2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Büyük tüllerden alıp çengelli iğneyle tutturmayı düşünüyorum hastene için. Başka bişiy gelemedi aklıma.
Ben hastanede hiç süs kullanmayacağım. Evdeki bebek odasına takacağız da tülle deneriz bakalım nasıl olacak

Kızınmı olucak. Çok uyku yapıyor diyorlar :) bende eskiye göre çok uyuyorum. Ama tuvalet sorunu yüzünden sanki hiç uyumamışım gibi geliyor.
Yok canim tam tersi sürekli yatarak geçirmek zorundayım hamileliğimi ama hiçç uyuuyamiyorum.geceler hep uykusuz.oglum olucak .

Sen uyuyabiliyorsan ne guzel canim keyfini çıkar.

Yok canim tam tersi sürekli yatarak geçirmek zorundayım hamileliğimi ama hiçç uyuuyamiyorum.geceler hep uykusuz.oglum olucak .

Sen uyuyabiliyorsan ne guzel canim keyfini çıkar.
Allah yardımcın olsun. İnşallah evlatlarımız kucağa gelince güzel günler başlayınca unutacağız. Hep yatmak.istiyorum ama işte hiç uyumuyor gibiyim bende

Günaydin kizlar ..
Geldik mi mayis ayina diger ay ben dogum yapcam :))) Allahim ekim ayinda basladik bu yola mayis ayi geldi çattı ..
Sanirim artik cok yaklastik haziranda dogum yapacaklar olarak ♡♡
Ayyy bu sabah kalktim ve bunu dusundum masallah hepimize
Onumuzdeki ay minislerimiz rabbimin izniyle sagliklica insallah kucagimizda olacak :)))

Canim kendini nasil hissediyorsun bilmem ama agirlasmadan alisveris islerini tamamla inan ben bugun ciktim hali perde tul susleri son isleri tamamlayim diye 5 saattir ayak agrisi cekiyorum zor oluyor..ufak bir tavsiye..

Çarşıdan değil instagrmadan alcam ama 1-2 tane anca alcam daha gezmeye çıkamam ben ayaklarım şuan koskocaman oldu şiştiler
Ay bedenini uydurabilsek sanada aldırır gönderirdim kız. Süslü olsun tabi anayız biz ana :) ay evde giyersn incecik incecik yazın iyi olur boşwersene

Hadi ya ne güzelmiş. Gelde bunu benim kocama anlat işte. Bide malından nasıl emin olcam diye tutturdu

Anne sağlığıda çok önemli kuzum sen dert etme yawruşun mamaylada büyür. Rabbim başka dert vermesin yeteeki

Merhabalar kızlar umarım herkes iyidir bizde haftasonu aile gezimizi yapıp hazırlıkları bitirip evimize geldik lohusa takımı icin internetten baktım ama bedenlerden korktum olmazsa diye 100 kilo oluncaama xl oldu sabahlığı yoktu onuda ayrı alıcam internettede cok uygunmus kumasıda cok güzelmiş süslerimizide yaptık tamamladık biyandan korkmaya basladım bi yandan heyecanlanıyorum fiyonklarıda hastanede pusetle yatağa takıcaz Allah kısmet ederse biraz görmemişliğin dibine vurucam sanırım buarada emzik zinciri için internette cok ucuk rakamlar oynuyor tuhafiyeden kırtasiyeden 10 tl ye halledebilirsiniz fikir olur diye sizlede paylasmak istedim

Cok saol canm denicem bunu, dünden beri pekmez yiyorum onun cok faydasını gördüm şükür daha iyiyim ama başımada vuruyor bazen bi ağrı, birde zencefili deniyim ben

Biz gunümüzü aldik 23-24 haziran tabi önce gelmezse :)) O yuzden benim diger ay bebis geliyor .. Cidden cook heyecanli icim tuhaf oldu Böyle kucagima alip kuzumu koklayacagim insallah
Benim son gün 7 temmuz çıkıyor ultrasonda ama o tarihe kadar duracağını hiç sanmıyorum. Bende 19 25 haziran arası bekliyorum kuzumu. İçimden bir his bayramda kucagimda olacak diyor ayy ins.

İyi geceler kizlar oksuruk icin ne onerirsiniz ya, yatinca gicik tutuyo gobek deligim firlicak yakinda
Yastigini yuksek tut canim ilik balli limonlu su ve taze zencefil minicik bir parca alsan oksuruge birebir..gecmis olsun tatlim

Eki Görüntüle 1989715 Sasirdim kitabi okuyunca sizinlede paylasayim dedim. 30. Haftaya girer girmez hareketleri sertlesti artik cok hareketli deyip duruyordum :)) Meger dogruymus herkeste de demekki boyle olacak ..
Gerçekten oyle her hafta atarsan çok çoo sevinirim ben alamadim kitap.. her hafta farklı birşeyler olduğunu son zamanlarda dahada farketmeye başladım. Mucizenin ta kendisi bu bebekler. Subhanallah

Benimkiler cee eeee yapmazlarsa :) 26 haziran gozukuyor :)
Bayramda mi gelecekler minisler yok ya bayram sonu gelsinler . Bayram da doktor bulmak sorun filan olur :)
Al canim nerden istersen al Sagol canim dusunmem yeter ♡
Benim son gün 7 temmuz çıkıyor ultrasonda ama o tarihe kadar duracağını hiç sanmıyorum. Bende 19 25 haziran arası bekliyorum kuzumu. İçimden bir his bayramda kucagimda olacak diyor ayy ins.
bencede seninki bayram gelir :)) Bizimkiler bayram sekeri olcak galiba :)

Gerçekten oyle her hafta atarsan çok çoo sevinirim ben alamadim kitap.. her hafta farklı birşeyler olduğunu son zamanlarda dahada farketmeye başladım. Mucizenin ta kendisi bu bebekler. Subhanallah
Atarim canim zaten ben haftayi bitirince sen geliyorsun :) Pazar yada pazartesi atarim her hafta ..
Mucize ki ne mucize Allaha sukur bu duygulari bize nasip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…