- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Amin canim,benim agri olmadi el,ayakta daha.Yalniz yoga kalca agrisini geciriyor.Neslihan Iskit hamile yogasi cd al,benimki oyle gecti.Hemoroid de at kestanesi kremi iyi geldi.Ayakta kalma.Bana yardim eden yok,k.v falan kendi havasinda,annem tatilde,zaten ellerinde sinir sikismasi var bisi yapamaz,Allaha bin sukur,kocam isten geliyor yorgun argin bir de bana yardim ediyor.Balkonu yikiyor her gun,yemegi birlikte yapiyoruz,bulasiklari birlikte yerlesiyoruz.Sonra da "Hadi artik bizi sev,ilgi istiyoruz biz:)."diyorum.Adamcagizin bir dakika bosu yok.Kiyamiyorum,Allah guc versin.Iki ay idare edecegiz artik.Günaydın kızlar. Bir ayak ve el ağrısı çrkende ben varım. Birde kalça ağrısı da eklendi üzerine. Sızlıyo heryerim artık. Uyku desen bölük bölükgündüz uyuyabilen biride değilim. Allah yardımcımız olsun
Cok guzelmis canim gule gule kullan .. Çekim icin derkenBen de bunlari lohusa sepetinden aldim,cekim icin annemle gorerek alacagim,onlar renkli olacak.
Bende yatinca cok hareket ediyor korkuyorum cikacak bi yerden diyeAyy insallah alpicim ya dun ciktim biraz eksik birseyleri alayim diye 10 dk bile uyuyamadim gece.dizim agriyor yaslilar gibi..sureklide gelip gelip sistiler gece korktum valla..artik hic hareket istemiyolar..
Canım doktorları anlamıyorum ohalden dolayı korkuyorlar rapor vermeye istemedim de açıkçası iznimi kullanıp zaten 32 de ayrilicam artıkCanim gebelerin 40 gun rapor alma hakki varya 5 gun alsan rahatlatir seni dr verdikten sonra is yeri karismaz herhalde
O durum zaten biçok anneyi mahvetti. Az kalmış kuzum sıkabiliyosan sık azcık daha dişiniInşallah canım sağlıkla alalım yavruları inşallah ohalden korkan doktorlar rapor vermedi çoğu zaman anlayışsız amirler de olunca yıllık izinleri soktuk devreye neyse az kaldı evde geçirmeye kalan günleri
Hiç dert etme tatlım bu yawruşunda tosbik tosbik olcak bak gör. Biz kardeşlerce pek emmemişiz bile kimbilir bizim zamanımızda nelerle beslendik. Yeterki sağlıklı olsun yawrularımızÖyle canım.. Dert etmiyorum.. Millet bazen sinirimi bozuyordu oğlumda ne yaşadığımı bilmeden yorum yapma diyip terslediğim çok oldu. Mamayla büyüdü oğlum çok şükür iyi.. Bu da öyle olacak ama sorun etmiyorum.
Sodayı ödemi olan annelere önermiyolarmış dün akşam okudumO zaman birde oraya bakayim canim cok sagolBende hergun kesinlikle bir soda iciyorum kalca agrim var ama az magnezyum da cok ise yariyor aksatmadan icmek lazim.
Boncukları malzemeleri aldım ama henüz yapmadım canım.hediyeliklerle uğraşmaktan kendime yapacaklara sıra gelmedi kiCanim sen emzik zinciri yapmistin degil mi?Nasil oldu?
Yani hamile birinin daha nasıl bi açıklaması olur rahatsizsa biliyosun ilaç yazıyosun ama istirahat veremiyosun çok sacmaladilar neyse atlattık çok şükürO durum zaten biçok anneyi mahvetti. Az kalmış kuzum sıkabiliyosan sık azcık daha dişini
Doktora sormakta fayda var canim ben sordum gunde 2 taneye kadar icebilirsin dedi.Sodayı ödemi olan annelere önermiyolarmış dün akşam okudum
Cok guzelmis canim gule gule kullan .. Çekim icin derken
Bende yatinca cok hareket ediyor korkuyorum cikacak bi yerden diyeAyy senin minnoslar yakin bi hastanede dogsa kesin gelirdim gormeye :)) Keske yakin olsaydik accik..
Benim eksik pijama var sadece digerlerini eksikten saymiyorum Sen mama aldin mi hastane icin .
Hastanede fotoğraf ,doğum hikayesi çekimi canım.Onlar biraz süslü olsun.Hastaneye mamaya gerek var mı ya,hastanede vermiyorlar mı mama?Cok guzelmis canim gule gule kullan .. Çekim icin derken
Bende yatinca cok hareket ediyor korkuyorum cikacak bi yerden diyeAyy senin minnoslar yakin bi hastanede dogsa kesin gelirdim gormeye :)) Keske yakin olsaydik accik..
Benim eksik pijama var sadece digerlerini eksikten saymiyorum Sen mama aldin mi hastane icin .
Napacaksın canım yetmek zorunda olunca yetiyorsun ama insan ilgi,yardım bekliyor.Biraz önce aradım kv'yi "Çok yorgunum,hareket edemiyorum,oğlun geliyor yemekleri yapıyor,balkonu yıkıyor,bulaşıkları yerleştiriyor,çok yoruluyr,inşallah bir şey olmaz,yazık ona." dedim.Hayat müşterek yapacak tabi dedi,yakın olsam ben gelirim yardıma dedi,arabyla 15 dk uzaklık bu arada :) ama ses soluk gitti.Ohhh iyi oldu.Kendi isimi kendim yapabildigim icin bizimkiler de gelmiyor. Kayinvalidenin yaninda gorumcem ve oglu var. Bag bahce yapiyor zaten. Annem turlarla geziyor zaten. Toruna bakacaksin dedim. El kadar bebegi bakiciya falan birakamam. Ondan gezsin tozsun karismiyorum. Erken gelirsem sıkılırım dedi. Ramazandan sonra gelecekler sanirim. Doktor daha dogum icin bir sey demedi. Ararspylerim ona gore gelirsiniz o zaman dedim. Keyfim yerinde zaten. Esimle kendimize yetiyoruz. Bebisimize de yeteriz ins. Saglik is guc olsun yeter ki.
Ben de alacağım,kolay zaten di mi?Kendime yapayım da,doğum yapacak tanıdıklara da hastaneye giderken güzel hediye olur.Ev ziyaretine giderken de bebek bornoz takımı alırım.Dayım imalatını yapıyor,yarı fiyatına stoklarım,o da güzel hediye olur.Boncukları malzemeleri aldım ama henüz yapmadım canım.hediyeliklerle uğraşmaktan kendime yapacaklara sıra gelmedi ki
Veriyorlar mi bilgim yok onun ikiz ya mutlaka ihtiyaci olur hastane mama istemisti arkdasimdan dogum yapinca sutu gelmeyince bende son kullanma tarihi uzun olan bir mama alip cantaya koymakta fayda var diye dusundum o sirada kimseyi telasa vermemek icin.Hastanede fotoğraf ,doğum hikayesi çekimi canım.Onlar biraz süslü olsun.Hastaneye mamaya gerek var mı ya,hastanede vermiyorlar mı mama?
Benimde 2 haftadır var ama son 1 haftadır acıyo artık ellerim ve ayaklarım. Benimde kaynana kendi kafasında ne annem ne küçük kardeşimde yardım etmiyo bi büyük ablam elinden geldiğince ama onunda 3.5aylık çocuğu var nekadar yapsın. Babamız hafta sonları hç boş durmuyo saolsun akşamlarıda sofra kurma-kaldırma onda bulaşıkları beraber yapıyoruz ama o yokken yoruyorum kendimi mutlaka bişey buluyorumAmin canim,benim agri olmadi el,ayakta daha.Yalniz yoga kalca agrisini geciriyor.Neslihan Iskit hamile yogasi cd al,benimki oyle gecti.Hemoroid de at kestanesi kremi iyi geldi.Ayakta kalma.Bana yardim eden yok,k.v falan kendi havasinda,annem tatilde,zaten ellerinde sinir sikismasi var bisi yapamaz,Allaha bin sukur,kocam isten geliyor yorgun argin bir de bana yardim ediyor.Balkonu yikiyor her gun,yemegi birlikte yapiyoruz,bulasiklari birlikte yerlesiyoruz.Sonra da "Hadi artik bizi sev,ilgi istiyoruz biz:)."diyorum.Adamcagizin bir dakika bosu yok.Kiyamiyorum,Allah guc versin.Iki ay idare edecegiz artik.
Aynen canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah. Zaten kadınlara hamilelikte bir ayrıcalık yapılmamasını hiç anlayamıyorumya neyse açmıyayım ağzımıYani hamile birinin daha nasıl bi açıklaması olur rahatsizsa biliyosun ilaç yazıyosun ama istirahat veremiyosun çok sacmaladilar neyse atlattık çok şükür
Evet normalde izin veriyolar doktorlar ama nette ödeme çare diye baktığımda soda gibi asitli içeceklerden uzak durmalı yazıyor. Benim ödem aldı başını gittiDoktora sormakta fayda var canim ben sordum gunde 2 taneye kadar icebilirsin dedi.
Allah şifa versin. Hemen iyileşirsin umarım. Havada sıcak zor olur.Cok saol canm denicem bunu, dünden beri pekmez yiyorum onun cok faydasını gördüm şükür daha iyiyim ama başımada vuruyor bazen bi ağrı, birde zencefili deniyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?