MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Ben hastanede hiç süs kullanmayacağım. Evdeki bebek odasına takacağız da tülle deneriz bakalım nasıl olacakBüyük tüllerden alıp çengelli iğneyle tutturmayı düşünüyorum hastene için. Başka bişiy gelemedi aklıma.
Yok canim tam tersi sürekli yatarak geçirmek zorundayım hamileliğimi ama hiçç uyuuyamiyorum.geceler hep uykusuz.oglum olucak .Kızınmı olucak. Çok uyku yapıyor diyorlar :) bende eskiye göre çok uyuyorum. Ama tuvalet sorunu yüzünden sanki hiç uyumamışım gibi geliyor.
Kullanacagim bazi figurleri de hazir satin aldım.şu doldurulmuş olanlardan.yapınca fotograf atarim ben de :)Benimde ilk denemem başka hiçbiy yapmamıştım keçeden bence seninki daha güzel olur tecrübeli olmuşsun artık.
Allah yardımcın olsun. İnşallah evlatlarımız kucağa gelince güzel günler başlayınca unutacağız. Hep yatmak.istiyorum ama işte hiç uyumuyor gibiyim bendeYok canim tam tersi sürekli yatarak geçirmek zorundayım hamileliğimi ama hiçç uyuuyamiyorum.geceler hep uykusuz.oglum olucak .
Sen uyuyabiliyorsan ne guzel canim keyfini çıkar.
Ayyy bu sabah kalktim ve bunu dusundum masallah hepimizeGünaydin kizlar ..
Geldik mi mayis ayina diger ay ben dogum yapcam :))) Allahim ekim ayinda basladik bu yola mayis ayi geldi çattı ..
Sanirim artik cok yaklastik haziranda dogum yapacaklar olarak ♡♡
Benimkiler cee eeee yapmazlarsa :) 26 haziran gozukuyor :)Biz gunümüzü aldik 23-24 haziran tabi önce gelmezse :)) O yuzden benim diger ay bebis geliyor .. Cidden cook heyecanli icim tuhaf olduBöyle kucagima alip kuzumu koklayacagim insallah
Canim kendini nasil hissediyorsun bilmem ama agirlasmadan alisveris islerini tamamla inan ben bugun ciktim hali perde tul susleri son isleri tamamlayim diye 5 saattir ayak agrisi cekiyorum zor oluyor..ufak bir tavsiye..Günaydınlar mayısa girmek beni de heyecanlandırdı :) normalde 2 ay ne çabuk geçer dimi hamilelikte sanki geçmeyecek gibi geliyor.. Hele bazı arkadaşların 32 olduğunu görünce ben rahatlıyorum :) bu arada ben 32 yi görmeden bişey almıcam demiştim öyle de oldu bir kaç hastane çıkışı body çanta dışında bişey almadım ama beşik için brevi nanna oh için karar verdim chicco anne yanı beşiğin aynısı tek farkı sallanabilme özelliği.. Araba için de kesin karar joie inşallah.. Hayırlısıyla o haftaları görürsem alacağım.. :)
Çarşıdan değil instagrmadan alcam ama 1-2 tane anca alcambabamiz oraya izin vermiyorsa bizde carsidan aliriz kimseyi kirmaya gerek yok ♡♡
Seninkiler cok guzel canim hatta ayni incelik benim baktiklarimla ama seninki internette satilmiyor :)) Bende keske bulsam boyle alirim ama magazalarda hep yasli isi var ben suslu kolu dantelli kisa kollu ariyorum :-/ Foto cekilecegim sus olsun tabikide :))) Sonrada giymeyiveririm ne olacak sanki her aldigimizi yirtana kadar giyiyoruz mu :)
Hadi ya ne güzelmiş. Gelde bunu benim kocama anlat işte. Bide malından nasıl emin olcam diye tutturduBen sürekli alışveriş yapıyorum. Olumlu oyu yüksek olanlardan alıyorum. Ve eğer istediğim gibi gelmezse olumsuz yorum yapıyorum ve anında para iade yapıyorlar. Olumlu oy onlar.için çok önemli çünkü.sonradan yorumu düzeltiyorsun. Ben herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. En az 100 alışveriş yapmışımdır :) burda aramaya üşendiğimi ordan alıyorum. Mis gibi kargo ücretsiz ayağına geliyor.
Anne sağlığıda çok önemli kuzum sen dert etme yawruşun mamaylada büyür. Rabbim başka dert vermesin yeteekiSütün göğüste olması yasak canım. Ben doğumdan hemen sonra ilaç kullanmaya başlıyorum süt çekilsin diye.. Maalesef kötü bir durum ama yapacak bir şey yok. Neyse ki mamalar var :) al canım kokmasın emziği falan kokuyor sonuçta rezene rezene :)
Canım zencefilli balla atlattım ben. Çok aşırı rendelemeden bala zencefil rendele.markette taze veya kuru zencefil bulabilirsiniz. Her ağrın olduğunda az az ye.Boğaza çok iyi geliyor.
Birde soğuk sıkım keçiboynuzu özü yedim, sen yermisin bilmem ama eczanede satılanlardan aldım. Oda öksürüksüz atlatmamaya yaradı
Geçmiş olsun
Benim son gün 7 temmuz çıkıyor ultrasonda ama o tarihe kadar duracağını hiç sanmıyorum. Bende 19 25 haziran arası bekliyorum kuzumu. İçimden bir his bayramda kucagimda olacak diyorBiz gunümüzü aldik 23-24 haziran tabi önce gelmezse :)) O yuzden benim diger ay bebis geliyor .. Cidden cook heyecanli icim tuhaf olduBöyle kucagima alip kuzumu koklayacagim insallah
Yastigini yuksek tut canim ilik balli limonlu su ve taze zencefil minicik bir parca alsan oksuruge birebir..gecmis olsun tatlimİyi geceler kizlar oksuruk icin ne onerirsiniz ya, yatinca gicik tutuyo gobek deligim firlicak yakinda
Gerçekten oyle her hafta atarsan çok çoo sevinirim ben alamadim kitap.. her hafta farklı birşeyler olduğunu son zamanlarda dahada farketmeye başladım. Mucizenin ta kendisi bu bebekler. SubhanallahEki Görüntüle 1989715 Sasirdim kitabi okuyunca sizinlede paylasayim dedim. 30. Haftaya girer girmez hareketleri sertlesti artik cok hareketli deyip duruyordum :)) Meger dogruymus herkeste de demekki boyle olacak ..
Bayramda mi gelecekler minisler yok ya bayram sonu gelsinler . Bayram da doktor bulmak sorun filan olur :)Benimkiler cee eeee yapmazlarsa :) 26 haziran gozukuyor :)
Al canim nerden istersen alÇarşıdan değil instagrmadan alcam ama 1-2 tane anca alcamdaha gezmeye çıkamam ben ayaklarım şuan koskocaman oldu şiştiler
Ay bedenini uydurabilsek sanada aldırır gönderirdim kız. Süslü olsun tabi anayız biz ana :) ay evde giyersn incecik incecik yazın iyi olur boşwersene
bencede seninki bayram gelir :)) Bizimkiler bayram sekeri olcak galiba :)Benim son gün 7 temmuz çıkıyor ultrasonda ama o tarihe kadar duracağını hiç sanmıyorum. Bende 19 25 haziran arası bekliyorum kuzumu. İçimden bir his bayramda kucagimda olacak diyorayy ins.
Atarim canim zaten ben haftayi bitirince sen geliyorsun :) Pazar yada pazartesi atarim her hafta ..Gerçekten oyle her hafta atarsan çok çoo sevinirim ben alamadim kitap.. her hafta farklı birşeyler olduğunu son zamanlarda dahada farketmeye başladım. Mucizenin ta kendisi bu bebekler. Subhanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?