Canim yaa keske yakin olsaydik bulusup konusup dertlesirdik. Kocalar kucagina alinca anlayacaklar baba olacagini sanirim.Rabbim sana biran önce sifa versin kimse hastaneye gitmek icin can atmaz sorunsuz gebelik gecirelim sag salim kucagimiza alalim insallah.. Ama hamilelikte bir bardak suyu elinden icen bile helallik almasi lazimmis derler.. Bu kadar kutsal zamanlar sen Allaha havale et Caninı ne sıkıyorsa ..Benimde gecen haftasonundan sonra eşimle ilgili sikintilarim vardi stres ve moral bozuklugu bile bagisiklik sistemini cokertiyormus. Carsamba gecesi acile gittik ozelde 100 tl verdik diye ertesi gün doktora git diyemedi beyefendi. Cuma kendim devlete gittim.. dün gece nasilsa kendi dedi acile gidelim diye idrarimda kan var deyince.. birde insanlarla ugrasmak ne zor. Kaynanam acaba nerden geliyor bu enfeksiyon, disarida tuvalet kullanma diyor. Bilsem zaten tedavimide yaparkm dimi, ya da hamileyim ben tuvaletimi tutamama durumum. Var.. çok utanarak yaziyorum ama gece hastanede altima kacirdim hemde buyuk abdesti ishalimde ne rezillikler cekiyorum ne doktorlarin umrunda ne cevremdekilerin. Serum ve o toz ilac hicbir ise yaramadi. İshal, idrarda yanma, oksuruk, hirilti hepsi devam ediyor. Kafayi yiyorum
Benimde bebeğin kafası dr baktığında sağdaydı. Kafası elime geliyordu ama artık gelmiyor. Hareketlerini nerde hissediyorsun? Ben göbek deliğimin üzerinde hissediyorum vuruşlarını arada çok hafif aşağıda bi oynama oluyorcanım durr yapmaaa :) bebeğimin ayakları sağ kasığımda benim. başı da karnımın sağ tarafında.sağıma yatıp sol dizimi karnıma çekince sağ kasığımı sıkıştrıyorum. belki senin bebeğinin ayakları sola doğrudur. başı da soldadır. doktora sor mutlaka. idrar az az sık yapıyorum ben de.
Canim geçmiş olsun çok dikkat et kendine sırayla herkes hastanelere akın ediyor Rabbim beterinden korusun son zamanlarda olduğumuzu bebisler fazlasıyla hissettiriyor sanırım :)teşekkür ederim canım.
Tatlım çok geçmiş olsun hamilelik zaten insana ayrıca bi hassasiyet katıyor fazlasıni da bizler kaldiramiyoruz lütfen kimseye takılma stres iyice artırır herseyi kimse seni gerçekten anlayamaz bebeğini ve onunla yaşayacağın en güzel anları düşün çok iyi geliyor benim kV inan evlere senlik duymamazliktan geliyorum erkekler bizim gibi dusunemiyorlar maalesef üzme kendini de bebeğini de annesiBenimde gecen haftasonundan sonra eşimle ilgili sikintilarim vardi stres ve moral bozuklugu bile bagisiklik sistemini cokertiyormus. Carsamba gecesi acile gittik ozelde 100 tl verdik diye ertesi gün doktora git diyemedi beyefendi. Cuma kendim devlete gittim.. dün gece nasilsa kendi dedi acile gidelim diye idrarimda kan var deyince.. birde insanlarla ugrasmak ne zor. Kaynanam acaba nerden geliyor bu enfeksiyon, disarida tuvalet kullanma diyor. Bilsem zaten tedavimide yaparkm dimi, ya da hamileyim ben tuvaletimi tutamama durumum. Var.. çok utanarak yaziyorum ama gece hastanede altima kacirdim hemde buyuk abdesti ishalimde ne rezillikler cekiyorum ne doktorlarin umrunda ne cevremdekilerin. Serum ve o toz ilac hicbir ise yaramadi. İshal, idrarda yanma, oksuruk, hirilti hepsi devam ediyor. Kafayi yiyorum
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. .Benimde gecen haftasonundan sonra eşimle ilgili sikintilarim vardi stres ve moral bozuklugu bile bagisiklik sistemini cokertiyormus. Carsamba gecesi acile gittik ozelde 100 tl verdik diye ertesi gün doktora git diyemedi beyefendi. Cuma kendim devlete gittim.. dün gece nasilsa kendi dedi acile gidelim diye idrarimda kan var deyince.. birde insanlarla ugrasmak ne zor. Kaynanam acaba nerden geliyor bu enfeksiyon, disarida tuvalet kullanma diyor. Bilsem zaten tedavimide yaparkm dimi, ya da hamileyim ben tuvaletimi tutamama durumum. Var.. çok utanarak yaziyorum ama gece hastanede altima kacirdim hemde buyuk abdesti ishalimde ne rezillikler cekiyorum ne doktorlarin umrunda ne cevremdekilerin. Serum ve o toz ilac hicbir ise yaramadi. İshal, idrarda yanma, oksuruk, hirilti hepsi devam ediyor. Kafayi yiyorum
Çok güzel canım, iyi günlerde kullansın bebişin. Ben oğluma hamileyken oda bakarken görmüştüm, sonra Arabalı yatak takımı aldık.Herkese güzel bir pazar olsun inşallah biz dün kızımla bu yılın piknik sezonunu açtık :) çok güzel geldi bize ondan önce oda yapmayacak ben eşimin hevesini kırmamak için bakmak üzere gittiğim alışveriş ten kizimin odasını tam takım alarak çıktık 1 aya yakın gelecek öncesinde boya badana işine giricez çok heyecanlı minigimi odasında düşündükçe içim gidiklaniyornasıl teuzrleri Odamız bu şekilde olacak
Çok teşekkürler teyzesi babasının daha ne planları var da ben engelliyorum :) şaka bi yana çok şanslılar şimdiki bebeler Allah can sağlığı versin öncelikle. Aliekpress den kızıma bir sürü cici aldım en az 15 cift ayakkabı hangi birini giyecek merak ediyorum bu da güzel diyip aliverdim bandanalar rengârenk onu hayal edip buda güzel olur demek ne kadar büyük nimet şükürler olsun Rabbime bu günleri gösterdigi icin
Çok saol tatlım inşallah :) eğer bebeğim erkek olsaydı babası ona denizci temali oda alcakti bi baktım mağaza da hep erkek bebek odası bakıyor onları beğeniyor dedim bizim bebek kız hayatım :) zurafa ve maymun seklindeki stikerleri istediğin zaman çıkabiliyor büyüyunce kızım sade haline getirmeyi düşünüyorum nasıpse inşallahÇok güzel canım, iyi günlerde kullansın bebişin. Ben oğluma hamileyken oda bakarken görmüştüm, sonra Arabalı yatak takımı aldık.
Taşındım canım ufak tefek işler kaldı onlarla uğraşıyoruz bu sıralar artık kalanı 32 haftada izne ayrilincaya kaldı daha beşik dolap hastane çantası hiçbişey ayarlamadim geç mi kalıyorum acaba diyorum bazen, bu arada b12 97 çıktı doktorum gün aşırı iğne olmamı söyledi çok fazla el ayak uyuşması kasılma yaşıyorum sanırım sebebi bu biraz kanım düşük çıktı demir bağlama da çok yüksek çıkmış ilaçlara rağmen düşük demir de, tiroid hapimi epeydir içmiyorum ama o da 1.5 çıkmış gayet iyi yani, doktorumu değiştirdim çok sevdim faceten mesajlaşıyoruz resmen tatlış şey ya :) bizde durum böyle canım sen nasılsın siz diyeyim hattaelmol canim ne yaptin tasinma yerlesme bittimi nasilsin ?
:)) Zaten dogunca kimseye veremiyorsun kıskanıyorsun, bebisini. Uyuyunca da resimlerine bakiyorsun. Rabbim ne guzel bir duygu bahsetmiş isteyen herkese yasatsin ıns. Bütün bebisler kıymetli ama birde hasretle binbir emekle beklenenler var ki; en kıymetlisi onlar oluyor sanirim :)oyle bir aşk ki inanki dolusunu da severiz
Rabbim bize bu duyguyu nasip etti ya ben hic kimseyi takmiyorum biri sevinsin diye de yapmadim ben kendim icin yaptim :))
Ben onu severim koklarim bir kisiye bile ihtiyacim olmaz .. Allahtan babamizla ilgili sorunumuz yok Her gun kiziyla konusuyor özledim ama gelme daha kizim vaktin var diyor :))
Buyudukce alan daralıyor cnm, arkadaşım akşam kesin döndü biliyorum deyip gittiğinde gercekten dönmüştü.Geri döndüğünü hissetmedim ki nasıl hissedeyim geçen gün aşırı bi tepinme vardı ama
Benim bebegim 26 dan beri baş asagida tekrar dönme durumu olur mu acaba 29+5 tik bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?