- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Haklısın canım,yabancı şirketler çok iyi sigorta konusunda.Sağlık ocağına hiç gitmedim ama şimdi sen böyle diyince iyice hevesim kaçtı.En önemli şey sağlık,bu sigortayı öncelik olarak almak gerek o zaman.Peki bebek bizim özel sigortalardan faydalanamıyor mu,ona yaptırmak gerek mi?Ilk sene sürekli takipte oluyorsun ayda bir gelisimini takip ediyor. Bunu saglik ocaklarida yapiyor ama saglik ocagindan ne kadar verim alirsin bilmem. Ben asi haric gitmem cunku burasi cok kotu belki diger sehirde olsaydim evet saglik ocagi temiz ve doktorum ebem cok iyiydi.
Burasi berbat cocuk mikrop kapar diye goturmek bile istemem..
Ben olsam imkanim varsa yapardim saglik sigortasini yoksa duzenli bir doktor bulup onunla devam ederdim.
Ben bu konulari dusunmedim cunku saglik sigortam var bebeginde dogunca olacak esimin sirketi sagolsun.Ne varsa yabanci sirketlerde var :)
Benim de öyle oldu dr un tatil planı olduğunu düşündüm ve başka dr araştırmaya başladım.Öne aldı doğumunu değil mi?Sezeryanla birlikte 17 gün öne aldı doğumumu.Senin kaç gün öne alındı,dr a güveniyor musun bu konuda?Onde cıktı canım ultrasonda 11 temmuz gosterdı.
Sanirim yararlanamiyor cunku bize her sene bebek var mi diye soruyorlardi :)) Ona ayri yapiliyor bakalim bizimkide dogumdan ne zaman sonra baslayacak.Haklısın canım,yabancı şirketler çok iyi sigorta konusunda.Sağlık ocağına hiç gitmedim ama şimdi sen böyle diyince iyice hevesim kaçtı.En önemli şey sağlık,bu sigortayı öncelik olarak almak gerek o zaman.Peki bebek bizim özel sigortalardan faydalanamıyor mu,ona yaptırmak gerek mi?
yok canım sadece senin başına gelmiyor. Benimde aynı şey geldi başıma. ikili tarama testim iyi çıkınca kendi kendime bir sonraki kontrolü devlete gidicem dedim. Ve randevu aldım gittim. Sıra çok çabuk geldi. Nerdeyse hiç kimse yoktu. Ama kalabalık veyaz az bunlara fark etmiyor demekki dedim çünkü kimse olmamasına rağmen hiç ilgilenmiyorlar. Ultrasonda sadece kendisi baktı ve toplasan 1 dk bakmamıştır. Sağlıklı dedi sadece. Cinsiyet söylediler mi dedi. Bende ikili taramada kız dediler dedim. Hmmm evet kız gibi dedi. Ne hafta söyledi ne hangi testleri yaptırdın dedi. Yanındaki yardımcı kız dörtlü tarama istermisin dedi. O ne dedim. ikili taramanın detaylısı dedi. Devlette yapılıyorsa yaptırayım dedim. Sana demir ilacı yazıyorum dedi yine kız ama doktor değil. Doktor yanında süs köpeği sanki tövbe tövbe. İyide hiçbir tahlil yapmadınız ihtiyaç var mı yok mu bilmiyoruz dedim. Bu haftalarda yazılıyor dedi. Şaka gibiydi. Bir daha da gitmem dedim.Allah o devlet hastanelerine gidenlere sabır versin! Cidden hiç ilgi alaka yok. Genellemek istemezdim ama hep aynı şeylerle karşılaşınca hem sinir oluyorum hemde oraya gidenlere üzülüyorum. Kasılmalarım var bazen çok şiddetli oluyor dedim. Olur böyle şeyler sabırsız olma dedi. Normal ya da sezaryen görünüyor mu belli olur mu bu tarihlerde dedim onu bilemeyiz böyle şeylere takılma dedi. bir daha ne zaman geliyim dedim 1 ay sonra dedi rapor alıcam kaçıncı hafta almam lazım dedim o zaman 32. Haftada gel dedi. Kaçıncı haftada olduğumu soylemediniz mi dedim. Kafasına göre Mayıs'ın ortalarında gel o zmaan 32. Hafta falan oluyor dedi. Deli etti beni yaa. Allahım yaa gerçekten bana mı denk geliyor kulak burun bogaz cildiye diş ne zaman onyargılarımı kırıp devlet hastanesine gitsem aynı şey oluyor. Ben mi çok şanssızım yoksa bizim milletin kaderimi böyle anlamıyorum
P Prenseslale canım sorunca bana da haber verir misin bu rapor işi çok bulanık çok mağdur var. Benim kızımla geçireceğim bi gün bile çok önemli. Birak bi günü bi saatim yansın istemiyorum
Benim de öyle oldu dr un tatil planı olduğunu düşündüm ve başka dr araştırmaya başladım.Öne aldı doğumunu değil mi?Sezeryanla birlikte 17 gün öne aldı doğumumu.Senin kaç gün öne alındı,dr a güveniyor musun bu konuda?
Benım esımde acıbadem saglık sıgortasından yararlanıyo sırketınden dolayı bebege de dogdugunda farkını odeyıp sıgorta yapıcam dıyo. ne kadar gereklı bılmıyorum ama bebek ıcın en ıyısı olsun dıyosunHaklısın canım,yabancı şirketler çok iyi sigorta konusunda.Sağlık ocağına hiç gitmedim ama şimdi sen böyle diyince iyice hevesim kaçtı.En önemli şey sağlık,bu sigortayı öncelik olarak almak gerek o zaman.Peki bebek bizim özel sigortalardan faydalanamıyor mu,ona yaptırmak gerek mi?
Cok gecmis olsun kuzun dogsun ne tatillere gidersiniz canim. Son basbasa tatil filan diyorsunuz da ben basbasa istemiyorum 3 basimiza olalimSelam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
Bebek için sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyor musunuz?Eşim en az bir yıl yaptırmamız gerektiğini söylüyor.Zaten Alians bebek olarak doğacak.Benim çevremde bebeğe sigorta yaptıran olmadı.Benim sigortam vardı ama bir avantajını görmedim.Sigortasız olsam doğumum daha az maliyetli olurdu.Annem özel bir dr muayenesine gidersin,yaptırma diyor.Nasıl gideceğiz ayda bir mi?Eşim geçmişte devlet hastanesinde olumsuz olaylar yaşamış,gitmez.Ancak özele gidebiliriz.Bizim için hangisi daha avantajlı olur,bileniniz var mı?Alians sigorta 5000 civarı.Özel muayene en az 300 tl.Ayda kaç kez gideriz.Bazıları sağlık ocağından çok memnun,sağlık ocağı bebek için arada bir olsa da yeterli mi?Hem iyi bir bakım hem de masraflı olmaması için çözüm üreten var mı aramızda?
Selam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
geçmiş olsun canım bolca dinlen tatili ertele iyi olun hepbir gidersiniz inşallahSelam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
Selam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir daha olmaz.Amin inşallah hepimizin yavruları zamanında sağlıkla gelsin.Selam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
Tatlim henüz nst ye hiç girmedim ben magnezyum içmezsem kalça ağrım dan yuruyemiyorum dün gece yine korkuttu meleğim kasilma uzun sürdü 1 saate belli olur randevu ya az kaldiSagol canim benim cumlemiz saglikla kavusalim insallah..
Dr kasilmalar icin nst bagliyormu bana bir ilac yazdi cok azaltti birde magnezyumu duzenli icmek gerekiyormus.hazirlaniyorlar tabi artik gelmeye :))
32.haftada ayrilacagim canim. Sata gore verecek raporuyarın kontrolümüz var, bende raporu soracağım doktora sezaryen tarihine göremi sata göremi yazıcak raporu diye...inşallah içerde durumlar iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?