Canım öncelikle sakin ol inşallah bebeğine birşey olmayacaktır ama yinede acile git belki serum falan verirlerde daha çabuk iyileşirsinKizlar cok mutsuzum idrarimdan kan gelmeye basladi cok acı cekiyorum surekli idrarim varmis gibi geliyor. Bi yandan oksuruyorum.. kültür sonucum taa çarşamba çıkacakmış neden bu kadar geç çıkıyor kiacile gitsem serum iğne birsey verirlermi geçsin artik bu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
canim cok geçmiş olsun çok üzüldüm zor bir durum belkide hafifler ilaçlar bir etki etsin bakalım sıkma canını bebisine bisey olmaz allahın izniyleRezalet bi gece geçirdim. Allah düşmanımın başına vermesin. Nst baglandim sanci yok bebegim iyi. Serum takıldım, üromisin yazmış göndermiş yine acildeki doktor. İyi gelmiyor anlamiyolar.. idrarim baya bi pembe renge döndü artik, başım çatlıyor.. inşallah düzelir artık mahvoldum
Bende o yuzden cok almadim 2 paket aldim hemen biter zaten onlar o sirada bende kendime gelmis olurum. Sonra cikar bez (hava) alirimAh amin kuzum :) ben sadece 1 paket huggies aldım o kadar. Nasılsa bez heryerden temin edilir diye. Daha dur ütülerini yaparken yaşadığın aşkı hissette bi :)
Zaten doktor da dedi eller uyusur son ayda cok hassas olursunuz dikkatli olun kaslar cok yumusak dedi. Sagol canim. Bebisin guzel gunlerde kullansin aldiklarinida .Canım geçmiş olsun, yormamak lazım artık kolu bacağı. Ne kaldı şunun şurasında, dayanıverin iki ay. Yapmayın bir iş. Bez konusuna gelince mutlu etmez mi , bebekler hele bir doğsun, o bezi ne güzel kirletmiş diye mutlu olacağız daha
sorma ya zaten bir saga sola yatiyorduk simdi sol yasak saga yatiyorum uyuyana kadar ah vah uyuyorum sag bacagim uyusuyor saga yatmaktan sola donemiyorum kaldim uykusuzAl_pi çok kolum ağrıyor canım ya gözümden yaş geliyor kabusum oldu uyku uyuyamıyorum aklımda da sen varsın inşallah seninki geçmiştir
Ahh kuzum ya ne cektirdi sana su pis mikrop. Bol su da bir ise yaramiyor az kaldi insallah kizini kucagina alinca hepsi gececek cok gecmis olsun..Rezalet bi gece geçirdim. Allah düşmanımın başına vermesin. Nst baglandim sanci yok bebegim iyi. Serum takıldım, üromisin yazmış göndermiş yine acildeki doktor. İyi gelmiyor anlamiyolar.. idrarim baya bi pembe renge döndü artik, başım çatlıyor.. inşallah düzelir artık mahvoldum
Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın bebeğine de bir şey olmaz merak etme senRezalet bi gece geçirdim. Allah düşmanımın başına vermesin. Nst baglandim sanci yok bebegim iyi. Serum takıldım, üromisin yazmış göndermiş yine acildeki doktor. İyi gelmiyor anlamiyolar.. idrarim baya bi pembe renge döndü artik, başım çatlıyor.. inşallah düzelir artık mahvoldum
Çok geçmiş olsun canım yaRezalet bi gece geçirdim. Allah düşmanımın başına vermesin. Nst baglandim sanci yok bebegim iyi. Serum takıldım, üromisin yazmış göndermiş yine acildeki doktor. İyi gelmiyor anlamiyolar.. idrarim baya bi pembe renge döndü artik, başım çatlıyor.. inşallah düzelir artık mahvoldum
Cok geçmiş olsun cnm ya, en azından moralini iyi tutmaya çalış. Geçecek diye düşün ve bol bol dinlenRezalet bi gece geçirdim. Allah düşmanımın başına vermesin. Nst baglandim sanci yok bebegim iyi. Serum takıldım, üromisin yazmış göndermiş yine acildeki doktor. İyi gelmiyor anlamiyolar.. idrarim baya bi pembe renge döndü artik, başım çatlıyor.. inşallah düzelir artık mahvoldum
Merak etme seninkide geçecek hele bi dinlen bakalım ben gece 3te uyandım bi baktım diğer odada kocam kahkahalar eşliğinde oyun oynuyor dün tüm gün uyudu hicbirşeye elini sürmedi (kahvaltı hazırlamak haricinde) ben canımın azlığından kolumun ağrısıyla kocaman göbeğimle birsürü koli yaptım canım çıktı iyice dellendim gece yarısı olay çıkardım sonra da ne kolda ne bacakta hâyır kaldı bidaha oturdum sabaha kadarsorma ya zaten bir saga sola yatiyorduk simdi sol yasak saga yatiyorum uyuyana kadar ah vah uyuyorum sag bacagim uyusuyor saga yatmaktan sola donemiyorum kaldim uykusuz
Aşı gecer de benimki ne olur ya bilmiyorum ya gecmezse diye korkmaya basladim
Kizlar cok mutsuzum idrarimdan kan gelmeye basladi cok acı cekiyorum surekli idrarim varmis gibi geliyor. Bi yandan oksuruyorum.. kültür sonucum taa çarşamba çıkacakmış neden bu kadar geç çıkıyor kiacile gitsem serum iğne birsey verirlermi geçsin artik bu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
Rezalet bi gece geçirdim. Allah düşmanımın başına vermesin. Nst baglandim sanci yok bebegim iyi. Serum takıldım, üromisin yazmış göndermiş yine acildeki doktor. İyi gelmiyor anlamiyolar.. idrarim baya bi pembe renge döndü artik, başım çatlıyor.. inşallah düzelir artık mahvoldum
Kolumu omuzdan incitmisim nasil oldu bende anlamadim sol kol doktor ustune yatma ki iyilessin dedi. Sagol canim.Amine Busra geçmiş olsun canım umarım düzelir hemen hemen hepimiz idrar yollarımızla sorun yasıyoruz ama senin can sıkıcı bir hal almıs insallah hemen düzelir Allah sifa versin
Al_pi sana da geçmiş olsun sola yatman neden yasak o kısmı kacırdım sanırım
Ohhh keyfe bak erkek olmak varmis su dunyada anasini satayim..Merak etme seninkide geçecek hele bi dinlen bakalım ben gece 3te uyandım bi baktım diğer odada kocam kahkahalar eşliğinde oyun oynuyor dün tüm gün uyudu hicbirşeye elini sürmedi (kahvaltı hazırlamak haricinde) ben canımın azlığından kolumun ağrısıyla kocaman göbeğimle birsürü koli yaptım canım çıktı iyice dellendim gece yarısı olay çıkardım sonra da ne kolda ne bacakta hâyır kaldı bidaha oturdum sabaha kadar
Zaten ben doğarsam bu dünyaya erkek olarak gelecem sorsan bizim rahatımız için herşeyi onlar düşünüyor o kadar çok öfkem varki hala şuanda şeytan git bir kova suyu başından aşağı dök diyorKolumu omuzdan incitmisim nasil oldu bende anlamadim sol kol doktor ustune yatma ki iyilessin dedi. Sagol canim.
Ohhh keyfe bak erkek olmak varmis su dunyada anasini satayim..
Evde degilmi bugun yarin yapsin kolileri sen niye yapiyorsun. Olan yine sana olmus uykundanda olmussun o da ayri konu..
Gecmis olsun Alpicim.Masallah oklava ile hamuru acabiliyormussin,biri ogretse de ben de yapsam.Günaydin herkese..
Dun hastaneye gidiyor herkes noluyo dedim bende sabah hastaneye gittim ama durum farkli bebekle alakasi yok kolumu kaldiramiyorum sol omuzum incinmis nasil oldu bilmiyorum. Dun bi hamurlu bisi yaptim oklavayla actim filan belki o etkilemistir ama feci kaldiramiyorum ustune yatamiyorum..
@Yellu canim bebek hickirdikca midesi buyuyor derlerdi bizdede bencede @ballikaymakli nin dedigi gibi kolik degil tontis olacakÖyle temenni ediyorum yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?