ben kullaniyorum canim niye sordun ?Vinalac diye bir vitamin kullanan var mı arkadaşlar
Seninki kitapla cekiliyormus iyi yine benimki telefonda okey oynuyor gece gunduz..Benim koca da beni sinir ediyor bu ara , yemekten sonra tamam sofra falan toplar ama alır kitabını takar kulaklığını çekilir köşeye, ya bu kadın bütün gün evde ben hep çalıştım bu yaşma kadar zaten zor alıştım , oğlum desen hep ben ilgileniyorum zaten sancım var sürekli ödevi ben yaptırıyorum hep , bari iki kitap okut çocuğa ilgilen, ergen gibi köşeye çekilmek nedir ya çalışıyormuş napalım , kimse halden anlamıyor ya keşke bir doğurabilselerdi ahh iki seksen yatıp nazdan ölürdü eminim
Ben decavit kullanıyordum bende mide bulantısı ve ishal yaptı. Bemiks verdi dr.o da ishal yaptı, şimdi vitamin kullanmıyorum. Yine de dr.a sorup kullan derim.Ayy muz imkan yok yiyemem , ya ben neler yapıyorum ama yok yok ilaç bile fayda etmiyor bazen , vinelac varmış probiyotikli vitamin kullananlar memnun nette okuya okuya buldum bunu alcam galiba doktora falan sormadan
Istiyorum ki bazen kimsenin olmadigi bi dagin en uc kosesine cikip avazim ciktigi kadar bagirmak aglamak icimde patlamak uzere olan bi volkan var anlatamiyorum kimseye de anlatmaya mecalimde yok gibi bazen.. Bazende anlatsam gececek gibi doluyum tika basa ama gözyaşı da olmasa nasil akardi icimdeki bu sızı: (Bende zırt pırt ağlar oldum iyice karnım semsert oluyor ağlayınca
Ben normalde de sulu gozluyum şimdi iki katı. Herkesin lafı davranışı ağır geliyor.Bu erkekler anlamıyolar halimizden, bizim durumumuzda olmayan hiçkimse anlamıyor. Bebişlerimiz için uzmeyelim kendimizi.Bugun o kadar uzuldum ki . sabah esime kahvaltı hazirladim guzelce megerse ocagi acik unutmusum ama uzerinde hicbi sey yoktu esim farketti kizdi surat yapti baya bilerek mi unuttum sanki dedim ben de ama konusmuyo su an sir lf bunun icin bu aralar cok unutkan oldum hep sinirleniyo bu hâlime ışıkları unutuyorum açık ama elimde degil ki..
Hemen gozlerim doluyor sesini yukseltse biri zaten kizimda hissediyor simdi uzuldugumu canim benim keske takmamanin yolu olsa..
Ne desem bilemedim tup acik kalmis ne olacak sus kapat dikkatli ol hayatim ne olur olmaz sana birsey olur diye korkuyorum der insan ..Bugun o kadar uzuldum ki . sabah esime kahvaltı hazirladim guzelce megerse ocagi acik unutmusum ama uzerinde hicbi sey yoktu esim farketti kizdi surat yapti baya bilerek mi unuttum sanki dedim ben de ama konusmuyo su an sir lf bunun icin bu aralar cok unutkan oldum hep sinirleniyo bu hâlime ışıkları unutuyorum açık ama elimde degil ki..
Hemen gozlerim doluyor sesini yukseltse biri zaten kizimda hissediyor simdi uzuldugumu canim benim keske takmamanin yolu olsa..
Iyi ki siz varsiniz iyi kiBen normalde de sulu gozluyum şimdi iki katı. Herkesin lafı davranışı ağır geliyor.Bu erkekler anlamıyolar halimizden, bizim durumumuzda olmayan hiçkimse anlamıyor. Bebişlerimiz için uzmeyelim kendimizi.
Aa hic der mi beyfendinin paralari gitti orda ocak yanarken..Ne desem bilemedim tup acik kalmis ne olacak sus kapat dikkatli ol hayatim ne olur olmaz sana birsey olur diye korkuyorum der insan ..
Bunlar bi hamile olsaydi ne olurdu acaba 7/24 yatar bizleri köle gibi kullanirlardi :))
Bosver sıkma canini o telefonuyla oynasin sen hazirlan cik hava al gel enerji depola bebeginide üzme
Aa vitamin olarak bunu kullanıyorsun yani dimi halihazırda , kabızlığa gaza faydası varmış okudum da bende alacağım bunu elevitin yerineben kullaniyorum canim niye sordun ?
Valla o dağdan atlayasım bile geliyor bazen herşeyden bıkıp tövbe yarabbimIstiyorum ki bazen kimsenin olmadigi bi dagin en uc kosesine cikip avazim ciktigi kadar bagirmak aglamak icimde patlamak uzere olan bi volkan var anlatamiyorum kimseye de anlatmaya mecalimde yok gibi bazen.. Bazende anlatsam gececek gibi doluyum tika basa ama gözyaşı da olmasa nasil akardi icimdeki bu sızı: (
Ayy kiyamam batti mi iki dakika yanan ocakla .. Bosver canim ya erkekler hamilelikte belli olurmus derler :) Sen bebegini dusun mis kokulu minnak gelecek evine cennet kokacak evin birak esiAa hic der mi beyfendinin paralari gitti orda ocak yanarken..
Bir de aç tok nasıl kullanıyorsun cnm bu ilacıben kullaniyorum canim niye sordun ?
Evet canim 3 ay olacak kullanali doktor diger vitaminler artik sana az gelir dedi buna baslatmisti. Gaz sancim yok cok sukür gazmanim ama sanci cekmeden pirt pirt gidiyorAa vitamin olarak bunu kullanıyorsun yani dimi halihazırda , kabızlığa gaza faydası varmış okudum da bende alacağım bunu elevitin yerine
Tok kullaniyorum genelde aksam kullaniyorum. Gec saatte gunduz cunku yiyip iciyoruz etki etmez belki sut yogurt vs yiyince diye kapanisi yapiyorum onunla :)Bir de aç tok nasıl kullanıyorsun cnm bu ilacı
Ahh o pırtlara nasıl hasretim bilsen çıkmıyor bacım yok tıpa var bendeEvet canim 3 ay olacak kullanali doktor diger vitaminler artik sana az gelir dedi buna baslatmisti. Gaz sancim yok cok sukür gazmanim ama sanci cekmeden pirt pirt gidiyoryine cok sukur kabizlik derdim de yok. Vitamin kullaniyorsan farki yok zaten icerigi bi tık yuksektir ama yinede sor doktoruna al .
Alıcam bende inşallahhh işe yarar çok sağolasınTok kullaniyorum genelde aksam kullaniyorum. Gec saatte gunduz cunku yiyip iciyoruz etki etmez belki sut yogurt vs yiyince diye kapanisi yapiyorum onunla :)
Ah Bitanem bir gelse zaten vakti gecse gunler ..Ayy kiyamam batti mi iki dakika yanan ocakla .. Bosver canim ya erkekler hamilelikte belli olurmus derler :) Sen bebegini dusun mis kokulu minnak gelecek evine cennet kokacak evin birak esi
Bütün erkekler aynı kütükten yapılmış ondandır :)))Ah Bitanem bir gelse zaten vakti gecse gunler ..
Ferhat gocer in bir sarkisinda ne diyor. "Kalbimi kirdin tebessum ettim bir sey demedim , kalbim senindi sen kendi parçani yok ettin"
Ne kadar dogru kira kıra uzaklastiriyor kendinden haberi yok..
Şu bunalim hallerinden cik cabuk. Giyin suslen git disariya hava al hic bisi almazsan markete git su al :))Ah Bitanem bir gelse zaten vakti gecse gunler ..
Ferhat gocer in bir sarkisinda ne diyor. "Kalbimi kirdin tebessum ettim bir sey demedim , kalbim senindi sen kendi parçani yok ettin"
Ne kadar dogru kira kıra uzaklastiriyor kendinden haberi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?