Selam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
Gitmedim canım, dr.a sordum iğne dozu mu yetersiz diye, onunla alakası yok dedi.Sadece coraspin bile yeterli olur sana dedi.O yüzden gitmedim, gerilik de azalmıştı çok şükür. 30 lu haftalarda gerilik tamamen kapanır dedi.
Cok gecmis olsun ne oluor boyle hepimizde bir sorun var hayirlisiyla haftalarini tamamlasinlarda gelsinler insallahSelam kızlar. Gece 2 den beri hastanedeydik. Sağ leğen kemiğimin ön tarafında şiddetli ağrım vardı. Nstde ağrı çıktı ama rahim uzunluğu ve bebek çok iyi serum verdiler. Sabah yine nstde ağrı çıktı ultrasonds birşey görünmüyor idrarda da birşey yok. Doktor ya bebeği besleyen bağlardan ya da bağırsaklardan olabilir dedi. Ama seyahat yasak bu heran normal doğum ağrısına da dönebilir rahim uzunluğun bir anda kısalabilir dedi. Yarın tatile çıkacaktıkbir daha plan yapmayacağım. Kızım iyi olsun yeterki. Ağrı kesici ve istirahat mecburi. Tekrar olursa hemen gel dedi doktor inşallah olmaz kızlar. Yawrularımız inşallah zamanlarında gelir. Çok kötü bir 12 saatti hiç uykusuz. Kızımda huzursuz hiç uyumadı o da
Çok saol canım benim. Amin hiçbirimize yaşatmasın inşallah. HEpsi vaktinde gelsin yawrularımızınÇok geçmiş olsun cnm, allah bi daha yaşatmasın, inşallah vaktinde sağlıklı gelicek bebişin
Saol tatlım. Ay ne bileyim dökülüyoruz tek tek. Rabbim sağlık versinde başka dert vermesinCok gecmis olsun ne oluor boyle hepimizde bir sorun var hayirlisiyla haftalarini tamamlasinlarda gelsinler insallah
Ve facebooktaki gruptan arkadas 38 haftalikken bebegin kilosu 4000 kusur oldugu icin sezeryan oldu. Boyle bi durumda 3000-3500 oldugunda da alinabilirdi erken haftalarda ama bebek ne kadar anne karninda kalirsa o kadar iyi bence. Sezeryanda istege bagliysa 10 gun kadar once olmali bence en fazla
Bana da oyle dedı canım ultrasona bakma sen dedı gelısımı onde suan ama dogum tarıhını gostermez bu tarıh dedı. Ben sadece burdakı gebelık takvımının yorumlarını gormek ıcın tarıhım degıstı dedım burayla lıste farklı olmasın dıye
Ben 04 lük oksapar kullanıyorum canım. Benim pıhtılaşma çok olmadığı için yeterli dedi dr.Mtfhrler heterozigot bende.ben dün gittim canım. doktor öyle bir kontrol testinin olmadığını güzelce açıkladı. iki test ismi öğrenmiştim onları sordum, onlar özel lab.larda araştırma için yapılan testler dedi. sen kaçlık iğne kullanıyosun? sadece kilo artışından dolayı dozu artırılabilir iğnenin dedi o kadar.
Cok tesekkr ederim hemen bakiyorum n11eN11 den aldim canim beyaz olanini bugun hemen geldi aksam esim gelince kurariz nevresimleri falan cok şirin 799a aldim canim aynisi baska sitelerde daha ucuza vardi ama cesaret edemedim daha once kredi kartim baskalarinca kullanilmak istenmisti .daha guzelleri sizin olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?