- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Ay inşlh döner şıp diye anlarım mBuyudukce alan daralıyor cnm, arkadaşım akşam kesin döndü biliyorum deyip gittiğinde gercekten dönmüştü.
Ben kimseye veremem aklim kalir aman belini tut ayakta tutma söylenirim esimde diyor ki hayir vereceksin söylenmeyeceksinde :)) Insallah basaririm bunu yoksa herkes bana küser :) Bizimkide biraz en kiymetli kategorisine giriyor 3.bucuk sene bekledik cok zor sinavlar atlattik o yuzden görmemislik yapiyorum biraz:)) Zaten dogunca kimseye veremiyorsun kıskanıyorsun, bebisini. Uyuyunca da resimlerine bakiyorsun. Rabbim ne guzel bir duygu bahsetmiş isteyen herkese yasatsin ıns. Bütün bebisler kıymetli ama birde hasretle binbir emekle beklenenler var ki; en kıymetlisi onlar oluyor sanirim :)
Kız benim hemen oldu ama vermekte çok zorlandım ve bebeğimi çok kıskandığı için sürekli surat asıyordumBen kimseye veremem aklim kalir aman belini tut ayakta tutma söylenirim esimde diyor ki hayir vereceksin söylenmeyeceksinde :)) Insallah basaririm bunu yoksa herkes bana küser :) Bizimkide biraz en kiymetli kategorisine giriyor 3.bucuk sene bekledik cok zor sinavlar atlattik o yuzden görmemislik yapiyorum biraz
Canım benimde 26 da normaldi 29 da ters olmuşBenim bebegim 26 dan beri baş asagida tekrar dönme durumu olur mu acaba 29+5 tik bugun
Ben dalayim şurdan grubunuza:)) valla ben canlı örneğim alpim vermiyorım kimseye,eşimi bile elli kez uyarıyorum annemde kızıyor bana napim görmemişin çocuğu olmuş diyorumBen kimseye veremem aklim kalir aman belini tut ayakta tutma söylenirim esimde diyor ki hayir vereceksin söylenmeyeceksinde :)) Insallah basaririm bunu yoksa herkes bana küser :) Bizimkide biraz en kiymetli kategorisine giriyor 3.bucuk sene bekledik cok zor sinavlar atlattik o yuzden görmemislik yapiyorum biraz
canım kesin o pozisyonda kalıcak diye bir şey yok. dönebilir ama bütün bebeklerin çok az bir kısmı ters geliş olur diye okumustumBenim bebegim 26 dan beri baş asagida tekrar dönme durumu olur mu acaba 29+5 tik bugun
Kiz cocuklari öyle canim erkek olsa kacar kucaktan :)) Bilmiyorum bakalim simdi ne desem bos ama aklimin kalacagi kesin verirsemde :)Kız benim hemen oldu ama vermekte çok zorlandım ve bebeğimi çok kıskandığı için sürekli surat asıyordumşimdi o hallerime gülüyorum çünkü kızım çok sosyal ben kimseye vermesem bile hop kucak
Hoş daldın :))) Ayni ben iste bende senin gibi olurum. Yazık ela can atiyordur babaya gitsin diye senin korkundan oda gitmiyordur :))) Esim simdiden uyariyor öyle birsey yok vereceksin herkesede diyor ama :-/Ben dalayim şurdan grubunuza:)) valla ben canlı örneğim alpim vermiyorım kimseye,eşimi bile elli kez uyarıyorum annemde kızıyor bana napim görmemişin çocuğu olmuş diyorum
İlk zamanlar verme zaten anne gibi kimse tutamaz belini falan aklım çıkar benimKiz cocuklari öyle canim erkek olsa kacar kucaktan :)) Bilmiyorum bakalim simdi ne desem bos ama aklimin kalacagi kesin verirsemde :)
Ne alaka yukarıda işte gayet dik duruyor :) ay benimle aynı günün ama benim karnım bunun iki kadar ya yuvarlanıyorum maşallahın varEki Görüntüle 1989368 30+2 den slm kızlarrr :)) karnın düşmüş dedi bir hemşire bana. öyle mi sizce de?
Degil mi canim rabbim agiz tadiyla saglikla kullanmayi nasip etsin ya orasi cok uygun oluyorda bende cesaret edemiyorum siteden alisverise :)Çok teşekkürler teyzesi babasının daha ne planları var da ben engelliyorum :) şaka bi yana çok şanslılar şimdiki bebeler Allah can sağlığı versin öncelikle. Aliekpress den kızıma bir sürü cici aldım en az 15 cift ayakkabı hangi birini giyecek merak ediyorum bu da güzel diyip aliverdim bandanalar rengârenk onu hayal edip buda güzel olur demek ne kadar büyük nimet şükürler olsun Rabbime bu günleri gösterdigi icin
kıyafetten kıyafetten. daha önce de bir doto eklemiştim orda bildiğin 12 aylığım :) hemsire oyle deyince sorayim dedim ben de. iyi bari sevindim. saol canim :)Ne alaka yukarıda işte gayet dik duruyor :) ay benimle aynı günün ama benim karnım bunun iki kadar ya yuvarlanıyorum maşallahın var
Valla ben 3. De bile verince gözüm kalıyordu biran önce geri alabilmek için seni düşünemiyorum bile :)) Uyurken bile kucagimda tutasim geliyordu. Kucağa alışırsa görürsün sozunden bikmıştım... Ayy gün gelecek bunlari da yaşayıp paylaşacağız ıns. :)Ben kimseye veremem aklim kalir aman belini tut ayakta tutma söylenirim esimde diyor ki hayir vereceksin söylenmeyeceksinde :)) Insallah basaririm bunu yoksa herkes bana küser :) Bizimkide biraz en kiymetli kategorisine giriyor 3.bucuk sene bekledik cok zor sinavlar atlattik o yuzden görmemislik yapiyorum biraz
Hamdolsun canim iyi diyelim iyi olalim degerlerim dusmeye basladi.geldik 30. Haftalara 1-1.5 ay daha dururlar onsallah..gelisimleri iyi gidiyor..benim hazirliklar evde oldugum icin bitti sayilir..seker cikolata hediyeliklerle ugrasiyorum artik.Taşındım canım ufak tefek işler kaldı onlarla uğraşıyoruz bu sıralar artık kalanı 32 haftada izne ayrilincaya kaldı daha beşik dolap hastane çantası hiçbişey ayarlamadim geç mi kalıyorum acaba diyorum bazen, bu arada b12 97 çıktı doktorum gün aşırı iğne olmamı söyledi çok fazla el ayak uyuşması kasılma yaşıyorum sanırım sebebi bu biraz kanım düşük çıktı demir bağlama da çok yüksek çıkmış ilaçlara rağmen düşük demir de, tiroid hapimi epeydir içmiyorum ama o da 1.5 çıkmış gayet iyi yani, doktorumu değiştirdim çok sevdim faceten mesajlaşıyoruz resmen tatlış şey ya :) bizde durum böyle canım sen nasılsın siz diyeyim hatta?
Hamdolsun canim iyi diyelim iyi olalim degerlerim dusmeye basladi.geldik 30. Haftalara 1-1.5 ay daha dururlar onsallah..gelisimleri iyi gidiyor..benim hazirliklar evde oldugum icin bitti sayilir..seker cikolata hediyeliklerle ugrasiyorum artik.Taşındım canım ufak tefek işler kaldı onlarla uğraşıyoruz bu sıralar artık kalanı 32 haftada izne ayrilincaya kaldı daha beşik dolap hastane çantası hiçbişey ayarlamadim geç mi kalıyorum acaba diyorum bazen, bu arada b12 97 çıktı doktorum gün aşırı iğne olmamı söyledi çok fazla el ayak uyuşması kasılma yaşıyorum sanırım sebebi bu biraz kanım düşük çıktı demir bağlama da çok yüksek çıkmış ilaçlara rağmen düşük demir de, tiroid hapimi epeydir içmiyorum ama o da 1.5 çıkmış gayet iyi yani, doktorumu değiştirdim çok sevdim faceten mesajlaşıyoruz resmen tatlış şey ya :) bizde durum böyle canım sen nasılsın siz diyeyim hatta?
Benim biri iki uc haftadir ters biri makat gelisli diyor.hatta bu hafta sekreteri makat gelislimi hala dedi evette farketmez zaten sezeryan olacak dedi dr.sezeryan olacaksa onemsemiyorlar demekkicanım kesin o pozisyonda kalıcak diye bir şey yok. dönebilir ama bütün bebeklerin çok az bir kısmı ters geliş olur diye okumustum
Valla tatlım bende cesaret edemiyordum is yerinden bi abla ile ortak alışveriş yaptık bakalım sonuç ne olacak bende merak ediyorum :)Degil mi canim rabbim agiz tadiyla saglikla kullanmayi nasip etsin ya orasi cok uygun oluyorda bende cesaret edemiyorum siteden alisverise :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?