2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yarım saattır bıkac dakkada bır gelen kasılmam oldu nefes alamadım hiç boyle olmamıstı oglen bıkactane hurma yemıstım ondan olmus olma ıhtımalı varmıdırkı ayy korktum hala az az oluyo
Aman dikkat et canim.hurma doğum önce ı vücudu doğuma hazırlamak yani doğumu hızlandırmak için yeniyor.hurma yeme çok geçmiş olsun.

Kasılma nasıl oluyor canım,sancı mı,sertleşme mi?Sertleşme bende de oluyor ama hiç nefesim kesilmedi.İyi gelmiyorsa yeme hurma.
sancı deıldı sankı sertlestı ama nefes alamadım belkı ondan deıldır ama hurma yıyınce oldu cok ılgınc

Ben de dün iki tane hurma yemiştim bugun baya kasıldım iş yapmayı bıraktım yatıyorum magnezym kullanıyo musun sen
ozman cıdden hurma yapıo olabılır kullanıyorm canm magnezyum ıstedım osmin pozıtıf dıye bı mıtamın verdı benım doktor bı ılgınc

Çok geçmiş olsuncanım, güzelce dinlenin. İnşallah bir daha ağrı sızı olmadan tamamlanır bu süreç. Doğunca birlikte yaparsınız planları annesi. Demek ki prenses planların içinde olmak istiyor

Aman dikkat et canim.hurma doğum önce ı vücudu doğuma hazırlamak yani doğumu hızlandırmak için yeniyor.hurma yeme çok geçmiş olsun.
hanı faydalıymıs ya bebege ondan yemıstım neyse yemem artık kalsın aman erken gelmesın bebısler ıste olunca insan panık oluyo

Bizim de hep bir hafta büyük çıkıyor ama gittiğim drlar sata göre doğum planlıcaz sadece gelişimi önde diyor, kafam karıştı şimdi
ben birsey demek istemedim ama tarihi doktorlar nasil degisiyor anlamadim. Bebek haftasindan onde geridede olsa sata gore dogum planlanir senin bebek yeterince buyudu alalim olmaz ki

Cok gecmis olsun kuzun dogsun ne tatillere gidersiniz canim. Son basbasa tatil filan diyorsunuz da ben basbasa istemiyorum 3 basimiza olalim
Dikkat et sende insallah saglikla zamaninda gelecek
İnşallah canım benim çok saol. Artık bana dışrı adım attırmaz annemle eşim yandımki ne yandım. Haklısın aslında seneye baharda kızımla gideriz yeterki iyi olsun o

Ah ah neler yaşdım geceden beri kuzum yaşadığım korku banada yetti inan. Herşeyde bir hayır varmış orda olsaydı orada özel hastanede yok en az 1.5saat uzaklıkta napardım Allahım korudu. Evet cidden 7 hafta daha dayanalım sıkalım dişimizi

Sabah beri hastanedeyim bende ürolojiye gittim idrar kulturu verdim. Mayis 15e bobrek ultrasonu icin randevu aldim.. dahiliyede de randevum varmiş unutmusum tiroidim düşmemiş dozaji arttirdi dr. Kanda da crp epey yuksek cikti bi ilac yazdi bide kesik kesik oksuruk hapsurma falan vardi gribal enfeksiyonda olabilir dedi. Ay ne cektim su enfeksiyondan bi düş yakamdan diyorum artik

Sabah beri hastanedeyim bende ürolojiye gittim idrar kulturu verdim. Mayis 15e bobrek ultrasonu icin randevu aldim.. dahiliyede de randevum varmiş unutmusum tiroidim düşmemiş dozaji arttirdi dr. Kanda da crp epey yuksek cikti bi ilac yazdi bide kesik kesik oksuruk hapsurma falan vardi gribal enfeksiyonda olabilir dedi. Ay ne cektim su enfeksiyondan bi düş yakamdan diyorum artik

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir daha olmaz.Amin inşallah hepimizin yavruları zamanında sağlıkla gelsin.
Saol canım inşallah olmaz ama ağrım tamamen kesilmedi bile biliyo musun günde 4 kere parola izin verdi şiddetlenirse yine gidicem. Korkuyorum

Sağol canım,hesap yapayım bende.Şu an gittiğim hastaneye götürsem 360çarpı 12 olacak,bir de hastalanırsa falan daha da fiyat binecek.

Aynı şeyleri yaşıyoruz, bunalıyorum sıcak basıyor. Cam açıyorum, eşim; "bizi hasta edeceksin hava soğuk" diyor. Dün de kar yağıyordu burda ama vücudum başka iklimi yaşıyor.
Aynen canım suan ter icindeyim tansiyonumuzu oynatmasında terlemelere razıyım ben

Reactions: SGd
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…