2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amine Busra Güle güle kullan canım iyi olmana sevindim. Inşallah dahada iyi olursun

Kızlar bu lohusa takımını ben hâlâ almadım çünkü içime sinmiyor hiç biri bakıp bakıp ben bunları giymem diyorum. Böyle spor tarzda bişeyler alsam olmaz mı ilerde evin içinde de giyebilecegim falan. Mesela askılı penye gecelik falan alsam önü düğmeli. Illa lohusa mı olmalı. Sonra ne bilim pijama takımım kapri ve kısa kollu bişiler olsa. Sabahligim var zaten bi tane cok cok nadir kullanıyorum ayyy bilemiyorum yaa kendimi bi türlü veremedim şu lohusa kıyafetlerine

Benimde pijamam yok daha :)) Lohusa sepetinden bi tane begendim sabahligi yok en son olmadi onu alip sabahligi ayri alacagim.. Hic icime sinen bir tane bulamadim ya ..
Dogum yapan kadin askili giymez :)) Gogusleri sirti sicak tutmak lazim hasta olmamak lazim kisa kollu al bi tane ustunede varsa sabahligin onu kullan.

Ben kapri ve yarım kollu pijama takımı aldım.. Lıhusa takımlarını bende sevmedim.. Zaten 1 gece kalacağız o kadar da lazım değil.. En azındam benim öyle oldu ilkinde :)

Selam kizlar bugun biraz iyiydim eşim evdeyken lohusa takimimi alalim dedik. O da tamamlandi artik eksik kalmadi cok sukur. Sus esyalari alincak sadece. Hediyelikler ve kendim yapacaklarim
Gule gule kullan canim yeni gordum msji :) Hangi renk aldin ?

Merhaba hanımlar uzun zamandır giremiyorum Kaç aydır ev arıyoruZ sonunda bulduk paketlemeyi hızlandırdım çok yoruluyorum diyetim bozuluyor çarşamba taşınıyoruz inş sorunsuz geçer çok sayfa olduğu için okuyamadım inş hepiniz iyisinizidir

zifirirose canım kendini fazla yorma özellikle son haftalarda hicbisi yapmasan bile bir bel ağrısı hepimizde oluyor birde getir götür paket yap et falan derken dikkat et kendine ve bebeğine

P Prenseslale ne gibi bisi demesi lazim bana normal dedi son kontrolde.

Kizlar işte böyle takımlara bakıyorum çok mu paspal annem bu halimi hiç sevmez azcık şıkır şıkır ol der ama ben nedense süslü püslü dantelli incili püsküllü şeylerden hoşlanmıyorum. Sizce bu tarz bişi alsam nasıl olur?

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-01-16-35-46-1.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2017-05-01-16-36-06-1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2017-05-01-16-37-34-1.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 73

1 numaraya bayıldım canım...

Saolasın canım dinlenerek yapıyorum yerleştirmeye kadın gelecek inş atlatırım sorunsuz

Ben iki tane de alt ust takim aldim gunluk giyilebilecek ama düğmeli olmasina dikkat ettim emzirirken kullanmak icin.. tesekkhr ederim
Gule gule kullan canim yeni gordum msji :) Hangi renk aldin ?
Ekru olani aldim, onceden aldigim gecelige de uydu iyi oldu tesekkur ederim :)

Arkadaşlar benim boyle hep hevesim vardi açıkçası herkesin kendi zevki tabiki, birde ben ev mevludumde de giyerim dusuncesiyle bu sekilde aldim..

evet cok ince o yuzden ustune sabahlik sart :-/ Kalin olsa ic gostermese bende almam sabahlik bosuna cunku eve gecince giymiycem bi hastane de giyecegim.
Ahh ahh bakalim.dogurmadan bulursam iyi :)

Kızlar aliexpress konusu acilmisken soyleyeyim. kesinlikle sanal kart kullanin fiziki kart kullanmayin.aninda kopyaliyorlar.
Ben aliexpressten bir ayakkabi bi corap aldim. Ama numarayi tutturamamisim. Ayakkabiyi 1 yasinda corabi ilkokula giderken giyer:))
Yanyatis yastigi aldim 9 tl gayet guzeldi.muslin bez aldim. O da guzel.
Burafa paylasilan bir canta vardi. Ama o daha gelmedi. Merakla bekliyorum.
Bir de telsiz aldik goruntulu. 42dolara.tr o fiyata goruntusuzu yok. Gece gorusu ninnisi isigi var. Goruntusu gayet guzel. 1 ay olmadan da geldi. Dusunen varsa siddetle oneririm. Tek eksigi tabikii tr de garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…