Geçmiş olsun kızlar
Diş etlerinde sorun olan var mı? Benim baya kızardı şişti ve bazı yerler kanıyor.dis macunu öneriniz var mı? Dişlerime bişey olcak diye korkuyorum acıkcası
Enfeksiyon varmis canim. Tit te bakteri 18 cikti 3 ilac verdi. Onlari kullanacagimCanım çok geçmiş olsun sonuçlarında temizdir inşallah. Üşütmede çok tetikliyormuş ağrıyı
Sagol canımAl_pi canjm gecmis olsun kol agrisi berbat ben ikinci doz tetanozdan sonra bir gun boyunca agladjm cunki asi gecesi ustune uyumusum normalde agri esigim yuksektir M MutluHuzurluBereketli sana da geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et bol su iç ve ayakları mümkün olduğu kadar usutme
Sagol canim. Sanirim nazar degdi topigimizeAlpi ve diger hastaneye giden arkadaslar onceki mesajlara donemedim sizlere de cok gecmis olsun,dikkat etmeye calisin kendinize
Gebelige baglı olabilir canım bilmiyorum ama haffi agrı yapıyor ve cok kızardı boydan boyaHepimiz aynı şeyi yaşıyoruz hepimiz mi erken doğurcaz öyle düşünelim rahatlayalım
Dişetlerim benim daha önceden de hem kızarık hem çekilme olurdu şimdi de aynı ama gebeliğe bağlıysa dogumdan sonra düzeleceği için o kadarcık deformasyon zarar vermez cnm
Sagol canım ınsallah geçerEti değil de ara ara ağrı yapıyordu. Macunu değiştirdim colgate total aldım. Calsiyum alımımı artırdım azaldı ağrısı. Geçmiş olsun canım sana da inşallah geçer
Ben cok uzun süredir white now kullanıyorum hic knama olmazdı baska macunla hemen kanardı hamielik sürecimde white nowla kanadı bir kez macunda bitmek üzereydi degistirdim ama geri mi dönsem bilemedim daha kötü olduEllerimi sabunlarken kaldim resmen cekildi omuzum aglayacaktim agridan gecr dedim gecmedi. Hamilelikte kas gevsetici igne ilacta kullanamiyoruz merhemler bile yasak doktor sprey verdi kendi doktoruma danistim surebilirsin dedi.
Benim uyusuyor bacaklar artik sag sol yatmaktan :) az kaldi saglikla gelsinlerdr bizde sirt ustu yuz ustu yatabilelim agrilarimizda onlar gelince dinecek yerini uykusuz her geceee alacak :)
benim donem donem oluyor korkuyorum ama cok sukur simdilik sorun olmadi. Ama bana dis doktorum sakin agriyor kaniyor diye fircalamamazlik yapma fircala ki dislerin zarar gormesin dedi. Bende bol bol fircaliyorum geciyor. Macunumda signal white now onu önermislerdi bana memnunum.
Bende colgate hassas ddisler icin aldım canım normalde white now kullanırdım ama henüz yeni diye mi bilmiyorum sanki daha da kötü oldu ne yapsam bilemedim kıpkırmızı oldu disetletimAh o disler...colgatein hassas dis etleri.ickn olan dis macunu var canim,uzerinde kullanim talimatinda cok hassaslasan yere surup bekletebilirsin yaziyor.ben.duzenli onunla fircaliyorum sensodyni biraktim.tavsiye ederim
Ara ara zirve yapiyor kizariklik kanama sislik belki o donemdesindir. Istersen white now al onuda dene hangisi daha iyi gelirse kullanirsin. Sonucta cope gidecek birsey degil kullanirsin sonradaGebelige baglı olabilir canım bilmiyorum ama haffi agrı yapıyor ve cok kızardı boydan boya
Sagol canım ınsallah geçer
Ben cok uzun süredir white now kullanıyorum hic knama olmazdı baska macunla hemen kanardı hamielik sürecimde white nowla kanadı bir kez macunda bitmek üzereydi degistirdim ama geri mi dönsem bilemedim daha kötü oldu
Bende colgate hassas ddisler icin aldım canım normalde white now kullanırdım ama henüz yeni diye mi bilmiyorum sanki daha da kötü oldu ne yapsam bilemedim kıpkırmızı oldu disetletim
Canım valla haklısın hala hamile olduğumu tam kabullenemedim sanırım çok hareketliydim. Ama mesela biraz önce markete gittik 10 dk ayakta kaldım hemen kasığıma ağrı girdi ne oldu biranda anlayamadım ya. Ben genelde protein ağırlıklı yiyorum ama son hafta az yer olmuştum ama hergün kaşar muz yumurta peynir tükettim bakalım 3 hafta sonra gidicem herşey yolunda giderse ozaman anlarız :)Canim kesinlikle yorgunluk tetikliyor ben kaşık agrilarim dan şikayet ettiğim zaman zarfinda sürekli dışarda ayaktaydim gerçekten yoruldugumu hissediyordum ve rahim uzunluğu kısalma yaptı ayakta gezinmeyi bırakıp dinlenme olayina geçince şükür hersey yoluna girdi birde bende protein ağırlıki besleniyorum bebeğimin kilosuna da yansımış :)
Doktorum cok ilgisiz geliyor ama bu saatten sonra degistirmek de istemiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum. Zaten fazla doktor secenegim yok. Off canım çok sıkkın bugün.
Doktorum cok ilgisiz geliyor ama bu saatten sonra degistirmek de istemiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum. Zaten fazla doktor secenegim yok. Off canım çok sıkkın bugün.
Hayırlısı bakalım.Benimde öyle malesef ama değiştirmek için alternatif im yok
Ah bizim bu iştahımız canımızın çekmeceleri :) afiyet bal şeker olsun canım. Kolunu dinlendirde kötü olmasın. Kol dedinde salı günü aşı olcam benyaSagol canim. Hickirsin bol bol midesi buyusun kocaman olsun :))
ayy disardakilerin tadi olmuyor cok aldim yedim de istedigim lezzeti almayinca bi turlu aklimdan gitmiyordu yaptik kizimla yedik ohh :) olan kola oldu oda duzelir insallah..
Gebelige baglı olabilir canım bilmiyorum ama haffi agrı yapıyor ve cok kızardı boydan boya
Sagol canım ınsallah geçer
Ben cok uzun süredir white now kullanıyorum hic knama olmazdı baska macunla hemen kanardı hamielik sürecimde white nowla kanadı bir kez macunda bitmek üzereydi degistirdim ama geri mi dönsem bilemedim daha kötü oldu
Bende colgate hassas ddisler icin aldım canım normalde white now kullanırdım ama henüz yeni diye mi bilmiyorum sanki daha da kötü oldu ne yapsam bilemedim kıpkırmızı oldu disetletim
Sagol canim. InsallahAy çok geçmiş olsun ilaçlar etki eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?