2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ultrasonda o tarih cikiyorda canim hic sanmiyorum okadar beklesin bu veletler :)
Surekli tepisip duruyolar firtlicaklar yakinda )
Mayisi atlataydim iyiydi

Günaydın kızlar bu saat oldu toplasan yarım saat uykuya dalabilmisimdir el ayak uyuşması yanma hissi beni delirtti üç dört gecedir bu sekildeyim ise nasıl gidicem düşünüyorum şimdi tatilde gün içi arada uyuyodum şu üç hafta sabredebilirsem izne ayrilicam uzatamicam izni bu gidişle

Günaydın kızlar. Bir ayak ve el ağrısı çrkende ben varım. Birde kalça ağrısı da eklendi üzerine. Sızlıyo heryerim artık. Uyku desen bölük bölük gündüz uyuyabilen biride değilim. Allah yardımcımız olsun

Amin canım valla zor elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum tam rahat pozisyon buldum derken tuvaletim geliyor o kadar berbat ki geceler çalışınca gün içinde uyumak da yok gün hesaplayıp sayıyorum artık

Al benden de o kadar. Ben çalışmadığım halde gün sayıyorum. Sezeryana kaldı 62. Rabbim sağlıkla kucağımza almak nasip etsin. Sabah kalktım güçlüyüm güçlü olucam dedim ama nasıl olcak öyle kalitesiz uykularla. Birde son hazırlıklar diye koşturuyorum. Sende çok yoruldun taşınma vs. Geçecek inşallah

Inşallah canım sağlıkla alalım yavruları inşallah ohalden korkan doktorlar rapor vermedi çoğu zaman anlayışsız amirler de olunca yıllık izinleri soktuk devreye neyse az kaldı evde geçirmeye kalan günleri

Ultrasonda o tarih cikiyorda canim hic sanmiyorum okadar beklesin bu veletler :)
Surekli tepisip duruyolar firtlicaklar yakinda )
Mayisi atlataydim iyiydi
Bende diyorum firlayacak kendi kendine iceride napiyo bilmiyorum ama gobegim tepe gibi oluyor iniyor :))) Babasi dans ettigini söylüyor Mayista neymis yahu haziran ortasi gelir seninkiler

Günaydın annisleruzun suredir yazmiyorum doktorum birçok seyi yasaklı.uzun sure TV tlfn bakmak biseye odaklanmam yasakladı dusmeyen tansiyonum var alfamet kullaniyordum dün ku kontrolden sonra günde 4 e çıkardı doktor dozu.preeklampsi oldugunu söyledi.skintili bi döneme girdik bakalim.tansiuonlariniza dikkat edin.inanin çıktığını farketmiyorsunuz.14/9 gectigi anda doktorum haber vermemi soyledi agir bi grip de gecirdim bizim oğlan zayif kalmıştır diye korkuyordum cok şükür 1200 gr ve kipir kipirdi

Herkese Günaydın arkadaşlar çok sık yazamasam da sizleri de takip ediyorum hepinizden aaz çok haberim var yani:))rahatsızlık yaşayan arkadaslara acil şifalar diliyorum inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularimizi kucagimiza.
Kalça ağrısı bacak agrisi çeken arkadaslara ufak bi tavsiyem var ben her gün yatmadan bi saat önce sade soda içiyorum ama bu doğal mineralli su olanlarindan sodayi düzenli içmeye başlayınca gerçekten gece yaşadığım kalça ağrısını çok azalttı. Bu arada bunu doktorum tavsiye etti.

Bu arada Al_pi cim ben de izmir de yaşıyorum süslü ama şık ggeceligi Boyner de buldum arayan arkadaslara belki faydası olur diye söylemek istedim.

Anne sağlığıda çok önemli kuzum sen dert etme yawruşun mamaylada büyür. Rabbim başka dert vermesin yeteeki

Öyle canım.. Dert etmiyorum.. Millet bazen sinirimi bozuyordu oğlumda ne yaşadığımı bilmeden yorum yapma diyip terslediğim çok oldu. Mamayla büyüdü oğlum çok şükür iyi.. Bu da öyle olacak ama sorun etmiyorum.

O zaman birde oraya bakayim canim cok sagol Bende hergun kesinlikle bir soda iciyorum kalca agrim var ama az magnezyum da cok ise yariyor aksatmadan icmek lazim.

Dün gordum ama yorum yapamadim elinize saglik hepside cok guzel olmus :) Saglikla kullansin minigin tabi sende :)

Canim gebelerin 40 gun rapor alma hakki varya 5 gun alsan rahatlatir seni dr verdikten sonra is yeri karismaz herhalde

Bende diyorum firlayacak kendi kendine iceride napiyo bilmiyorum ama gobegim tepe gibi oluyor iniyor :))) Babasi dans ettigini söylüyor Mayista neymis yahu haziran ortasi gelir seninkiler
Ayy insallah alpicim ya dun ciktim biraz eksik birseyleri alayim diye 10 dk bile uyuyamadim gece.dizim agriyor yaslilar gibi..sureklide gelip gelip sistiler gece korktum valla..artik hic hareket istemiyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…