2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yawrumya kıyamam naptın gittin mi gece acile. Bence söyle doktoruna önemlidir belki

Ay o zaman bi yıkada evin bi cennet koksunda görücem seni. Koklayıp koklayıp duruyorum varya :) birgün daha yaklştık yawrularımıza bin şükür

Sanada geçmiş olsun tatlım
Anam hiçbişey yapmadı mı valla benimki korkudan bişey olcak diye elimi hiçbişeye sürdürmüyo. Allah razı olsun kocamdan diyorum.
Yawrum sen o halde nasıl yapıyosun onca şeyi

Günaydın annişkolar. Yine bir hıçkırık seansıyla uyandım :) benim kız sağ kaburgamın altına yapıştı mı ne yaptıya :) resmen orda dayalı duruyo nefes alamıyorum. Bağırsağıma baskı yaptığından ne yesem çıkarıyorum. İlk aylara döndüm resmen :) ama bir gün dahs bitti şükürler olsun. Güzel bir gün olsun hepimiz için

Zaten ben doğarsam bu dünyaya erkek olarak gelecem sorsan bizim rahatımız için herşeyi onlar düşünüyor o kadar çok öfkem varki hala şuanda şeytan git bir kova suyu başından aşağı dök diyor
yok yok bisi dokme cocuklarinin babasi ne de olsa :))
Sen bugun calistir onu da icin sogusun

Gecmis olsun Alpicim.Masallah oklava ile hamuru acabiliyormussin,biri ogretse de ben de yapsam.
Aciyorum da öyle buyuk birsey icin degildi kucuk kucuk acip yaptim :) Ama sebep o olduysa bi daha elimi surmem Ayy ben cook severim hamurla oynamayi annem hep kendi yaparken banada yaptirirdi yamuk olsun ac yap derdi o yuzden cesaretim var Sagol canim gecer insallah biran once ..

kızlar günaydın. iyi paArlarımız oldun. dün ben de acildeydim. kanamadan gittim, kanama yok sancı var dediler. karın sertleşmelerini ihmal etmeyin aman diyim. ben bebek hareketi sanıyodum güya. bildiğin kasılmaymış.

Canım çok geçmiş olsun. Kanamadan gittim demişsin ama kanama yok demişler nasıl yani? Evet artık baya dikkat etmemiz gerekiyor

Al_pi geçmiş olsun canım dikkat et zorlama kolunu ılık bi havlu veya dus iyi gelir benim çok tutulur heryerim zeytinyağini ısıt sürsün eşin gevşetir

Kızlar bir şey sorucam benim kilo alimim durdu sanki, uc haftadır 72-73 kilo arasında gidip geliyorum, oysaki iştahımda açık baya bu normalmi?

Al_pi geçmiş olsun canım dikkat et zorlama kolunu ılık bi havlu veya dus iyi gelir benim çok tutulur heryerim zeytinyağini ısıt sürsün eşin gevşetir
Sagol canim zeytinyagini denerim. Sicak dus aldim sicak su torbasi koydum bi havlu kaldi olmadi onuda utuler koyarim gecsin cunku cok zor her isim kaldi

Mesaj tekrarı...
Normal canim cunku benimkide durdu gecen ay 2 kilo almistim bu ay gram aldim ama istahim da acik 61-62 de kaldi kilom :) oysaki ne korkmustum bu gidisle 80ni gorurum diye :)
Benim tek fark kizimin buyudugunu hissediyorum 30.hafta girdigi andan itibaren cok guclu tekmeler yiyorum :) o minik ayak canimi acitiyor dusun :)

Çok geçmiş olsun canim.kasilma önleyici haplar kullanıyor musun.

Bende bu gidişle 85le doğuma girerim diyordum bi taraftan seviniyorum almıyorum diye bi taraftanda düşündürüyor beni, belkide son aylar hizla almaya devam ederiz

Geçmiş olsun canım, ablam da son hamileliğinde 2-3kere yaşadı aynı şeyi. Idrarindan kan gelmiş ve diyorki dikkat ettim hep az su ictigim zamanlarda oldu diye.acile gitmişti serum takmislardi, bi de toz bi ilaç vermiş dr . öyle geçmişti. Bol su iç canım, inşallah bir an önce iyileşir ve birdaha yasamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…