2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim en azindan erken teşhis olmuş sende önlem alirsin Allahin izniyle birseycik olmaz inşallah..
Teşekkür ederim iyi olmaya calisiyoruz insallah bitecek :)

Evet normalde izin veriyolar doktorlar ama nette ödeme çare diye baktığımda soda gibi asitli içeceklerden uzak durmalı yazıyor. Benim ödem aldı başını gitti
Ödem varken içilmemesi gerektiğini okudum bende hatta tansiyon problemi olanların sen içme canım. Ama ellerde ve ayaklarda uyuşma varsa doktorlar magnezyum ilacı veriyor bana doz arttırd8 birkaç gün doktor gercekten kesildi. Ama tabi senin kalsiyumdan da olabilir doktora danış istersen. Benim otururken durduk yere ayağımdan başlayıp dizime kadar uyuşma oluyodu kalkamiyodum ayağa

Bende mama ile büyümüşüm sweetwitch01 1.5 ay bile dolmadan emmeyi reddetmişim annemi. Çok şükür ölmedim buyudum benimde bebegim olacak, o da almazsa napalim mama vereceğiz tabiki aç mı kalacak, heleki senin oyle özel bir durumun varken kimsenin birşey demesine hak yok bence..

Aynen canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah. Zaten kadınlara hamilelikte bir ayrıcalık yapılmamasını hiç anlayamıyorumya neyse açmıyayım ağzımı
Ayrıcalık isteyen de yok gerekli gördüğü istirahati verseler iyiydi hastanede yattım aslında on gün istirahat yazardik ama çok soruşturma yedi doktorlar dediler bana resmen ben de iznimi kullandım napim dinlenmem lazım beden istiyo :)

:)))))))

Bugün tahlillerimi yaptırdım yarın sonucu çıkar doktora gönderirken uyuşmamı şişmemi de söylerim bakalım ne dicek. Ekstra calsiyum ve magnezyum için vitamin alıyorum zaten

Evet normalde izin veriyolar doktorlar ama nette ödeme çare diye baktığımda soda gibi asitli içeceklerden uzak durmalı yazıyor. Benim ödem aldı başını gitti
Manden suyu asidik degil canim aksine bazik tir o nedenle rahatlikla icebilirsin. Ben hergun 1 tane mutlaka iciorm

Sen doktorun bence gıcıkmış canım. Ablam 3.5ay önce 20gün rapor kullandı 10-10yazdı doktoru erken izne çıkardı onu. O zamanda ohal vardı. Bence doktordan doktorada fark ediyor

Bende içiyorum magnezyum açısından çok yararlı ama ödemi olan anne adaylarına önermiyorlarmış
Bana dr um onermisti son ay oglumda 2 tane iciyordum. Tansiyonum yukseldiginde icine limon skiyordum tansiyonumu normale indiriyordu. Bilemiyorum her dr farkli birsey soyluyor. Hatta ictigimiz damacananin icerisine 2 maden suyu ekliyorduk dr umuzun onerisiyle oda bagirsak filorasini duzenlemesi icin sebebi omu bilmem ama gebelik boyunca hic kabizlik yada ishal skntisi cekmedim. Ve tabiki odem icin salata taze nane ve bol su iciyordum. Tuzu tamamen kestik. Ben son 2 ayi boyle atlattim ilk bebegmde.

Bana doktor demed canım netten okudum. Tuzu azalttım ama tamamen nasıl keserim naneli suyu diyetteyken içiyordum aslında olabilir ama nane maydonoz suyunu çok önermiyorlarya bilemedmki canım

Bana doktor demed canım netten okudum. Tuzu azalttım ama tamamen nasıl keserim naneli suyu diyetteyken içiyordum aslında olabilir ama nane maydonoz suyunu çok önermiyorlarya bilemedmki canım
Yok canm sabah kahvaltida yiyceksin 1 salata ve tane nane oyle cok degil suyu ayri tuketeceksin. Yavas yavas azalt alisiosun zatem bir sure sonra.

Yok kuzum mama almadim onlar orda veriyorlar gerek goruyorlarsada oneriyorlarmis..hicbir bilgim yok bukonuda..ayy bakarsin ogun alisveriste olursun ve gelirsin:)
Kemeraltina yakin hastanem

Sen doktorun bence gıcıkmış canım. Ablam 3.5ay önce 20gün rapor kullandı 10-10yazdı doktoru erken izne çıkardı onu. O zamanda ohal vardı. Bence doktordan doktorada fark ediyor
Kadın doğumda değildi apandisitten suphelenip yatırdılar genel cerrah vermedi zaten kadın doğum doktorumu değiştim şimdiki doktor kontrolüm zaten 31 haftada iznimi yazsın yeter, ablan ne için almıştı raporu ?

Merhaba güzel anneler. Ben de arada grubunuzu takip ediyorum. Çok dantelli süslü boncuklu pijamalardan hoşlanmayan anneler için ben de kendime aldığım pijamayı paylaşmak istedim ; )
İnternette pahalı ama mağazada çok güzel indirim yapıyorlar.

Hiç dert etme tatlım bu yawruşunda tosbik tosbik olcak bak gör. Biz kardeşlerce pek emmemişiz bile kimbilir bizim zamanımızda nelerle beslendik. Yeterki sağlıklı olsun yawrularımız

Aynen öyle canım dert etmiyorum eşimde etmiyor zaten.. O konuda rahatım... Ablamlar emmemiş ben 2 yaşına kadar emmişim içim rahat benim aradaki açığı kapatmak için 2 yaşına kadar devam sütü verdim çok şükür iyiyiz biz :) şuan tek korkum o verilecek ilaç.. Biraz fazla ağır morfin yemiş gibi oluyorum. Onun dışında hiç sorunum sıkıntım yok emzirmeyle ilgili.

Aynen katılıyorum. Oğlum 7 yaşında maşallah gelişimi iyi. Anne sütü açığı olmadı o yüzden hiç. Mamaya karşı olanları anlamış değilimdir o yüzden. Kuzenimin eşi vermedi mama bebek 500 gr verdi 1 ayda doktor bunlara öyle kızdı ki mama vernek zorunda kaldı. Gelişimi düzeldi çocuğun.. Benim sağlığım da önemli onun da. Plastik cerrah bana o zaman demişti ki emzirdiğin gibi gelir bir de ben ameliyat ederim asla emziremezsin mama yiyecek dedi. Kimseyi takmıyorum cevaplarını alıp oturuyorlar. Herkes ister illa ki ama olmuyorsa olmuyordur yani :)

Hım anladım tatlım neyseki geçmiş gitmiş atlatmışsın. Ablamın 34.haftada bebişi geri çıkmıştı 2 hafta kadar. Birde kasılmaları artmıştı 2.gebelik olduğundan erken doğum olmasın diye verdi canım

Napalım annesi okadarcığada yawrumux için katlancaz ki hamilelikte neler yaşıyoruz. Sen yawrumun yerine de emmişsin mübarek :)

Kızlar dogumhaneye eşlerde girebiliyormu? Benim hastane giremez dedi cok şaşırdım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…