Cok gecmis olsun canımRezalet bi gece geçirdim. Allah düşmanımın başına vermesin. Nst baglandim sanci yok bebegim iyi. Serum takıldım, üromisin yazmış göndermiş yine acildeki doktor. İyi gelmiyor anlamiyolar.. idrarim baya bi pembe renge döndü artik, başım çatlıyor.. inşallah düzelir artık mahvoldum
Eşinize söyleyin hamileliğin bir yan etkisi unutkanlık,hafıza sorunları. Beyinde bazı değişimler yaşıyoruz ufak da olsa hacimsel bir küçülme oluyor. Sonuç olarak bunları göze almalı, hafızanıza yardımcı olmalı,gerekirse kendi kontrol etmeli surat asmak yerine. Ayrıca kız bebek bekleyen annelerde bu etkiler biraz daha ağır olabilir. Kendinizi kötü hissetmeyin,son derece doğal ve hamilelik sonrası geçecek bir süreç bu. Eşinizi bilgilendirin, bol şansBugun o kadar uzuldum ki . sabah esime kahvaltı hazirladim guzelce megerse ocagi acik unutmusum ama uzerinde hicbi sey yoktu esim farketti kizdi surat yapti baya bilerek mi unuttum sanki dedim ben de ama konusmuyo su an sir lf bunun icin bu aralar cok unutkan oldum hep sinirleniyo bu hâlime ışıkları unutuyorum açık ama elimde degil ki..
Hemen gozlerim doluyor sesini yukseltse biri zaten kizimda hissediyor simdi uzuldugumu canim benim keske takmamanin yolu olsa..
Gecmis olsun dinlen canım bende senle aynı durumdayım ama nst de sancî cıkmıyor hic yaticaksin dedi doktor ve bol bol su iciceksin dedigece boyu kasılma vardı. sabah uyandığımda kan geldi tuvalette. miktarı az -çok arasıydı. doktor şuan aktif kanama ve açılma yok dedi. nst de kasılma çıktı. 80 e vurdu hatta. sanırım 40 ve üstü önemli. eve git yat sakın kalkma dediler. sizlere de geçmiş olsun. gaza gelip gezmelere, temizliklere kalkışmayalım. dikkatli olalım.
Merhaba cnm hiç dert etme bunu kendine arkadaşımın bebegi son bir hafta içerisinde döndü , 4. bebegi idi ve hiç stres yapmadı çünkü elinden bişey gelmeyecekti. Bende haftaya salı gorecegim ıns. bakalım ne durumda oglusum uzun zaman oldu görmeyeli kuzumuMerhaba güzel temmuz anneleri... uzun zamandır yazmıyorum buraya. Bebeğim 26. Haftada Doğum pozisyonunda olmasına rağmen 29da ters olduğunu öğrendim malesef. Şimdi 30+2 günlük olduk kızımla çok şükür. Size sorum bebeği geç dönen hala dönemeçmiş olan var mı? Bide bebişi Doğum pozisyonunda olanlara bir sorum ben önceden idrara çabuk sıkışıyordum wc ye koşuyordum azıcık bişey yapıp çıkıyordum afedersiniz çok açık oldu. Bebeğimin ters olduğunu duyduğum zamanlar bende bi rahatlama olmuştu dolu dolu yapmaya başlamışım küçük tuvaletimi rahat rahat. Son 3 gündür yine az az sıkışık yapıyorum. Acaba bebeğim dönmüş müdür? Ay dua edin dönsün hayırlıca nolur. Egzersiz falan yaptım bi hafta boyunca dönsün diye
İnşlh benim bebişim dönmüştür dönmediyse döner. Ameliyattan çok korkuyorum bi haftadır stresten uyuyamadım valla :)) güzel haberler alırsın inşlh oğlundan sağlıkla kucağımıza alalım inşlhA alpi O minnak bezlerin dolusu da ayri bir mutlu
Merhaba cnm hiç dert etme bunu kendine arkadaşımın bebegi son bir hafta içerisinde döndü , 4. bebegi idi ve hiç stres yapmadı çünkü elinden bişey gelmeyecekti. Bende haftaya salı gorecegim ıns. bakalım ne durumda oglusum uzun zaman oldu görmeyeli kuzumu
sana da çok geçmiş olsun cnm. yatmaktan bıktım... ama az kaldı sabrediyorum. hava çok güzel ben evde. olsun, buna da şükür. sağlığınyerinde olsun, vakitli gelsin de ben yatarımGecmis olsun dinlen canım bende senle aynı durumdayım ama nst de sancî cıkmıyor hic yaticaksin dedi doktor ve bol bol su iciceksin dedi
canım benim bebeğim de dönmedi henüz. doktor sağına yat dol bacağını karnına çek içerde bebek rahatsız olsunkı dönsün dedi. dediklerini yaptım ama yine de dönmedi. ben de dönsün diye bekliyorum. ilk doğumum normaldi, sezaryen olsun istemiyorum o yüzden. ama yine de hakkımızda hayırlısı olsun tabiMerhaba güzel temmuz anneleri... uzun zamandır yazmıyorum buraya. Bebeğim 26. Haftada Doğum pozisyonunda olmasına rağmen 29da ters olduğunu öğrendim malesef. Şimdi 30+2 günlük olduk kızımla çok şükür. Size sorum bebeği geç dönen hala dönemeçmiş olan var mı? Bide bebişi Doğum pozisyonunda olanlara bir sorum ben önceden idrara çabuk sıkışıyordum wc ye koşuyordum azıcık bişey yapıp çıkıyordum afedersiniz çok açık oldu. Bebeğimin ters olduğunu duyduğum zamanlar bende bi rahatlama olmuştu dolu dolu yapmaya başlamışım küçük tuvaletimi rahat rahat. Son 3 gündür yine az az sıkışık yapıyorum. Acaba bebeğim dönmüş müdür? Ay dua edin dönsün hayırlıca nolur. Egzersiz falan yaptım bi hafta boyunca dönsün diye
Cok gecmis olsun canim acil sifalar..dikkat et kendine tatlimRezalet bi gece geçirdim. Allah düşmanımın başına vermesin. Nst baglandim sanci yok bebegim iyi. Serum takıldım, üromisin yazmış göndermiş yine acildeki doktor. İyi gelmiyor anlamiyolar.. idrarim baya bi pembe renge döndü artik, başım çatlıyor.. inşallah düzelir artık mahvoldum
Ay bunuda bi deneyim ben ya. Bende bi kaç egzersiz buldum yapıyorum karnımın altından fener tutuyorum müzik çalıyorum bol su içip yürüyüş yapıyorum. Dönmüştür diye dua ediyorum Allah'a . Benimde ilk normal . İnşlh ikimizinfr döner. Senin idrara çıkman nasıl rahat dolu dolu yapabiliyor Muş'un?canım benim bebeğim de dönmedi henüz. doktor sağına yat dol bacağını karnına çek içerde bebek rahatsız olsunkı dönsün dedi. dediklerini yaptım ama yine de dönmedi. ben de dönsün diye bekliyorum. ilk doğumum normaldi, sezaryen olsun istemiyorum o yüzden. ama yine de hakkımızda hayırlısı olsun tabi
Amin sagol cnm. Büyük bir ihtimal o dönüşü sen hissesedersin , korkma dönmese bile bundada vardır bir hayır. Tadını çıkar son haftalardayiz :)İnşlh benim bebişim dönmüştür dönmediyse döner. Ameliyattan çok korkuyorum bi haftadır stresten uyuyamadım valla :)) güzel haberler alırsın inşlh oğlundan sağlıkla kucağımıza alalım inşlh
Geri döndüğünü hissetmedim ki nasıl hissedeyim geçen gün aşırı bi tepinme vardı amaAmin sagol cnm. Büyük bir ihtimal o dönüşü sen hissesedersin , korkma dönmese bile bundada vardır bir hayır. Tadını çıkar son haftalardayiz :)
Cok gecmis olsun tatlimgece boyu kasılma vardı. sabah uyandığımda kan geldi tuvalette. miktarı az -çok arasıydı. doktor şuan aktif kanama ve açılma yok dedi. nst de kasılma çıktı. 80 e vurdu hatta. sanırım 40 ve üstü önemli. eve git yat sakın kalkma dediler. sizlere de geçmiş olsun. gaza gelip gezmelere, temizliklere kalkışmayalım. dikkatli olalım.
oyle bir aşk ki inanki dolusunu da severiz
canım durr yapmaaa :) bebeğimin ayakları sağ kasığımda benim. başı da karnımın sağ tarafında.sağıma yatıp sol dizimi karnıma çekince sağ kasığımı sıkıştrıyorum. belki senin bebeğinin ayakları sola doğrudur. başı da soldadır. doktora sor mutlaka. idrar az az sık yapıyorum ben de.Ay bunuda bi deneyim ben ya. Bende bi kaç egzersiz buldum yapıyorum karnımın altından fener tutuyorum müzik çalıyorum bol su içip yürüyüş yapıyorum. Dönmüştür diye dua ediyorum Allah'a . Benimde ilk normal . İnşlh ikimizinfr döner. Senin idrara çıkman nasıl rahat dolu dolu yapabiliyor Muş'un?
Cok gecmis olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?