2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar portbebe kullanan veya kullanacak olan var mı? Bu ikisi arasında kararsız kaldım. Ne yapsam bilemiyorum. Hiç birşey almadım daha kararsızlıktan. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkür ederim şimdiden

Haklısın halletmem gerekli şu sıralar ona kafa yordam iyi olur ben sagimdan soluma dönerken yoruluyorum tek bebekle senin durumun daha zordur tabi nabzim yüksek olduğu için çabuk yoruluyomusum yani öyle hissediyorum hemen nefes nefese kalıyorum çarpıntı oluyor hayırlısıyla şu son haftaları da atlatıp alalım kucağımıza inşallah

Canım bence yaz bebeği olacağı için gerek yok portbebeye.Ben oğlumda kullandım ama kış bebeği ydi. Ablamın eylülde bebeği oldu ona verdim o kullanamadi, çocuk içinde terledi.ince battaniye ile gezdirilir.

Büyük kızım mayıs doğumlu bundan var bizde ama kullanamadık sıcaklardan puset kullandık hastaneden çıkarken bi portbebe kullanmıştık onda da bebişim sıcaktan patladı. Temmuz ya bizim puset al bence

Kızlar az önce patladım sonunda, oğlum kızdırdı beni, ona kızdım, ağlamaya başladı, annem de ağlama sakın başım ağrıyo diye oğluma kızdı, ben de gerildim diğer odaya gittim gözümden yaşlar suzuldu, annem yanıma gelince ağlama krizine girdim..Kendimi yük oluyo muş gibi hissediyorum dedim, olur mu öyle şey filan dedi annem de..off çok aglayasim geldi.

Birşey sormak istiyorum başka bi hastalık için filan antibiyotik kullanmışmıydın? Onun etkileri olabilir. Dengeyi bozuyormuş daha çabuk enfeksiyon oluyormuş. İlla tuvaletten kapmıyoruz bunları. Normalde var olan şeyler ilaçlar yüzünden çoğalıyor.

Kızlar sol bacağımı hareket ettirdiğimde bacağımla kasığımın birleştiği yer acıyor. Bu önemli birşey olabilir mi?

Açıkçası hastaneden çıkışta ve hastaneye gidip gelirken kullanmak için sormuştum. Yoksa gezmeye değil dediğiniz gibi çok sıcak olur diye de düşünmemiştim hiç. Siz hastaneden çıkışta ve kontrollere giderken ne kullanacaksınız acaba? Bir öncekinde ben bebek arabasının pusetini kullanmıştım ama onlar da düz olmadığı için bebeği yatırırken sorun yaşadım hep. Fikir verebilirseniz çok ama çok sevinirim

Canım bence yaz bebeği olacağı için gerek yok portbebeye.Ben oğlumda kullandım ama kış bebeği ydi. Ablamın eylülde bebeği oldu ona verdim o kullanamadi, çocuk içinde terledi.ince battaniye ile gezdirilir.

Büyük kızım mayıs doğumlu bundan var bizde ama kullanamadık sıcaklardan puset kullandık hastaneden çıkarken bi portbebe kullanmıştık onda da bebişim sıcaktan patladı. Temmuz ya bizim puset al bence

Ama illaki alacaksan krem bence de..

Hastaneden çıkışta puset goturmustuk koymak için ama bebek içine gömüldü, o yüzden battaniyeye sarıp çıkarmıştık.Kontrollere filan giderken portbebe ye koymuştum ama dedigim gibi kıştı o zaman. Şimdi sadece battaniyeye sararım diye düşünüyorum. Pusette çok ağır oluyor bi de bebek gomuluyor içine rahat edemez.yaz olacağı için terler gidene kadar portbebede.

Hoş daldın :))) Ayni ben iste bende senin gibi olurum. Yazık ela can atiyordur babaya gitsin diye senin korkundan oda gitmiyordur :))) Esim simdiden uyariyor öyle birsey yok vereceksin herkesede diyor ama :-/
Hoşgördüm canım:)Eşime mecbur veriyorum bazen :)) ama elli kez şöyle tut,öpme sıkma diyerekten fakat başka kimseye veremiyorum içim rahat etmiyor napim isteyen istediği gibi düşünsün görmemişim işte:)

Geçmiş olsun canım, senin kolun neden ağrıyo, kacirmisim..Kocana gelince de malesef erkeklerin geneli öyle, Allah yardımcın olsun.
Canım cuma günü aşı oldum birazda sinirlenince daha çok ağrıdı Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım hemen üstüne alınma belki başka problem yaşıyorlar hep böyle olmaz Tekirdağ da olsan kimse yok çocuğu bırakmak bile problem olacak hem doktora yabancı olacaksın alınganlık yapmadan biraz gözlem yap ani karar alma duruma göre değerlendirirsin

Vinalac diye bir vitamin kullanan var mı arkadaşlar
Ben kullanıyorum canım

Grip oldum kızlar boğazım fenaa ağrıyor, başım çatlıyor, noldum böyle birden bire anlamadm yaaa offff hic cekecek durumda deildim bunuuuu

Benim için heryonden izmitte ailemin yanında doğum yapmak avantajlı, hem yıllardır tanıdığım dr.um burda, hem bütün akrabalar burda, oraya gelse annem iyice daralır çünkü tek olcak, hastanede kalamaz.Burda teyzem kalır yanımda, akrabalar eve gelir yardımcı olur.Babannesi keyfinden ödün verip gelirse yazliktan oğlumu ona bırakırız, bir işe yarasın..Bugün biraz ağlamaklı gunumdeydim galiba.Hormonlardan da herşeye alınır oldum..

Geçmiş olsun canım bu arada..

Herkese iyi geceler.benum gibi uyku sorunu yaşayan var mi.surekli yatarak geçiriyorum zaten ama bu kadar yatmaya uyuyabilsem de zaman çabuk geçse nerede ...

Başka bir hastalık yoktu yaklaşık bir aydır bu enfeksiyon vardı ilaçlarla geçmedi ve arttı malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…