MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Yawrumya kıyamam naptın gittin mi gece acile. Bence söyle doktoruna önemlidir belkiKizlar cok mutsuzum idrarimdan kan gelmeye basladi cok acı cekiyorum surekli idrarim varmis gibi geliyor. Bi yandan oksuruyorum.. kültür sonucum taa çarşamba çıkacakmış neden bu kadar geç çıkıyor kiacile gitsem serum iğne birsey verirlermi geçsin artik bu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
Ay o zaman bi yıkada evin bi cennet koksunda görücem seni. Koklayıp koklayıp duruyorum varya :) birgün daha yaklştık yawrularımıza bin şükürBende o yuzden cok almadim 2 paket aldim hemen biter zaten onlar o sirada bende kendime gelmis olurum. Sonra cikar bez (hava) alirim
Ahh deterjanida aldim ama yikayamam yikasamda ütü yapamam bir hafta bekleyeyim bakalim . Yoksa babaya yaptiririz mecburen :)
Zaten doktor da dedi eller uyusur son ayda cok hassas olursunuz dikkatli olun kaslar cok yumusak dedi. Sagol canim. Bebisin guzel gunlerde kullansin aldiklarinida .
sorma ya zaten bir saga sola yatiyorduk simdi sol yasak saga yatiyorum uyuyana kadar ah vah uyuyorum sag bacagim uyusuyor saga yatmaktan sola donemiyorum kaldim uykusuz
Aşı gecer de benimki ne olur ya bilmiyorum ya gecmezse diye korkmaya basladim
Sanada geçmiş olsun tatlımMerak etme seninkide geçecek hele bi dinlen bakalım ben gece 3te uyandım bi baktım diğer odada kocam kahkahalar eşliğinde oyun oynuyor dün tüm gün uyudu hicbirşeye elini sürmedi (kahvaltı hazırlamak haricinde) ben canımın azlığından kolumun ağrısıyla kocaman göbeğimle birsürü koli yaptım canım çıktı iyice dellendim gece yarısı olay çıkardım sonra da ne kolda ne bacakta hâyır kaldı bidaha oturdum sabaha kadar
yok yok bisi dokme cocuklarinin babasi ne de olsa :))Zaten ben doğarsam bu dünyaya erkek olarak gelecem sorsan bizim rahatımız için herşeyi onlar düşünüyor o kadar çok öfkem varki hala şuanda şeytan git bir kova suyu başından aşağı dök diyor
Aciyorum da öyle buyuk birsey icin degildi kucuk kucuk acip yaptim :) Ama sebep o olduysa bi daha elimi surmemGecmis olsun Alpicim.Masallah oklava ile hamuru acabiliyormussin,biri ogretse de ben de yapsam.
Canım çok geçmiş olsun. Kanamadan gittim demişsin ama kanama yok demişler nasıl yani? Evet artık baya dikkat etmemiz gerekiyorkızlar günaydın. iyi paArlarımız oldun. dün ben de acildeydim. kanamadan gittim, kanama yok sancı var dediler. karın sertleşmelerini ihmal etmeyin aman diyim. ben bebek hareketi sanıyodum güya. bildiğin kasılmaymış.
Sagol canim zeytinyagini denerim. Sicak dus aldim sicak su torbasi koydum bi havlu kaldi olmadi onuda utuler koyarim gecsin cunku cok zor her isim kaldiAl_pi geçmiş olsun canım dikkat et zorlama kolunu ılık bi havlu veya dus iyi gelir benim çok tutulur heryerim zeytinyağini ısıt sürsün eşin gevşetir
Normal canim cunku benimkide durdu gecen ay 2 kilo almistim bu ay gram aldim ama istahim da acik 61-62 de kaldi kilom :) oysaki ne korkmustum bu gidisle 80ni gorurum diye :)Mesaj tekrarı...
Çok geçmiş olsun canim.kasilma önleyici haplar kullanıyor musun.kızlar günaydın. iyi paArlarımız oldun. dün ben de acildeydim. kanamadan gittim, kanama yok sancı var dediler. karın sertleşmelerini ihmal etmeyin aman diyim. ben bebek hareketi sanıyodum güya. bildiğin kasılmaymış.
Normal canim cunku benimkide durdu gecen ay 2 kilo almistim bu ay gram aldim ama istahim da acik 61-62 de kaldi kilom :) oysaki ne korkmustum bu gidisle 80ni gorurum diye :)
Benim tek fark kizimin buyudugunu hissediyorum 30.hafta girdigi andan itibaren cok guclu tekmeler yiyorum :) o minik ayak canimi acitiyor dusun :)
Geçmiş olsun canım, ablam da son hamileliğinde 2-3kere yaşadı aynı şeyi. Idrarindan kan gelmiş ve diyorki dikkat ettim hep az su ictigim zamanlarda oldu diye.acile gitmişti serum takmislardi, bi de toz bi ilaç vermiş dr . öyle geçmişti. Bol su iç canım, inşallah bir an önce iyileşir ve birdaha yasamazsin.Kizlar cok mutsuzum idrarimdan kan gelmeye basladi cok acı cekiyorum surekli idrarim varmis gibi geliyor. Bi yandan oksuruyorum.. kültür sonucum taa çarşamba çıkacakmış neden bu kadar geç çıkıyor kiacile gitsem serum iğne birsey verirlermi geçsin artik bu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?