Canım çok geçmiş olsun sonuçlarında temizdir inşallah. Üşütmede çok tetikliyormuş ağrıyıKizlar karin agrisi ve sertlesmeden acile gittik. Dun olup bugun tekrarlayinca telaslandim. Dogum acikigi yok dedier alttan muayenede. Nst de de sanci cikmadi. Doktor hemogram ve idrar tahlili istedi. Bana goster dedi. Birazdan sonuclari almaya gidecegiz. Bazi insanin karni gebelikte cok agrirmis. Arkadaslar oyle dedi bugun. Ben onlardanim herhalde. Bu agri boyleyse dovum sancisini dusunemiyorum dedim bugun.
Canım gözün aydın oh kurtuldun şimdi başlaın bebiş hazırlıkları :)Kızla boya badana temizliğini bitirdim ama bende bittim sanırım 7den beri ayakta olmama rağmen yorgınluktan uyuamıyorum, ayaklarım şişmiş bugün ilk defa, ona da canım sıkıldısiz de oluyor mu ödem??
Çok yoruldum diye güzel bir kahvaltıyı haketmişim kocam beni İstanbul dışına kaçıracak, heyecandan da uyuyamıyor olabilirim
Canım gebelikte enfeksiyon çok yaygın bişeymiş nedenini arama boşuna. Vücut kendi kendine bile üretebiliyormuş. Onunla geçmiş gitmiş olur inşallahKızlar tahlil sonucunda enfeksiyon cikti idrarda. Bakteri varmis. 3 ilac yazmis doktor ama kendi doktoruma sorup oyle kullanmayi dusunuyorum. Antibiyotik ile suda eritilenmis. Demek ki agrilari enfeksiyon tetikledi. Ruyamda gormustum aslinda saglik ocagina gidip tahlil yaptiyim diyip duruyordum. Hayirlisi bakalim. Acaba neden oldu diye dusunuyorum simdi?
Geçmiş olsun canım, ben de hıçkırdıkça mideleri büyüyor diye biliyorum. Benim kızım da günde 2-3kere hickiriyor.Günaydin herkese..
Dun hastaneye gidiyor herkes noluyo dedim bende sabah hastaneye gittim ama durum farkli bebekle alakasi yok kolumu kaldiramiyorum sol omuzum incinmis nasil oldu bilmiyorum. Dun bi hamurlu bisi yaptim oklavayla actim filan belki o etkilemistir ama feci kaldiramiyorum ustune yatamiyorum..
Y Yellu canim bebek hickirdikca midesi buyuyor derlerdi bizdede bencedeballikaymakli nin dedigi gibi kolik degil tontis olacak Öyle temenni ediyorum yani :)
Canım çok geçmiş olsun. Yorma kendini be canım dışardan alsaydınya temin edilecek bişeyse.Günaydin herkese..
Dun hastaneye gidiyor herkes noluyo dedim bende sabah hastaneye gittim ama durum farkli bebekle alakasi yok kolumu kaldiramiyorum sol omuzum incinmis nasil oldu bilmiyorum. Dun bi hamurlu bisi yaptim oklavayla actim filan belki o etkilemistir ama feci kaldiramiyorum ustune yatamiyorum..
Y Yellu canim bebek hickirdikca midesi buyuyor derlerdi bizdede bencedeballikaymakli nin dedigi gibi kolik degil tontis olacak Öyle temenni ediyorum yani :)
Yok canm kolik bi bebek degildi fakat gaz skntisi yasadik bir sure.Anne karnında çok hıçkıran bebekler kolik olmaya daha yatkınmış, senin oğlunda var mıydı kolik?
Ay oğlum karnımda hiç hıçlırmazdı, çok da sakin bir bebekliği oldu, ama şümdi bu kızı öyle çok hıçkırık tutuyor ki dışardan otur izle
Tozdan üç kere kullandım. Bir tane antibiyotik bitirdim, iki kutu fitil kullandim. Yok gecmedi benim nasil direncli birseyse. Sirkeli su da kullaniyorum banamisin demediHayırlı sabahlar bugün erkenciyizz bizzgeceleri kalça bacak ağrısı çeken bi ben varım sanırım, berbat bişey bu yaa
Enfeksiyon kapanlar var aramızda, banada tek seferlik suda eriyen toz gibi bişey vermişti doktor bilmiyorum işe yaradimi ama ben ekstradan elma sirkeli suda kullandim kızlar wc de, coook faydasını gördüm cok rahatlatti beni.
Patron bebek sayfasını bulamadım benim ilk oğlum fenaydı çok korkuyorum bu koliktengece katılıyor diye acile gittik kaç kere susturamıyorduk ya
Canım geçmiş olsun aman dikkat et. Bende geçen geceden sonra herşeyi yaptırıyorum :) artık sefa sürme zamanıGünaydın kızlar 2 günde dünyanın sayfası birikmiş akşamdan beri okuyorum ancak bitti hastaneye giden arkadaşlar olmuş hepinize geçmiş olsun alışveriş yapan arkadaşlar bebişinizle iyi günlerde kullanın bende dün ceviz temizlerken elime bıçak batırdım çok önemli birşey değil ama bayağı kanadı hemen doktoruma mesaj attım ben iki çocuğun arası az olduğu için bu hamilelikte tetanoz aşısı olmadım hemen gidip tek doz yaptırmakta kararsız kaldım doktorda tek doz yaptır dedi hemen sağlık ocağında aldım soluğu ama sabahtan beri kolum kalkmıyor kocamı kaldırdım şimdi oğullarına ve karısına kahvaltı hazırlıyor bende sefasını sürüyorum çok hoşuma gitti
Canim benim dr solante diye bir marka onerdi eczaneden istedim getirtecek daha kullanmadim laroche kullaniyordum her sene onu kullanma dediSelam kızlar hastaneye gidenlere geçmiş olsun bizi de haberdar edin . Kızlar sormak istediğim bir şey var güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz doktorunuz bir şey önerdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?