2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler kizlar o marketlere bi bakaym ben

Bende aldim yan yatis yastigi ama trenyoldan :) 19 tl idi sanki cok pahali degildi telsiz daha almadim lazim olursa aliriz dedik ..
birde kesinlikle sanal kart tercihim bildigim site haric hepsini sanal kartla aliyorum.

Güzel günlerde kullansın minnoşun canım benim :) benim kocam izin vermedi güvenemem dedi snir etti beni

Sağsan oda mı yasak canım kötü olmuş bende uygun marka bişi alırım cam rezene için

Babamız izin vermediyse napcaz ben amerikadan 20li bandana getirttim 3-4 tane de almıştım ondan önce baya bandanası var :)

ben 28 de gittim 3 hafta sonra gel dedi. demek her dıktorun çağırması farklı. geçenki nst de sancın öıktı mı pekı? herhangi bir şey yapıldı mı?
Canım ben 29+2de gittim banada 3 hafta sonra gel dedi. Ondan sonra değişcektir muhtemelen

Masallah canim artik diger kontrollerde 2 kilonun üstünü görecek nerdeyse herkes ..
Bende cook merak ediyorum ama zaman gecmiyor ayda bir gidiyorum hala
Son iki hafta insallah 32.haftadan sonrada ayda bir gel demez :)
Doğuma gidersin artık öyle derse :)))))

Boya badana temizliği bitirdim,

bugün kızımın cicilerini yıkadım seve seve ütüledik annanesi teyzesiyle, nasıl bebek kokusu sardı evi içim titredi resmen

Ama ama boyada sorun oldu yarıma yeniden gelecek bir oda için yeniden toparlıcam, şansıma

Lohusa sepetinin eminönü mağazasından aldım ben geceliğimi pijamamı, nette gördüğümden daha çok hoşuma gitti, tavsiye ederim

Ali expressten sanal kart dışında alışveriş yapmayın kızlar aman aman, ben müslin battaniye bandana ve tulum aldım hepsi instagramda 3katına satılıyor kaliteleri gayet güzel, alırken kullanıcı yorumlarına falan bakıyorum

Grip oldum kızlar boğazım fenaa ağrıyor, başım çatlıyor, noldum böyle birden bire anlamadm yaaa offff hic cekecek durumda deildim bunuuuu
Canım zencefilli balla atlattım ben. Çok aşırı rendelemeden bala zencefil rendele.markette taze veya kuru zencefil bulabilirsiniz. Her ağrın olduğunda az az ye.Boğaza çok iyi geliyor.
Birde soğuk sıkım keçiboynuzu özü yedim, sen yermisin bilmem ama eczanede satılanlardan aldım. Oda öksürüksüz atlatmamaya yaradı
Geçmiş olsun

Herkese iyi geceler.benum gibi uyku sorunu yaşayan var mi.surekli yatarak geçiriyorum zaten ama bu kadar yatmaya uyuyabilsem de zaman çabuk geçse nerede ...
Kızınmı olucak. Çok uyku yapıyor diyorlar :) bende eskiye göre çok uyuyorum. Ama tuvalet sorunu yüzünden sanki hiç uyumamışım gibi geliyor.

Babamız izin vermediyse napcaz ben amerikadan 20li bandana getirttim 3-4 tane de almıştım ondan önce baya bandanası var :)

Benimki çok mu süslü ki :)
babamiz oraya izin vermiyorsa bizde carsidan aliriz kimseyi kirmaya gerek yok ♡♡
Seninkiler cok guzel canim hatta ayni incelik benim baktiklarimla ama seninki internette satilmiyor :)) Bende keske bulsam boyle alirim ama magazalarda hep yasli isi var ben suslu kolu dantelli kisa kollu ariyorum :-/ Foto cekilecegim sus olsun tabikide :))) Sonrada giymeyiveririm ne olacak sanki her aldigimizi yirtana kadar giyiyoruz mu :)

Güzel günlerde kullansın minnoşun canım benim :) benim kocam izin vermedi güvenemem dedi snir etti beni
Ben sürekli alışveriş yapıyorum. Olumlu oyu yüksek olanlardan alıyorum. Ve eğer istediğim gibi gelmezse olumsuz yorum yapıyorum ve anında para iade yapıyorlar. Olumlu oy onlar.için çok önemli çünkü.sonradan yorumu düzeltiyorsun. Ben herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. En az 100 alışveriş yapmışımdır :) burda aramaya üşendiğimi ordan alıyorum. Mis gibi kargo ücretsiz ayağına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…