- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
doğru yaaa bayram var bir de :) ilk bayraminiz olacak desene kuzucugunlaSezeryan olacak muhtemel dogum tarihin 3temmuz dedi sezeryan oldugu icin 10 gun önce alacagiz dedi bende bayram arefesine denk geliyor o zman dedim guldu doktorda tabi bu 2 ay onceki tarih diyorum ya belki erken gelmek isteyecek :)) Ama haziran olacagi kesin
Cnm girmedim geçen gittigimde girmiştim ama o zaman sancım vardı doktor sancın veya kasılman varmı dedi yok dedim kendimi çok yorduğum günler agrılarım olıyor onun dışında sıkıntım yok şükür. 2 haftada bir gidiyorum 28 haftadan beri. Sagol canım :)nst te falan girmesin di mi canım? ya da çatı muayenesi falan oldu mu? kaç haftada bir çağırdı? maşşallah bu arada bebişe.
ben 28 de gittim 3 hafta sonra gel dedi. demek her dıktorun çağırması farklı. geçenki nst de sancın öıktı mı pekı? herhangi bir şey yapıldı mı?Cnm girmedim geçen gittigimde girmiştim ama o zaman sancım vardı doktor sancın veya kasılman varmı dedi yok dedim kendimi çok yorduğum günler agrılarım olıyor onun dışında sıkıntım yok şükür. 2 haftada bir gidiyorum 28 haftadan beri. Sagol canım :)
Yok çıkmadı cnm idrar yolu enfeksiyonundan dolayı sancım varmış oda ilaç kullandım geçti şükür.ben 28 de gittim 3 hafta sonra gel dedi. demek her dıktorun çağırması farklı. geçenki nst de sancın öıktı mı pekı? herhangi bir şey yapıldı mı?
Oyyy ne tatlılar. Güzel günlerde giysin minik prenses Al_pi çim.
Maşallah miniğine annesi kocaman olmuş artıkBiz geldik doktordan çok şükür bir sıkıntımız yok 31+2 deyiz bebegimin 2 haftadır başı aşagıda suyumuz da normal. 1838 gr 44 cm olmuşuz ultrasonda önde gidiyoruz30 haziran son gün bakalım paşamız ne zaman gelicek :)
Sanal kartla aliyoruz canim. Bu sitede kartimi kullanmiyorum ben begenip esime birakiyorum gerisini :)Alekpres di mi canım.Oradan almak güvenli mi?Kredi kartını kullanmaya çalışmışlardı bizim bir kere,cesaret edemedim.
Sagol canim mutsuzluga yorgunluga sinire çok iyi geliyor gidip ayakkabilarini seviyorum :))Oyyy ne tatlılar. Güzel günlerde giysin minik prenses Al_pi çim.
Masallah canim artik diger kontrollerde 2 kilonun üstünü görecek nerdeyse herkes ..Biz geldik doktordan çok şükür bir sıkıntımız yok 31+2 deyiz bebegimin 2 haftadır başı aşagıda suyumuz da normal. 1838 gr 44 cm olmuşuz ultrasonda önde gidiyoruz30 haziran son gün bakalım paşamız ne zaman gelicek :)
Bilirim bilirim :)) Ben kendime oda terapisi yapıyorum. Dün emzirme koltuğuna oturdum yarım saat oturduğum yerde eşyalara gülümsedim.Sanal kartla aliyoruz canim. Bu sitede kartimi kullanmiyorum ben begenip esime birakiyorum gerisini :)
Sagol canim mutsuzluga yorgunluga sinire çok iyi geliyor gidip ayakkabilarini seviyorum :))
Bende emzirme koltuguna oturup ninni söyledim :))) Kızımda kıpır kıpır uyusana kız diyorum tekme attikca gülüyorum :)Bilirim bilirim :)) Ben kendime oda terapisi yapıyorum. Dün emzirme koltuğuna oturdum yarım saat oturduğum yerde eşyalara gülümsedim.
Ne güzel mutluluklar bunlar. Allah isteyen kimseden esirgemesin bu halleri. Dışardan bakana tuhaf görünüyordur belki ama en güzel heyecanlar. Hayatta herşeyi biliyorum, bu yaşa kadar başardım, veya ilerde yapabilirim sanırsın ama eline bir bebek verilince hayata sıfırdan gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi başlarsın. Böyle hislerim var şuan ki ben bebeklere çocuklara genelde biraz mesafeli duran, kuralcı biriyim. Bakalım ne şaşkın olacağız ilerde :)Bende emzirme koltuguna oturup ninni söyledim :))) Kızımda kıpır kıpır uyusana kız diyorum tekme attikca gülüyorum :)
Canım her markette bulunuyor migros vs. Gibi. Şok bim a101de yok ama. Deterjan gözüne koyacaksın 1 yemek kaşığı yeterli henüz leke vs. Yok. Ben sabun tozu almadım. Omo bebekler için aldım.. Çeyrek kapak yetti :)Kızlar heveslendiriyorsunuz yaben yikamaya utulemeye daha baslayamadm sabun tozunu nerden aliyorsunuz hangi markette bulunur? Birde normal çamaşır tozu koyduğumuz kısmami koyulacak bu sabun ve miktari ne kadar olucakk??
Mesaneye messi gibi tekme atan ömer sonunda kaçırtacak altıma az kaldı :))
Etiketleri soktüm hazirladim ayirdim renk renk ama yikamadim henüz hem babasi da evde olsun istiyorum hemde dayanamiyorum biraz daha bekleyeyim :) Ben sabun tozu aldim hacisakir lavantali granullu yaziyordu. Baska da almadim biraz daha buyusun sonra konsantreye gecerim. Carrefourdan aldim ama her markette goruyorum var yani.Kızlar heveslendiriyorsunuz yaben yikamaya utulemeye daha baslayamadm sabun tozunu nerden aliyorsunuz hangi markette bulunur? Birde normal çamaşır tozu koyduğumuz kısmami koyulacak bu sabun ve miktari ne kadar olucakk??
Hayat bana da ne istediysem ne dilediysem hep verdi. Kimsenin hayatina özenmedim hep elimdekiyle mutlu oldum. Bilmiyorum ama çok sansli hissediyorum kendimi o yuzdende istediklerim gec olur yorar beni ama olur sonunda..Ne güzel mutluluklar bunlar. Allah isteyen kimseden esirgemesin bu halleri. Dışardan bakana tuhaf görünüyordur belki ama en güzel heyecanlar. Hayatta herşeyi biliyorum, bu yaşa kadar başardım, veya ilerde yapabilirim sanırsın ama eline bir bebek verilince hayata sıfırdan gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi başlarsın. Böyle hislerim var şuan ki ben bebeklere çocuklara genelde biraz mesafeli duran, kuralcı biriyim. Bakalım ne şaşkın olacağız ilerde :)
Cok tatlisin Alpicim :)Gulumsetti yazdiklarin,boyle guzel seyler okumaya ihtiyacim var.Etiketleri soktüm hazirladim ayirdim renk renk ama yikamadim henüz hem babasi da evde olsun istiyorum hemde dayanamiyorum biraz daha bekleyeyim :) Ben sabun tozu aldim hacisakir lavantali granullu yaziyordu. Baska da almadim biraz daha buyusun sonra konsantreye gecerim. Carrefourdan aldim ama her markette goruyorum var yani.
Hayat bana da ne istediysem ne dilediysem hep verdi. Kimsenin hayatina özenmedim hep elimdekiyle mutlu oldum. Bilmiyorum ama çok sansli hissediyorum kendimi o yuzdende istediklerim gec olur yorar beni ama olur sonunda..
Kızim da öyle oldu gec oldu ama oldu sonunda. Bir tek özendigim sey hamilelik ve bebek oldu bir hamile görunce kimbilir ne kadar mutludur simdi derdim bende olmayan baskasindayken mutluluk oymus sanirdim.. Aslinda sende eksik olan baskasinda olunca onu cok mutlu saniyorsun..
Amin canim Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari gelince kafayi sevgiden yemesem iyi :)) Sana muhtac gozunun icine bakan bir minnagi nasil sevemez insan yer yer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?