2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim yaa keske yakin olsaydik bulusup konusup dertlesirdik. Kocalar kucagina alinca anlayacaklar baba olacagini sanirim.Rabbim sana biran önce sifa versin kimse hastaneye gitmek icin can atmaz sorunsuz gebelik gecirelim sag salim kucagimiza alalim insallah.. Ama hamilelikte bir bardak suyu elinden icen bile helallik almasi lazimmis derler.. Bu kadar kutsal zamanlar sen Allaha havale et Caninı ne sıkıyorsa ..

Benimde bebeğin kafası dr baktığında sağdaydı. Kafası elime geliyordu ama artık gelmiyor. Hareketlerini nerde hissediyorsun? Ben göbek deliğimin üzerinde hissediyorum vuruşlarını arada çok hafif aşağıda bi oynama oluyor

Benim de moralim bozuk.Dogum fotocum telini acmiyor,yarin cekimimiz vardi.Uygun fiyata ayarladim diye seviniyordum.Ucuz etin yahnisi... derler.Ariyorum acmiyor,msj atiyorum cvb vermiyor.Nasil is disipliniyse...Dogum filmcimi arayacagim yarin.Bana "Insallah bisi olur da fotoda da birlikte calisiriz." demisti.Duasi kabul olanlardanmis.Kendime dua ettirteyim,dua isteyeyim bari.

Tatlım çok geçmiş olsun hamilelik zaten insana ayrıca bi hassasiyet katıyor fazlasıni da bizler kaldiramiyoruz lütfen kimseye takılma stres iyice artırır herseyi kimse seni gerçekten anlayamaz bebeğini ve onunla yaşayacağın en güzel anları düşün çok iyi geliyor benim kV inan evlere senlik duymamazliktan geliyorum erkekler bizim gibi dusunemiyorlar maalesef üzme kendini de bebeğini de annesi

Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. .

YA kızlar şekerim düşüyordu durmadan şekerli falan yiyemiyordum hiç daha beter oluyordu bu seferde şekerşm çıkıyor iyi mi ( biraz dondurma yedim ölçtüm 1,5 saat sonra falan 157 olmuş bu benim gördüğüm bir rakam değil hiç en yükseği 110 olurdu benim

Kizlar bahar bunalima sokuyor kocalarda odun soyundan gelince oyle oluyor uzmeyin kendinizi suan en guzel zamanlarimiz bebislerimiz bizimle..
Benim esim cok yardimci oluyor bana Allah icin hakkini odeyemem o bile cinlerimi tepeme getirebiliyor sn.de :))
Gidip bebislerin esyalarini kokluyorum hep odalarinda oturuyorum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Çok güzel canım, iyi günlerde kullansın bebişin. Ben oğluma hamileyken oda bakarken görmüştüm, sonra Arabalı yatak takımı aldık.

M mer_4260 kuzum gule gule kullanin cok tatli takim bende bakmistim bu takimdan :)
Çok teşekkürler teyzesi babasının daha ne planları var da ben engelliyorum :) şaka bi yana çok şanslılar şimdiki bebeler Allah can sağlığı versin öncelikle. Aliekpress den kızıma bir sürü cici aldım en az 15 cift ayakkabı hangi birini giyecek merak ediyorum bu da güzel diyip aliverdim bandanalar rengârenk onu hayal edip buda güzel olur demek ne kadar büyük nimet şükürler olsun Rabbime bu günleri gösterdigi icin

Çok güzel canım, iyi günlerde kullansın bebişin. Ben oğluma hamileyken oda bakarken görmüştüm, sonra Arabalı yatak takımı aldık.
Çok saol tatlım inşallah :) eğer bebeğim erkek olsaydı babası ona denizci temali oda alcakti bi baktım mağaza da hep erkek bebek odası bakıyor onları beğeniyor dedim bizim bebek kız hayatım :) zurafa ve maymun seklindeki stikerleri istediğin zaman çıkabiliyor büyüyunce kızım sade haline getirmeyi düşünüyorum nasıpse inşallah

elmol canim ne yaptin tasinma yerlesme bittimi nasilsin ?
Taşındım canım ufak tefek işler kaldı onlarla uğraşıyoruz bu sıralar artık kalanı 32 haftada izne ayrilincaya kaldı daha beşik dolap hastane çantası hiçbişey ayarlamadim geç mi kalıyorum acaba diyorum bazen, bu arada b12 97 çıktı doktorum gün aşırı iğne olmamı söyledi çok fazla el ayak uyuşması kasılma yaşıyorum sanırım sebebi bu biraz kanım düşük çıktı demir bağlama da çok yüksek çıkmış ilaçlara rağmen düşük demir de, tiroid hapimi epeydir içmiyorum ama o da 1.5 çıkmış gayet iyi yani, doktorumu değiştirdim çok sevdim faceten mesajlaşıyoruz resmen tatlış şey ya :) bizde durum böyle canım sen nasılsın siz diyeyim hatta ?

Kızlar bu arada doktorum şeker yüklemesi istemedi açlık tokluk istedi ben saat 11 gibi kahvaltı yapmıştım hatta sonrasında bol şekerli meyve de yedim 1.5 da kan verdim tokluk olabilir dediler o da 82 çıkmış açlık benim hep 80-90 arası çıktı şimdiye kadar hastanede yattığımda da şekere bakilmisti yüklemeye gerek var mıdır bilemedim zaten artık son günlerim 28 hafta da bitiyor

:)) Zaten dogunca kimseye veremiyorsun kıskanıyorsun, bebisini. Uyuyunca da resimlerine bakiyorsun. Rabbim ne guzel bir duygu bahsetmiş isteyen herkese yasatsin ıns. Bütün bebisler kıymetli ama birde hasretle binbir emekle beklenenler var ki; en kıymetlisi onlar oluyor sanirim :)

Benim bebegim 26 dan beri baş asagida tekrar dönme durumu olur mu acaba 29+5 tik bugun

Benim 17de baş aşağıydı. 28.haftanın başında makat pozisyona geçti. Şuan o şekilde.. Bakalım döner ama mutlaka. Oğlum 32de normal pozisyondaydı öyle de devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…