2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kasılmalar faln diyince insan korkuyor hepimiz mutlaka yasıyoruzdur su biyerde toplanma olayını...suanda koltukta uzanmıs yatıyorum ve top gibi yine toplanmıs durumda.korkmalı mıyız bilemedim bana sanki normalmis gibi geliyor

Anladim canim kalp damar testi o babama bakilmisti damarlara pihti atmayla alakali digeride genetik galiba..
Benimde merak ettigim igneleri nezaman kesicez delik desik olduk artik sona geldik sukurki unutmazsam sorcam..
Benim doktor iğneyi doğumdan birgün önce bırakcağımı söylemişti iğnenin geçerliliği 12 saatmiş 12 saat sonra etkisini yitiriyormus 32 haftafa coraspini bırakıcam ben ah kollarım mosmor oldu benımde havalar sıcak olunca kısa kola geçince şiddet görüyorum sanıyorlar heralde hergün sayoyorum şukadar kaldı bukadar kaldı diye son 43 bir aksilik olmazsa

Canim cok gecmis olsun cokmu yordun kendini bol bol istirahat et kasilma icin verdikleri ilaci duzrnli ic ve magnezyumunu eksik etme yogurt ye bak o vucudu rahatlatiyor ayaklarini uzat yat tatlim..Allah esirgesin bebiside senide
CAnım çok teşekkür ederim. Bu hafta hiçbişey yapmamıştım ama geçen hafta ve hfta sonu çok yorulmuştum. Belkide o tetikledi. Bugün midem çok kötü bişey yiyemiyorum yediklerimi hep çıkardım ama yarın itibariyle dayancam calsiyumla proteine. Hepimizi ve bebişlerimizi esirgesin canım benim

Ya kızlar yardım!!
ben kasılmamı bebek hareketimi bir türlü anlayamadım. Dalgalanma şeklinde oluyo o bebek hareketi zannediyorum. Doktorum bugün tarif etti büzüşür gibi olunca gel dedi ama anlayamıyorum kiiii

2 haftadir yasamaya bAsladim ben gecen hafta sanci oldugunu nst sayesinde ogrendim bu hafta ilac kullandim normale dondu.cok fazla ayakta kaldimmi yoruldummu daha cok oluyor ama ilac fayda etti diyebilirim..
Korkmamali ama onlem alinmali dinlenmeli bol bol artik 3-5 haftamiz kaldi cogumuzun

Ya kızlar yardım!!
ben kasılmamı bebek hareketimi bir türlü anlayamadım. Dalgalanma şeklinde oluyo o bebek hareketi zannediyorum. Doktorum bugün tarif etti büzüşür gibi olunca gel dedi ama anlayamıyorum kiiii
Canım şöyle yukarılarda top gibi olması sakıncalı değil. Kasık kısmında semsert olup aşağıya doğru baskı hissettiğinde ve bu aralıklı ve sıklaştığında korkmalısın. Benim dünden beri kasık kısmımda oluyor. Yoksaki sertleşmeyi 1 aydan fazladır yaşıyorum ama kasık kısmımda olmamıştı hiç

Ya kızlar yardım!!
Herkes paronayak oldu bu konuda :))
Titresim gibi oluyorsa kasilma degil o bebegin gogus hareketleriymis benim mesela gunde iki uc kere hickirik tutuyor kalp atisi gibi atiyor. Kasilma top seklinde olur anladigim kadariyla ..

Biliyormusun bende morarma yapmadi kolda bir arkadasimda vuruyor onun mosmor yazin zor olucak badilerle..
Tam bu kaba ete vuruyorsun degilmi canim hani su kilolularda sarkan kisma diyim :)))

Melissa81 igneyi 37 de kesiyorlar sanirim ama senin ne zaman gelecekleri belli degil ne yaparlar sana bilemem :-/
Ben sormustum ama unuttum gitti bi dahaya sorarim bende.
Gobegimi her acisimda cleksan mi vurunuyorsun vah vah diyorlar :)))

Senin nasıl oluyordu canım acaba bizimkiyle aynı mı seni rahatsız ediyormuydu mesela

Melissa81 igneyi 37 de kesiyorlar sanirim ama senin ne zaman gelecekleri belli degil ne yaparlar sana bilemem :-/
Ben sormustum ama unuttum gitti bi dahaya sorarim bende.
Gobegimi her acisimda cleksan mi vurunuyorsun vah vah diyorlar :)))
Ayy canim sen hali gobusemi vuruyorsun kiz yer kalmadiya orda :))

Senin nasıl oluyordu canım acaba bizimkiyle aynı mı seni rahatsız ediyormuydu mesela
Canim yellunun dedigi gibi kasikta olmuyo mideme dogru yukariya dogru toplaniyolar top gibi tabi o an cok kasiliyor yukari gelirkende kasiklarimda dalgalanmalar hissediyorum degisik bir his..
Nst de sanci olarak cikiyor bu

Canim yellunun dedigi gibi kasikta olmuyo mideme dogru yukariya dogru toplaniyolar top gibi tabi o an cok kasiliyor yukari gelirkende kasiklarimda dalgalanmalar hissediyorum degisik bir his..
Nst de sanci olarak cikiyor bu
Anladım canım benımde yukarı dogru top seklinde oluyor dümdüz uzandıgımda sora geciyor sora tekrar olabiliyor neyse umarım hepimi vaktinde dogururuz saglıkla insallah

Bazen yürürken baskı oluyor ama anında tuvaletimde geliyor o bebeğin kafası aşağıda olduğundan sanırım. Galiba ben kasılmayı ağrı olana kadar anlamayacağım

Biliyormusun bende morarma yapmadi kolda bir arkadasimda vuruyor onun mosmor yazin zor olucak badilerle..
Tam bu kaba ete vuruyorsun degilmi canim hani su kilolularda sarkan kisma diyim :)))
Ah ne güzel benım hergün bir yenisi ekleniyor kolumun arka kısmındaki yumuşak yere vuruyor eşim ben yapamıyorum birgün üctane iğneyi ziyan etmiştim

Evet gobus iyidir 186yi vurdum bugun
Bende kol bacak yok igne karsiya gecer ordan vurursam
Doktorda hic sorun yok devam ordan diyor .
Topaklanma yapiyormu peki ben koldan cok rahat ettim morarmiyorda topakta olmuyor tek sol koluma cok rahat giriyor ve hic hissetmiyorum bende kolda rahat ettim :)) evet bende kutulari biriktiriyordum artik pes ettim attim ayakkabiligin ustu kutu dolmustu:)))

Herkes paronayak oldu bu konuda :))
Titresim gibi oluyorsa kasilma degil o bebegin gogus hareketleriymis benim mesela gunde iki uc kere hickirik tutuyor kalp atisi gibi atiyor. Kasilma top seklinde olur anladigim kadariyla ..
Evet sanırım özellikle ben korkuyorum bu konuda. Çünkü bebek hareketli olunca onun yaptığını döndüğünü filan sanıyor olabilirim. Hiçbir tarifi kafamda canlandıranıyorum desem yeridir. Bi de doktor kasılma olursa kesin haber ver falan dedi.

Hakikaten bende manyaga baglamis durumdayim,toparlanma gibi bisey yasiyor gibiyim ama emin de olamiyorum.doktora kasiklarimda agri var dedim,sertlesiyor bazen dedim,hic nts ye falan baglamadi.simdi yok sukur agrim ama manyaga bagladim sanci mi o mu bu mu

Ah ne güzel benım hergün bir yenisi ekleniyor kolumun arka kısmındaki yumuşak yere vuruyor eşim ben yapamıyorum birgün üctane iğneyi ziyan etmiştim
Tatlim hafif sıkıyorsun degilmi yapacagin kismi igneyi cekerkende ayni anda o cekiyor sen sıkmayı birakiyorsun..
Bende bu sekilde yapiyorum esimle
Ama tabi ten hassasiyetindende kaynaklaniyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…