2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun kızlar
Diş etlerinde sorun olan var mı? Benim baya kızardı şişti ve bazı yerler kanıyor.dis macunu öneriniz var mı? Dişlerime bişey olcak diye korkuyorum acıkcası

Ah o disler...colgatein hassas dis etleri.ickn olan dis macunu var canim,uzerinde kullanim talimatinda cok hassaslasan yere surup bekletebilirsin yaziyor.ben.duzenli onunla fircaliyorum sensodyni biraktim.tavsiye ederim

Gebelige baglı olabilir canım bilmiyorum ama haffi agrı yapıyor ve cok kızardı boydan boya

Eti değil de ara ara ağrı yapıyordu. Macunu değiştirdim colgate total aldım. Calsiyum alımımı artırdım azaldı ağrısı. Geçmiş olsun canım sana da inşallah geçer
Sagol canım ınsallah geçer
Ben cok uzun süredir white now kullanıyorum hic knama olmazdı baska macunla hemen kanardı hamielik sürecimde white nowla kanadı bir kez macunda bitmek üzereydi degistirdim ama geri mi dönsem bilemedim daha kötü oldu
Ah o disler...colgatein hassas dis etleri.ickn olan dis macunu var canim,uzerinde kullanim talimatinda cok hassaslasan yere surup bekletebilirsin yaziyor.ben.duzenli onunla fircaliyorum sensodyni biraktim.tavsiye ederim
Bende colgate hassas ddisler icin aldım canım normalde white now kullanırdım ama henüz yeni diye mi bilmiyorum sanki daha da kötü oldu ne yapsam bilemedim kıpkırmızı oldu disetletim

Ara ara zirve yapiyor kizariklik kanama sislik belki o donemdesindir. Istersen white now al onuda dene hangisi daha iyi gelirse kullanirsin. Sonucta cope gidecek birsey degil kullanirsin sonrada

Canım valla haklısın hala hamile olduğumu tam kabullenemedim sanırım çok hareketliydim. Ama mesela biraz önce markete gittik 10 dk ayakta kaldım hemen kasığıma ağrı girdi ne oldu biranda anlayamadım ya. Ben genelde protein ağırlıklı yiyorum ama son hafta az yer olmuştum ama hergün kaşar muz yumurta peynir tükettim bakalım 3 hafta sonra gidicem herşey yolunda giderse ozaman anlarız :)

Kizlar karin agriniz olursa onemseyin. Benim hic agrim olmazdi gazdandir diyip duruyordum enfeksiyon cikti. Antibiyotige basladim. Idrar talilini ihmal etmeyin. Kullanip sali tekrar tahlil verecegim.

Doktorum cok ilgisiz geliyor ama bu saatten sonra degistirmek de istemiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum. Zaten fazla doktor secenegim yok. Off canım çok sıkkın bugün.

Doktorum cok ilgisiz geliyor ama bu saatten sonra degistirmek de istemiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum. Zaten fazla doktor secenegim yok. Off canım çok sıkkın bugün.

Benimde öyle malesef ama değiştirmek için alternatif im yok

Benimde öyle malesef ama değiştirmek için alternatif im yok

Sagol canim. Hickirsin bol bol midesi buyusun kocaman olsun :))
ayy disardakilerin tadi olmuyor cok aldim yedim de istedigim lezzeti almayinca bi turlu aklimdan gitmiyordu yaptik kizimla yedik ohh :) olan kola oldu oda duzelir insallah..
Ah bizim bu iştahımız canımızın çekmeceleri :) afiyet bal şeker olsun canım. Kolunu dinlendirde kötü olmasın. Kol dedinde salı günü aşı olcam benya

Adacayi ile gargara disetlerini guclendiriyormus diye duydum,icmedigib surece sorun olmaz calkala aklina geldikce belki ise yarar.dis macununu bende bilemedim degistirdigin icin reaksiyon mu gosterdi diyecegim ama sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…