2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım,yabancı şirketler çok iyi sigorta konusunda.Sağlık ocağına hiç gitmedim ama şimdi sen böyle diyince iyice hevesim kaçtı.En önemli şey sağlık,bu sigortayı öncelik olarak almak gerek o zaman.Peki bebek bizim özel sigortalardan faydalanamıyor mu,ona yaptırmak gerek mi?

Onde cıktı canım ultrasonda 11 temmuz gosterdı.
Benim de öyle oldu dr un tatil planı olduğunu düşündüm ve başka dr araştırmaya başladım.Öne aldı doğumunu değil mi?Sezeryanla birlikte 17 gün öne aldı doğumumu.Senin kaç gün öne alındı,dr a güveniyor musun bu konuda?

Sanirim yararlanamiyor cunku bize her sene bebek var mi diye soruyorlardi :)) Ona ayri yapiliyor bakalim bizimkide dogumdan ne zaman sonra baslayacak.
Birde bana bakma sen bi git bak saglik ocagina nasil benim burasi kotu diye heryer kotu olacak degil sonucta asilari orda yaptiracagiz topuk kanini orda aliyorlar.

yok canım sadece senin başına gelmiyor. Benimde aynı şey geldi başıma. ikili tarama testim iyi çıkınca kendi kendime bir sonraki kontrolü devlete gidicem dedim. Ve randevu aldım gittim. Sıra çok çabuk geldi. Nerdeyse hiç kimse yoktu. Ama kalabalık veyaz az bunlara fark etmiyor demekki dedim çünkü kimse olmamasına rağmen hiç ilgilenmiyorlar. Ultrasonda sadece kendisi baktı ve toplasan 1 dk bakmamıştır. Sağlıklı dedi sadece. Cinsiyet söylediler mi dedi. Bende ikili taramada kız dediler dedim. Hmmm evet kız gibi dedi. Ne hafta söyledi ne hangi testleri yaptırdın dedi. Yanındaki yardımcı kız dörtlü tarama istermisin dedi. O ne dedim. ikili taramanın detaylısı dedi. Devlette yapılıyorsa yaptırayım dedim. Sana demir ilacı yazıyorum dedi yine kız ama doktor değil. Doktor yanında süs köpeği sanki tövbe tövbe. İyide hiçbir tahlil yapmadınız ihtiyaç var mı yok mu bilmiyoruz dedim. Bu haftalarda yazılıyor dedi. Şaka gibiydi. Bir daha da gitmem dedim.

Merhaba arkadaşlar. Hayırlı cumalar.

Çarşamba çıktım hastaneden. Dün de endokrin kontrolü vardı bebeğim hormon üretmeye başladıkça benim ilaçlarımı ayarlıyor doktorlar.

Hastanede yatarken iki kere daha nst ye bağlandayık ve sancı çıkmaya başlamış doktorum normal değil dedi ve yine progestron başladı ve 32. Haftadan sonra çalışmayı unut dedi. Ben çalışmayı düşünüyordum ama iyi geldi. Bu şirket artık dayanılmaz hale geldi. Doğum sonrası dönmeyi düşünmüyorum doğrusu çok terbiyesiz seviyesiz olmaya başladılar. En son patron odasından kovdu beni kendi küçük dünyasında. Müdürüm koca şirketin planlama müdürü lise mezunu siz düşünün gerisini doğumdan sonra duruma göre bakacağım İnşallah

Selam kızlar haftanın son gününe geldik sükür
Calsııoyrum ve tshirtle ateş basıyor hamilelikten diyor herkes ama hava cok sıcak degil mi ya terliyorum sürekli :)
Bogazlarımda hassas bu ara ama ayakta gecirmeye calsıyorum cok şükür...

Canım aslında bız daha tarıhı konusmadık bu sadece ultrason tarıhı. Ben normal ıstıyorum ama dr um tup bebek oldugu ıcın sezeryanı tercıh edelım dıyo ben de planlı olsun ıstemıyorum dedım. Tamam dedık zaten dogum seklıne 36. Haftadan sonra karar verıcez bırlıkte Dedı. Kendısı de 20 haftalık hamıle ıns bı aksılık cıkmaz.

Benım esımde acıbadem saglık sıgortasından yararlanıyo sırketınden dolayı bebege de dogdugunda farkını odeyıp sıgorta yapıcam dıyo. ne kadar gereklı bılmıyorum ama bebek ıcın en ıyısı olsun dıyosun

Selam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktık bir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da

Cok gecmis olsun kuzun dogsun ne tatillere gidersiniz canim. Son basbasa tatil filan diyorsunuz da ben basbasa istemiyorum 3 basimiza olalim
Dikkat et sende insallah saglikla zamaninda gelecek

Tamamlayici saglik sigortalari var.sgk nin karsilamadigi tutar kadarini sigorta karsiliyor. Yillik 200 tl civari. Yilda 8 yada 10 kez gidebiliyorsunuz doktora bunu kullanarak. Arastirabilirsiniz.
Benim calistigim devlet kurumu ozel hastaneleri yuzde yuz karsiliyor.cocugu da ustume aldigimda onunkini de karsilayacak. O yuzden ayrica yaptirmayacagim.

Ah canım ya cok gecmıs olsun ınan korkarak okudum hastanedeydıkten sonrasını. Aman bosver tatılı yat dınlen bol bol evınde. Zamanında dogsunlar da saglıklı bı sekılde gerısı bos. 37 den once gelmesınler mumkunse ne kaldı sunun surasında 7 hafta daha mın dayanıcaz

geçmiş olsun canım bolca dinlen tatili ertele iyi olun hepbir gidersiniz inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir kuzun. Tatili de bebişli yaparsınız sağlıklı olun da anne kız :)

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir daha olmaz.Amin inşallah hepimizin yavruları zamanında sağlıkla gelsin.

Sagol canim benim cumlemiz saglikla kavusalim insallah..
Dr kasilmalar icin nst bagliyormu bana bir ilac yazdi cok azaltti birde magnezyumu duzenli icmek gerekiyormus.hazirlaniyorlar tabi artik gelmeye :))
Tatlim henüz nst ye hiç girmedim ben magnezyum içmezsem kalça ağrım dan yuruyemiyorum dün gece yine korkuttu meleğim kasilma uzun sürdü 1 saate belli olur randevu ya az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…