2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun kızlar
Diş etlerinde sorun olan var mı? Benim baya kızardı şişti ve bazı yerler kanıyor.dis macunu öneriniz var mı? Dişlerime bişey olcak diye korkuyorum acıkcası
Geçmiş olsun birara benimde diş etlerim sürekli acıyor kanıyordu ben macunu değilde fırçamı değiştirdim en yumuşak fırça aldım çok şükür şimdi geçti ama yinede dişlerimi fırçalamayı hiç istemiyorum midemi bulandırıyor

Adacayi ile gargara disetlerini guclendiriyormus diye duydum,icmedigib surece sorun olmaz calkala aklina geldikce belki ise yarar.dis macununu bende bilemedim degistirdigin icin reaksiyon mu gosterdi diyecegim ama sanmiyorum
Deniycem bunu canım sonuçta dedigin gibi içmicem çok sağol tavsiyen için
Onu da deniyim belki frkeder

Ah bizim bu iştahımız canımızın çekmeceleri :) afiyet bal şeker olsun canım. Kolunu dinlendirde kötü olmasın. Kol dedinde salı günü aşı olcam benya
Aşıya can kurban ben fenayim omuzumdan tutmuyor insallah biran önce gecer ütülerim kalacak yoksa.
Bugun kizimin bezini aldim allahim bir bez insani bu kadar mi mutlu eder :)

Kizlar iyi aksamlar size bisey sormak istiyorun bugun kan uyuşmazlığı bir icin hastaneye gitmistik cok fazla idrara ciktigimi soledim.doktora idrar tahlili istedi 0-5 araliginda cikmaliuken 20 _ 25 araliginda bir idrar yollarinda iltihap cikti ve enfexia die bir ilac verdi doktor bu ilaci kullanan varmi doktorumada guveniyorum ama ilac icmek beni cok endiselendiriyor

Aşıya can kurban ben fenayim omuzumdan tutmuyor insallah biran önce gecer ütülerim kalacak yoksa.
Ay o kadar kötü yani kıyamam sanaya. Geçsin inşallah bir an önce. Ne aldın bez? Kurban olurlar o totişlerini sarcak bezlerine :)

Ay o kadar kötü yani kıyamam sanaya. Geçsin inşallah bir an önce. Ne aldın bez? Kurban olurlar o totişlerini sarcak bezlerine :)
Bir paket prima premuim care aldim bir paket de huggies aldim. :) Oturdum bezini sevdim Allahim her isteyene nasip etsin bizlerede sag salim kucagimiza almayi nasip etsin harika bir duygu ya

Geçmiş olsun kızlar
Diş etlerinde sorun olan var mı? Benim baya kızardı şişti ve bazı yerler kanıyor.dis macunu öneriniz var mı? Dişlerime bişey olcak diye korkuyorum acıkcası
Canım benimkilerde hassaslaşmıştı, özellikle diş ipi kullanınca vampire dönüyordum. Ajona diye bir marka aldık. Tr. de bulunabilir mi bilmiyorum, görmemiştim daha önce. Tüpü falan küçücük, natürel üretim, mesela florid yok içinde bir haftadır işe yaradı düzeldim. Bunu bulamasan bile macununu değiştirmeyi bir dene istersen işe yarayabilir.

Bir paket prima premuim care aldim bir paket de huggies aldim. :) Oturdum bezini sevdim Allahim her isteyene nasip etsin bizlerede sag salim kucagimiza almayi nasip etsin harika bir duygu ya
Ah amin kuzum :) ben sadece 1 paket huggies aldım o kadar. Nasılsa bez heryerden temin edilir diye. Daha dur ütülerini yaparken yaşadığın aşkı hissette bi :)

Paradontax da çok güzel bir macun fırçası da güzel bu iki marka dişeti hassasiyeti için süper özellikle paradontaxtan ben çok memnun kaldım

benim ilaçlarım farklı ama kullan canım. hemen fark ediyor.

Canım geçmiş olsun, yormamak lazım artık kolu bacağı. Ne kaldı şunun şurasında, dayanıverin iki ay. Yapmayın bir iş. Bez konusuna gelince mutlu etmez mi , bebekler hele bir doğsun, o bezi ne güzel kirletmiş diye mutlu olacağız daha

Hasta olan, ilaç başlayan, sıkıntısı olan tüm arkadaşlar çok geçmiş olsun.
Biz bugün alışverişteydik sanırım babamızı batırdık ama herşeyi içimize sinen şekilde aldık. Birtek anne yanı yatak için istediğim ürünü bulamadım ve bebek arabasını sonraya bıraktık.
Şimdi odasına girip girip gülümsüyorum. Al_pi nin bez sevdiği gibi ben de çöp kutusunu, taraklarını falan seviyorum.

Geçmiş olsun kızlar
Tuzlu su ile gargara yap.diseti icin en etkilisi bu. Grcmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…