2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün çamaşırlarını yıkadım kızımın her yer bebek koktu.. Abisi kıyafetleri sevip sevip kokladı. Çok garip bir duyguydu. Biberonları kaynattım yarın da çantasını hazırlayacağım pijamada alacağım kendime sonrası çanta hazır olacak :)

Ben kimseye veremem aklim kalir aman belini tut ayakta tutma söylenirim esimde diyor ki hayir vereceksin söylenmeyeceksinde :)) Insallah basaririm bunu yoksa herkes bana küser :) Bizimkide biraz en kiymetli kategorisine giriyor 3.bucuk sene bekledik cok zor sinavlar atlattik o yuzden görmemislik yapiyorum biraz

Kız benim hemen oldu ama vermekte çok zorlandım ve bebeğimi çok kıskandığı için sürekli surat asıyordum şimdi o hallerime gülüyorum çünkü kızım çok sosyal ben kimseye vermesem bile hop kucak

Ben dalayim şurdan grubunuza:)) valla ben canlı örneğim alpim vermiyorım kimseye,eşimi bile elli kez uyarıyorum annemde kızıyor bana napim görmemişin çocuğu olmuş diyorum

Kiz cocuklari öyle canim erkek olsa kacar kucaktan :)) Bilmiyorum bakalim simdi ne desem bos ama aklimin kalacagi kesin verirsemde :)

Ben dalayim şurdan grubunuza:)) valla ben canlı örneğim alpim vermiyorım kimseye,eşimi bile elli kez uyarıyorum annemde kızıyor bana napim görmemişin çocuğu olmuş diyorum
Hoş daldın :))) Ayni ben iste bende senin gibi olurum. Yazık ela can atiyordur babaya gitsin diye senin korkundan oda gitmiyordur :))) Esim simdiden uyariyor öyle birsey yok vereceksin herkesede diyor ama :-/

Kiz cocuklari öyle canim erkek olsa kacar kucaktan :)) Bilmiyorum bakalim simdi ne desem bos ama aklimin kalacagi kesin verirsemde :)
İlk zamanlar verme zaten anne gibi kimse tutamaz belini falan aklım çıkar benim

Degil mi canim rabbim agiz tadiyla saglikla kullanmayi nasip etsin ya orasi cok uygun oluyorda bende cesaret edemiyorum siteden alisverise :)

Kızlar öyle vermeyin bebeği herkesin kucağına. Uyku düzeni bozulur rahatsız olur.. Uzaktan sevsin seven.. Zaten gerçekten seven almaz bebeği kucağına.. Bu konuda çok pimpiriğim öyle vermem yani uzaktan bak geç.. Mikrop kaptıracaklar el kadar bebeğe.. Senin gösterdiğin hassasiyeti kimse göstermiyor. Uyurken yatakta uyanınca karnı doyunca gazını çıkarsınlar çok istiyorlarsa onun dışında yok öyle. Rahatını bozamazlar valla.. Oğlumda da almadı kimse oyuncak değil sonuçta canlı kanlı bebek.

Ne alaka yukarıda işte gayet dik duruyor :) ay benimle aynı günün ama benim karnım bunun iki kadar ya yuvarlanıyorum maşallahın var
kıyafetten kıyafetten. daha önce de bir doto eklemiştim orda bildiğin 12 aylığım :) hemsire oyle deyince sorayim dedim ben de. iyi bari sevindim. saol canim :)

Valla ben 3. De bile verince gözüm kalıyordu biran önce geri alabilmek için seni düşünemiyorum bile :)) Uyurken bile kucagimda tutasim geliyordu. Kucağa alışırsa görürsün sozunden bikmıştım... Ayy gün gelecek bunlari da yaşayıp paylaşacağız ıns. :)

Hamdolsun canim iyi diyelim iyi olalim degerlerim dusmeye basladi.geldik 30. Haftalara 1-1.5 ay daha dururlar onsallah..gelisimleri iyi gidiyor..benim hazirliklar evde oldugum icin bitti sayilir..seker cikolata hediyeliklerle ugrasiyorum artik.
Zor olani atlatmissin tatlim gule gule oturun canim agirlasmadan disari alisverisini yap canim sonra cikmayi gozun yemiyor birde sicaklar bastirinca zor olur tatiline evdeki islerini birak bence..
Ben artik bi odadan bir odaya giderken bile yoruluyorum..tabi demirim cok dusuk onun etkisi yuksek..demir dusuk olurda demir baglama yuksek cikiyor..unutkanlikta var kesin benimde b12 dustu..ihmal etme kuzum bende igneye baslicam bu hafta..

Hamdolsun canim iyi diyelim iyi olalim degerlerim dusmeye basladi.geldik 30. Haftalara 1-1.5 ay daha dururlar onsallah..gelisimleri iyi gidiyor..benim hazirliklar evde oldugum icin bitti sayilir..seker cikolata hediyeliklerle ugrasiyorum artik.
Zor olani atlatmissin tatlim gule gule oturun canim agirlasmadan disari alisverisini yap canim sonra cikmayi gozun yemiyor birde sicaklar bastirinca zor olur tatiline evdeki islerini birak bence..
Ben artik bi odadan bir odaya giderken bile yoruluyorum..tabi demirim cok dusuk onun etkisi yuksek..demir dusuk olurda demir baglama yuksek cikiyor..unutkanlikta var kesin benimde b12 dustu..ihmal etme kuzum bende igneye baslicam bu hafta..

canım kesin o pozisyonda kalıcak diye bir şey yok. dönebilir ama bütün bebeklerin çok az bir kısmı ters geliş olur diye okumustum
Benim biri iki uc haftadir ters biri makat gelisli diyor.hatta bu hafta sekreteri makat gelislimi hala dedi evette farketmez zaten sezeryan olacak dedi dr.sezeryan olacaksa onemsemiyorlar demekki

Degil mi canim rabbim agiz tadiyla saglikla kullanmayi nasip etsin ya orasi cok uygun oluyorda bende cesaret edemiyorum siteden alisverise :)
Valla tatlım bende cesaret edemiyordum is yerinden bi abla ile ortak alışveriş yaptık bakalım sonuç ne olacak bende merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…