Yook ya ben sizin kadar degilmisim diger arkadaslarda yazdi verme kucuk bebek senden iyi kim tutabilir diye de Ananesi halalar teyzeler hepsi cocuk buyutmus insanlar buyukler yani 4 gozle bekliyorlar ilk defa hala olacaklar aklim kalsada veririm ya :))Hoşgördüm canım:)Eşime mecbur veriyorum bazen :)) ama elli kez şöyle tut,öpme sıkma diyerekten fakat başka kimseye veremiyorum içim rahat etmiyor napimisteyen istediği gibi düşünsün görmemişim işte:)
günaydınnn :) geçmez dediğimiz zaman nasıl da çabuk geçiyor cidden. acaba ne zaman dopurucaz? ayy çok heyecanlıııı. senin temmuz başı doğru. haziranda doğar büyük ihtimalle.Günaydin kizlar ..
Geldik mi mayis ayina diger ay ben dogum yapcam :))) Allahim ekim ayinda basladik bu yola mayis ayi geldi çattı ..
Sanirim artik cok yaklastik haziranda dogum yapacaklar olarak ♡♡
Biz gunümüzü aldik 23-24 haziran tabi önce gelmezse :)) O yuzden benim diger ay bebis geliyor .. Cidden cook heyecanli icim tuhaf oldugünaydınnn :) geçmez dediğimiz zaman nasıl da çabuk geçiyor cidden. acaba ne zaman dopurucaz? ayy çok heyecanlıııı. senin temmuz başı doğru. haziranda doğar büyük ihtimalle.
Günaydın beni de bir heyecan sardı bugun doktora gidecez ve doğumu sorucam annemin yanında doğum yapıcam ama burdaki doktorum da çok iyi görüşünü alırım 2 hafta sonra annemlere gidip doğuma kadar orda kalıcam inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok çok güzel bir duyguGünaydin kizlar ..
Geldik mi mayis ayina diger ay ben dogum yapcam :))) Allahim ekim ayinda basladik bu yola mayis ayi geldi çattı ..
Sanirim artik cok yaklastik haziranda dogum yapacaklar olarak ♡♡
Gecmis olsun. Benim sağ bacagimi hareket ettirdigimde sag kasıgim ve kasigin solundaki kemik agriyordu. Hala zaman zaman agrior. Doktor kafasi asagida ve kemiklerin açılmaya başlamıs artik bunlar normal. Kalsiyum destegi al dedi. oestrocare verdi. Diger doktorum da tek tarafliysa onemli degil demisti. Icini ferah tut ama istersen yine de bi doktoruna sorKızlar sol bacağımı hareket ettirdiğimde bacağımla kasığımın birleştiği yer acıyor. Bu önemli birşey olabilir mi?
Tatilin son gününden günayyydın.Günaydın kızlar :)
Tatilin son gününden günayyydın.
Tatlım ne güzelmii odası minnoşun. Güzel günlerde sağlıkla yatmak nasip olsunÇok teşekkürler teyzesi babasının daha ne planları var da ben engelliyorum :) şaka bi yana çok şanslılar şimdiki bebeler Allah can sağlığı versin öncelikle. Aliekpress den kızıma bir sürü cici aldım en az 15 cift ayakkabı hangi birini giyecek merak ediyorum bu da güzel diyip aliverdim bandanalar rengârenk onu hayal edip buda güzel olur demek ne kadar büyük nimet şükürler olsun Rabbime bu günleri gösterdigi icin
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bebisler kucagimizda gibi oldu :)) Mayıs ayı gelince hepimizi heyecan basti cunku cook yaklastikGünaydın beni de bir heyecan sardı bugun doktora gidecez ve doğumu sorucam annemin yanında doğum yapıcam ama burdaki doktorum da çok iyi görüşünü alırım 2 hafta sonra annemlere gidip doğuma kadar orda kalıcam inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok çok güzel bir duygu
Aynı benim kocam :) oda bakarken gidyodu arabalı takımlara bakıyodu :) oğlum olursa bundan alcam diye :)Çok saol tatlım inşallah :) eğer bebeğim erkek olsaydı babası ona denizci temali oda alcakti bi baktım mağaza da hep erkek bebek odası bakıyor onları beğeniyor dedim bizim bebek kız hayatım :) zurafa ve maymun seklindeki stikerleri istediğin zaman çıkabiliyor büyüyunce kızım sade haline getirmeyi düşünüyorum nasıpse inşallah
Oh ne güzel kokmuştur ev. Cennet kokusu :)Kızlar bugün çamaşırlarını yıkadım kızımın her yer bebek koktu.. Abisi kıyafetleri sevip sevip kokladı. Çok garip bir duyguydu. Biberonları kaynattım yarın da çantasını hazırlayacağım pijamada alacağım kendime sonrası çanta hazır olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?