2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canım benim adım öyle çıktı.. Üzüldüm mü? Hayır! Çünkü bebeğim onlardan daha kıymetli. Kimse kusura bakmasın el kadar bebeği öyle kucaklarına alamazlar. Uyanıkken babaanne teyze hala falan hadi alsın ama uyurken dokunamazlar bile. Öyle bir dünya yok yani.. Onların keyfi olacak diye bebeği rahatsız edemem.. Şuan görünce konuşuyoruz o kişilerle o kadar.. Onun dışında gidip gelmeyiz. Çokta memnunum 7 yaşında oğlum. Uyku düzenini falan bozdurmadım kimseye. Babası bile kıyamazken onlara ne oluyor.. Vurarak sevmeye kalkanlar oldu 3 aylıkken öyle severmiş ağlatarak.. Yapamazsın dedim.. Şok oldu.. Hele dedim dene bende aynısını sende uygularım görürsün o zaman dedim.. Sesi çıkmadı. Isırmak isteyene de köpek misin ki sen dedim bozuldu. Bozulursan bozul dedim insan ısırığı köpeğinkinden daha mikroplu dedim. Yani sakınan göze çöp batar diye düşünmeden dış mikroplardan uzak tutmalı.. Elbette ki alışacak mikroba falan ama en azından doğar doğmaz değil. Kimse üzülecek kırılacak diye de korkmadım korkmuyorum da. Anlayış göstermezlerse sorun onların bende o bebeğin annesi olarak onu korumak zorundayım. Bırakıp gitmek zor olur haklısın. Ama izin alabildiğin kadar al.. Az büyüsün öyle başlarsın

Oh ne güzel kokmuştur ev. Cennet kokusu :)
Tatlım kaynatma işini nasıl yaptın iyi hatırlattın bende yapayım

Ayy aynen mis gibi.. Kokusu hala burnumda:)
Temiz bir tencereye biberonu emziği falan koydum. Üzerini geçecek kadar su koydum (çeşme suyumuz içiliyor temiz bizim adananın yoksa içme suyu koyardım ya da arıtıcı varsa ordan) ocağa koydum. Kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika kaynattım. Biberon maşasıyla temiz bir havlu üzerine çıkartıp kuruttum. Peçete ile biberon içlerini sildim gözden kaçan ıslaklık varsa diye. Sonra kaldırdım koydum çantaya.

Yaa çok kıskandım :) bakim ayakkabılarına :) bende anne kız kpmbini isterim ama :)

Dün bizde son ütüsünü bitirdik kızımın eşim diyorki bebek kokmuş burası :)
Saol tatlım bende öyle yapayım emzikleri ve 2 biberonu kaynatayım

Dün bizde son ütüsünü bitirdik kızımın eşim diyorki bebek kokmuş burası :)
Saol tatlım bende öyle yapayım emzikleri ve 2 biberonu kaynatayım

Ne güzeldir o koku.. Doğunca hep o koku olacak düşüncesi bile muhteşem :) bende 3 biberon kaynattım 150 cc olanlardan :) yedek olsun diye.. Biz mamayla başlayacağız. Büyük için erken dedim 40ı çıkınca kaynatırım onu yiyemez hemen zaten o kadar.. Biberonun biri de rezene çayı için az da olsa veririm mama illa ki gaz yapıyor diye :)

Herkese Günaydın guzel gebisler bugünumuze şükür sağlıkla uyandık güne gözümüzü açtık kızım benden önce kalkmış olmalı attığı kroşe ile anladigim kadariyla kikboks öğrenciliginden hocalıga terfi etmiş neye uğradığımi şaşırdım uyku Hali ile Babamız işte bizde kahvaltı yapıp minigimle bebis görmeye gidicez

Tatlım ne güzelmii odası minnoşun. Güzel günlerde sağlıkla yatmak nasip olsun bende bakcam alieksprese ya :)
Saol teyzesi alieksprese baktıkça herseyi almak istiyosun cokkkk tatlılar ben tekrar siparis vericem onlar gelmeden dün akşam bazı seyleri görmediğimi farkettim eşim gülüyor bak kızım anan senin için neler düşünüyor neler alıyor ne kadar sanslisin diye konuşuyor kızıyla :)

İnşallah sağlıkla doğsalarda koksunlar hep :)
Hım ben 2 büyük bi küçük almıştım rezene çayı için almadım. Aynı biberonda olmaz mı? Birde sen neden mamayla başlıcakskn?

Bandana olayı gezinirken aklıma geldi benim bir sürü ekledim ekledikce eklemek geldi içimden :) ayrıca bayıldım prensesinin ayakkabılarına sağlıkla güzel günlerde giysin canım bu arada 3 ciftimiz aynı kizlarimizin birlikte yiyecekler :) sen numaraları nasıl verdin tatlım ben bi o konuda şüpheye düştüm alırken

İnşallah sağlıkla doğsalarda koksunlar hep :)
Hım ben 2 büyük bi küçük almıştım rezene çayı için almadım. Aynı biberonda olmaz mı? Birde sen neden mamayla başlıcakskn?

Kokuyor diye ben tercih etmiyorum canım. Kalıyor rezene kokusu. Cam aldım hatta onu. Benim göğüs ameliyatım var emzirmem yasak.. Mamayla başlayıp mamayla devam biz.. Oğlumda öyleydi. Mecbur yani. Ben şimdilik 1 büyük 3 küçük aldım.. Bir de 1 büyük 1 küçük cam biberon aldım. O meyve suyu falan için ilerde büyük olan :)

Ama ama ama çokgüzeller bunlar :) bende istiyom:)
Babanizin kartini aliyorsunuz sonra köseye cekilip bi guzel secip sepete ekliyorsunuz sonra baba geliyor yuh hepsini alacakmisin diyor Yok senle secelim ayiralim diyorsun beraber secip aliyorsun bu kadar )
Esim gelsin hemen alacagim bi kac tane bandana zaten oda uyku arkadasi almis daha gelmedi ama cok guzeldi napayim diyor :)
Ben numaralari kucuk sectim bez ya bunlar yururken giyemez zaten en kucugunu aldim birini bir buyuk aldim.

Biz gunümüzü aldik 23-24 haziran tabi önce gelmezse :)) O yuzden benim diger ay bebis geliyor .. Cidden cook heyecanli icim tuhaf oldu Böyle kucagima alip kuzumu koklayacagim insallah
sezaryen mi olucak? suni sancıyla mı? günü genelde 2 ay önceden vermiyorlar bildiğim kdarıyla. nasıl başardın?

sezaryen mi olucak? suni sancıyla mı? günü genelde 2 ay önceden vermiyorlar bildiğim kdarıyla. nasıl başardın?
Sezeryan olacak muhtemel dogum tarihin 3temmuz dedi sezeryan oldugu icin 10 gun önce alacagiz dedi bende bayram arefesine denk geliyor o zman dedim guldu doktorda tabi bu 2 ay onceki tarih diyorum ya belki erken gelmek isteyecek :)) Ama haziran olacagi kesin

Alekpres di mi canım.Oradan almak güvenli mi?Kredi kartını kullanmaya çalışmışlardı bizim bir kere,cesaret edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…