Ultrasonda o tarih cikiyorda canim hic sanmiyorum okadar beklesin bu veletler :)Bayramda mi gelecekler minisler yok ya bayram sonu gelsinler . Bayram da doktor bulmak sorun filan olur :)
Al canim nerden istersen alSagol canim dusunmem yeter ♡
bencede seninki bayram gelir :)) Bizimkiler bayram sekeri olcak galiba :)
Atarim canim zaten ben haftayi bitirince sen geliyorsun :) Pazar yada pazartesi atarim her hafta ..
Mucize ki ne mucize Allaha sukur bu duygulari bize nasip etti
Amin canım valla zor elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum tam rahat pozisyon buldum derken tuvaletim geliyor o kadar berbat ki geceler çalışınca gün içinde uyumak da yok gün hesaplayıp sayıyorum artıkGünaydın kızlar. Bir ayak ve el ağrısı çrkende ben varım. Birde kalça ağrısı da eklendi üzerine. Sızlıyo heryerim artık. Uyku desen bölük bölükgündüz uyuyabilen biride değilim. Allah yardımcımız olsun
Al benden de o kadar. Ben çalışmadığım halde gün sayıyorum. Sezeryana kaldı 62. Rabbim sağlıkla kucağımza almak nasip etsin. Sabah kalktım güçlüyüm güçlü olucam dedim ama nasıl olcak öyle kalitesiz uykularla. Birde son hazırlıklar diye koşturuyorum. Sende çok yoruldun taşınma vs. Geçecek inşallahAmin canım valla zor elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum tam rahat pozisyon buldum derken tuvaletim geliyor o kadar berbat ki geceler çalışınca gün içinde uyumak da yok gün hesaplayıp sayıyorum artık
Inşallah canım sağlıkla alalım yavruları inşallah ohalden korkan doktorlar rapor vermedi çoğu zaman anlayışsız amirler de olunca yıllık izinleri soktuk devreye neyse az kaldı evde geçirmeye kalan günleriAl benden de o kadar. Ben çalışmadığım halde gün sayıyorum. Sezeryana kaldı 62. Rabbim sağlıkla kucağımza almak nasip etsin. Sabah kalktım güçlüyüm güçlü olucam dedim ama nasıl olcak öyle kalitesiz uykularla. Birde son hazırlıklar diye koşturuyorum. Sende çok yoruldun taşınma vs. Geçecek inşallah
Bende diyorum firlayacak kendi kendine iceride napiyo bilmiyorum ama gobegim tepe gibi oluyor iniyor :))) Babasi dans ettigini söylüyorUltrasonda o tarih cikiyorda canim hic sanmiyorum okadar beklesin bu veletler :)
Surekli tepisip duruyolar firtlicaklar yakinda)
Mayisi atlataydim iyiydi
Anne sağlığıda çok önemli kuzum sen dert etme yawruşun mamaylada büyür. Rabbim başka dert vermesin yeteeki
O zaman birde oraya bakayim canim cok sagolHerkese Günaydın arkadaşlar çok sık yazamasam da sizleri de takip ediyorum hepinizden aaz çok haberim var yani:))rahatsızlık yaşayan arkadaslara acil şifalar diliyorum inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularimizi kucagimiza.
Kalça ağrısı bacak agrisi çeken arkadaslara ufak bi tavsiyem var ben her gün yatmadan bi saat önce sade soda içiyorum ama bu doğal mineralli su olanlarindan sodayi düzenli içmeye başlayınca gerçekten gece yaşadığım kalça ağrısını çok azalttı. Bu arada bunu doktorum tavsiye etti.
Bu aradaAl_pi cim ben de izmir de yaşıyorum süslü ama şık ggeceligi Boyner de buldum arayan arkadaslara belki faydası olur diye söylemek istedim.
Dün gordum ama yorum yapamadim elinize saglik hepside cok guzel olmus :) Saglikla kullansin minigin tabi sende :)Eki Görüntüle 1989964 Eki Görüntüle 1989961 Eki Görüntüle 1989962 Eki Görüntüle 1989963 Merhabalar kızlar umarım herkes iyidir bizde haftasonu aile gezimizi yapıp hazırlıkları bitirip evimize geldik lohusa takımı icin internetten baktım ama bedenlerden korktum olmazsa diye 100 kilo oluncaama xl oldu sabahlığı yoktu onuda ayrı alıcam internettede cok uygunmus kumasıda cok güzelmiş süslerimizide yaptık tamamladık biyandan korkmaya basladım bi yandan heyecanlanıyorum fiyonklarıda hastanede pusetle yatağa takıcaz Allah kısmet ederse biraz görmemişliğin dibine vurucam sanırım buarada emzik zinciri için internette cok ucuk rakamlar oynuyor tuhafiyeden kırtasiyeden 10 tl ye halledebilirsiniz fikir olur diye sizlede paylasmak istedim
Canim gebelerin 40 gun rapor alma hakki varya 5 gun alsan rahatlatir seni dr verdikten sonra is yeri karismaz herhaldeGünaydın kızlar bu saat oldu toplasan yarım saat uykuya dalabilmisimdir el ayak uyuşması yanma hissi beni delirtti üç dört gecedir bu sekildeyim ise nasıl gidicem düşünüyorum şimdi tatilde gün içi arada uyuyodumşu üç hafta sabredebilirsem izne ayrilicam uzatamicam izni bu gidişle
Ayy insallah alpicim ya dun ciktim biraz eksik birseyleri alayim diye 10 dk bile uyuyamadim gece.dizim agriyor yaslilar gibi..sureklide gelip gelip sistiler gece korktum valla..artik hic hareket istemiyolar..Bende diyorum firlayacak kendi kendine iceride napiyo bilmiyorum ama gobegim tepe gibi oluyor iniyor :))) Babasi dans ettigini söylüyorMayista neymis yahu haziran ortasi gelir seninkiler
Canim sen emzik zinciri yapmistin degil mi?Nasil oldu?Kullanacagim bazi figurleri de hazir satin aldım.şu doldurulmuş olanlardan.yapınca fotograf atarim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?