2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canım

Eşinize söyleyin hamileliğin bir yan etkisi unutkanlık,hafıza sorunları. Beyinde bazı değişimler yaşıyoruz ufak da olsa hacimsel bir küçülme oluyor. Sonuç olarak bunları göze almalı, hafızanıza yardımcı olmalı,gerekirse kendi kontrol etmeli surat asmak yerine. Ayrıca kız bebek bekleyen annelerde bu etkiler biraz daha ağır olabilir. Kendinizi kötü hissetmeyin,son derece doğal ve hamilelik sonrası geçecek bir süreç bu. Eşinizi bilgilendirin, bol şans

Merhaba güzel temmuz anneleri... uzun zamandır yazmıyorum buraya. Bebeğim 26. Haftada Doğum pozisyonunda olmasına rağmen 29da ters olduğunu öğrendim malesef. Şimdi 30+2 günlük olduk kızımla çok şükür. Size sorum bebeği geç dönen hala dönemeçmiş olan var mı? Bide bebişi Doğum pozisyonunda olanlara bir sorum ben önceden idrara çabuk sıkışıyordum wc ye koşuyordum azıcık bişey yapıp çıkıyordum afedersiniz çok açık oldu. Bebeğimin ters olduğunu duyduğum zamanlar bende bi rahatlama olmuştu dolu dolu yapmaya başlamışım küçük tuvaletimi rahat rahat. Son 3 gündür yine az az sıkışık yapıyorum. Acaba bebeğim dönmüş müdür? Ay dua edin dönsün hayırlıca nolur. Egzersiz falan yaptım bi hafta boyunca dönsün diye

Gecmis olsun dinlen canım bende senle aynı durumdayım ama nst de sancî cıkmıyor hic yaticaksin dedi doktor ve bol bol su iciceksin dedi

Guzel anneler, dün kizimizi gorduk.1219 gram olmus boyuda 37 cm olmus..basi asagida dedi..suyuna basta iyi dedi sonra biraz daha sivi alimini arttir dedi anlamadim nie oyle dedi.....bir ay sonra randevumuz..bizden haberler Boyle

A alpi O minnak bezlerin dolusu da ayri bir mutlu
Merhaba cnm hiç dert etme bunu kendine arkadaşımın bebegi son bir hafta içerisinde döndü , 4. bebegi idi ve hiç stres yapmadı çünkü elinden bişey gelmeyecekti. Bende haftaya salı gorecegim ıns. bakalım ne durumda oglusum uzun zaman oldu görmeyeli kuzumu

İnşlh benim bebişim dönmüştür dönmediyse döner. Ameliyattan çok korkuyorum bi haftadır stresten uyuyamadım valla :)) güzel haberler alırsın inşlh oğlundan sağlıkla kucağımıza alalım inşlh

Gecmis olsun dinlen canım bende senle aynı durumdayım ama nst de sancî cıkmıyor hic yaticaksin dedi doktor ve bol bol su iciceksin dedi
sana da çok geçmiş olsun cnm. yatmaktan bıktım... ama az kaldı sabrediyorum. hava çok güzel ben evde. olsun, buna da şükür. sağlığınyerinde olsun, vakitli gelsin de ben yatarım

canım benim bebeğim de dönmedi henüz. doktor sağına yat dol bacağını karnına çek içerde bebek rahatsız olsunkı dönsün dedi. dediklerini yaptım ama yine de dönmedi. ben de dönsün diye bekliyorum. ilk doğumum normaldi, sezaryen olsun istemiyorum o yüzden. ama yine de hakkımızda hayırlısı olsun tabi

Benimde gecen haftasonundan sonra eşimle ilgili sikintilarim vardi stres ve moral bozuklugu bile bagisiklik sistemini cokertiyormus. Carsamba gecesi acile gittik ozelde 100 tl verdik diye ertesi gün doktora git diyemedi beyefendi. Cuma kendim devlete gittim.. dün gece nasilsa kendi dedi acile gidelim diye idrarimda kan var deyince.. birde insanlarla ugrasmak ne zor. Kaynanam acaba nerden geliyor bu enfeksiyon, disarida tuvalet kullanma diyor. Bilsem zaten tedavimide yaparkm dimi, ya da hamileyim ben tuvaletimi tutamama durumum. Var.. çok utanarak yaziyorum ama gece hastanede altima kacirdim hemde buyuk abdesti ishalimde ne rezillikler cekiyorum ne doktorlarin umrunda ne cevremdekilerin. Serum ve o toz ilac hicbir ise yaramadi. İshal, idrarda yanma, oksuruk, hirilti hepsi devam ediyor. Kafayi yiyorum

Cok gecmis olsun canim acil sifalar..dikkat et kendine tatlim

Ay bunuda bi deneyim ben ya. Bende bi kaç egzersiz buldum yapıyorum karnımın altından fener tutuyorum müzik çalıyorum bol su içip yürüyüş yapıyorum. Dönmüştür diye dua ediyorum Allah'a . Benimde ilk normal . İnşlh ikimizinfr döner. Senin idrara çıkman nasıl rahat dolu dolu yapabiliyor Muş'un?

Kizlar bebislerimizin babaları bile doğumdan sonra kucaklarina aldiklarinda anlıyorlar hissediyorlar baba olduklarini, bizim hamileyken yaşadığımız duyguların bir çoğunu.Babalarda böyleyken dede, teyze, halayi... düşünemiyorum bile, hele biz 7 kiz kardes olunca 2000 li yıllardan beri her sene 1 hatta bazı seneler 2 bebek giriyor geniş aileye 2010 yılı boş kalmıştı o seneyide annem doldurdu canisagolsun daha sırada 3 bekarimiz var....Kimden ne bekleyeyim olağan bir durum haline geldi bizde bebis olayı...
Kimsenin kimseye faydasi yok, dikkat edelim kendimize guclu olalim, mutlu huzurlu olalim ki yetistirdiklerimiz de oyle olsunlar. Kimse için dogurmuyoruz nasılsa üzmeyin kendinizi, beklenti ne kadar azsa okadar mutlu oluyor insan, dert ettiğimiz şeylerin üzerinde durdukça dillendirdikce büyüyor. Güzel günler bizi bekliyor ıns.

Amin sagol cnm. Büyük bir ihtimal o dönüşü sen hissesedersin , korkma dönmese bile bundada vardır bir hayır. Tadını çıkar son haftalardayiz :)

Amin sagol cnm. Büyük bir ihtimal o dönüşü sen hissesedersin , korkma dönmese bile bundada vardır bir hayır. Tadını çıkar son haftalardayiz :)
Geri döndüğünü hissetmedim ki nasıl hissedeyim geçen gün aşırı bi tepinme vardı ama

Cok gecmis olsun tatlim

A alpi sabah sana yazarken yarım kalmış mesajım çıkmışım. Bebek bezini sevsine gülmüştüm, hele birde onların içi dolsun o anki mutluluklarımiza bak sen
oyle bir aşk ki inanki dolusunu da severiz
Rabbim bize bu duyguyu nasip etti ya ben hic kimseyi takmiyorum biri sevinsin diye de yapmadim ben kendim icin yaptim :))
Ben onu severim koklarim bir kisiye bile ihtiyacim olmaz .. Allahtan babamizla ilgili sorunumuz yok Her gun kiziyla konusuyor özledim ama gelme daha kizim vaktin var diyor :))

canım durr yapmaaa :) bebeğimin ayakları sağ kasığımda benim. başı da karnımın sağ tarafında.sağıma yatıp sol dizimi karnıma çekince sağ kasığımı sıkıştrıyorum. belki senin bebeğinin ayakları sola doğrudur. başı da soldadır. doktora sor mutlaka. idrar az az sık yapıyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…