2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ve facebooktaki gruptan arkadas 38 haftalikken bebegin kilosu 4000 kusur oldugu icin sezeryan oldu. Boyle bi durumda 3000-3500 oldugunda da alinabilirdi erken haftalarda ama bebek ne kadar anne karninda kalirsa o kadar iyi bence. Sezeryanda istege bagliysa 10 gun kadar once olmali bence en fazla

Çok geçmiş olsun cnm, allah bi daha yaşatmasın, inşallah vaktinde sağlıklı gelicek bebişin

ben dün gittim canım. doktor öyle bir kontrol testinin olmadığını güzelce açıkladı. iki test ismi öğrenmiştim onları sordum, onlar özel lab.larda araştırma için yapılan testler dedi. sen kaçlık iğne kullanıyosun? sadece kilo artışından dolayı dozu artırılabilir iğnenin dedi o kadar.

Cok gecmis olsun ne oluor boyle hepimizde bir sorun var hayirlisiyla haftalarini tamamlasinlarda gelsinler insallah

hastaneye giden, sancısı kasılması ağrısı olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. magnezyum iyi geliyor. ve uzun uzun dinlenmek gerçekten iyi geliyor. benim de artık biraz ayakta kalsam karnım sertleşiyor. uzanıyorum hemen yumuşuyor. Rabbim sağlıkla vaktinde kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Y Yellu çok geçmiş olsun canım korkusu yetiyor insana, tekrar yaşatmasın Allah,
Anlaşıldı size başbaşa tatil yaptırmıcak bu kızçe

Kesinlikle kalabildiği kadar kalsın,
Ben ilkinde zorunlu erken doğum yaptığım için belki de bu sefer sağlık sıkıntımız olmazsa beklemek istiyorum

Benim boya badana bitti,
Bugün temizliğim var, abla yapar ben yatarım diyordum ama öyle olmuyor işte ona da ona da bakıyım derken fena yorulmuşum,
Bu işlerim bi bitseydi hayırlısıyla sonra kızımın cicilerini alıp yıkayıp yerleştireyim

Evet canım ultrason drun ölçümüne göre tahmini veriyor, hatta vücudun farklı yerlerin ölçümletine göre bile farkediyor, mesela bizim kafaya göre 32hafta gözüküyordu son kontrolde, koca kafalı dedi dr kızıma

Ben 04 lük oksapar kullanıyorum canım. Benim pıhtılaşma çok olmadığı için yeterli dedi dr.Mtfhrler heterozigot bende.

Merhaba kızlar
Bugün bakamadim sayfalar dolmus yine hepsini okuyamadim insllh iyisinizdir

Ben ilk 3 ayıma geri döndüm sanki, sabahları yine öğürmeye başladım afedersiniz birde bi iştahım açıldı sormayın homini gırtlak yiyorm

Biraz ara verdikten sonra iki gündür yine alisverislere basladim, bebek arabamizla nevresim takimimizida aldik son olarak besigin icine yatagida bulabilirsem komple alisverisim bitmiş olucak Allahın izniyle

Ha birde sabun tozu tabikide, ondan sonra aldığım herşeyi yikayip ütülemeye başlayabilirim

Cok tesekkr ederim hemen bakiyorum n11e

Selam kızlar Dr amcamizi ziyaret ettik pamuk kızımı gördük şükürler olsun gayet iyi hersey haftası 1 hafta ilerde kilosu boyu güzel ve rahim ağzında 2mm uzama var çok şükür böyle devam dedi Dr korkma dedi Allah esirgesin doğum olsa bile yaşama şansı çok yüksek dedi bebeğim Karnımda sertleşiyor korkuyorum dedim birsey yok endişe etme dedi sanki kasılmaları pek ciddiye almadı nst ye falan da göndermedi 3 hafta sonra tekrar kontrol var bu arada güzel kızım saolsun bize yüzünü göstermedi birazcikta asagida maalesef bizden haberler böyle teyzeleri:)

Y Yellu canım bu arada çok geçmiş olsun Allah esirgesin hepsini bu ara biraz fazla korkutuyorlar bizi bol bol dinlen tatlım ayakta çok kalma bi daha olmaz inşallah

Kizlar dun benim de cok fena agrim oldu 2.30 civari. Esimi uyandirip acile gidelim diyecektim ama kizim hareket ediyordu. Gaz sancisi diye dusundum. Tuvalete gidip gelince rahatladim. Simdi yine oldu ama benimki gazdan herhalde:)) kizim yine hareketli olunca onemsemedim.

Çoklu alıntı yapamadım rahatsızlanan hastaneye giden arkadaslarım geçmiş olsun Allah daha kötüsünden korusun bebişler cok yorulmanızı istememiş dinlenin istemişler hepsi zamanında gelirler inşallah bir rahat nefes yok bize ilk zamanlar kese kalp atısı tarama testleri ayrıntılı ultrason şeker yüklemesi bebek hareketleri kasılmalar erken doğum korkusu az kaldı dayanın kızlar kucağımıza alınca bol bol koklayıp bugünlerin acısını cıkarıcaz bende yarın uzun süre sonra ailemin yanına gidicem 45 dakika yol kendi aracımızla gidicez ama nezaman bi yerlere gitsem basıma kötü şeyler geldi hamilelikte kader dedik cok gitmek istiyorum iki üc gün acık hava iyi gelir diye cok tırsıyorum ama Allaha emanet yarın idrar kültürü sonucumuzu alıcaz doktorda tamam derse gidicez son hazırlıkları bitiricez Allah kısmet ederse buarada bende sertleşme genelde gaz varken ve idrara sıkışıkken çok oluyor poposu cıkıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…