Canım her markette bulunuyor migros vs. Gibi. Şok bim a101de yok ama. Deterjan gözüne koyacaksın 1 yemek kaşığı yeterli henüz leke vs. Yok. Ben sabun tozu almadım. Omo bebekler için aldım.. Çeyrek kapak yetti :)
Etiketleri soktüm hazirladim ayirdim renk renk ama yikamadim henüz hem babasi da evde olsun istiyorum hemde dayanamiyorum biraz daha bekleyeyim :) Ben sabun tozu aldim hacisakir lavantali granullu yaziyordu. Baska da almadim biraz daha buyusun sonra konsantreye gecerim. Carrefourdan aldim ama her markette goruyorum var yani.
Hayat bana da ne istediysem ne dilediysem hep verdi. Kimsenin hayatina özenmedim hep elimdekiyle mutlu oldum. Bilmiyorum ama çok sansli hissediyorum kendimi o yuzdende istediklerim gec olur yorar beni ama olur sonunda..
Kızim da öyle oldu gec oldu ama oldu sonunda. Bir tek özendigim sey hamilelik ve bebek oldu bir hamile görunce kimbilir ne kadar mutludur simdi derdim bende olmayan baskasindayken mutluluk oymus sanirdim.. Aslinda sende eksik olan baskasinda olunca onu cok mutlu saniyorsun..
Amin canim Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari gelince kafayi sevgiden yemesem iyi :)) Sana muhtac gozunun icine bakan bir minnagi nasil sevemez insan yer yer..
Bende aldim yan yatis yastigi ama trenyoldan :) 19 tl idi sanki cok pahali degildi telsiz daha almadim lazim olursa aliriz dedik ..Kızlar aliexpress konusu acilmisken soyleyeyim. kesinlikle sanal kart kullanin fiziki kart kullanmayin.aninda kopyaliyorlar.
Ben aliexpressten bir ayakkabi bi corap aldim. Ama numarayi tutturamamisim. Ayakkabiyi 1 yasinda corabi ilkokula giderken giyer:))
Yanyatis yastigi aldim 9 tl gayet guzeldi.muslin bez aldim. O da guzel.
Burafa paylasilan bir canta vardi. Ama o daha gelmedi. Merakla bekliyorum.
Bir de telsiz aldik goruntulu. 42dolara.tr o fiyata goruntusuzu yok. Gece gorusu ninnisi isigi var. Goruntusu gayet guzel. 1 ay olmadan da geldi. Dusunen varsa siddetle oneririm. Tek eksigi tabikii tr de garantisi yok.
Aynen oyle canm oglumda oyleydi :) cok tatli oluyorlarAy evet ablamın bebişi hıçkırık tuttu mu asla kendi kendine geçmiyor :) 2 dk emziriyo illaki. Oburikslerimiz bizim :)
Güzel günlerde kullansın minnoşun canım benim :) benim kocam izin vermediSaol teyzesi alieksprese baktıkça herseyi almak istiyosun cokkkk tatlılar ben tekrar siparis vericem onlar gelmeden dün akşam bazı seyleri görmediğimi farkettim eşim gülüyor bak kızım anan senin için neler düşünüyor neler alıyor ne kadar sanslisin diye konuşuyor kızıyla :)
Hım sanki daha ilerdeydin diye anımsadım tatlıö. Takılma sen aşağıda yukarıda boşwerr
Sağsan oda mı yasak canım kötü olmuşKokuyor diye ben tercih etmiyorum canım. Kalıyor rezene kokusu. Cam aldım hatta onu. Benim göğüs ameliyatım var emzirmem yasak.. Mamayla başlayıp mamayla devam biz.. Oğlumda öyleydi. Mecbur yani. Ben şimdilik 1 büyük 3 küçük aldım.. Bir de 1 büyük 1 küçük cam biberon aldım. O meyve suyu falan için ilerde büyük olan :)
Babamız izin vermediyse napcazBabanizin kartini aliyorsunuz sonra köseye cekilip bi guzel secip sepete ekliyorsunuz sonra baba geliyor yuh hepsini alacakmisin diyorYok senle secelim ayiralim diyorsun beraber secip aliyorsun bu kadar )
Esim gelsin hemen alacagim bi kac tane bandana zaten oda uyku arkadasi almis daha gelmedi ama cok guzeldi napayim diyor :)
Ben numaralari kucuk sectim bez ya bunlar yururken giyemez zaten en kucugunu aldim birini bir buyuk aldim.
Canım ben 29+2de gittim banada 3 hafta sonra gel dedi. Ondan sonra değişcektir muhtemelenben 28 de gittim 3 hafta sonra gel dedi. demek her dıktorun çağırması farklı. geçenki nst de sancın öıktı mı pekı? herhangi bir şey yapıldı mı?
Doğuma gidersin artık öyle derse :)))))Masallah canim artik diger kontrollerde 2 kilonun üstünü görecek nerdeyse herkes ..
Bende cook merak ediyorum ama zaman gecmiyor ayda bir gidiyorum hala
Son iki hafta insallah 32.haftadan sonrada ayda bir gel demez :)
Canim boya badana temizliği bence yapma 30 cu hafta dikkat etmelisin bence hafif iş neysede.
Benimki çok mu süslü ki :)Eki Görüntüle 1989717 Eki Görüntüle 1989716 @hanya bak cok sade ben en son bulamazsam bu ikisinden birini alacagim
Bence çok güzelBenimki çok mu süslü ki :)
Banada idrar yaptı doktor ama tertemiz çıktı. Nstde de baya ağrı çıktıiyi bari. bana da yapıldı tahlil ama bir şey çıkmadı. demek benimki gerçek kasılma
Canım zencefilli balla atlattım ben. Çok aşırı rendelemeden bala zencefil rendele.markette taze veya kuru zencefil bulabilirsiniz. Her ağrın olduğunda az az ye.Boğaza çok iyi geliyor.Grip oldum kızlarboğazım fenaa ağrıyor, başım çatlıyor, noldum böyle birden bire anlamadm yaaa offff hic cekecek durumda deildim bunuuuu
Kızınmı olucak. Çok uyku yapıyor diyorlar :) bende eskiye göre çok uyuyorum. Ama tuvalet sorunu yüzünden sanki hiç uyumamışım gibi geliyor.Herkese iyi geceler.benum gibi uyku sorunu yaşayan var mi.surekli yatarak geçiriyorum zaten ama bu kadar yatmaya uyuyabilsem de zaman çabuk geçse nerede ...
Babamız izin vermediyse napcazben amerikadan 20li bandana getirttim 3-4 tane de almıştım ondan önce baya bandanası var :)
babamiz oraya izin vermiyorsa bizde carsidan aliriz kimseyi kirmaya gerek yok ♡♡Benimki çok mu süslü ki :)
Ben sürekli alışveriş yapıyorum. Olumlu oyu yüksek olanlardan alıyorum. Ve eğer istediğim gibi gelmezse olumsuz yorum yapıyorum ve anında para iade yapıyorlar. Olumlu oy onlar.için çok önemli çünkü.sonradan yorumu düzeltiyorsun. Ben herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. En az 100 alışveriş yapmışımdır :) burda aramaya üşendiğimi ordan alıyorum. Mis gibi kargo ücretsiz ayağına geliyor.Güzel günlerde kullansın minnoşun canım benim :) benim kocam izin vermedigüvenemem dedi snir etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?