2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cok mutsuzum idrarimdan kan gelmeye basladi cok acı cekiyorum surekli idrarim varmis gibi geliyor. Bi yandan oksuruyorum.. kültür sonucum taa çarşamba çıkacakmış neden bu kadar geç çıkıyor ki acile gitsem serum iğne birsey verirlermi geçsin artik bu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye

Canım öncelikle sakin ol inşallah bebeğine birşey olmayacaktır ama yinede acile git belki serum falan verirlerde daha çabuk iyileşirsin

Al_pi çok kolum ağrıyor canım ya gözümden yaş geliyor kabusum oldu uyku uyuyamıyorum aklımda da sen varsın inşallah seninki geçmiştir

Rezalet bi gece geçirdim. Allah düşmanımın başına vermesin. Nst baglandim sanci yok bebegim iyi. Serum takıldım, üromisin yazmış göndermiş yine acildeki doktor. İyi gelmiyor anlamiyolar.. idrarim baya bi pembe renge döndü artik, başım çatlıyor.. inşallah düzelir artık mahvoldum

canim cok geçmiş olsun çok üzüldüm zor bir durum belkide hafifler ilaçlar bir etki etsin bakalım sıkma canını bebisine bisey olmaz allahın izniyle

Ah amin kuzum :) ben sadece 1 paket huggies aldım o kadar. Nasılsa bez heryerden temin edilir diye. Daha dur ütülerini yaparken yaşadığın aşkı hissette bi :)
Bende o yuzden cok almadim 2 paket aldim hemen biter zaten onlar o sirada bende kendime gelmis olurum. Sonra cikar bez (hava) alirim
Ahh deterjanida aldim ama yikayamam yikasamda ütü yapamam bir hafta bekleyeyim bakalim . Yoksa babaya yaptiririz mecburen :)

Zaten doktor da dedi eller uyusur son ayda cok hassas olursunuz dikkatli olun kaslar cok yumusak dedi. Sagol canim. Bebisin guzel gunlerde kullansin aldiklarinida .

Al_pi çok kolum ağrıyor canım ya gözümden yaş geliyor kabusum oldu uyku uyuyamıyorum aklımda da sen varsın inşallah seninki geçmiştir
sorma ya zaten bir saga sola yatiyorduk simdi sol yasak saga yatiyorum uyuyana kadar ah vah uyuyorum sag bacagim uyusuyor saga yatmaktan sola donemiyorum kaldim uykusuz
Aşı gecer de benimki ne olur ya bilmiyorum ya gecmezse diye korkmaya basladim

Ahh kuzum ya ne cektirdi sana su pis mikrop. Bol su da bir ise yaramiyor az kaldi insallah kizini kucagina alinca hepsi gececek cok gecmis olsun..

Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın bebeğine de bir şey olmaz merak etme sen

Çok geçmiş olsun canım ya

Cok geçmiş olsun cnm ya, en azından moralini iyi tutmaya çalış. Geçecek diye düşün ve bol bol dinlen

Günaydın kızlar, rahatsızlığı olanlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize. Kötü rüya görüp uyandım erkenden. Oğluş ta uyanik mis zaten. Kasılmayi sormuş bazı arkadaşlar, bebek bir yere sabit toplanıyor ve taş gibi oluyor. Hareket etmek ve nefes almak o an için zorlaşıyor. Sonra birden gevsiyor karın. Ben çok yaşıyorum bu hamileligimde hayırlısı olsun bakalım...

Günaydın guzeller
Amine Busra canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Gececek bu günler inşallah bebeğinin iyi olmasına sevin. Sen her türlü atlatırsın.

Amine Busra geçmiş olsun canım umarım düzelir hemen hemen hepimiz idrar yollarımızla sorun yasıyoruz ama senin can sıkıcı bir hal almıs insallah hemen düzelir Allah sifa versin
Al_pi sana da geçmiş olsun sola yatman neden yasak o kısmı kacırdım sanırım

Merak etme seninkide geçecek hele bi dinlen bakalım ben gece 3te uyandım bi baktım diğer odada kocam kahkahalar eşliğinde oyun oynuyor dün tüm gün uyudu hicbirşeye elini sürmedi (kahvaltı hazırlamak haricinde) ben canımın azlığından kolumun ağrısıyla kocaman göbeğimle birsürü koli yaptım canım çıktı iyice dellendim gece yarısı olay çıkardım sonra da ne kolda ne bacakta hâyır kaldı bidaha oturdum sabaha kadar

Amine Busra ve idrar yollarında sıkıntı yaşayan arkadaşlar ayağınızın altına sıcak su koymayı deneyin. Bugünlerde havalar ısınıyoer gibi görünse de yine de yerler soğuk ve çekiyor. Dikkatli olmakta yarar var.

Artık geri sayımlar başladı 60lı günleri gördüm 8 hafta sonum belki var belki yok son iki aycık içindeyim. Bu nasıl mutluluk bu nasıl güzel bi heyecanmış çok şükür bugünleri gösteren Rabbime..

Geçmiş olsun canm yaaa noldun sen böyle ne iyi gelir bilmiyoruzda inşallah çabuk atlatırsın dualarim seninle:/

Kolumu omuzdan incitmisim nasil oldu bende anlamadim sol kol doktor ustune yatma ki iyilessin dedi. Sagol canim.

Ohhh keyfe bak erkek olmak varmis su dunyada anasini satayim..
Evde degilmi bugun yarin yapsin kolileri sen niye yapiyorsun. Olan yine sana olmus uykundanda olmussun o da ayri konu..

Zaten ben doğarsam bu dünyaya erkek olarak gelecem sorsan bizim rahatımız için herşeyi onlar düşünüyor o kadar çok öfkem varki hala şuanda şeytan git bir kova suyu başından aşağı dök diyor

Gecmis olsun Alpicim.Masallah oklava ile hamuru acabiliyormussin,biri ogretse de ben de yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…