Cook nadir oluyor topaklanma ama hep kaniyor artik kanamadigi gun yok onun icinde kan tasi aldim durduruyorum onunla yoksa baya kaniyor.Topaklanma yapiyormu peki ben koldan cok rahat ettim morarmiyorda topakta olmuyor tek sol koluma cok rahat giriyor ve hic hissetmiyorum bende kolda rahat ettim :)) evet bende kutulari biriktiriyordum artik pes ettim attim ayakkabiligin ustu kutu dolmustu:)))
Kasilma olunca anlarsin merak etme sertlesir karnin skistirr seni.Ya kızlar yardım!!
ben kasılmamı bebek hareketimi bir türlü anlayamadım. Dalgalanma şeklinde oluyo o bebek hareketi zannediyorum. Doktorum bugün tarif etti büzüşür gibi olunca gel dedi ama anlayamıyorum kiiii
Doktor normal olani soylemiste bizler korkuyoruz. Yoksa hersey normal bebek titriyor dönüyor hickiriyor ama biz korkudan ne oluyor diyoruz :)Evet sanırım özellikle ben korkuyorum bu konuda. Çünkü bebek hareketli olunca onun yaptığını döndüğünü filan sanıyor olabilirim. Hiçbir tarifi kafamda canlandıranıyorum desem yeridir. Bi de doktor kasılma olursa kesin haber ver falan dedi.
Evet canım iğneyi batırıp iğne kendini atana kadar sıkıyoruz ama belki bende cok kasıyorum iğne vurulma esnasında çoğu gitti azı kaldı artık katlancaz Allah hepimize kolaylık versinTatlim hafif sıkıyorsun degilmi yapacagin kismi igneyi cekerkende ayni anda o cekiyor sen sıkmayı birakiyorsun..
Bende bu sekilde yapiyorum esimle
Ama tabi ten hassasiyetindende kaynaklaniyordur.
Top gibi bir tarafa toplanir karin sertlesir rahatsizlik hissi verir bebek hareketiyle cok farkli olur kasilmalar canm. Bu arada bebisin sk sk hickiriyorsa dogdugundada oyle.gisiyor oglum 14 aylik hala hickirir hergun:)Herkes paronayak oldu bu konuda :))
Titresim gibi oluyorsa kasilma degil o bebegin gogus hareketleriymis benim mesela gunde iki uc kere hickirik tutuyor kalp atisi gibi atiyor. Kasilma top seklinde olur anladigim kadariyla ..
Abuuu ben simdi dayanamiyorum kuzum hickirik mi tuttu seni diye su filan iciyorum hemen gecsin diye dua ediyorum :)Top gibi bir tarafa toplanir karin sertlesir rahatsizlik hissi verir bebek hareketiyle cok farkli olur kasilmalar canm. Bu arada bebisin sk sk hickiriyorsa dogdugundada oyle.gisiyor oglum 14 aylik hala hickirir hergun:)
Bakalım bebekler doğduktan sonra ne paranoyaklık korkular yaşıcazEvet bende inanıyorumDoktor normal olani soylemiste bizler korkuyoruz. Yoksa hersey normal bebek titriyor dönüyor hickiriyor ama biz korkudan ne oluyor diyoruz :)
Ama temmuz bebisleri zamaninda gelecek ben inaniyorum
Cok tatli oluyor merak etme :) hele son ay pit pit atio cok.net hissedeceksin. Senin su icmen ise yaramaz canm o suan agzini actiginda am iotk siviyi ictigi icin hickiriyor :)Abuuu ben simdi dayanamiyorum kuzum hickirik mi tuttu seni diye su filan iciyorum hemen gecsin diye dua ediyorum :)
Dogunca hic dayanamam..
Cook nadir oluyor topaklanma ama hep kaniyor artik kanamadigi gun yok onun icinde kan tasi aldim durduruyorum onunla yoksa baya kaniyor.
Ben bir buyuk kutuda biriktiriyorum kizimla fotograf cekecegim kalp yapip icine kizimi koyacagim sonra atarim igneleri
Ayy evet bussuru kisi olacagiz 60 kisi 120 kisi olacak ikizlerle 123 :)))Bakalım bebekler doğduktan sonra ne paranoyaklık korkular yaşıcazEvet bende inanıyorumAl_pi temmuz bebekleri zamanında gelicek çoğu gitti azı kaldı hep beraber cıktığımız bu yolda coğalarak devam edicez yolumuz daha cok uzun
Ana yuregi iste bende biliyorum ise yaramaz ama ya tutarsa :))) Ayy daha dogmadan aklimi kaybettim.dogunca ne yaparim bilmiyorum :)Cok tatli oluyor merak etme :) hele son ay pit pit atio cok.net hissedeceksin. Senin su icmen ise yaramaz canm o suan agzini actiginda am iotk siviyi ictigi icin hickiriyor :)
Berberler tras yaptiklarinda kanayinca durdurmak icin kullaniyorlar benimki kibrit gibi icinde 20 tane var esim berberinden aldi. Yazsan da cikar internette gorursun hemen hemen her erkek berberinde bulunur. 3-4 lira birseyKan taşı ne alpi bazen benimkide çok kanıyor merak ettim bende alayım kanı durduruyorsa
Ayyy ne oluyor boyle dunden beri herkes hastanelere tasindiKizlar karin agrisi ve sertlesmeden acile gittik. Dun olup bugun tekrarlayinca telaslandim. Dogum acikigi yok dedier alttan muayenede. Nst de de sanci cikmadi. Doktor hemogram ve idrar tahlili istedi. Bana goster dedi. Birazdan sonuclari almaya gidecegiz. Bazi insanin karni gebelikte cok agrirmis. Arkadaslar oyle dedi bugun. Ben onlardanim herhalde. Bu agri boyleyse dovum sancisini dusunemiyorum dedim bugun.
Kiyamam canimya bikere koldan deneseydin belki acjmazdi senindeCook nadir oluyor topaklanma ama hep kaniyor artik kanamadigi gun yok onun icinde kan tasi aldim durduruyorum onunla yoksa baya kaniyor.
Ben bir buyuk kutuda biriktiriyorum kizimla fotograf cekecegim kalp yapip icine kizimi koyacagim sonra atarim igneleri
Onu gormedim hic sen yapinca resim at banadaKiyamam canimya bikere koldan deneseydin belki acjmazdi seninde
Igneleri bende sakliyorum biarkadasta gormustum aylari cizip resim cekiyordu bende kurdelayla baglayip yapcam. Esim dalga geciyor yaaa diyom o aciyi ben cekiyorum bikerecik mihliyim sana diyorum cok tirsar benimki igneden :)))
Gecmis olsun canim sanci cikmamasina sevindim bol bol dinlen yinedeKizlar karin agrisi ve sertlesmeden acile gittik. Dun olup bugun tekrarlayinca telaslandim. Dogum acikigi yok dedier alttan muayenede. Nst de de sanci cikmadi. Doktor hemogram ve idrar tahlili istedi. Bana goster dedi. Birazdan sonuclari almaya gidecegiz. Bazi insanin karni gebelikte cok agrirmis. Arkadaslar oyle dedi bugun. Ben onlardanim herhalde. Bu agri boyleyse dovum sancisini dusunemiyorum dedim bugun.
Ben facede nisan mayis temmuz anneleri diye bi grubu takip ediyorum 3000 kisi varmis yaklasik 3 haftadir acile kosan kosana zaman yaklastikca bebisler buyudukce bunlari yasicaz herhalde canim walla psikolojim bozuldu takibi biraktim :))Ayyy ne oluyor boyle dunden beri herkes hastanelere tasindi
Allah esirgesin hepsi zamaninda gelsin..
Dogru ama onu konustuk gecen gun arkadasimla benim hastanem sezeryanda almiyormus diye yakiniyordum arkadasin esi bayilmis orda kan tutmus birde onla ugrasmislar :)) vazgectimOnu gormedim hic sen yapinca resim at banadaBenim esimde cok korkar igneden hatta benden kan alirlarken o bayilir
Doguma gir diyorum resim cekiliriz diyor ki benimle mi ugrassinlar seninle mi bebekle mi :)))
Etkilenécegin herseyi birak zaten :) Burda bile ayni seyleri yasiyoruz ama yinede bazen bizlerde telasa kapiliyoruz acaba bizimkide mi oyle diye ..Ben facede nisan mayis temmuz anneleri diye bi grubu takip ediyorum 3000 kisi varmis yaklasik 3 haftadir acile kosan kosana zaman yaklastikca bebisler buyudukce bunlari yasicaz herhalde canim walla psikolojim bozuldu takibi biraktim :))
Insan hemen kendinede yoruyor.ama burda cogumuz ayni donemiz artik vuvut direncimize gore hepimiz yasicaz bunlari :))
Aman yok yok istemezler onlar disarda kalsinlar cikista foto cekiliriz :)) Ben kan filan aldiracagimda sen git sen bakma gelme diyorum onu dusunuyorum kendimden cok :))Dogru ama onu konustuk gecen gun arkadasimla benim hastanem sezeryanda almiyormus diye yakiniyordum arkadasin esi bayilmis orda kan tutmus birde onla ugrasmislar :)) vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?