- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Top gibi bir tarafa toplanir karin sertlesir rahatsizlik hissi verir bebek hareketiyle cok farkli olur kasilmalar canm. Bu arada bebisin sk sk hickiriyorsa dogdugundada oyle.gisiyor oglum 14 aylik hala hickirir hergun:)
Kızzzz sus töbe de :)))Anne karnında çok hıçkıran bebekler kolik olmaya daha yatkınmış, senin oğlunda var mıydı kolik?
Ay oğlum karnımda hiç hıçlırmazdı, çok da sakin bir bebekliği oldu, ama şümdi bu kızı öyle çok hıçkırık tutuyor ki dışardan otur izle
Kızzzz sus töbe de :)))
Cok gecmis olsun zamaninda gelsin yavrun insallah bende surekli yatiyorum ayakta durumca agrilar basliyor ara ara kasilmalar oluyor bide gece lekelenme oldu hepsi ust uste geldi bizim temmuz bebekleri cok aceleci cıktılarMerhaba anneler.. herkes iyidir umarim.
Bizim kontrolumuz haftaya olacakti ama kasilmalarim oldugu icin bugun gittim. Nst'de de kasilma ciktierken dogum riski varmis ama neyse ki bebek kanala girmemis rahim agzi uzunlugu da fena değildi.. adalat verdi doktor eger bi hafta icinde kasilmalar azalmazsa ciger gelistirici igne yapilacakmis. İnsallah kizim en azindan 35. Haftayi bekler. Surekli yatmam gerekiyormus. Sabrin sonu guzel olur insallah dua edin siz de..
kadilmalariniz da olursa takip edin dikmat edin. İhmal etmeyin..
Canim boya badana temizliği bence yapma 30 cu hafta dikkat etmelisin bence hafif iş neysede.Kızla boya badana temizliğini bitirdim ama bende bittim sanırım 7den beri ayakta olmama rağmen yorgınluktan uyuamıyorum, ayaklarım şişmiş bugün ilk defa, ona da canım sıkıldısiz de oluyor mu ödem??
Çok yoruldum diye güzel bir kahvaltıyı haketmişim kocam beni İstanbul dışına kaçıracak, heyecandan da uyuyamıyor olabilirim
Kızlar tahlil sonucunda enfeksiyon cikti idrarda. Bakteri varmis. 3 ilac yazmis doktor ama kendi doktoruma sorup oyle kullanmayi dusunuyorum. Antibiyotik ile suda eritilenmis. Demek ki agrilari enfeksiyon tetikledi. Ruyamda gormustum aslinda saglik ocagina gidip tahlil yaptiyim diyip duruyordum. Hayirlisi bakalim. Acaba neden oldu diye dusunuyorum simdi?
Kızlar tahlil sonucunda enfeksiyon cikti idrarda. Bakteri varmis. 3 ilac yazmis doktor ama kendi doktoruma sorup oyle kullanmayi dusunuyorum. Antibiyotik ile suda eritilenmis. Demek ki agrilari enfeksiyon tetikledi. Ruyamda gormustum aslinda saglik ocagina gidip tahlil yaptiyim diyip duruyordum. Hayirlisi bakalim. Acaba neden oldu diye dusunuyorum simdi?
Bizim aramizda cok az sure oldugundan etkileniyoruz.Okudukca burada hemen gidip uzaniyorum.Kasilma,sertlesme gibi bisi ben de hissediyorum ama dr a gitmedim.Rahat biraktim kendimi,dr buyuk ihtimal uc haftadan daha kisa bir sureye alir ziyaretleri.Rahatsizlik hissedersem gidecegim.Ben facede nisan mayis temmuz anneleri diye bi grubu takip ediyorum 3000 kisi varmis yaklasik 3 haftadir acile kosan kosana zaman yaklastikca bebisler buyudukce bunlari yasicaz herhalde canim walla psikolojim bozuldu takibi biraktim :))
Insan hemen kendinede yoruyor.ama burda cogumuz ayni donemiz artik vuvut direncimize gore hepimiz yasicaz bunlari :))
Sakin dedigim bebisim bayagi hickiriyor,hareketli.Attiklari kafa mi, tekme mi bilemiyorum.Yuksek sesle yanimda biri konusursa vurmaya basliyor.Gecen hastanede egitimdeydim,hal birakmadi bende,dersi dinleyemedim :)Ben konusursam,babasi konusursa,yumusak sesle biri konusursa duruuor,sakinlesiyor.Oglumun ismini degistirdik agresiflesti diyorum babasina.Olsun bu hayatta,sartlarda ozellikle erkeklerin baskin olmasi lazim.Buyuyecek de ailesine bakicak,evinin gecimini saglayacak benim oglum:)Anne karnında çok hıçkıran bebekler kolik olmaya daha yatkınmış, senin oğlunda var mıydı kolik?
Ay oğlum karnımda hiç hıçlırmazdı, çok da sakin bir bebekliği oldu, ama şümdi bu kızı öyle çok hıçkırık tutuyor ki dışardan otur izle
Evet canım bebeğin kafası aşağıda olduğundan öyle oluyodur. Benimde öyleydi. Nstde çıkan ağrılı kasılma çok başka gerçekten zamanı geldiğinde yaşadığında anlarsınBazen yürürken baskı oluyor ama anında tuvaletimde geliyor o bebeğin kafası aşağıda olduğundan sanırım. Galiba ben kasılmayı ağrı olana kadar anlamayacağım
Çok hıçkıran bebek obur bebeğe işaretmiş alpicim bide bu yanından bak :)Abuuu ben simdi dayanamiyorum kuzum hickirik mi tuttu seni diye su filan iciyorum hemen gecsin diye dua ediyorum :)
Dogunca hic dayanamam..
Anladim canim kalp damar testi o babama bakilmisti damarlara pihti atmayla alakali digeride genetik galiba..
Benimde merak ettigim igneleri nezaman kesicez delik desik olduk artik sona geldik sukurki unutmazsam sorcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?