Aman dikkat et canim.hurma doğum önce ı vücudu doğuma hazırlamak yani doğumu hızlandırmak için yeniyor.hurma yeme çok geçmiş olsun.Yarım saattır bıkac dakkada bır gelen kasılmam oldu nefes alamadım hiç boyle olmamıstı oglen bıkactane hurma yemıstım ondan olmus olma ıhtımalı varmıdırkı ayy korktum hala az az oluyo
Insaallah canim.Sagol canimSansimiza guzel zamana denk geliyor en iyi sut arttirici hurma bol bol yeriz .
sancı deıldı sankı sertlestı ama nefes alamadım belkı ondan deıldır ama hurma yıyınce oldu cok ılgıncKasılma nasıl oluyor canım,sancı mı,sertleşme mi?Sertleşme bende de oluyor ama hiç nefesim kesilmedi.İyi gelmiyorsa yeme hurma.
ozman cıdden hurma yapıo olabılır kullanıyorm canm magnezyum ıstedım osmin pozıtıf dıye bı mıtamın verdı benım doktor bı ılgıncBen de dün iki tane hurma yemiştim bugun baya kasıldım iş yapmayı bıraktım yatıyorum magnezym kullanıyo musun sen
Çok geçmiş olsuncanım, güzelce dinlenin. İnşallah bir daha ağrı sızı olmadan tamamlanır bu süreç. Doğunca birlikte yaparsınız planları annesi. Demek ki prenses planların içinde olmak istiyorSelam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
hanı faydalıymıs ya bebege ondan yemıstım neyse yemem artık kalsın aman erken gelmesın bebısler ıste olunca insan panık oluyoAman dikkat et canim.hurma doğum önce ı vücudu doğuma hazırlamak yani doğumu hızlandırmak için yeniyor.hurma yeme çok geçmiş olsun.
ozman cıdden hurma yapıo olabılır kullanıyorm canm magnezyum ıstedım osmin pozıtıf dıye bı mıtamın verdı benım doktor bı ılgınc
ben birsey demek istemedim ama tarihi doktorlar nasil degisiyor anlamadim. Bebek haftasindan onde geridede olsa sata gore dogum planlanir senin bebek yeterince buyudu alalim olmaz kiBizim de hep bir hafta büyük çıkıyor ama gittiğim drlar sata göre doğum planlıcaz sadece gelişimi önde diyor, kafam karıştı şimdi
İnşallah canım benim çok saol. Artık bana dışrı adım attırmaz annemle eşim yandımki ne yandım. Haklısın aslında seneye baharda kızımla gideriz yeterki iyi olsun oCok gecmis olsun kuzun dogsun ne tatillere gidersiniz canim. Son basbasa tatil filan diyorsunuz da ben basbasa istemiyorum 3 basimiza olalim
Dikkat et sende insallah saglikla zamaninda gelecek
Ah ah neler yaşdım geceden beri kuzum yaşadığım korku banada yetti inan. Herşeyde bir hayır varmış orda olsaydı orada özel hastanede yok en az 1.5saat uzaklıkta napardım Allahım korudu. Evet cidden 7 hafta daha dayanalım sıkalım dişimiziAh canım ya cok gecmıs olsun ınan korkarak okudum hastanedeydıkten sonrasını. Aman bosver tatılı yat dınlen bol bol evınde. Zamanında dogsunlar da saglıklı bı sekılde gerısı bos. 37 den once gelmesınler mumkunse ne kaldı sunun surasında 7 hafta daha mın dayanıcaz
Saolasın canım benim. Öyle tabi yeterki o iyi olsun annesi katlanır herşeyegeçmiş olsun canım bolca dinlen tatili ertele iyi olun hepbir gidersiniz inşallah
Saol tatlım inşallah hepimizinki zamanlı gelir. Nasipten öte yol yok demişler önce sağlık tabiGeçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir kuzun. Tatili de bebişli yaparsınız sağlıklı olun da anne kız :)
Saol canım inşallah olmaz ama ağrım tamamen kesilmedi bile biliyo musunÇok geçmiş olsun canım, inşallah bir daha olmaz.Amin inşallah hepimizin yavruları zamanında sağlıkla gelsin.
Sağol canım,hesap yapayım bende.Şu an gittiğim hastaneye götürsem 360çarpı 12 olacak,bir de hastalanırsa falan daha da fiyat binecek.Ayda 1 rutin muayene oluyor canım doğumdan itibaren, onun dışında ekstra bir rahatsızlık olmadıkça çağırmıyorlar,
Biz yaptırmayı düşünmüyoruz, dr.umuz hastanede ve özel sigortaya ödeyeceğimiz ücret onu geçiyor, şirket falan yapınca güzel arkadaşlarım aynı dr a 10₺ ye gidiyor ama biz hesap yaptık, bize daha pahalıya gelicek gibi
Aynen canım suan ter icindeyim tansiyonumuzu oynatmasında terlemelere razıyım benAynı şeyleri yaşıyoruz, bunalıyorum sıcak basıyor. Cam açıyorum, eşim; "bizi hasta edeceksin hava soğuk" diyor. Dün de kar yağıyordu burda ama vücudum başka iklimi yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?