2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm ultrasona göremi doğum yapıcaksın öyle mi oluyor acaba bnm ultrasona göre bebegim önde sata mı ona mı bakayım bilemedim.

Benım tup bebek oldugu ıcın satım farklı cıkıyo ama ultrason bebegın gelısımıne gore bı tarıh cıkardıgı ıcın bence ultrasondakı tarıh baz alınıyodur. Ama dr ordakı tarıhe bakma dedı benım de kafam karıstı :)

Arkadaşlar usgye göre bebek 1 hafta öndeyse gelişimi sata göre mi düşünülmeli usgye göre mi yani benimki sata göre 29 ama usgde 30 çıkıyor ciger gelişimi açısından hangisi önemli

Benım sata gore bebek 28 + 3 ama ultrasona gore 29+3 um bugun. Drum bana kan uyusmazlıgı ıcın reçete yazarken ultrasona gore olan haftamı yazdı mesela. Dogum ıZnı ıcın raporumu yazmak ıcın de 3 hafta sonra cagırdı.

Merhaba anneler.. herkes iyidir umarim.
Bizim kontrolumuz haftaya olacakti ama kasilmalarim oldugu icin bugun gittim. Nst'de de kasilma cikti erken dogum riski varmis ama neyse ki bebek kanala girmemis rahim agzi uzunlugu da fena değildi.. adalat verdi doktor eger bi hafta icinde kasilmalar azalmazsa ciger gelistirici igne yapilacakmis. İnsallah kizim en azindan 35. Haftayi bekler. Surekli yatmam gerekiyormus. Sabrin sonu guzel olur insallah dua edin siz de..
kadilmalariniz da olursa takip edin dikmat edin. İhmal etmeyin..

Geçmiş olsun Kasılma nasıl oluyor acaba durup dururken olan bişey mi yoksa mesela demin biraz hızlıca hareket ettim galiba ayakta fazls takıldım karnım ağrıdı kazık gibi oldu yatma ihtiyacı oluyor zaten bu değildir dimi

Geçmiş olsun Kasılma nasıl oluyor acaba durup dururken olan bişey mi yoksa mesela demin biraz hızlıca hareket ettim galiba ayakta fazls takıldım karnım ağrıdı kazık gibi oldu yatma ihtiyacı oluyor zaten bu değildir dimi

Rahim gobegin altinda toplaniyor boyle top gibi oluyor. Ayaktaysaniz rahatsiz olup oturma hissi duyarsiniz. Yatarken de icinizde bir seyler büzüşmüş gibi hissediyorsunuz..

Sanada çok geçmiş olsun canım bida olmaz inşallah

Canım çok geçmiş olsun. rahim uzunluğun iyiyse nasıl erken doğum diyebiliyor. Bende dün gece aynı şeyi yaşadım. Rahim uzunluğu iyi olduğu için erken doğum diyemem dedi

Canim geçmiş olsun dinlen bol bol inşallah sağlıkla vakitlice gelicekler stres de yapma sakin benim de rahim ağzında kısalma vardı ama su an durum aynı gibi ben kendime mümkün olduğu kadar dikkat ettim ise gidiş geliş harici yürümedim bile ev işlerine elimi asla sürmedim güzel düşün tatlım kendine de çok dikkat et

Benim Dr um da Satı dikkate alıyor USG de bebeğim 7 gün önde ama o bizim için önemli değil diyor raporlarimi herseyi USG ye göre ayarlıyor doğum için hala birsey konuşmuyor bile benim de merak ettiğim mevzu bebek hangisine göre doğacak sat a mi yoksa USG ye göre mi

Canim cok gecmis olsun cokmu yordun kendini bol bol istirahat et kasilma icin verdikleri ilaci duzrnli ic ve magnezyumunu eksik etme yogurt ye bak o vucudu rahatlatiyor ayaklarini uzat yat tatlim..Allah esirgesin bebiside senide

Iyi akşamlar kızlar, rahatsızlanan arkadaslara geçmiş olsun, güzel haberler alanların gözü aydın. Biz de birazdan yola çıkcaz, ailemin yanına gidiyorum 1 aylığına. Eşim de izne ayrılıyor, eşim gezecek izinde, ben yola çıkmaya cesaret edemiyorum, 2-3saatlik yol bile çok yoruyor.Esim cok yoğun çalıştı yoruldu o yüzden ses çıkarmıyorum bizsiz gezmesine..Ben de izmitte gezicem, kızımın alışverişini tamamlicam inşallah.

Arkadaşlar usgye göre bebek 1 hafta öndeyse gelişimi sata göre mi düşünülmeli usgye göre mi yani benimki sata göre 29 ama usgde 30 çıkıyor ciger gelişimi açısından hangisi önemli
Canim benim bildigim bebegin ultrasonda cikan haftasi benimde hem 1 hafta onde cikiyor gelisimleri dr ciger gelisimi icin igneyi 32-34 vurucaklarini 35 te bebeklerin ciger gelisi tamamlanir dedi

Canim benim kanama pihtilasma zamani testinemi dedi onu :)))
Ameliyata girecek tum hastalara bakilir o test ve kanin kac dk mi ne pihtilastigina bakilir.bizde kan sulandirici kullandigimiz icin clexna kullananlara bakiliyor..oysa tabi bahsettigin

Masallah canim bebisine..aman bosver naz yapiyor minisin sana iyi olsunda az kaldi yuzlerini opup koklamaya insallah :)

Gecmis olsun canim bol bol dinlen cani.

Canim benim kanama pihtilasma zamani testinemi dedi onu :)))
Ameliyata girecek tum hastalara bakilir o test ve kanin kac dk mi ne pihtilastigina bakilir.bizde kan sulandirici kullandigimiz icin clexna kullananlara bakiliyor..oysa tabi bahsettigin

yok canım. d-dimer testi ve antifaktör x testlerini sordum

yok canım. d-dimer testi ve antifaktör x testlerini sordum
Anladim canim kalp damar testi o babama bakilmisti damarlara pihti atmayla alakali digeride genetik galiba..
Benimde merak ettigim igneleri nezaman kesicez delik desik olduk artik sona geldik sukurki unutmazsam sorcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…