2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

S salihas yattigim gibi uyursam gece mutlaka uyaniyorum. 11de yattim 1de uyandim. Halbuki dün sabah 5te uyudum 11 de uyandim butun gun uyuklamistim ama uyumadim gece uyuyamazsam diye. Minikte hâla uyanik.. dogumdan sonra gelsin gece nobetleri

Yook ya ben sizin kadar degilmisim diger arkadaslarda yazdi verme kucuk bebek senden iyi kim tutabilir diye de Ananesi halalar teyzeler hepsi cocuk buyutmus insanlar buyukler yani 4 gozle bekliyorlar ilk defa hala olacaklar aklim kalsada veririm ya :))
Öpmesinler koklamak serbest cunku cennet kokusunu baska yerde bulmak zor Abuu anneme alma kucagina desem kizim kafayi yemis der :))

Günaydin kizlar ..
Geldik mi mayis ayina diger ay ben dogum yapcam :))) Allahim ekim ayinda basladik bu yola mayis ayi geldi çattı ..
Sanirim artik cok yaklastik haziranda dogum yapacaklar olarak ♡♡
günaydınnn :) geçmez dediğimiz zaman nasıl da çabuk geçiyor cidden. acaba ne zaman dopurucaz? ayy çok heyecanlıııı. senin temmuz başı doğru. haziranda doğar büyük ihtimalle.

günaydınnn :) geçmez dediğimiz zaman nasıl da çabuk geçiyor cidden. acaba ne zaman dopurucaz? ayy çok heyecanlıııı. senin temmuz başı doğru. haziranda doğar büyük ihtimalle.
Biz gunümüzü aldik 23-24 haziran tabi önce gelmezse :)) O yuzden benim diger ay bebis geliyor .. Cidden cook heyecanli icim tuhaf oldu Böyle kucagima alip kuzumu koklayacagim insallah

Günaydin kizlar ..
Geldik mi mayis ayina diger ay ben dogum yapcam :))) Allahim ekim ayinda basladik bu yola mayis ayi geldi çattı ..
Sanirim artik cok yaklastik haziranda dogum yapacaklar olarak ♡♡
Günaydın beni de bir heyecan sardı bugun doktora gidecez ve doğumu sorucam annemin yanında doğum yapıcam ama burdaki doktorum da çok iyi görüşünü alırım 2 hafta sonra annemlere gidip doğuma kadar orda kalıcam inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok çok güzel bir duygu

Sea41 canım sen neden bu kadar alıngansın senin bu hallerini görünce çok üzülüyorum. Azcık sakin olmaya kimseyi bu kadar kafaya takmamaya çalış. Canım bak bi oğlun varmış bi tane de doğacak bebeğin var otur onlarla ilgili hayal kur oğlunu al karşına tut ellerini kardeşini anlat onunla nasıl oynaması gerektiğini onunla büyüyünce neler yapacağını abi olacağını parklara goturcegini onu koruyup kollayacagini falan anlat. Anneni falanda sen sakinleştir. Dur anne ben kızdım sende üstüne gitme falan de. Ağlamak çözüm değil kendini boşuna yıpratma. Herşeyi duyma. Tamam hormonlardan dengemiz altüst oldu ama onlarıda kontrol altında tutmak lazım. Bak en güzel terapi yeri burası olayları yaşamadan gel buraya yaz rahatla başkalarınında kendininde canını sikma. Eminim sonra gine en çok sen uzuluyorsundur.

Kızlar sol bacağımı hareket ettirdiğimde bacağımla kasığımın birleştiği yer acıyor. Bu önemli birşey olabilir mi?
Gecmis olsun. Benim sağ bacagimi hareket ettirdigimde sag kasıgim ve kasigin solundaki kemik agriyordu. Hala zaman zaman agrior. Doktor kafasi asagida ve kemiklerin açılmaya başlamıs artik bunlar normal. Kalsiyum destegi al dedi. oestrocare verdi. Diger doktorum da tek tarafliysa onemli degil demisti. Icini ferah tut ama istersen yine de bi doktoruna sor

Bende kızımı kimselere vermem ki
Ben bebek konusunda yigenimde de çok hassastım. Bizim aile bilir de kvler bilmez. Yigenimi de biri kucağına alsın kızardım yattığı yerde sevin kucağinıza almayın diye. Yüzünden öpmeyin tahriş oluyor der ellerinden öptürürdüm. Sonrada ıslak mendille ellerini silerdim herkes öpüyor diye. Bi kere abime ellerini yıkadın mı ki hemen gelip sarıldın demiştim de çok bozulmuştu bana şimdi herkes diyor ki sen yigeninde boyleydin bakalım çocuğun olunca nasıl olcan diyorlar. Bazen diyorum ki allahım bana sabır verde öyle zamanlarda kimsenin kalbi kırılmadan bebeğimi büyütüyüm yoksa etrafımda kötü gelin olarak nam salıcam. İşin en kötü tarafıda ben işe baslayınca kızım yine kv de emanet olacak. Nasıl bırakıcam nasıl işe gidicem hiç bilmiyorum.

Günaydınlar mayısa girmek beni de heyecanlandırdı :) normalde 2 ay ne çabuk geçer dimi hamilelikte sanki geçmeyecek gibi geliyor.. Hele bazı arkadaşların 32 olduğunu görünce ben rahatlıyorum :) bu arada ben 32 yi görmeden bişey almıcam demiştim öyle de oldu bir kaç hastane çıkışı body çanta dışında bişey almadım ama beşik için brevi nanna oh için karar verdim chicco anne yanı beşiğin aynısı tek farkı sallanabilme özelliği.. Araba için de kesin karar joie inşallah.. Hayırlısıyla o haftaları görürsem alacağım.. :)

Tatlım ne güzelmii odası minnoşun. Güzel günlerde sağlıkla yatmak nasip olsun bende bakcam alieksprese ya :)

Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bebisler kucagimizda gibi oldu :)) Mayıs ayı gelince hepimizi heyecan basti cunku cook yaklastik Amin canim hepimize hayirli dogumlar olsun ben annemleri yanima cagirdim Sessiz sakin dogurayim Sonra kizimla kalabaliga gireriz :)

Aynı benim kocam :) oda bakarken gidyodu arabalı takımlara bakıyodu :) oğlum olursa bundan alcam diye :)

Oh ne güzel kokmuştur ev. Cennet kokusu :)
Tatlım kaynatma işini nasıl yaptın iyi hatırlattın bende yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…