- 11 Ekim 2014
- 99
- 90
- 298
Krem olan bence oyum ondan yana sade şıkArkadaşlar portbebe kullanan veya kullanacak olan var mı? Bu ikisi arasında kararsız kaldım.Ne yapsam bilemiyorum. Hiç birşey almadım daha kararsızlıktan. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Eki Görüntüle 1989379
Eki Görüntüle 1989380
Haklısın halletmem gerekli şu sıralar ona kafa yordam iyi olur ben sagimdan soluma dönerken yoruluyorum tek bebekle senin durumun daha zordur tabi nabzim yüksek olduğu için çabuk yoruluyomusum yani öyle hissediyorum hemen nefes nefese kalıyorum çarpıntı oluyor hayırlısıyla şu son haftaları da atlatıp alalım kucağımıza inşallahHamdolsun canim iyi diyelim iyi olalim degerlerim dusmeye basladi.geldik 30. Haftalara 1-1.5 ay daha dururlar onsallah..gelisimleri iyi gidiyor..benim hazirliklar evde oldugum icin bitti sayilir..seker cikolata hediyeliklerle ugrasiyorum artik.
Zor olani atlatmissin tatlim gule gule oturun canim agirlasmadan disari alisverisini yap canim sonra cikmayi gozun yemiyor birde sicaklar bastirinca zor olur tatiline evdeki islerini birak bence..
Ben artik bi odadan bir odaya giderken bile yoruluyorum..tabi demirim cok dusuk onun etkisi yuksek..demir dusuk olurda demir baglama yuksek cikiyor..unutkanlikta var kesin benimde b12 dustu..ihmal etme kuzum bende igneye baslicam bu hafta..
Canım bence yaz bebeği olacağı için gerek yok portbebeye.Ben oğlumda kullandım ama kış bebeği ydi. Ablamın eylülde bebeği oldu ona verdim o kullanamadi, çocuk içinde terledi.ince battaniye ile gezdirilir.Arkadaşlar portbebe kullanan veya kullanacak olan var mı? Bu ikisi arasında kararsız kaldım.Ne yapsam bilemiyorum. Hiç birşey almadım daha kararsızlıktan. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Eki Görüntüle 1989379
Eki Görüntüle 1989380
Büyük kızım mayıs doğumlu bundan var bizde ama kullanamadık sıcaklardan puset kullandık hastaneden çıkarken bi portbebe kullanmıştık onda da bebişim sıcaktan patladı. Temmuz ya bizim puset al benceArkadaşlar portbebe kullanan veya kullanacak olan var mı? Bu ikisi arasında kararsız kaldım.Ne yapsam bilemiyorum. Hiç birşey almadım daha kararsızlıktan. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Eki Görüntüle 1989379
Eki Görüntüle 1989380
Ama illaki alacaksan krem bence de..Arkadaşlar portbebe kullanan veya kullanacak olan var mı? Bu ikisi arasında kararsız kaldım.Ne yapsam bilemiyorum. Hiç birşey almadım daha kararsızlıktan. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Eki Görüntüle 1989379
Eki Görüntüle 1989380
Birşey sormak istiyorum başka bi hastalık için filan antibiyotik kullanmışmıydın? Onun etkileri olabilir. Dengeyi bozuyormuş daha çabuk enfeksiyon oluyormuş. İlla tuvaletten kapmıyoruz bunları. Normalde var olan şeyler ilaçlar yüzünden çoğalıyor.Benimde gecen haftasonundan sonra eşimle ilgili sikintilarim vardi stres ve moral bozuklugu bile bagisiklik sistemini cokertiyormus. Carsamba gecesi acile gittik ozelde 100 tl verdik diye ertesi gün doktora git diyemedi beyefendi. Cuma kendim devlete gittim.. dün gece nasilsa kendi dedi acile gidelim diye idrarimda kan var deyince.. birde insanlarla ugrasmak ne zor. Kaynanam acaba nerden geliyor bu enfeksiyon, disarida tuvalet kullanma diyor. Bilsem zaten tedavimide yaparkm dimi, ya da hamileyim ben tuvaletimi tutamama durumum. Var.. çok utanarak yaziyorum ama gece hastanede altima kacirdim hemde buyuk abdesti ishalimde ne rezillikler cekiyorum ne doktorlarin umrunda ne cevremdekilerin. Serum ve o toz ilac hicbir ise yaramadi. İshal, idrarda yanma, oksuruk, hirilti hepsi devam ediyor. Kafayi yiyorum
Canım bence yaz bebeği olacağı için gerek yok portbebeye.Ben oğlumda kullandım ama kış bebeği ydi. Ablamın eylülde bebeği oldu ona verdim o kullanamadi, çocuk içinde terledi.ince battaniye ile gezdirilir.
Büyük kızım mayıs doğumlu bundan var bizde ama kullanamadık sıcaklardan puset kullandık hastaneden çıkarken bi portbebe kullanmıştık onda da bebişim sıcaktan patladı. Temmuz ya bizim puset al bence
Ama illaki alacaksan krem bence de..
Hastaneden çıkışta puset goturmustuk koymak için ama bebek içine gömüldü, o yüzden battaniyeye sarıp çıkarmıştık.Kontrollere filan giderken portbebe ye koymuştum ama dedigim gibi kıştı o zaman. Şimdi sadece battaniyeye sararım diye düşünüyorum. Pusette çok ağır oluyor bi de bebek gomuluyor içine rahat edemez.yaz olacağı için terler gidene kadar portbebede.Açıkçası hastaneden çıkışta ve hastaneye gidip gelirken kullanmak için sormuştum. Yoksa gezmeye değil dediğiniz gibi çok sıcak olur diye de düşünmemiştim hiç. Siz hastaneden çıkışta ve kontrollere giderken ne kullanacaksınız acaba? Bir öncekinde ben bebek arabasının pusetini kullanmıştım ama onlar da düz olmadığı için bebeği yatırırken sorun yaşadım hep. Fikir verebilirseniz çok ama çok sevinirim
Hoşgördüm canım:)Eşime mecbur veriyorum bazen :)) ama elli kez şöyle tut,öpme sıkma diyerekten fakat başka kimseye veremiyorum içim rahat etmiyor napimHoş daldın :))) Ayni ben iste bende senin gibi olurum. Yazık ela can atiyordur babaya gitsin diye senin korkundan oda gitmiyordur :))) Esim simdiden uyariyor öyle birsey yok vereceksin herkesede diyor ama :-/
Canım cuma günü aşı oldum birazda sinirlenince daha çok ağrıdı Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun inşallahGeçmiş olsun canım, senin kolun neden ağrıyo, kacirmisim..Kocana gelince de malesef erkeklerin geneli öyle, Allah yardımcın olsun.
Canım hemen üstüne alınma belki başka problem yaşıyorlar hep böyle olmaz Tekirdağ da olsan kimse yok çocuğu bırakmak bile problem olacak hem doktora yabancı olacaksın alınganlık yapmadan biraz gözlem yap ani karar alma duruma göre değerlendirirsinBenim de canım sıkkın biraz kızlar. Ailemin yanına geldim cuma gecesi. .Ailemde hiç heves yok bebek için. Babamla zaten o konuları hiç konuşmayız, ayıp deniliyo.Annem de bir çöp bile almadı ve ilgisiz.Hep mesafeliler zaten, yapıları öyle. .Bu sabah da babamla tartışırken hiçbiriniz beni anlamiyosunuz dedi ve ben duydum diğer odada yatarken, zoruma gitti..Annem sürekli başım ağrıyor diyor, sma arkadaşları cagirinca gidiyim belki geçer diyor, kendimi kötü hissediyorum. Doğumu burda yapmayı düşünüyorum ama vazgecsem mi diye düşünüyorum.
Ben kullanıyorum canımVinalac diye bir vitamin kullanan var mı arkadaşlar
Benim için heryonden izmitte ailemin yanında doğum yapmak avantajlı, hem yıllardır tanıdığım dr.um burda, hem bütün akrabalar burda, oraya gelse annem iyice daralır çünkü tek olcak, hastanede kalamaz.Burda teyzem kalır yanımda, akrabalar eve gelir yardımcı olur.Babannesi keyfinden ödün verip gelirse yazliktan oğlumu ona bırakırız, bir işe yarasın..Bugün biraz ağlamaklı gunumdeydim galiba.Hormonlardan da herşeye alınır oldum..Canım cuma günü aşı oldum birazda sinirlenince daha çok ağrıdı Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canım hemen üstüne alınma belki başka problem yaşıyorlar hep böyle olmaz Tekirdağ da olsan kimse yok çocuğu bırakmak bile problem olacak hem doktora yabancı olacaksın alınganlık yapmadan biraz gözlem yap ani karar alma duruma göre değerlendirirsin
Ben kullanıyorum canım
Geçmiş olsun canım bu arada..Canım cuma günü aşı oldum birazda sinirlenince daha çok ağrıdı Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canım hemen üstüne alınma belki başka problem yaşıyorlar hep böyle olmaz Tekirdağ da olsan kimse yok çocuğu bırakmak bile problem olacak hem doktora yabancı olacaksın alınganlık yapmadan biraz gözlem yap ani karar alma duruma göre değerlendirirsin
Ben kullanıyorum canım
Başka bir hastalık yoktu yaklaşık bir aydır bu enfeksiyon vardı ilaçlarla geçmedi ve arttı malesef..Birşey sormak istiyorum başka bi hastalık için filan antibiyotik kullanmışmıydın? Onun etkileri olabilir. Dengeyi bozuyormuş daha çabuk enfeksiyon oluyormuş. İlla tuvaletten kapmıyoruz bunları. Normalde var olan şeyler ilaçlar yüzünden çoğalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?