Tozdan üç kere kullandım. Bir tane antibiyotik bitirdim, iki kutu fitil kullandim. Yok gecmedi benim nasil direncli birseyse. Sirkeli su da kullaniyorum banamisin demedi
Solante pregna canım gebelikte kullanılan. Ama ben mustela istiyorum. Solante olan çok yağlı mustela daha iyidir umarımCanim benim dr solante diye bir marka onerdi eczaneden istedim getirtecek daha kullanmadim laroche kullaniyordum her sene onu kullanma dedi
Canim benim dr solante diye bir marka onerdi eczaneden istedim getirtecek daha kullanmadim laroche kullaniyordum her sene onu kullanma dedi
Solante pregna canım gebelikte kullanılan. Ama ben mustela istiyorum. Solante olan çok yağlı mustela daha iyidir umarım
Canim Dr bana dün sorun yok merak etme bebek erken gelmeyecek diyip gecistirdi sanırım kasılma uzun süreli olunca endişe etmek gerek sende korkma ama ara ara kısa süreli olursa sıkıntı yok gibi benim bebeğim de genelde sırt üstü uzanjnca yapıyor sanırım pek sevmiyolarKızlar kasılmalar faln diyince insan korkuyor hepimiz mutlaka yasıyoruzdur su biyerde toplanma olayını...suanda koltukta uzanmıs yatıyorum ve top gibi yine toplanmıs durumda.korkmalı mıyız bilemedim bana sanki normalmis gibi geliyor
Canim kesinlikle yorgunluk tetikliyor ben kaşık agrilarim dan şikayet ettiğim zaman zarfinda sürekli dışarda ayaktaydim gerçekten yoruldugumu hissediyordum ve rahim uzunluğu kısalma yaptı ayakta gezinmeyi bırakıp dinlenme olayina geçince şükür hersey yoluna girdi birde bende protein ağırlıki besleniyorum bebeğimin kilosuna da yansımış :)CAnım çok teşekkür ederim. Bu hafta hiçbişey yapmamıştım ama geçen hafta ve hfta sonu çok yorulmuştum. Belkide o tetikledi. Bugün midem çok kötü bişey yiyemiyorum yediklerimi hep çıkardım ama yarın itibariyle dayancam calsiyumla proteine. Hepimizi ve bebişlerimizi esirgesin canım benim
Benim eşim koluma yaptığında ben yarım saat Ağlıyorum morartilari ise 1 aydır geçmedi bi daha da ona koluma yaptirmadim bacaklarima yapıyorum onun morlugu daha berbat ama kol kadar acı yok benim göbüs biraz büyük ve inanilmaz gergin o yüzden yapamıyorum oraya 37 ye kadar devam dedi Dr ya sabır :)Ah ne güzel benım hergün bir yenisi ekleniyor kolumun arka kısmındaki yumuşak yere vuruyor eşim ben yapamıyorum birgün üctane iğneyi ziyan etmiştim
Sagol canim. Hickirsin bol bol midesi buyusun kocaman olsun :))Geçmiş olsun canım, ben de hıçkırdıkça mideleri büyüyor diye biliyorum. Benim kızım da günde 2-3kere hickiriyor.
ayy disardakilerin tadi olmuyor cok aldim yedim de istedigim lezzeti almayinca bi turlu aklimdan gitmiyordu yaptik kizimla yedik ohh :) olan kola oldu oda duzelir insallah..Canım çok geçmiş olsun. Yorma kendini be canım dışardan alsaydınya temin edilecek bişeyse.
Bencede koca mideli obur bişey olcaklar :)
Eşim benim koluma korkarak yaptığında kendimi anestezisiz açık ameliyat oluyormuş gibi hissediyorum birgün hem ağladım hemde sana da birgün bi tane yapıcam belki biraz fikrin olur demiştim çocuk gibi :))Kiyamam canimya bikere koldan deneseydin belki acjmazdi seninde
Igneleri bende sakliyorum biarkadasta gormustum aylari cizip resim cekiyordu bende kurdelayla baglayip yapcam. Esim dalga geciyor yaaa diyom o aciyi ben cekiyorum bikerecik mihliyim sana diyorum cok tirsar benimki igneden :)))
Düzenli kasilmalarim vardi sanirim o yüzden. İnsan o moral bozukluguyla ne soracagini unutuyor.. insallah dediginiz gibidir de risk azdir..Canım çok geçmiş olsun. rahim uzunluğun iyiyse nasıl erken doğum diyebiliyor. Bende dün gece aynı şeyi yaşadım. Rahim uzunluğu iyi olduğu için erken doğum diyemem dedi
Rahim ağzı cok şükür sabit gidiyor ama bu kasilmalar korkuttu bizi. Simdi dinleniyorum hep. İnsallah hepimiz sagsalim kavusuruz..Canim geçmiş olsun dinlen bol bol inşallah sağlıkla vakitlice gelicekler stres de yapma sakin benim de rahim ağzında kısalma vardı ama su an durum aynı gibi ben kendime mümkün olduğu kadar dikkat ettim ise gidiş geliş harici yürümedim bile ev işlerine elimi asla sürmedim güzel düşün tatlım kendine de çok dikkat et
Cok cok teşekkür ederim. Dinlenicez bebis icin o iyi oldun da :)Gecmis olsun canim bol bol dinlen cani.
Sagol canim .. Evet berbat asi acisindan beter kafa hizasina kaldirma kolunu dedi kalkmiyor ki zaten sol kol iptal sola da yatamadim gece sag da uyusuyor yat yat duz yattim biraz ama sabah kostum hastaneye ..
Canim Dr bana dün sorun yok merak etme bebek erken gelmeyecek diyip gecistirdi sanırım kasılma uzun süreli olunca endişe etmek gerek sende korkma ama ara ara kısa süreli olursa sıkıntı yok gibi benim bebeğim de genelde sırt üstü uzanjnca yapıyor sanırım pek sevmiyolar
İcim rahatladı canım ben de bebek dönüyor bebegin kafası sırtı poposu diye düsünüyordum ama okuduklarımızda endiselendiriyor insani ister istemez inşallah saglıklı bir sekilde alırız kucagımıza bebislerimizi
Geçmiş olsun kızlar
Diş etlerinde sorun olan var mı? Benim baya kızardı şişti ve bazı yerler kanıyor.dis macunu öneriniz var mı? Dişlerime bişey olcak diye korkuyorum acıkcası
Ellerimi sabunlarken kaldim resmen cekildi omuzum aglayacaktim agridan gecr dedim gecmedi. Hamilelikte kas gevsetici igne ilacta kullanamiyoruz merhemler bile yasak doktor sprey verdi kendi doktoruma danistim surebilirsin dedi.Al_pi canm geçmiş olsun nolduki acaba koluna yaa, bende geceleri bacak ağrısı cekiyorum sanki üstüme tır binmiş gibi o derece ağrım oluyor. 2. Trimester gerçekten rahat geçmişti artık zor doneme girdik Allah herkese kolaylık versin
benim donem donem oluyor korkuyorum ama cok sukur simdilik sorun olmadi. Ama bana dis doktorum sakin agriyor kaniyor diye fircalamamazlik yapma fircala ki dislerin zarar gormesin dedi. Bende bol bol fircaliyorum geciyor. Macunumda signal white now onu önermislerdi bana memnunum.Geçmiş olsun kızlar
Diş etlerinde sorun olan var mı? Benim baya kızardı şişti ve bazı yerler kanıyor.dis macunu öneriniz var mı? Dişlerime bişey olcak diye korkuyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?