkactane hurma yemıstım ondan olmus olma ıhtımalı varmıdırkı ayy korktum hala az az oluyo
Bebek için sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyor musunuz?Eşim en az bir yıl yaptırmamız gerektiğini söylüyor.Zaten Alians bebek olarak doğacak.Benim çevremde bebeğe sigorta yaptıran olmadı.Benim sigortam vardı ama bir avantajını görmedim.Sigortasız olsam doğumum daha az maliyetli olurdu.Annem özel bir dr muayenesine gidersin,yaptırma diyor.Nasıl gideceğiz ayda bir mi?Eşim geçmişte devlet hastanesinde olumsuz olaylar yaşamış,gitmez.Ancak özele gidebiliriz.Bizim için hangisi daha avantajlı olur,bileniniz var mı?Alians sigorta 5000 civarı.Özel muayene en az 300 tl.Ayda kaç kez gideriz.Bazıları sağlık ocağından çok memnun,sağlık ocağı bebek için arada bir olsa da yeterli mi?Hem iyi bir bakım hem de masraflı olmaması için çözüm üreten var mı aramızda?
Canim çok geçmiş olsun.24.haftada benimde nst de şancı çıkmıştı.tabi ben de serkilaj var o sebeple.adalat kullanıyorum kasilma kasılma önleyici ilaç.dr sana da verecektir.en kısa zamanda geçer ins.sancilar acil sifalarSelam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
Cok guzelmis canim saglikla yatsin nerden siparis ettin acaba ve ne kadaraEki Görüntüle 1987757 Arkadaslar ben de biraz once bu anne yani besigi siparis verdim.110 cm ic uzunluğu en buyuklerden biri buydu.1.5 -2 yasina kadar kullanir insallah sonra da oda yaparim diye düşündüm su an kiraciyiz yapmak istemedim.aylardir bakiyordum sonunda cesaret edip aldim.
Allah o devlet hastanelerine gidenlere sabır versin! Cidden hiç ilgi alaka yok. Genellemek istemezdim ama hep aynı şeylerle karşılaşınca hem sinir oluyorum hemde oraya gidenlere üzülüyorum. Kasılmalarım var bazen çok şiddetli oluyor dedim. Olur böyle şeyler sabırsız olma dedi. Normal ya da sezaryen görünüyor mu belli olur mu bu tarihlerde dedim onu bilemeyiz böyle şeylere takılma dedi. bir daha ne zaman geliyim dedim 1 ay sonra dedi rapor alıcam kaçıncı hafta almam lazım dedim o zaman 32. Haftada gel dedi. Kaçıncı haftada olduğumu soylemediniz mi dedim. Kafasına göre Mayıs'ın ortalarında gel o zmaan 32. Hafta falan oluyor dedi. Deli etti beni yaa. Allahım yaa gerçekten bana mı denk geliyor kulak burun bogaz cildiye diş ne zaman onyargılarımı kırıp devlet hastanesine gitsem aynı şey oluyor. Ben mi çok şanssızım yoksa bizim milletin kaderimi böyle anlamıyorum
Yarım saattır bıkac dakkada bır gelen kasılmam oldu nefes alamadım hiç boyle olmamıstı oglen bıkactane hurma yemıstım ondan olmus olma ıhtımalı varmıdırkı ayy korktum hala az az oluyo
Aynı şeyleri yaşıyoruz, bunalıyorum sıcak basıyor. Cam açıyorum, eşim; "bizi hasta edeceksin hava soğuk" diyor. Dün de kar yağıyordu burda ama vücudum başka iklimi yaşıyor.Selam kızlar haftanın son gününe geldik sükür
Calsııoyrum ve tshirtle ateş basıyor hamilelikten diyor herkes ama hava cok sıcak degil mi ya terliyorum sürekli :)
Bogazlarımda hassas bu ara ama ayakta gecirmeye calsıyorum cok şükür...
Onde cıktı canım ultrasonda 11 temmuz gosterdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?