2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Seninki kitapla cekiliyormus iyi yine benimki telefonda okey oynuyor gece gunduz..

Ayy muz imkan yok yiyemem , ya ben neler yapıyorum ama yok yok ilaç bile fayda etmiyor bazen , vinelac varmış probiyotikli vitamin kullananlar memnun nette okuya okuya buldum bunu alcam galiba doktora falan sormadan
Ben decavit kullanıyordum bende mide bulantısı ve ishal yaptı. Bemiks verdi dr.o da ishal yaptı, şimdi vitamin kullanmıyorum. Yine de dr.a sorup kullan derim.

Sea41 canim hic gorme duyma git dogumunu yap biraz ayaklaninca cik evine gel. Biz herseye aliniyoruz bu aralar o yuzden laflar sözler ayri batiyor herkesten ilgi bekliyoruz.
Yapmasinla hic bisi annesi almistir herseyini zaten kendini üzmene degmez kizini dusun annesi sensin ne zorlukla oldu üzuldugune deger mi bunlar icin. Kimse icinde yapmadik nasilsa bu cocuklari

Bende zırt pırt ağlar oldum iyice karnım semsert oluyor ağlayınca
Istiyorum ki bazen kimsenin olmadigi bi dagin en uc kosesine cikip avazim ciktigi kadar bagirmak aglamak icimde patlamak uzere olan bi volkan var anlatamiyorum kimseye de anlatmaya mecalimde yok gibi bazen.. Bazende anlatsam gececek gibi doluyum tika basa ama gözyaşı da olmasa nasil akardi icimdeki bu sızı: (

Ben normalde de sulu gozluyum şimdi iki katı. Herkesin lafı davranışı ağır geliyor.Bu erkekler anlamıyolar halimizden, bizim durumumuzda olmayan hiçkimse anlamıyor. Bebişlerimiz için uzmeyelim kendimizi.

Ne desem bilemedim tup acik kalmis ne olacak sus kapat dikkatli ol hayatim ne olur olmaz sana birsey olur diye korkuyorum der insan ..
Bunlar bi hamile olsaydi ne olurdu acaba 7/24 yatar bizleri köle gibi kullanirlardi :))
Bosver sıkma canini o telefonuyla oynasin sen hazirlan cik hava al gel enerji depola bebeginide üzme

Aa hic der mi beyfendinin paralari gitti orda ocak yanarken..

Valla o dağdan atlayasım bile geliyor bazen herşeyden bıkıp tövbe yarabbim

Aa hic der mi beyfendinin paralari gitti orda ocak yanarken..
Ayy kiyamam batti mi iki dakika yanan ocakla .. Bosver canim ya erkekler hamilelikte belli olurmus derler :) Sen bebegini dusun mis kokulu minnak gelecek evine cennet kokacak evin birak esi

Aa vitamin olarak bunu kullanıyorsun yani dimi halihazırda , kabızlığa gaza faydası varmış okudum da bende alacağım bunu elevitin yerine
Evet canim 3 ay olacak kullanali doktor diger vitaminler artik sana az gelir dedi buna baslatmisti. Gaz sancim yok cok sukür gazmanim ama sanci cekmeden pirt pirt gidiyor yine cok sukur kabizlik derdim de yok. Vitamin kullaniyorsan farki yok zaten icerigi bi tık yuksektir ama yinede sor doktoruna al .

Ahh o pırtlara nasıl hasretim bilsen çıkmıyor bacım yok tıpa var bende

Ayy kiyamam batti mi iki dakika yanan ocakla .. Bosver canim ya erkekler hamilelikte belli olurmus derler :) Sen bebegini dusun mis kokulu minnak gelecek evine cennet kokacak evin birak esi
Ah Bitanem bir gelse zaten vakti gecse gunler ..
Ferhat gocer in bir sarkisinda ne diyor. "Kalbimi kirdin tebessum ettim bir sey demedim , kalbim senindi sen kendi parçani yok ettin"
Ne kadar dogru kira kıra uzaklastiriyor kendinden haberi yok..

Bütün erkekler aynı kütükten yapılmış ondandır :)))

Şu bunalim hallerinden cik cabuk. Giyin suslen git disariya hava al hic bisi almazsan markete git su al :))
Bosver depresyona girme orasi iyi bir yer degil bos yere uzulursun kendinide bebeginide üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…