- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Geçmiş olsunSabah beri hastanedeyim bende ürolojiye gittim idrar kulturu verdim. Mayis 15e bobrek ultrasonu icin randevu aldim.. dahiliyede de randevum varmiş unutmusum tiroidim düşmemiş dozaji arttirdi dr. Kanda da crp epey yuksek cikti bi ilac yazdi bide kesik kesik oksuruk hapsurma falan vardi gribal enfeksiyonda olabilir dedi. Ay ne cektim su enfeksiyondan bi düş yakamdan diyorum artik
Canım çok saol. Ne zor bir süreçmiş her anı stresli heyecanlı. Onlarda heyecanlılar ama azcık daha sabretsin sıpalar@asfarovski Y Yellu ikinize de geçmiş olsun. Bebişler bize rahat nefes aldırmıyor. Ilk aylar düştü düşecek ortalarda sağlıklı mı değil mi şimdide erken gelecek korkusu hepimizin yüreği ağzında beklemesine sebep oluyor. Inşallah hayırlısıyla gelirler yavrucaklar. Herşeyleri hazır ya onlarda bizim kadar heyecanlı olsa gerek.
Kızlar bugün ayna karşısında göbeğimin alt kısımlarına bi baktım berdeyse bi haftada bi sürü çatlak oluşmuş. Bir de o kadar yağ krem kullandım. Cidden hiç bişeye yaramıyormuş. Birde ben çok sıkı bi vücut yapısına sahiptim gebe kalmadan önce. 10 yıl düzenli spor yaptım evlenene kadar. Galiba vücut genişlemeye başladıkça çatlaklarda kaçınılmaz oldu. Hayırlısı bakalım.
Ben özel sağlık sigortası yaptırmıcam. Zaten bir çok özel hastaneyle kurumumun anlaşması var. Sizlere bu konuda üniversitelerin çocuk doktorlarını tavsoye edebilirim. Ankaradayken yigenimi sürekli hacettepe tıp fakültesindeki doktorlara götürdük. Çok güler yüzlü samimi candan insanlarla karşılaştım orda. Gerek tıp öğrencileri gerek asistanlar gerekse profesörler ilgiliydi. Ama diğer ünvleri bilemiyorum tabi. Bende buralarda iyi bi çocuk doktoru bulabilirsem özel muayenesine götürürüm çocuğumun bi doktoru olsun. Her seferinde o ilgilensin istiyorum.
Saol canım çok teşekkür ederimYellu @ çok gecmis olsun canım çok üzüldüm
Canım benim çok teşekkür ederim. Zaten halasıyla kuzeni vardı balıkesirde her zaman gidebilirim onlara yeterki kızımla iyi olalım. eVet ben 6.ayı doldurur doldurmaz bir anda ağırlaştım. Bıraktım napayım görümceme krdeşime ablama rica ederim ütüyü hallederler artık.Tatlım çok geçmiş olsun.Bebek biraz büyüyünce gidersiniz,zor olur diye düşünme,yabancılar çocuklarını nasıl alıştırıyor,biz de alıştırırız.Klasik şımarık, vızıldayan çocuklardan olmazlar.Sen bol bol yat,yataktan çıkma,aparitif şeyler yiyin.Zaten annen,ablan yardımcı olur.Bir de bırak şu temizlik işlerini,ütüyü.Yardım isteyeceksin artık,zaten böyle bir durumda herkes seve seve yardım eder.Sen ağırlaştım diyordun zaten,demek vücut sinyal veriyormuş.Al eline bilg,kitap,dergi bütün gün kızınla yayıl.
Saol canım benim. Herşey normalse 32.haftada başlatıyorlardı ama biz 28.haftadan başladık gece 2.oldu işte.geçmiş olsun canım, yarın bende soracağım nst ye bağlanmam gerekiyormu acaba die
Çok saol canım. Senin neden çıkmıştı ağrı? Nedenini anlayamadığı için doktor sadece şuanlık parol verdi. Tekrar olursa hemen gidicem inşallah olmazCanim çok geçmiş olsun.24.haftada benimde nst de şancı çıkmıştı.tabi ben de serkilaj var o sebeple.adalat kullanıyorum kasilma kasılma önleyici ilaç.dr sana da verecektir.en kısa zamanda geçer ins.sancilar acil sifalar
Saol tatlım. Ay demekki kıskandı benim minnoş kızım. Bak burasından hiç bakmamıştım :) inşallah hiçbirimizde olmaz ağrı sızı sağlıkla zamanına ulaşalım hepimizÇok geçmiş olsuncanım, güzelce dinlenin. İnşallah bir daha ağrı sızı olmadan tamamlanır bu süreç. Doğunca birlikte yaparsınız planları annesi. Demek ki prenses planların içinde olmak istiyor
Saol canım benim daha okuyamadım ama sende hastanedesin sanırım sanada çok çok geçmiş olsun
Selam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun
Benim doktorum son kontrolde suyumun fazla olduğunu bu yüzden karnımin haftamdan fazla olduğunu soyledi canım alakasi var yaniBenim karnım oğluma hamileyken çok büyüktü, suyum fazla filan değildi. Bunda karnım oglumdakine göre daha küçük, suyun fazla olmasıyla Karın büyüklüğünün alakası yok yani..Oğlumda Karnım top gibi öndeydi, bunda yayvan.Kizlarda öyle olur derler, doğru demekki.
O ne zamana kadar çalışacak acaba,seni doğurtturup izne mi çıkacak,o yüzden mi bebeğin haftasını büyüttü acaba?
Bizim de hep bir hafta büyük çıkıyor ama gittiğim drlar sata göre doğum planlıcaz sadece gelişimi önde diyor, kafam karıştı şimdi
N11 den aldim canim beyaz olanini bugun hemen geldi aksam esim gelince kurariz nevresimleri falan cok şirin 799a aldim canim aynisi baska sitelerde daha ucuza vardi ama cesaret edemedim daha once kredi kartim baskalarinca kullanilmak istenmisti .daha guzelleri sizin olsun insallahCok guzelmis canim saglikla yatsin nerden siparis ettin acaba ve ne kadara
senin cevabını beklicem canım normalde benim yarın gitmem gerek ama iki kez gitmemek için mayıs 17 de tam 32+0 oluyorum. eğer senin doktorun o zaman gelmen gerek izni uzatırım derse bende ona göre randevu alıcam doktordan. Olmadı arıcam doktorumu hangi gün gel derse o zaman gidicem.sağol canım bende yarın soracağım neye gore verecek raporu
Cnm ultrasona göremi doğum yapıcaksın öyle mi oluyor acaba bnm ultrasona göre bebegim önde sata mı ona mı bakayım bilemedim.Onde cıktı canım ultrasonda 11 temmuz gosterdı.
Cok gecmis olsun canimSelam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?