2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şu bunalim hallerinden cik cabuk. Giyin suslen git disariya hava al hic bisi almazsan markete git su al :))
Bosver depresyona girme orasi iyi bir yer degil bos yere uzulursun kendinide bebeginide üzme
Dogru diyosun kuzum dondurma ismarlayayim kendime ve kizimq en iyisi :)

Sağol canım, kimseye anlatamayip içimi burda dokuyorum, iyi geliyo burasi, iyiki varsınız. Birbirimizi tanimasakta birbirimize destek olmak çok güzel. .Anneme geldim 1 ay kalmaya, eşim izne ayrılacak, annesini yazliga goturcek gezcek, ben de oğlumla annemdeyim Alışverişi burda yapıcam, sonra evimde yıkar ütüler gelirim yine doğuma. .Hassasız zaten, cevremizdekiler istediğimiz gibi davranmayinca canımız sıkılıyor.

Magnesi calsiee diye bişey vermişti doktor sizin kullandığınız kasılma için verilen mi hangisi yani adı nedir ilacın , bende alıp içsemmi diyorum bazen herkese veriyor doktorlar
doktorlarin kasilmalar icin rutin olarak yazdigi magnzyum ilaclarindan, simdikinin adi magvital ama oncekiler farkli isimlerdeydi, yine de ayni etki yapti hep.

ayri ayri takilmaniz mecburiyetten mi peki esinle sen niye gitmedin kv ile araniz mi yok. Sanırim cok sık gidincede aileye artik her gun burdasin modunda takiliyorlar biraz özlemeleri lazim demekki ..
Guzel guzel alisverisini yap gez sende tadini cikart 1 ayin sonrasi zaten ramazan dogum :)

Dogru diyosun kuzum dondurma ismarlayayim kendime ve kizimq en iyisi :)
Aynen canim bende kendime baska bisi ısmarladim ohh pazar günü evde kalmısım esim sehir disina gitmis 3 gunluk tatilimizin icine etmisler umrumda degil :))
Kizimin kiyafetlerinin etiketini sokuyorum kizimi seviyorum kendimi mutlu etmek adina ne varsa yapiyorum hayat kisa her ani mutlu yasamak lazim

Kv.ile gorusmuyorum canım, beni sinir hastası etti..Bir de uzak yola gidecek halim yok,3 saatlik yol bile yoruyor beni..Kv.nin yüzünü dahi görmek istemiyorum. 10 yıldır bana çok çektirdi.

Takmayın değersizleri kafanıza kızlar, yoksa insan hasta olur bosu bosuna yavrularida uzmeyelm.
Kitap alıp okuyun, girin mutfaga kek yapın, balkona çıkın keyfinize bakın yada kendinize bi güzellik yapıp kuaföre gidin maskeler yapın oh hayat mis ne gerek var onu bunu kafaya takmaya, kalbinize zarar veren herkeside silin hayatinizdan, uzak durun, ben öyle yapıyorum bakıyorumki o kişi bana iyi gelmiyor hemen hayatimdan çıkarıyorum kendi hayatıma duzenime bakıyorum kafa cok rahat böyle

Kv.ile gorusmuyorum canım, beni sinir hastası etti..Bir de uzak yola gidecek halim yok,3 saatlik yol bile yoruyor beni..Kv.nin yüzünü dahi görmek istemiyorum. 10 yıldır bana çok çektirdi.
anladim canim aman uzak olsun o zaman senden . Daha cok canini sıkar senin şu zamanda.

Ayy muz imkan yok yiyemem , ya ben neler yapıyorum ama yok yok ilaç bile fayda etmiyor bazen , vinelac varmış probiyotikli vitamin kullananlar memnun nette okuya okuya buldum bunu alcam galiba doktora falan sormadan
Ben vinelac kullaniyorum hatta 3.kutuya basladim ilac bitip kullanamamistim hemen kabiz olmustum hic korkma canim gonul rahatligi ile kullan

Canim dun doktorla gorustum..sen nezaman istersen ozaman veririm dedi raporu..bende sezaryen tarihi olsun hocam dedim..tamam dedi yani bana 31.haftada rapor yazicak..

Sea41 F Findikkiran boşverinnn kocanızı da annelerinizi de 7 sulalenizi de takmayın. Bende istiyorum ki doğumda ne kv olsun ne annem olsun. Annemin olması bişi degiştirmez de kv olmasa daha iyi olur ama ne mümkün hem kv hem gorumceler başımda olur çok bilmiş halleriyle. (Bende en yakın arkadaşımı çağırıcam istanbuldan onların hakkından gelsin diye) zaten dik başlının biriyim biri bana öyle değil böyle yap. Şunu yapma bunu yap deyince cinleniyorum. En iyisi kimse karışmasın işime.

Iyiyim simdi tatlim burasi terapi gibi geliyor bana rahatca içimi döküyorum size esimde anladi hatasini ama sürünsun biraz daha .. Her şey gonlunce olur insallah balimm

Geçmiş olsun canım ben hamilelikten önce bir kere öyle yaşamıştım kırmızı renge dönmüştü inanılmaz can yakıyor. İnsanın ağlayası geliyor.Benim doktorum monurol saşe ve cipro vermişti hemen geçmişti. Ama hamilelikte kullnımı nedir bilmiyorum. Umarım çabucak geçer.

Herkese güzel bir pazar olsun inşallah biz dün kızımla bu yılın piknik sezonunu açtık :) çok güzel geldi bize ondan önce oda yapmayacak ben eşimin hevesini kırmamak için bakmak üzere gittiğim alışveriş ten kizimin odasını tam takım alarak çıktık 1 aya yakın gelecek öncesinde boya badana işine giricez çok heyecanlı minigimi odasında düşündükçe içim gidiklaniyor nasıl teuzrleri Odamız bu şekilde olacak

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-30-16-06-15.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 77
Geçmiş olsun canım,

Güle güle ,güzel günlerde kullansın miniğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…