Benimde pijamam yok daha :)) Lohusa sepetinden bi tane begendim sabahligi yok en son olmadi onu alip sabahligi ayri alacagim.. Hic icime sinen bir tane bulamadim ya ..Amine Busra Güle güle kullan canım iyi olmana sevindim. Inşallah dahada iyi olursun
Kızlar bu lohusa takımını ben hâlâ almadım çünkü içime sinmiyor hiç biri bakıp bakıp ben bunları giymem diyorum. Böyle spor tarzda bişeyler alsam olmaz mı ilerde evin içinde de giyebilecegim falan. Mesela askılı penye gecelik falan alsam önü düğmeli. Illa lohusa mı olmalı. Sonra ne bilim pijama takımım kapri ve kısa kollu bişiler olsa. Sabahligim var zaten bi tane cok cok nadir kullanıyorum ayyy bilemiyorum yaa kendimi bi türlü veremedim şu lohusa kıyafetlerine
Amine Busra Güle güle kullan canım iyi olmana sevindim. Inşallah dahada iyi olursun
Kızlar bu lohusa takımını ben hâlâ almadım çünkü içime sinmiyor hiç biri bakıp bakıp ben bunları giymem diyorum. Böyle spor tarzda bişeyler alsam olmaz mı ilerde evin içinde de giyebilecegim falan. Mesela askılı penye gecelik falan alsam önü düğmeli. Illa lohusa mı olmalı. Sonra ne bilim pijama takımım kapri ve kısa kollu bişiler olsa. Sabahligim var zaten bi tane cok cok nadir kullanıyorum ayyy bilemiyorum yaa kendimi bi türlü veremedim şu lohusa kıyafetlerine
Eki Görüntüle 1989717 Eki Görüntüle 1989716 H hanya bak cok sade ben en son bulamazsam bu ikisinden birini alacagim
Ben kapri ve yarım kollu pijama takımı aldım.. Lıhusa takımlarını bende sevmedim.. Zaten 1 gece kalacağız o kadar da lazım değil.. En azındam benim öyle oldu ilkinde :)
Gule gule kullan canim yeni gordum msji :) Hangi renk aldin ?Selam kizlar bugun biraz iyiydim eşim evdeyken lohusa takimimi alalim dedik. O da tamamlandi artik eksik kalmadi cok sukur. Sus esyalari alincak sadece. Hediyelikler ve kendim yapacaklarim
iyi bari. bana da yapıldı tahlil ama bir şey çıkmadı. demek benimki gerçek kasılmaYok çıkmadı cnm idrar yolu enfeksiyonundan dolayı sancım varmış oda ilaç kullandım geçti şükür.
güzelmiş bunlar. tek eksisi iç çamaşırınbelli ediyorlar sinir oluyorum. ben kemeraltından aldım lohusa takımımı. çok beğendim kumaşını falan. sabahlıklı istemedim ama. ilk doğumum 30 mayıstı, sıcaktan mahvolmustum. üst alt ya da tek gecelik yeter benceEki Görüntüle 1989717 Eki Görüntüle 1989716 H hanya bak cok sade ben en son bulamazsam bu ikisinden birini alacagim
Kizlar işte böyle takımlara bakıyorum çok mu paspalannem bu halimi hiç sevmez azcık şıkır şıkır ol der ama ben nedense süslü püslü dantelli incili püsküllü şeylerden hoşlanmıyorum. Sizce bu tarz bişi alsam nasıl olur?
Saolasın canım dinlenerek yapıyorum yerleştirmeye kadın gelecek inş atlatırım sorunsuzzifirirose canım kendini fazla yorma özellikle son haftalarda hicbisi yapmasan bile bir bel ağrısı hepimizde oluyor birde getir götür paket yap et falan derken dikkat et kendine ve bebeğine
P Prenseslale ne gibi bisi demesi lazim bana normal dedi son kontrolde.
Hmm tamam canım sağolCanim dun doktorla gorustum..sen nezaman istersen ozaman veririm dedi raporu..bende sezaryen tarihi olsun hocam dedim..tamam dedi yani bana 31.haftada rapor yazicak..
Ben iki tane de alt ust takim aldim gunluk giyilebilecek ama düğmeli olmasina dikkat ettim emzirirken kullanmak icin.. tesekkhr ederimAmine Busra Güle güle kullan canım iyi olmana sevindim. Inşallah dahada iyi olursun
Ekru olani aldim, onceden aldigim gecelige de uydu iyi oldu tesekkur ederim :)Gule gule kullan canim yeni gordum msji :) Hangi renk aldin ?
evet cok ince o yuzden ustune sabahlik sart :-/ Kalin olsa ic gostermese bende almam sabahlik bosuna cunku eve gecince giymiycem bi hastane de giyecegim.güzelmiş bunlar. tek eksisi iç çamaşırınbelli ediyorlar sinir oluyorum. ben kemeraltından aldım lohusa takımımı. çok beğendim kumaşını falan. sabahlıklı istemedim ama. ilk doğumum 30 mayıstı, sıcaktan mahvolmustum. üst alt ya da tek gecelik yeter bence
evet cok ince o yuzden ustune sabahlik sart :-/ Kalin olsa ic gostermese bende almam sabahlik bosuna cunku eve gecince giymiycem bi hastane de giyecegim.
Ahh ahh bakalim.dogurmadan bulursam iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?