2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. .

gece boyu kasılma vardı. sabah uyandığımda kan geldi tuvalette. miktarı az -çok arasıydı. doktor şuan aktif kanama ve açılma yok dedi. nst de kasılma çıktı. 80 e vurdu hatta. sanırım 40 ve üstü önemli. eve git yat sakın kalkma dediler. sizlere de geçmiş olsun. gaza gelip gezmelere, temizliklere kalkışmayalım. dikkatli olalım.

Geçmiş olsun canım, senin kolun neden ağrıyo, kacirmisim..Kocana gelince de malesef erkeklerin geneli öyle, Allah yardımcın olsun.

Benim de canım sıkkın biraz kızlar. Ailemin yanına geldim cuma gecesi. .Ailemde hiç heves yok bebek için. Babamla zaten o konuları hiç konuşmayız, ayıp deniliyo.Annem de bir çöp bile almadı ve ilgisiz.Hep mesafeliler zaten, yapıları öyle. .Bu sabah da babamla tartışırken hiçbiriniz beni anlamiyosunuz dedi ve ben duydum diğer odada yatarken, zoruma gitti..Annem sürekli başım ağrıyor diyor, sma arkadaşları cagirinca gidiyim belki geçer diyor, kendimi kötü hissediyorum. Doğumu burda yapmayı düşünüyorum ama vazgecsem mi diye düşünüyorum.

Bence vazgeç rahat olanileceğin orttam evin olur kimsenin lafına alınmazsın sen yanında kalabilecek birini ayarla bence annen gelsin gelebilirse ona da değişiklik olur

Benimde derdim kabızlık ve gaz yemin ediyorum hayatımı zindan ediyor o kadar ağrım sızım oluyorki ne gece uyuyabiliyorym ne iş yapabiliyorum nefes bile alamıyorum çoğu zmn tıkanıyorum kesik kesik (( çok bıktım ya nasıl geçecek bu iki ay bilmiyorum

Bence vazgeç rahat olanileceğin orttam evin olur kimsenin lafına alınmazsın sen yanında kalabilecek birini ayarla bence annen gelsin gelebilirse ona da değişiklik olur
Canım bende sorun bi tane degilki. Evimde yapsam kaynanam gelir, zerre faydası olmadığı gibi yük olur bana biliyorum. Kendisiyle gorusmuyorum oğlumun evi diye gelir, annemle de gorusmuyolar, ikisi birarada olmaz, bana kafayı yedirtirler..Off keşke burdaki evimizi kapatmasaydik, gerci o da sorunlu, herkes bi değişik.

Benim koca da beni sinir ediyor bu ara , yemekten sonra tamam sofra falan toplar ama alır kitabını takar kulaklığını çekilir köşeye, ya bu kadın bütün gün evde ben hep çalıştım bu yaşma kadar zaten zor alıştım , oğlum desen hep ben ilgileniyorum zaten sancım var sürekli ödevi ben yaptırıyorum hep , bari iki kitap okut çocuğa ilgilen, ergen gibi köşeye çekilmek nedir ya çalışıyormuş napalım , kimse halden anlamıyor ya keşke bir doğurabilselerdi ahh iki seksen yatıp nazdan ölürdü eminim

Annem gelse bile diyorumya sürekli başı ağrıyo, dr.a gidiyo bişey çıkmıyo, sinir stresten ağrıyo. .Hastanede kalamaz yani.Ablam desen 3 tane çocuğu var,3.cusu daha 8 aylık. Kimseden fayda yok.ben herkese yetisiyorum bana grlince herkes bi sorunlu.

Annelerde artık yaşlandı galiba hepsinde psikolojik bişeyler başladı maalesef: hep bu erkekler yüzünden bence, bir yaştan sonra çıkıyor

magnezyum kullandigimdan beridir kabizlik cekmiyorum. Gunde 2 bardak ile bslayinca ishal yapmisti hatta.

Benim de kabız ve hemoroid kabusum, muz yiyorum bebeğe iyi gelir diye kabız oluyorum.

magnezyum kullandigimdan beridir kabizlik cekmiyorum. Gunde 2 bardak ile bslayinca ishal yapmisti hatta.
Magnesi calsiee diye bişey vermişti doktor sizin kullandığınız kasılma için verilen mi hangisi yani adı nedir ilacın , bende alıp içsemmi diyorum bazen herkese veriyor doktorlar

Benim de kabız ve hemoroid kabusum, muz yiyorum bebeğe iyi gelir diye kabız oluyorum.
Ayy muz imkan yok yiyemem , ya ben neler yapıyorum ama yok yok ilaç bile fayda etmiyor bazen , vinelac varmış probiyotikli vitamin kullananlar memnun nette okuya okuya buldum bunu alcam galiba doktora falan sormadan

Bugun o kadar uzuldum ki . sabah esime kahvaltı hazirladim guzelce megerse ocagi acik unutmusum ama uzerinde hicbi sey yoktu esim farketti kizdi surat yapti baya bilerek mi unuttum sanki dedim ben de ama konusmuyo su an sir lf bunun icin bu aralar cok unutkan oldum hep sinirleniyo bu hâlime ışıkları unutuyorum açık ama elimde degil ki..
Hemen gozlerim doluyor sesini yukseltse biri zaten kizimda hissediyor simdi uzuldugumu canim benim keske takmamanin yolu olsa..

Bende zırt pırt ağlar oldum iyice karnım semsert oluyor ağlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…