- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Sağsan oda mı yasak canım kötü olmuşbende uygun marka bişi alırım cam rezene için
Çok saol tatlım :) biz biraz kokoşuz napalım :)Bence çok güzel
Benimkilerde kokoş sanırım
Sanirim bır tık kucuk olmaliymis isim ki tam net gorunsun yoksa cok guzel olmus gule gule kullan..Eki Görüntüle 1989846
Kızlar böyle bi kapı süsü yaptım ismi biraz belli olmuyormuş gibi geldi. Sizce nasıl?
Gule gule kullan canim :) Zamaninda saglikla giyEki Görüntüle 1989841 Eki Görüntüle 1989840 Ben de bu sabahlıklı mavi takımla lacivert geceliği aldım çok kaliteli beğendim ikisinide gecelik elbise gibi rahat bir model hiçbiryerimi belli etmiyor, takımında kumaşı çok güzel o da iç belli etmiyor
Ufak şekilde ucaktan çok küçük kalıyordu diye büyük keseyim dedim. Sanırım bu seferde balonlar ufak geldi. Acemilik :)Sanirim bır tık kucuk olmaliymis isim ki tam net gorunsun yoksa cok guzel olmus gule gule kullan..
Eki Görüntüle 1989846
Kızlar böyle bi kapı süsü yaptım ismi biraz belli olmuyormuş gibi geldi. Sizce nasıl?
Gule gule kullan canim :) Zamaninda saglikla giy[/QUOTE. Amin inşallah sağol cnm hepimiz inşallah zamınında hayırlısıyla giyeriz , çabucak geçsin ayrıca :)
Bana gittigimde suyu biraz arttir dedi, sizlere dien dk varmi merak etmistim@zifirirose canım kendini fazla yorma özellikle son haftalarda hicbisi yapmasan bile bir bel ağrısı hepimizde oluyor birde getir götür paket yap et falan derken dikkat et kendine ve bebeğine
P Prenseslale ne gibi bisi demesi lazim bana normal dedi son kontrolde.
Çok güzel olmuşEki Görüntüle 1989846
Rica ederim canimHmm tamam canım sağol
Çok güzel olmuş m.ben de kuzu anahtarliklarimi bitirdim.bir de keçe kapı süsü yapicam :) seninki harika olmuş.hic denemedim daha önce böyle güzel yapabilirim inşallah.Eki Görüntüle 1989846
Gule gule kullan canim :) Zamaninda saglikla giy[/QUOTE. Amin inşallah sağol cnm hepimiz inşallah zamınında hayırlısıyla giyeriz , çabucak geçsin ayrıca :)
İsim belli olmuyor bencede , ismi sadece kırmızı üzeri beyaz yazarsan çok daha güzel olurEki Görüntüle 1989846
renkli olaun istedim aslında bu renkler güzel görünmüştü ama beyaz rengi biraz sönük kalmışİsim belli olmuyor bencede , ismi sadece kırmızı üzeri beyaz yazarsan çok daha güzel olur
Benimde ilk denemem başka hiçbiy yapmamıştım keçeden bence seninki daha güzel olur tecrübeli olmuşsun artık.Çok güzel olmuş m.ben de kuzu anahtarliklarimi bitirdim.bir de keçe kapı süsü yapicam :) seninki harika olmuş.hic denemedim daha önce böyle güzel yapabilirim inşallah.
Beğenmene sevindik :))))Resmi ilk gördüğümde marsmallow sandım :) o kadar şirin ki :) çok hoş bence :)
Büyük tüllerden alıp çengelli iğneyle tutturmayı düşünüyorum hastene için. Başka bişiy gelemedi aklıma.Kapı süslerini kapıya nasıl sabitliyorsunuz?
Çok güzel ama aşağıdakilerle renk uyumu açısından o renkler uyumsuz ve sönük kalmış bence, canlı renklere yaparsan çok güzel görünürrenkli olaun istedim aslında bu renkler güzel görünmüştü ama beyaz rengi biraz sönük kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?