2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun

Canım çok saol. Ne zor bir süreçmiş her anı stresli heyecanlı. Onlarda heyecanlılar ama azcık daha sabretsin sıpalar

Canım benim çok teşekkür ederim. Zaten halasıyla kuzeni vardı balıkesirde her zaman gidebilirim onlara yeterki kızımla iyi olalım. eVet ben 6.ayı doldurur doldurmaz bir anda ağırlaştım. Bıraktım napayım görümceme krdeşime ablama rica ederim ütüyü hallederler artık.
Biz mi kızı yetiştircez o mu bizi bilemiyorum. Yeminle geceden bu öğlen 12 ye kadar hiç durmadı kıpır kıpır kıpır şimdiden kendimi uykusuz her gecelere vursam iyi olacak :)

Çok saol canım. Senin neden çıkmıştı ağrı? Nedenini anlayamadığı için doktor sadece şuanlık parol verdi. Tekrar olursa hemen gidicem inşallah olmaz

Çok geçmiş olsuncanım, güzelce dinlenin. İnşallah bir daha ağrı sızı olmadan tamamlanır bu süreç. Doğunca birlikte yaparsınız planları annesi. Demek ki prenses planların içinde olmak istiyor
Saol tatlım. Ay demekki kıskandı benim minnoş kızım. Bak burasından hiç bakmamıştım :) inşallah hiçbirimizde olmaz ağrı sızı sağlıkla zamanına ulaşalım hepimiz

Reactions: SGd

Cok gecmis olsun

Benim doktorum son kontrolde suyumun fazla olduğunu bu yüzden karnımin haftamdan fazla olduğunu soyledi canım alakasi var yani

O ne zamana kadar çalışacak acaba,seni doğurtturup izne mi çıkacak,o yüzden mi bebeğin haftasını büyüttü acaba?

Dr buyutmedı bebek onde gıdıyo 3 gun dedı canım.bılmıyorum kı benım dogumuma o daha 32 haftalık olmamıs oluyo ama. Raporlu falan olmaz gelır bana hıc gelemem planım var denedı ya da hamılelıgını bahane etmedı. Haftasına gore onde cıktıgı ıcın ultrasonda tarıh de one geldı

Bizim de hep bir hafta büyük çıkıyor ama gittiğim drlar sata göre doğum planlıcaz sadece gelişimi önde diyor, kafam karıştı şimdi

Bana da oyle dedı canım ultrasona bakma sen dedı gelısımı onde suan ama dogum tarıhını gostermez bu tarıh dedı. Ben sadece burdakı gebelık takvımının yorumlarını gormek ıcın tarıhım degıstı dedım burayla lıste farklı olmasın dıye

Cok guzelmis canim saglikla yatsin nerden siparis ettin acaba ve ne kadara
N11 den aldim canim beyaz olanini bugun hemen geldi aksam esim gelince kurariz nevresimleri falan cok şirin 799a aldim canim aynisi baska sitelerde daha ucuza vardi ama cesaret edemedim daha once kredi kartim baskalarinca kullanilmak istenmisti .daha guzelleri sizin olsun insallah

sağol canım bende yarın soracağım neye gore verecek raporu
senin cevabını beklicem canım normalde benim yarın gitmem gerek ama iki kez gitmemek için mayıs 17 de tam 32+0 oluyorum. eğer senin doktorun o zaman gelmen gerek izni uzatırım derse bende ona göre randevu alıcam doktordan. Olmadı arıcam doktorumu hangi gün gel derse o zaman gidicem.

Arkadaşlar usgye göre bebek 1 hafta öndeyse gelişimi sata göre mi düşünülmeli usgye göre mi yani benimki sata göre 29 ama usgde 30 çıkıyor ciger gelişimi açısından hangisi önemli

Arkadaslar ben iki dr a gidiyorum, kendi dokrorum özel klinikte ve ilaç rapor vs yazamıyor onlar için baska doktora gidiyorum. Doktorun birine göre bebeğim 1 hafta daha önde görünüyor, diğerine göre haftasında. Ultrason cihazından, kişinin ölçümünden vs değişebiliyor bebeğin haftası. Doktorda bi hafta önde bi hafta geride takılma bunlara önemli olan sat diyor. Bence sizde takılmayın.

Cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…